οχι απο εμας, απο την οβιεδο. εμείς προφανώς με 5 τον εχουμε εδω μεχρι να τα παρατησειMitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 17:08 Η ρήτρα είναι 5εκ.
Αν θες τα σκας και τελειώνει εκεί η συζήτηση.
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
εγω λεω να βγαλει αρθρο το πορτοκαλι οτι η Παρι θελει τον Σωτηρη για να αναγκαστει η τσβολε να μας δωσει 5 χαρτια να τον αγορασει πριν προλαβουν.
Αντε βρε μεξικανοΑΡΔ παπατζιδες.
Αντε βρε μεξικανοΑΡΔ παπατζιδες.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δηλαδή η Οβιέδο λέει αν σας δίνει ο ΠΑΟΚ 5 εμείς σας δίνουμε 10? Ούτε καν 6 ας πούμε? Ποιος διαπραγματεύεται έτσι? Απλά είναι μεξικανικού ελέγχου ομάδα και την ενέπλεξαν στα σενάρια. Πάμε παρακάτω.
η ακριβοτερη μεταγραφη της οβιεδο ειναι στα 3.5…Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 19:30 Δηλαδή η Οβιέδο λέει αν σας δίνει ο ΠΑΟΚ 5 εμείς σας δίνουμε 10? Ούτε καν 6 ας πούμε? Ποιος διαπραγματεύεται έτσι? Απλά είναι μεξικανικού ελέγχου ομάδα και την ενέπλεξαν στα σενάρια. Πάμε παρακάτω.
- navigator11
Δε νομίζω ότι θα δώσουμε, αν κι εφόσον τελικά το αποφασίσουμε, λιγότερα από 1,5-2 εκατομμύρια για να τελειώσει η συγκεκριμένη ιστορία. Και, αν συνεχίσει πάνω κάτω έτσι τη σεζόν ο Γιακούμ, θα είναι και ένα δίκαιο αντίτιμο στα μάτια μου τα 2.Montrealiotis έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 17:42 Εγώ πιστεύω ότι ο Γιακουμάκης ήρθε για να μείνει χωρίς ρήτρες κλπ. Αυτοί δεν τον θέλουν και έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο. Αυτός δεν θέλει να μείνει εκεί. Αν πάρουν κανένα εκατομμύριο ευχαριστημένοι να είναι
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- vs40

Ας δούνε λίγο τη Μιλάγκρος την ατίθαση και μετά να το ξανασκεφτουνε για ποσά προσφέρει η οβιεδο.