ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
falconakis

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από falconakis »

Οσα χρόνια κι αν περάσουν ο θυμός και η πίκρα δεν σβήνουν!
28 χρόνια κλείνουν αύριο από την άνανδρη επίθεση που ήταν η αιτία δυο αδέρφια μας, δυο παλικάρια 21 και 25 χρονών έχασαν εντελώς άδικα την ζωή τους γυρνώντας από τον τελικό με τον Πανιώνιο!
Κωστή και Ευθύμη ζείτε για πάντα μες στις καρδιές μας!!!
Τα τσογλάνια που το έκαναν εαν δεν έχουν ήδη ψοφήσει να καίγονται κάθε μέρα από τις τύψεις όπως χαθήκατε εσείς...
Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο και στις δικές σας ψυχές όπως και σ όλα τα ΠΑΟΚΙΑ εκεί ψηλά!
:evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

+ 1926

ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

falconakis έγραψε:Οσα χρόνια κι αν περάσουν ο θυμός και η πίκρα δεν σβήνουν!
28 χρόνια κλείνουν αύριο από την άνανδρη επίθεση που ήταν η αιτία δυο αδέρφια μας, δυο παλικάρια 21 και 25 χρονών έχασαν εντελώς άδικα την ζωή τους γυρνώντας από τον τελικό με τον Πανιώνιο!
Τα τσογλάνια που το έκαναν εαν δεν έχουν ήδη ψοφήσει να καίγονται κάθε μέρα από τις τύψεις όπως χαθήκατε εσείς...
Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο και στις δικές σας ψυχές όπως και σ όλα τα ΠΑΟΚΙΑ εκεί ψηλά!
:nairepaok:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

grg80 έγραψε:
falconakis έγραψε:Οσα χρόνια κι αν περάσουν ο θυμός και η πίκρα δεν σβήνουν!
+ 1926
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

https://www.facebook.com/watch/?v=814174618961526

Ξύπνησα 6 το πρωί πήρα το δρόμο το μακρύ
πήγα στην πόλη της σιωπής που βασιλεύει
Τα ματιά μου έπεσαν στη γη το δάκρυ μου έγινε κραυγή
και η ψύχη μου μια απάντηση γυρεύει

Κι αν σίγησε η φωνή σου σ’ ακούω να μου μιλάς
μου λες στη θύρα 4 πως είσαι εσύ με μας
μου λες από τα αστέρια πως τώρα μας κοιτάς
πως χαίρεσαι μαζί μας μαζί μας και πονάς

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΖΩΗ
ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΄99

ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,
ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΝΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΞΑΝΑ,
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ
ΚΑΙ ΑΣ ΦΕΥΓΑΤΕ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΡΙΖΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πραγματικά. Ισχύει. Εκτιμώ ότι πολλοί μη ασχολούμενοι οπαδικά με τα του ποδοσφαίρου εκτίμησαν όλο το ήθος της χθεσινής εκδήλωσης.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αφιερωμένο σε όσους δεν πρόλαβαν......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

RIP τεράστιε Johnny Newman δε θα σε ξεχάσω ποτέ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έτυχε να ακούσω σήμερα λίγο την εκπομπή του Τζαντζαρά στο ραδιόφωνο. Σε κάποια φάση βγήκε το παλικάρι από Πειραιά, ονόματι Βασίλης, που πέρσι, την περίοδο του ελεεινού ξεσκίσματος του Σαββίδη μετά τα απανωτά πραξικοπήματα με τους 2 αδερφοποιημένους κωλόγαυρους, δημοσιοποίησε τη συνδρομή της παε ΠΑΟΚ στη σωτηρία των παιδιών του, αν θυμάμαι καλά. Αφού ανέφερε ότι έχασε τη γυναίκα του από την κωλοαρρώστια, μίλησε με τόσο αγνό και όμορφο τρόπο για το τι μπορεί να σημαίνει για τον καθένα από εμάς ο ΠΑΟΚ στην καθημερινότητά του, που ειλικρινά συγκινήθηκα. Θα ήθελα να του ευχηθώ από καρδιάς καλή δύναμη και να ζήσει υγιής μέχρι τα βαθιά γεράματα να καμαρώνει τους ΠΑΟΚτσήδες του. Για κάθε οπαδό που χάνουμε για τον όποιο λόγο, κερδίζουμε πολλαπλάσιους. Ακριβώς επειδή η σύνδεσή μας με αυτήν την ομάδα δεν είναι ωφελιμιστική. Ούτε και πρόκειται να γίνει, ακόμα και αν κατακτήσουμε άλλους 8 τίτλους στην επόμενη 5ετία.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Τον άκουσα κι εγώ.
Πραγματικά συγκλονιστικό το παληκάρι με την απλότητα και την ηρεμία του λόγου του.

ΥΓ Αυτή είναι η λεγόμενη ''μαγεία'' του ραδιοφώνου.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

navigator11 έγραψε:Έτυχε να ακούσω σήμερα λίγο την εκπομπή του Τζαντζαρά στο ραδιόφωνο. Σε κάποια φάση βγήκε το παλικάρι από Πειραιά, ονόματι Βασίλης, που πέρσι, την περίοδο του ελεεινού ξεσκίσματος του Σαββίδη μετά τα απανωτά πραξικοπήματα με τους 2 αδερφοποιημένους κωλόγαυρους, δημοσιοποίησε τη συνδρομή της παε ΠΑΟΚ στη σωτηρία των παιδιών του, αν θυμάμαι καλά. Αφού ανέφερε ότι έχασε τη γυναίκα του από την κωλοαρρώστια, μίλησε με τόσο αγνό και όμορφο τρόπο για το τι μπορεί να σημαίνει για τον καθένα από εμάς ο ΠΑΟΚ στην καθημερινότητά του, που ειλικρινά συγκινήθηκα. Θα ήθελα να του ευχηθώ από καρδιάς καλή δύναμη και να ζήσει υγιής μέχρι τα βαθιά γεράματα να καμαρώνει τους ΠΑΟΚτσήδες του. Για κάθε οπαδό που χάνουμε για τον όποιο λόγο, κερδίζουμε πολλαπλάσιους. Ακριβώς επειδή η σύνδεσή μας με αυτήν την ομάδα δεν είναι ωφελιμιστική. Ούτε και πρόκειται να γίνει, ακόμα και αν κατακτήσουμε άλλους 8 τίτλους στην επόμενη 5ετία.

Γι'αυτο σε μισουνε,γιατι δε νιωθουν.
Γι'αυτο θα τους γαμας,γιατι ειναι ψευτικοι..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εικόνα
Είθε να αγαλλιάζει, όσο γίνεται, η ψυχή του τόσο αδικοχαμένου Νάσου, εκεί ψηλά...Δεν ξεχνάμε...ΤΙΜΑΜΕ...
To νταμπλ στον Νάσο!!!!
Από: InPAOK, 17 Μαΐου 2019...19:10...

Σε μια τρομερή κίνηση προχώρησαν οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Κ., καθώς στο μνημείο που έχει στηθεί στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του Δικεφάλου, Νάσου Κωνσταντίνου, βρίσκονται τα τρόπαια του πρωταθλητή και του Κυπελλούχου.

Το ετήσιο μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. είναι σε εξέλιξη, με τους «ασπρόμαυρους» να φέρνουν τα τρόπαια του ιστορικού νταμπλ, για να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

Το παρών στο μνημόσυνο, πέρα από τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ., δίνουν και ο Μάκης Γκαγκάτσης, αλλά και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. και μέλος του ΔΣ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

To μνημόσυνο για την συμπλήρωση δύο χρόνων από τον χαμό του Νάσου Κωνσταντίνου, που έχασε την ζωή του μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, θα τελεστεί από τον πατήρ, Χρήστο Μήτσιο.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Το νταμπλ είναι το λιγότερο για τον παλικαρο που δεν είναι πια μαζί μας...

Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε!

Δικαιοσύνη για τον Νάσο!

ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συνεχίζεται το δικαστήριο για τον Νάσο, σήμερα οι απολογίες…

Το δικαστήριο για τον θάνατο του άτυχου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου συνεχίζεται κανονικά και σήμερα αρχίζουν οι απολογίες των κατηγορούμενων…

… άρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία της δίκης, για να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν, για τον θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ.

Έως το απόγευμα θα έχουν τελειώσει οι απολογίες…
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πρόταση καταπέλτης από εισαγγελέα: Ένοχοι οι πέντε!

Την ενοχή και των πέντε κατηγορουμένων για τα τρία περιστατικά που διαδραματίστηκαν την 27η Απριλίου 2017, στο ένα εκ των οποίων επήλθε και ο θανάσιμος τραυματισμός του 24χρονου Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, πρότεινε σήμερα η εισαγγελέας.

Κατά την αγόρευσή της, η εισαγγελέας λαμβάνοντας υπόψιν την προδικασία, τα αποδεικτικά μέσα και την ακροαματική διαδικασία, τοποθέτησε χωροχρονικά τους πέντε κατηγορουμένους στα σημεία τέλεσης των συμβάντων, όπου έγιναν οι επιθέσεις εναντίον οπαδών της ασπρόμαυρης ομάδας.

Επικαλούμενη την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, το βιντεοληπτικό υλικό, την κατάθεση κυρίως του φίλου του άτυχου Κύπριου οπαδού και τις απολογίες των κατηγορουμένων εξέφρασε την πεποίθηση πως και οι πέντε κατηγορούμενοι είναι ένοχοι για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με πρόθεση και κατά συναυτουργία, για απρόκλητη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για ληστεία από πρόθεση και κατά συναυτουργία.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία με τις απολογίες των κατηγορουμένων. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι αγορεύσεις των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής και των συνηγόρων υπεράσπισης, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Μπράβο στην εισαγγελέα!! Μακάρι να ομονοήσει το δικαστήριο και να πάνε στα μπουντρούμια οι φονιάδες!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”