Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- theodorsalonika
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ο ντελιας πρέπει να χει τον πιο άσχετο μάνατζερ μακράν...στην Υφήλιο....
theodorsalonika έγραψε:Ο ντελιας πρέπει να χει τον πιο άσχετο μάνατζερ μακράν...στην Υφήλιο....
Υπάρχει πιθανότητα να μην ξέρουμε πολλά και σημαντικάπράγματα οπότε δε χρειάζεται να λέμε τίποτα ούτε για τη διοίκηση και γιατί δεν ανανεώνει τον παίκτη ούτε και για τον μάνατζερ.
Στην υπόθεση Κωνσταντελια ας είμαστε απλοί παρατηρητές.
Η αεκ παίρνει τον φορ των ρειντζερς που κάποτε είχε ακουστεί για μας; Πολλά θα χώσει λένε.
- black death
Θα χωσει πολλα για να παρει παιχτη με 12 γκολ στη σκωτια;
Πραγματικα μάλλον στην Ελλάδα δεν έρχονται παιχτες με τίποτα πλεον.
Πραγματικα μάλλον στην Ελλάδα δεν έρχονται παιχτες με τίποτα πλεον.
- john4serres
Μηχανή των γκολ.
Μπορεί να κάνει και νούμερα Ελ Κααμπί.
Όχι με την ύπαρξη του, αλλά με σωστή τροφοδότηση και δέσιμο με τους συμπαίκτες.
Μπορεί να κάνει και νούμερα Ελ Κααμπί.
Όχι με την ύπαρξη του, αλλά με σωστή τροφοδότηση και δέσιμο με τους συμπαίκτες.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
30 χρονων ειναι, λενε του δινουν 1.8 το χρονο
Patron ειναι λιγο καλυτερος απο Τσολακ οποτε λιγο χειροτερος απο Σαματα. Ελπιζω να σε καλυψα
Patron ειναι λιγο καλυτερος απο Τσολακ οποτε λιγο χειροτερος απο Σαματα. Ελπιζω να σε καλυψα
-
O Dessers είναι Νιγηριανός αλλά πιο πολύ μοιάζει με Ολλανδός. Στη Φέγενορντ ήταν παικταράς. Στη Ρέιιντζερς τον κατηγορούσαν για χασογκόλη αλλά όσες φορές έτυχε να τον δω έκανε πάντα πολλές κλασικές ευκαιρίες και σκόραρε.
Πολύ καλός χωρίς την μπάλα, αρκετά γρήγορος, καλά τελειώματα. Θα έλεγα ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για την κούλα αν ισχύει.
Βέβαια Τσαλόφ και Τισουντάλι σαν παίκτες είχαν εξίσου καλές και ίσως καλύτερες περγαμηνές και δεν ακούμπησαν.
Πολύ καλός χωρίς την μπάλα, αρκετά γρήγορος, καλά τελειώματα. Θα έλεγα ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για την κούλα αν ισχύει.
Βέβαια Τσαλόφ και Τισουντάλι σαν παίκτες είχαν εξίσου καλές και ίσως καλύτερες περγαμηνές και δεν ακούμπησαν.
aivas19 έγραψε:30 χρονων ειναι, λενε του δινουν 1.8 το χρονο
Got it
marsantos έγραψε:Jean Valjean έγραψε:Αν πουληθηκε λιγότερο από το ποσο που διαδίδουν, έχει κάποια λογική να μην το ανακοινώνουν, αν πουληθηκε περισσοτερο θα το έκαναν βούκινο σε όλο τον ντουνιά.
Καλημέρα Γιάννη Αγιάννη.
Προφανώς αυτό συμβαίνει.
Θα στοιχημάτιζα πως είναι επιθυμία του οσφπ να μην ανακοινωθεί ποσό και όχι της Μπράιτον
Τα 35 (μάλλον) είναι το ποσό.
Το θέμα είναι αν αυτά τα 35 έχουν λογική.
Έπιασα κουβέντα χθες με προπονητή ανδρικής ομάδας (μη φανταστείς κανένα σπουδαίο, ΕΠΣΑ).
Τον ρώτησα τη γνώμη του για τον Κωστούλα.
Μου είπε πως είναι αδιανόητο το νούμερο. Δεν υπάρχει κανένα προσόν πάνω στον Κωστούλα που να δικαιολογεί αυτό το νούμερο.
Του ανέφερα το physical κομμάτι. Μου είπε κάτι που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Όντως μου λέει το μοναδικό που έχει είναι πως στην ηλικία των 17 έχει έτοιμο κορμί για τέτοιο πρωτάθλημα. Όμως, μου λέει, άλλο το έτοιμο κορμί και άλλο τα φοβερά σωματικά προσόντα. Ούτε εκπληκτικά γρήγορος είναι, ούτε εκπληκτικά δυνατός, ούτε εκπληκτικά αλτικός. Δηλαδή δεν μπορείς να πεις πως αγόρασαν τα αθλητικά του προσόντα γιατί ούτε αυτά υπάρχουν ή φαίνεται πως θα υπάρξουν. Και μου το τόνισε. Το ότι είναι έτοιμος τώρα στα 17 να στουκάρει με τους 25άρηδες δε μπορεί να κοστολογηθεί με 35 εκατομμύρια. Και δεν κοστολογείται γιατί δεν υπάρχει προοπτική να πεις αυτός ο παίκτης σε 5 χρόνια θα κάνει αυτό και αυτό άρα θα μπορεί να πουληθεί με 70. Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική προοπτική στον Κωστούλα για να φτάσει σε τέτοια νούμερα. Γιατί προφανώς όταν δίνεις 35 σε αυτήν την ηλικία, τα δίνεις με προοπτική να πάρεις πολλαπλάσια. Μου είπε πως τέτοια λεφτά σε αυτήν την ηλικία δίνονται αν υπάρχει κάτι το σπέσιαλ και στην περίπτωση του Κωστούλα δεν υπάρχει.
Έτσι μου είπε έτσι σας λέω.
Δυστυχώς, μόλις άγγιξες ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας — από τα προβλήματα που μας εμποδίζουν να ακολουθήσουμε τους ευρωπαϊκούς ρυθμούς.
Το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε αυτόν τον χώρο γίνεται ακόμα πιο έντονο, καθώς η ποιότητα της πλειοψηφίας όσων τον απαρτίζουν απέχει πολύ από το να είναι είτε επιστημονική είτε φιλοσοφημένη.
Ένα τεράστιο "εγώ" εμποδίζει αυτούς τους ανθρώπους να υιοθετήσουν μια κουλτούρα εξέλιξης και ανάπτυξης.
Όταν έχεις μια ομάδα όπως η Brighton, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει το scouting σε σχεδόν επιστημονικό επίπεδο, κατατάσσοντάς την σήμερα στις κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως σε αυτόν τον τομέα, το τελευταίο που θα έπρεπε να κάνει κάποιος είναι να μιλά με απόλυτο τρόπο.
Ένας σοβαρός επαγγελματίας, που σέβεται και αγαπά πραγματικά αυτό που κάνει, το πρώτο πράγμα που θα έκανε είναι να αναρωτηθεί: "Τι είναι αυτό που βλέπουν οι άλλοι και δεν βλέπω εγώ;" — και όχι να επιμένει πεισματικά στην αρχική του άποψη.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ανθρώπους που θέλουν να μάθουν, να εκπαιδευτούν, να βελτιωθούν· που αναζητούν την πρόοδο και την ανάπτυξη. Όχι από αποκομμένους, εγωκεντρικούς τύπους που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.
διαβάζω πως είναι υπερβολικά τα 35 για τον Κωστούλα, και θυμάμαι πως όποτε μας πέτυχε φέτος, μας το κάρφωσε το γκολάκι.
Στην Αγγλία, παίζουν πολλά λεφτά.
Τα 35μμύρια στην Αγγλία, για την αγορά ενός παίχτη που μπορούν να βασιστούν πάνω του (όχι για ένα παίχτη-στοίχημα), δίδονται από αρκετές ομάδες μέσης κατηγορίας.
Γενικα τα λεφτά είναι πολλά εκεί.
Αλλά το να ισοπεδώνουμε την αξία του Κωστούλα, ο οποίος όποτε μας βρήκε φέτος μας κάρφωσε, είναι αστείο.
Στην Αγγλία, παίζουν πολλά λεφτά.
Τα 35μμύρια στην Αγγλία, για την αγορά ενός παίχτη που μπορούν να βασιστούν πάνω του (όχι για ένα παίχτη-στοίχημα), δίδονται από αρκετές ομάδες μέσης κατηγορίας.
Γενικα τα λεφτά είναι πολλά εκεί.
Αλλά το να ισοπεδώνουμε την αξία του Κωστούλα, ο οποίος όποτε μας βρήκε φέτος μας κάρφωσε, είναι αστείο.
-
Καλά όλοι μας κάρφωσαν, αυτό δεν είναι κριτήριο
- ΑποστόληςΑ
Η Καλλιθέα που υποβιβάστηκε μας έκλεψε 5/6 βαθμούς και μας έβαλε 4 γκολ.