Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Ale »

sakis_the_fraud έγραψε: Θελω τελευταια μεταγραφη 10 τυπου Ιβιτς σε καλη ηλικια και πιο γρηγορο.
:shock: Λήγει το συμβόλαιο του Κακά;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Odi έγραψε:Στην Ελλάδα του 2014,ο ΠΑΟΚτσης προτιμά τον Πελέ του Εργοτέλη από τον Μαντούρο του Αγιαξ,της Βαλένθια,της Σεβίλλης και της εθνικής Ολλανδίας..

Φαντάσου να γινόταν το αντίστροφο..Να παίρναμε εμείς παίκτη του Εργοτέλη και να έφερνε ο γκέι παίκτη από την Πριμέρα,διεθνή Ολλανδό..Ε ρε τί θα ακούγαμε και τί θα διαβάζαμε..
Πες τα Odi.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

navigator11 έγραψε:

Αν είχαμε όμως κι εμείς μεγαλομέτοχο με ... καρύδια,θα πήγαινε να'<<σταζε>> το κάτιτις του σε κάποια ομάδα και να'φερνε μια παιχτούρα!Αλλά που,μόνο λεύτερους και παροπλισμένους φορτώνει στον Ολλανδό ...
Simewn έγραψε:Πραγματικά, αυτό που λες κι εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω με μερικούς και τα κολλήματά τους. Σαν παιδάκια κάνουν.
Αλλά δεν το θεωρώ, να στεκόμαστε πολύ σε τέτοιες απόψεις, να βγάζει πουθενά. Θα τους αλλάξεις άποψη με αντιπαράθεση; Δύσκολα.
@ Simewn Δεν το βλεπω σαν κολλημα αυτο που λεει navigator

Kαι εγω ετσι το βλεπω χωρις να δημιουργω γκρινια και αντιπαραθεση,
Οταν ο Γαυρομαρινακης μου περνει τους παιχτες που χτυπαω,και για 100-200 χιλιαρικα τους χανω (π,χ πελε) για να μην τους παρω εγω (τη στιγμη που λεω οτι εκανα προταση στο ροναλντινιο για 6εκ)
και μπορει και να τους δωσει και δανικους εμενα αυτο με πειραζει,τη στιγμη που ο Προεδρος μου λεει παω για πρωταθλημα cl και δεν θελω να ειμαι δευτερος.
Οχι μεχρι τωρα δεν ειμαι ευχαριστημενος με οτι εχω δει και οτι ακουω.Αλλα εχουμε ακομα 20 μερες.
Μαντουρο μακαρι να βγει αλλα τοσοι υπαρχουν στη θεση του αυτον βρηκαμε μονο, που ειχε και το προβλημα?
Ελπιζω να ερθει κατι καλο για να βοηθησει. Ενεργο παιχτη και ας μην κανει μπαμ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Οπότε μας λες πως προτιμούσες τον Πελέ αντί του Μαντούρο

Οκ...
Άβαταρ μέλους
Μακεδνός

Δημοσίευση από Μακεδνός »

Odi έγραψε:Στην Ελλάδα του 2014,ο ΠΑΟΚτσης προτιμά τον Πελέ του Εργοτέλη από τον Μαντούρο του Αγιαξ,της Βαλένθια,της Σεβίλλης και της εθνικής Ολλανδίας..

Φαντάσου να γινόταν το αντίστροφο..Να παίρναμε εμείς παίκτη του Εργοτέλη και να έφερνε ο γκέι παίκτη από την Πριμέρα,διεθνή Ολλανδό..Ε ρε τί θα ακούγαμε και τί θα διαβάζαμε..
Επιτέλους ένας λογικός! Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω πραγματικά, δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση. Κάτι πηγαίνει τελείως λάθος.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/10 ... en-martens

O τεχνικος διευθηντης της αζ επιβεβαιώνει την αποχωρηση μαρτενς
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

:) αντε να ερθει απο τωρα ο βέλγος
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε παιδιά χαλαρώστε.. λέει ένας μια αντίθετη άποψη και γεμίζετε 3-4 σελίδες απανωτές να τον κράζετε..
Μαντέψτε ποιοι γίνονται κουραστικοί στο τέλος..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

και ο Ισλανδος ο Γκουντμουντσον της ΑΖ , ξερει μπαλαρα ..

αλλα πιστευω ειναι δυσκολη περιπτωση , καθως μπορει να παιξει και πρεμιερ σε μια μικρο μεσαια ομαδα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Οι δηλώσεις του υπευθύνου της ΑΖ αναφέρονται σε αποχώρηση του παίκτη το καλοκαίρι. Τώρα τί θα γίνει στην πράξη, θα το δούμε.

+ 10 για την έρευνα όμως αλλά και για το ενδιαφέρον!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

rainmaker έγραψε:Οι δηλώσεις του υπευθύνου της ΑΖ αναφέρονται σε αποχώρηση του παίκτη το καλοκαίρι. Τώρα τί θα γίνει στην πράξη, θα το δούμε.

+ 10 για την έρευνα όμως αλλά και για το ενδιαφέρον!
Απλα πιστευω οτι καμμια ομαδα δεν ειναι ηλιθια να χασει εναν παικτη τσαμπα το καλοκαιρι ενω μπορει να παρει καποια χρηματα τον γεναρη οπως και με τον ισλανδο δηλαδη θα τον αφησουν τσαμπα? Αν ο παοκ εχανε το καλοκαιρι 2 ααπο τους καλυτερους παικτες του δεν θα τους πουλουσε τον γεναρη ?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

δεν πιστευω οτι μπορουμε για gundmundson....(πως στο καλο γραφετε)δυσκολη περιπτωση....
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο παίχτης κατά τη γνώμη μου πρέπει να έρθει τώρα, για καλύτερη ενσωμάτωση από φέτος..
Απορώ αυτή η ΑΖ γιατί θέλει έναν παίχτη στο ρόστερ της που θα φύγει το καλοκαίρι.. λες και δεν έχουν άλλους παίχτες..
Σύμφωνα με όλα αυτά τείνω να πιστεύω οτι δεν έχουμε δώσει τα χέρια με τον παίχτη μάλλον, κι ίσως ο ίδιος ψάχνεται για κάτι καλύτερο.. Αλλιώς δε νομίζω να μην τα βρίσκαμε με την ΑΖ. Το κόβω ο παίχτης να ψαχτεί μέχρι τέλη Γενάρη για άλλη ομάδα κι αν δε βρει να υπογράψει σε μας. Ίδωμεν..

Edit: με πρόλαβε ο ace.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εδώ η swollen για καραγκουνη πληρωσε 350.000 , η Αλκμάαρ δεν θα ζητήσει 500.000 για αρχή...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Στο ίδιο site με τις δηλώσεις του τυπά από την AZ έχει δύο ενδιαφέρουσες ειδήσεις...

α) Αυτή... http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/10 ... -frankfurt Δεν ξέρω αν είναι ολλανδική ΑΡΔια... αλλά... λές? Αφού η Φρανκφούρτη είχε δηλώσει οτι κάνει πίσω...

β) Και αυτή... http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/10 ... enformeerd σε συνδυασμό με αυτή... http://inpaok.com/155070/%cf%87%ce%b1%c ... %af%ce%b1/ προσφέρετε εύκολα για ΑΡΔιες! 2 πακέτα είναι ρε Ιβάν (βάση των όσων λέει το άρθρο ότι ζητά η PSV)! Δώς τα να έχουμε 500 εγκεφαλικά! :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”