Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ένας τύπος γυρίζει σπίτι του μαζί με 3 φίλους του μετά από μία 8ωρη βόλτα σε bar και club. Μπαίνουν στο σπίτι παραπατώντας, αράζουν στον καναπέ και ο οικοδεσπότης πάει πίσω από το μπαράκι για να βάλει ποτά. Ένας από τους 3 καλεσμένους παρατηρεί το τεράστιο χάλκινο gong που ο οικοδεσπότης έχει μέσα στο σαλόνι.
-Ρε συ Μπάμπη, τι είναι αυτό;
-Αυτό είναι ένα gong που σου λέει την ώρα!
-Τι λε ρε φίλε, υπάρχει τέτοιο πράγμα; Και πώς δουλεύει;
-Να, δες...
-Και καθώς μιλάει, ο οικοδεσπότης αρπάζει το σφυρί και τραβάει ένα δυνατό χτύπημα στο gong, τόσο δυνατό που έτριξαν τα τζάμια.
Κάθονται και οι 3 φίλοι και περιμένουν να το ακούσουν το gong να λέει την ώρα, ώσπου ακούγεται μια φωνή από το διπλανό διαμέρισμα:
-ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ; ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας:
Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.
Τον ερωτεύτηκε τρελά. Μερικές μέρες αργότερα η νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή.
Ερώτηση:
Πιο κίνητρο είχε να σκοτώσει την αδελφή της ?
.........................................................
Απάντηση :
Ήλπιζε, ο νεαρός να ξανά εμφανιστεί στην κηδεία.

Εάν απαντήσατε σωστά στην ερώτηση, τότε σκέφτεστε σαν ψυχοπαθή.
Το τεστ αυτό χρησιμοποιεί ένας διάσημος αμερικανός ψυχολόγος για να εξακριβώσει εάν ένας άνθρωπος έχει δολοφονική νοοτροπία. Αρκετοί εγκληματίες που έκαναν το τεστ απάντησαν σωστά στην ερώτηση.
Εάν δεν βρήκατε την σωστή απάντηση…good for you!
Εάν οι φίλοι σας την βρήκαν… κρατήστε τις αποστάσεις σας!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γαμάτο αυτό με το τεστ!! Ευτυχώς δεν βρήκα την απάντηση.. :D
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Εγώ που τη βρήκα να ανυσηχώ? Με προβλημάτισες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μακριά από μένα!
(ευτυχώς μένεις στο UK)
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Βασικά με το τελευταίο δίμηνο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ δεν είναι και περίεργο να μου την έχει βαρέσει όντως... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚτσήδικα Ανέκδοτα

Δημοσίευση από free4 »

Δεν είναι ακριβώς ανέκδοτο όμως αξίζει!!

"Λουκουμάαας...φρεσκος Λουκουμάαας παιδιά.."

- Εμ, τα έλεγα ότι ο Ιταλός τουρίστας στα Μάταλα θα φύγει μαζί με τα καλοκαιρινά γκρούπ αδειών, αρχές αυγούστου, αλλά ποιός με άκουγε...

- Αντε τώρα βρές εισιτήριο με την Αλιτάλια κατακαλόκαιρο...τον βλέπω να επιστρέφει πηδώντας σε καρότσες φορτηγών σαν τους λαθρομετανάστες στη Πάτρα.

- Ετσι είναι Μάριο...με προπονήσεις σε νεροτσουλήθρες και παιχνίδια στις πισίνες δεν προετοιμάζεσαι για το Αμστερνταμ Αρένα αλλά για το Αλού Φάν Πάρκ..

- Χαμένος χρόνος η παραμονή του στην ομάδα.Το μόνο θετικό μετά από 20 μέρες με τον Μπερέττα στην Γερμανία, είναι ότι έμαθε ο Ζουέλα κολύμπι.

- Εικοσιδύο μέρες έκατσε στον ΠΑΟΚ και τις θέσεις των παικτών δεν τις έμαθε ακόμα. Αμάν κάνανε να τον πείσουν οτι ο Χαλκιάς δεν είναι αριστερό εξτρέμ, και ο Κουτσιανικούλης στόπερ...

- Εμ...ποιός του φταίει? Το ξερό το ηλιοκαμμένο το κεφάλι του τα φταίει. Σάμπως τι του ζητήσανε? Να κάνει το σκιάχτρο για 1-2 αγώνες, να κατεβάσει την ίδια ακριβως ομάδα με πέρυσι, τους ίδιους παίκτες , με το ίδιο σύστημα, ακόμα και με τα ίδια ρούχα μήπως και έχουμε πιθανότητες να περάσουμε και μετά βλέπουμε.

- Και αυτός έκανε ακριβώς το αντίθετο. Φρόντισε να κάνει αχταρμά τα πάντα. Παρουσίαζε κάτι συνθέσεις και συστηματα που να είχε πιεί 3 καράφια τσίπουρο και να καθόταν και χωρίς καπέλο κανένα δίωρο στον ήλιο, δεν θα τα φανταζόταν κάν.

- Λέτε τώρα που φεύγει να μας αφήσει και κανένα χαϊμαλί για αναμνηστικό? να δώ τον επόμενο κόουτς με καφέ σταυροκουμπωτό δερμάτινο και χαϊμαλί με μπλέ χάντρες (για να μην τον πιάνει το μάτι), και τι στον κόσμο...

- Και λέμε "φεύγει" και όχι "έφυγε" γιατί τον κόβω λίγο φραγκοφονιά ...και τους καναπέδες από τα γραφεία θα μας πάρει μεχρι να υπογράψει την λύση της συνεργασίας, να μου το θυμάστε...

- Εστω και αργά πάντως η διοίκηση κατάλαβε το λάθος της. Ευτυχώς που υπήρξε και ο Γκαρσία να ενημερώσει τον Θόδωρα ότι αυτός που φέρανε για προπονητή δεν κάνει ούτε για να πουλάει λουκουμάδες στην παραλία της Βουρβουρού...

- Πλάκα-πλάκα λέτε να δούμε από αύριο σε καμιά παραλία της Χαλκιδικής τον Ιταλό με το αναδιπλούμενο καρεκλάκι στο ένα χέρι και στο άλλο τον δίσκο με τους λουκουμάδες να περνά και να φωνάζει "λουκουμάαααας, φρέσκος λουκουμααααάς.." και από πίσω τον Μαξ κάνζι να κουβαλά την σακούλα με τα νερακια?

- Και τώρα ποιός? Ακούστηκαν ένα σωρό ονόματα , από τον παππού με την γεροντική άνια (Ρεχάγκελ) έως και Γ.Χ με βοηθόΤοπαλίδη.

- Βέβαια με τα λεφτά που διαθέτει η ομάδα αν δείτε προπονητή τον Γιασέρ με βοηθό τον οδηγό του λεωφορείου της ΠΑΕ μην παραξενευτείτε.

- Επικρατέστερος όλων εμφανίζεται βέβαια ο Pablo Dermitzaki από τας Καβάλας.Καλό παιδί, όμορφος, ευθυτενής, νεαρός, γαλανομάτης..και πάνω από όλα παοκτσής. Δεν είναι Μουρίνιο βέβαια, αλλά τουλάχιστον ξέρει τα ονόματα των παικτών..Αντε να δούμε..

- Στον Δερμιτζάκη επειδή ήταν και συγκάτοικος του προέδρου δίνω περιθώριο απόλυσης μέχρι τα πρωτοβρόχια...και μετά βλέπω να γυρίζει πίσω με ψαλμούς και ύμνους ο Αγγελος...

- Ολα αυτά λοιπόν 6 μέρες πρίν τον αγώνα με τον Αγιαξ. Με τα δικά τους χάλια ασχολούμασταν και καταφέραμε να τους στρέψουμε στα δικά μας...Ουτε αυτοί περίμεναν τέτοιο χωριό απέναντι τους.

- Αλλά εγώ πιστεύω ότι όλα γίνανε για να μας υποτιμήσουν...και δεν χρειάστηκε πολύ για να το καταφέρουμε αυτό. Απλά φερθήκαμε φυσικά...

- Αντε να δούμε αν έχουν στοιχειώδη εγωισμό οι παίκτες. Γιατί τωρα που έφυγε ο χίπης που παρίστανε τον προπονητή δεν έχουν δικαιολογία για εμφανίσεις όπως τα φιλικά...

- Αν λοιπόν θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται ενάντια σε σοβαρές ευρωπαϊκές ομάδες και όχι με πολωνικές κρεπερί όπως κάποιοι άλλοι, καλό θα είναι να σοβαρευτούνε στο άψε σβήσε...

- Αν θα καταφέρει να κάνει ο Δερμιτζάκης κάτι για να άλλάξει την κατάσταση θα δείξει. Εγώ πάλι επιμένω ότι θα πρέπει για τους δύο αυτούς αγώνες να κάνει απλά το σκιάχτρο...ακούνητος αμίλητος, ακίνητος και να φορά δερμάτινο καφέ σακάκι. Ας ξυπνήσει μέσα του προπονητικά ο Φεργκιουσον, μετά τα δύο αυτά ματς. Εχουμε καιρό μετά...

- Ανακοινώθηκε και η 22άδα για τους αγώνες με τον Αγιαξ. Εξω ο Μπαλάφας!!! Ντροπή και Αίσχος!! Δηλαδή ο Ζουέλα που μπήκε στην θέση του είναι πιο καλός πάικτης ή πιο όμορφος?

- Τελοσπάντων. Εξι μερούλες έμειναν να δούμε πρός τα που θα κινήσει ο ΠΑΟΚ φέτος. Εγωισμό και πείσμα θέλει η ομάδα για να μην φτάσει να μείνει εκτός ευρώπης πρίν καν μπεί ο Σεπτέμβρης.

Ουφ! Ας συνεχίσω το μπάνιο μου. Αρκετά ψήθηκα γράφοντας παπαριές.

Ε, ψιτ εσύ...ναι εσύ ο κοντός ο ηλιοκαμένος με το γυαλί και το τσαντάκι στον ώμο...μαι μωρέ εσύ με τις χαντρες στον λαιμό...μήπως γνωριζόμαστε από κάπου?...χμ...δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα...τέλοσπάντων, πιάσε δύο λουκουμάδες και δυο νεράκια παγωμένα...και σβέλτα ε?!

http://voriosanemos73.blogspot.com/2010 ... _3164.html
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αυξάνονται οι Παύλοι στον ΠΑΟΚ! Μήπως πάμε για ΠΟΛΥ μεγάλα πράγματα φέτος;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Εμένα αλλού πήγε το μυαλό μου Αποστόλη. Μήπως ο ομορφάντρας ήταν ο νεκροθάφτης;

όσο για τους Παύλους, μήπως να πάρουμε και κάνα Πέτρο να ισορροπήσει το πράγμα; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

και για να μην είμαι off topic:

Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι για πολλά χρόνια. Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει.

Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα. Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό.

Καλά ρε φίλε του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ? Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι. Και πως έγινε αυτό, του λένε.

Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και μου ρώτησε: Μάντεψε ποιος είναι? Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ. Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά. Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε: Κάνε ότι γουστάρεις!!!

Να 'μαι κι εγώ εδώ!! Ήρθα!!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ωραίος!!!

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εξηγεί το πρόβλημά του ο Γιωργάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο ...
-Προσπαθώ να γράψω το password μου, και δεν γίνεται! Το πληκτρολόγιο γράφει μόνο αστεράκια!!!
-Α, μην ανησυχείτε κύριε Πρόεδρε, αυτό γίνεται για την δική σας προστασία. Έτσι ώστε στην περίπτωση που κάποιος βρίσκεται από πίσω σας, όταν γράφετε το password σας, να μην το δει.
-Ναι, λέει ο Γιωργάκης, αλλά το πληκτρολόγιο γράφει αστεράκια ακόμα και αν δεν είναι κανένας πίσω μου!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Πεθαίνει ένας πόντιος και πάει στον παράδεισο. Ο Αγιος Πέτρος, καθώς τον ξεναγούσε τον πάει σε ένα δωμάτιο με πολλά ρολόγια τα οποία είχαν έναν μόνο δείκτη.
- Τι είναι αυτά; Ρωτάει ο πόντιος
- Α αυτά είναι ρολόγια που μετράνε την βλακεία των ανθρώπων.
Πάει λοιπόν ο πόντιος και αρχίζει να ψάχνει όλα τα ρολόγια.
Έβλεπε τα ρολόγια να γυρνούν άλλα πιο γρήγορα, άλλα πιο αργά ανάλογα με την βλακεία των ανθρώπων. Ψάχνει από δω, ψάχνει από κει, τα κοιτάζει, τα ξανακοιτάζει, δύο, τρεις, τέσσερεις φορές και ρωτά απορημένος τον Αγιο Πέτρο:
- Συγνώμη ρε συ αλλά των Ποντίων το ρολόι που είναι;
- Α αυτό ψάχνεις; ? Αυτό το έχει πάρει ο Θεός για ανεμιστήρα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εξηγεί το πρόβλημά του ο Γιωργάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο ...
-Προσπαθώ να γράψω το password μου, και δεν γίνεται! Το πληκτρολόγιο γράφει μόνο αστεράκια!!!
-Α, μην ανησυχείτε κύριε Πρόεδρε, αυτό γίνεται για την δική σας προστασία. Έτσι ώστε στην περίπτωση που κάποιος βρίσκεται από πίσω σας, όταν γράφετε το password σας, να μην το δει.
-Ναι, λέει ο Γιωργάκης, αλλά το πληκτρολόγιο γράφει αστεράκια ακόμα και αν δεν είναι κανένας πίσω μου!
Με τον μπούφο που μας κυβερνά παίζει να είναι και πραγματικότητα!! :lol: :lol: :lol:

Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει:
- "Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;¨"
Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:
- "Δεν είμαι σίγουρη."
- "Τότε", λέει ο Άγιος Πέτρος, "θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις."
Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει:
- "Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση."
Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση. Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς. Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:
- "Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν."
Και ο Διάβολος της απαντά:
- "Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!"

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Αγγελάκας ήτανε παιδί, γύρω στα 8. Τον λέει η μάνα του:
- Γιαννάκη μου, θες να δούμε ένα θρίλερ που νοίκιασα από το βίντεο κλαμπ? Ή μήπως θα φοβηθείς??
Και αυτός της απαντά:
- Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ!!! :D :D :D

Ο Βασίλης ο Παπακωνσταντίνου βλέπει την Εθνική με την παρέα του, και όταν ο Τζόρβας κάνει έξοδο και πιάνει την μπάλα, τότε ο ροκάς σηκώνεται και φωνάζει ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΕΡΑ!!!!! :D :D :D

Οδηγά στη Θεσσαλονίκη ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, και τον σταματάει ένας στο φανάρι και τον ρωτά:
- Ρε φιλαράκι, από 'δω ως τον Βόλο πόση ώρα κάνω με το αμάξι??
Και τον λέει ο Αλκίνοος:
- Κάποιος είπε πως ο δρόμος καναδυό ώρες κρατά...

Ελπίζω να δροσιστήκατε............. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :D :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Σε κάποιο σημείο η εγκληματικότητα στην Αθήνα είχε φτάσει σε επίπεδα Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να βγει ανακοίνωση ότι όποιοι κυκλοφορούν μόνοι τους το βράδυ, είναι υπ' ευθύνη τους. Μία νεαρή καθηγήτρια, διορθώνοντας τα γραπτά στο φροντιστήριο, ξεχάστηκε και με τρόμο διαπίστωσε ότι η ώρα πήγε έντεκα το βράδυ. Μπαίνει σε ένα λεωφορείο, όπου μέσα ήταν μόνο ο οδηγός του και πάει και κάθεται ακριβώς στο κάθισμα από πίσω του, για να νιώθει περισσότερη ασφάλεια. Όμως, στην πρώτη στάση, ο οδηγός γυρνά και την κοιτά και της λέει με ψυχρή φωνή:
-Ηλίθια!!!!
Η γυναίκα τρομοκρατείται, σηκώνεται και πατάει το κουμπί για την επόμενη στάση, προκειμένου να γλιτώσει από τον οδηγό. Αυτός συνεχίζει την πορεία, την κοιτάζει ταυτόχρονα από τον καθρέφτη με άγριο βλέμμα, η γυναίκα νιώθει τον τρόμο να την πλημμυρίζει. Μέχρι που στην επόμενη στάση, ο οδηγός γυρνά, της ρίχνει ακόμη ένα εγκληματικό βλέμμα και αναφωνεί...
-Κάτω Πατήθια!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”