Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Άρθρο μνημείο από Sdna μπερδεύουν την Σαουδική Αραβία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα . Δεν ξέρω τι θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ και στον παικτη ο δανεισμός του Τισσουνταλι στην Αλ Ασλ . Αν δεν πιστεύουν στον παίκτη ή έχουν σκοπό να φέρουν καθαρό δεκαρι που να παίζει και αριστερά τότε ας τον πουλήσουν καλύτερα στα λεφτά που τον πήραμε.Αλλα ο αντικαταστάτης να είναι πολύ καλύτερος του.
-
Στις πιο γηρασμένες ομάδες του Γιουρόπα ο ΠΑΟΚ!!συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για αυτή την πρωτιά!!!
Ναι ναι ο Λουτσεσκου προωθεί νεαρούς και υπάρχει τμήμα σκαουτινγκ με πλάνο και οργάνωση…
Η ομάδα θέλει ολική μεταμόρφωση στις μεταγραφές μέχρι και τα φωτιστικά στα γραφεια να αλλάξουν..
Πέρα από τον Πενιά δυστυχώς εγώ δεν ελπίζω σε κάτι άλλο ίσως έναν ακόμα 31 Ιανουαρίου και αν…
Ναι ναι ο Λουτσεσκου προωθεί νεαρούς και υπάρχει τμήμα σκαουτινγκ με πλάνο και οργάνωση…
Η ομάδα θέλει ολική μεταμόρφωση στις μεταγραφές μέχρι και τα φωτιστικά στα γραφεια να αλλάξουν..
Πέρα από τον Πενιά δυστυχώς εγώ δεν ελπίζω σε κάτι άλλο ίσως έναν ακόμα 31 Ιανουαρίου και αν…
Σίγουρα ο λουτσεσκου είπε να φύγει ο Κουλιεράκης κ να έρθει ο λοβρεν
- PAOKevolution
Μετγραφακια, θα χαρούμε να μη σε διαβάζουμε τότε μέχρι 31/1.
Άιντε καταθλιψίες.
Άιντε καταθλιψίες.
-
ξαναποσταρω, ελαφρως διαφοροποιημενο μηνυμα γιατι το προηγουμενο κοπηκε μαλλον απο αντμιν.
Ο ΤΤ ακουγεται οτι κανει αστατη ζωη και οτι ειναι χωμα στις προπονησεις τον τελευταιο καιρο, κατι που εχει εξοργισει τον Λουτσεσκου.
Αυτος φαινεται να ειναι ο κυριως λογος για τον ... επειγον δανεισμο του.
Ο ΤΤ ακουγεται οτι κανει αστατη ζωη και οτι ειναι χωμα στις προπονησεις τον τελευταιο καιρο, κατι που εχει εξοργισει τον Λουτσεσκου.
-
Δεν σε υποχρεώνει κανένας να με διαβάζεις κάνε μου τη χάρη όποτε μην ασχολείσαι μαζί μου και να να λείπουν τα επίθετα..PAOKevolution έγραψε:Μετγραφακια, θα χαρούμε να μη σε διαβάζουμε τότε μέχρι 31/1.
Άιντε καταθλιψίες.
Οχι θα είμαστε 3 λαλούν και 2 χορεύουν που κατάφεραν άλλη μια φορά να διαλύσουν μια πρωταθλήτρια ομάδα!!
Που θα κατέβω με σλαβια με Σβαμπ και με την αεχ έφερα από τον πάγκο για game changer τον Βιεϊρίνια…
Αιντε λοιπόν!!!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μέσα στην τρελή χαρά είσαι ! Φαίνεται εξάλλου από τα γραπτά σου! Και τον είχα για πιο κοφτερό μυαλό τον παοκεβολουσιον. Που είδε το καταθλιπτικό ποστ σου;Metagrafakias έγραψε:Δεν σε υποχρεώνει κανένας να με διαβάζεις κάνε μου τη χάρη όποτε μην ασχολείσαι μαζί μου και να να λείπουν τα επίθετα..PAOKevolution έγραψε:Μετγραφακια, θα χαρούμε να μη σε διαβάζουμε τότε μέχρι 31/1.
Άιντε καταθλιψίες.
Οχι θα είμαστε 3 λαλούν και 2 χορεύουν που κατάφεραν άλλη μια φορά να διαλύσουν μια πρωταθλήτρια ομάδα!!
Που θα κατέβω με σλαβια με Σβαμπ και με την αεχ έφερα από τον πάγκο για game changer τον Βιεϊρίνια…
Αιντε λοιπόν!!!
Μην ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσειnunies4 έγραψε:Και αν κάνω ατακτη ζωή δικός μου είναι λογαριασμός...tonipap801 έγραψε:ξαναποσταρω, ελαφρως διαφοροποιημενο μηνυμα γιατι το προηγουμενο κοπηκε μαλλον απο αντμιν.
Για εμένα άξιος κριτής είναι μονάχα ο Θεός...
... Η αγάπη η τοοσηηη
- ΑποστόληςΑ
Αυτό ο Μόρο της Bologna που το 50% ανήκει στη Δυνάμο Μόσχας, μου φαίνεται καλός...
- Kabamaru11
O μονος λογος να ρθει ειναι να σιχαθηκε τις μπολονεζ και να θελει να φαει μπουγιουρντι κ πανσετουλα τραγανη.
- PaokPatraG4
Ήμιβασικος λόγο τραυματισμών άλλων συμπαικτών του εάν δεν κάνω λάθος..... Δανεικός μέχρι το καλοκαίρι με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.....Υπάρχει η φήμη ότι τον θέλει κ η Χάιντουκ δανεικό....Δηλαδή μπορεί να πάει στην Χάιντουκ αλλά δεν μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ με το 50% των δικαιωμάτων σε Ρωσική ομάδα;;; Επιμένω τον πάλεψαν κ το καλοκαίρι τον συγκεκριμένο.....joshua έγραψε:Πως θα έρθει ρε παιδια ημιβασικος παικτης της Μπολόνια στον ΠΑΟΚ;
-
Η Μπολονια τον δίνει μόνο δανεικό με. υποχρεωτική αγορά και δεν τα βρίσκουν
Ποιοι δεν τα βρίσκουν, εμείς ή η Χάιντουκ?panpangr77 έγραψε:Η Μπολονια τον δίνει μόνο δανεικό με. υποχρεωτική αγορά και δεν τα βρίσκουν