Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Το συμπέρασμα στις τελευταίες σελίδες είναι ότι με μπακαγιοκο και ταχιροβιτς είναι όλοι ικανοποιημένοι εδώ μέσα
- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνα με όσα διαβάζω εδώ μέσα, περιμένω άφιξη Κόλευ, Μπακαγιόκο και εν συνεχεία παραίτηση Luce και αντικατάσταση με Ivic
- navigator11
Μια σχετικά απλοϊκή απάντηση θα μπορούσε να ήταν ότι έψαχναν ή ψάχνουν ακόμα για κάτι καλύτερο. Μια εξίσου λογικοφανής απάντηση, στο πιο πρόστυχο, θα μπορούσε να ήταν και ότι στο σημείο που έφτασε το όλο πράγμα, μπροστά στην προοπτική να μείνεις μέχρι τον Γενάρη με 3 κανονικά χαφ, με τις γνωστές βέβαια τους αδυναμίες, θα νιώσεις μέχρι και μικρή ανακούφιση στο άκουσμα ότι έκλεισε ο Μπακαγιόκο την Κυριακή 31 Αυγούστου.Equalizer έγραψε:Ακόμα και αν ξεπεράσουμε όλες τις ενστάσεις για την κάκιστη πορεία του Μπακαγιοκο, τον ρόλο που θα έχει, το ότι προφανώς δεν είναι "πολύ καλύτερος του Μεϊτε", παραμένει ένα απλό ερώτημα:
Αφού τόσο πολύ τον πιστεύουν κλπ, γιατί δε τον έκλεισαν πριν ένα μήνα που μέχρι και εμείς εδώ μέσα μάθαμε ότι ο παίκτης είχε συμφωνήσει;
Τι ακριβώς κέρδισε η ομάδα με ένα έξτρα μήνα καθυστέρηση;
Μπα, νομίζω στο τέλος μαζί με τους παραπάνω θα εμφανιστεί και το βουνό...ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με όσα διαβάζω εδώ μέσα, περιμένω άφιξη Κόλευ, Μπακαγιόκο και εν συνεχεία παραίτηση Luce και αντικατάσταση με Ivic
7 days
172 hours
10378 minutes
622734 seconds
until Wednesday, 4 September 2024
7 days, 4 hours, 58 minutes, 54 seconds
172 hours
10378 minutes
622734 seconds
until Wednesday, 4 September 2024
7 days, 4 hours, 58 minutes, 54 seconds
Ναι αυτή είναι μια ξεκάθαρη διαφορά στα στατιστικά τους, αλλά ίσως δίνει λίγο λάθος εντύπωση. Η Λοριαν έπαιξε 8 παιχνίδια λιγότερα από την Κρεμονεζε και ο Μπακαγιοκο έχασε και 5 ματς λόγω τραυματισμού. Σίγουρα είχε πιο γεμάτη σεζόν ο Μειτέ αλλά κι ο Μπακαγιόκο ήταν βασικός γενικά.Athalos έγραψε:
2700 λεπτα στην σεζον ο Μειτε πριν ερθει σε εμας,1300 ο Μπακαγιοκο
Ξαναλέω ότι λογικά έχεις δίκαιο αφού τον έχεις δει, αλλά στα νούμερα που βλέπω δεν φαίνεται τόσο πολύ αυτό.JohnDag έγραψε: Το πρόβλημα του Μπακαγιόκο είναι πολύ συγκεκριμένο και έχει να κάνει με τις επιδόσεις του από το κέντρο και μπροστά.
Πασάρει πολύ λίγο αναλογικά με την θέση του και δεν μπορεί να παίξει με επιτυχία τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση.
Αυτό το καταλαβαινεις και αν κάτσεις να δεις περσινά ματς με την Λοριαν αλλά το αποδεικνύουν και οι αριθμοί του.
Ο Μειτέ φαίνεται να πατάει σε πιο πολλά σημεία του γηπέδου ως τις πλαϊνές γραμμές, ενώ ο Μπακαγιοκο περιορίζεται πιο πολύ στον χώρο του κέντρου αλλά πατάει πιο πολύ περιοχή

Και στις πάσες στο αντίπαλο μισό έχουν πολύ παρόμοια νούμερα, όπως και στις συνολικές επαφές και συνολικές πάσες. Στις μακρινές μπαλιές ο Μειτέ είναι μπροστά σε απόλυτα νούμερα αλλά ο Μπακαγιοκο σε ευστοχία.

-
- Επικοινωνία:
Να τους στείλουμε τον Samatta και να πούμε πως είναι ο Brandon και μαύρισε από τα καλοκαιρινά μπάνια.Οπως κάναμε κάποτε με την κακομοίρα την Sunderland που είδαν τον Valencia και τους στείλαμε τον Taison τσέπηςDimitrisS έγραψε:To δημοσιευμα για Μπραντον αναφερει ετσι κι αλλιως οτι και ο παικτης παρολο που η προταση ειναι πολυ καλυτερη απο τα λεφτα που παιρνει εδω, δεν σκεφτεται να αποχωρησει.

- nikos_algio
Επιτρέψτε μου να δώσω την αιρετική μου άποψη - σκέψη για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Η ομάδα δεν περιμένει να δει αν θα περάσει στο UEL για να κάνει μεταγραφές αλλά περιμένει να δει ποιοι δε θα περάσουν τόσο στο UEL αλλά πολύ περισσότερο στο UECL και θα έχουν ανάγκη από ρευστότητα για να καλύψουν τις όποιες τρύπες θα τους προκύψουν.
Συνολικά, έχουμε πάρει 12Μ από Κούλιε και έχουμε δώσει καμιά 7-8Μ ήδη. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχουμε περισσότερα έξοδα από ότι έσοδα και θα έρθουν τουλάχιστον ένας χαφ και ένας στόπερ που δεν έχουν ακουστεί και αυτή τη στιγμή ανήκουν σε ομάδες και θα χρειαστεί να δώσουμε κάποια εκατομμύρια για τον καθένα.
Τονίζω ξανά ότι είναι προσωπική εκτίμηση, προσπαθώντας να βγάλω κάποιο λογικό συμπέρασμα στο που οφείλεται η όποια καθυστέρηση.
ΠΦΟΠ
Η ομάδα δεν περιμένει να δει αν θα περάσει στο UEL για να κάνει μεταγραφές αλλά περιμένει να δει ποιοι δε θα περάσουν τόσο στο UEL αλλά πολύ περισσότερο στο UECL και θα έχουν ανάγκη από ρευστότητα για να καλύψουν τις όποιες τρύπες θα τους προκύψουν.
Συνολικά, έχουμε πάρει 12Μ από Κούλιε και έχουμε δώσει καμιά 7-8Μ ήδη. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχουμε περισσότερα έξοδα από ότι έσοδα και θα έρθουν τουλάχιστον ένας χαφ και ένας στόπερ που δεν έχουν ακουστεί και αυτή τη στιγμή ανήκουν σε ομάδες και θα χρειαστεί να δώσουμε κάποια εκατομμύρια για τον καθένα.
Τονίζω ξανά ότι είναι προσωπική εκτίμηση, προσπαθώντας να βγάλω κάποιο λογικό συμπέρασμα στο που οφείλεται η όποια καθυστέρηση.
ΠΦΟΠ
Nikos 74 έγραψε:Δεν πρέπει να είναι εν ενεργεία διεθνής για να πάει Σαουδική Αραβία;
Δεν είναι πανάκεια ρε φίλε ότι για να πάει κάποιος στην Αραβία πρέπει να είναι διεθνής, απλά ισχύουν διαφορετικά πράγματα για τους διεθνείς,όσον αφορά την έγκριση των μεταγραφών.
Ωραίος και εμπεριστατωμένος.Afanas έγραψε:Ναι αυτή είναι μια ξεκάθαρη διαφορά στα στατιστικά τους, αλλά ίσως δίνει λίγο λάθος εντύπωση. Η Λοριαν έπαιξε 8 παιχνίδια λιγότερα από την Κρεμονεζε και ο Μπακαγιοκο έχασε και 5 ματς λόγω τραυματισμού. Σίγουρα είχε πιο γεμάτη σεζόν ο Μειτέ αλλά κι ο Μπακαγιόκο ήταν βασικός γενικά.Athalos έγραψε:
2700 λεπτα στην σεζον ο Μειτε πριν ερθει σε εμας,1300 ο Μπακαγιοκο
Ξαναλέω ότι λογικά έχεις δίκαιο αφού τον έχεις δει, αλλά στα νούμερα που βλέπω δεν φαίνεται τόσο πολύ αυτό.JohnDag έγραψε: Το πρόβλημα του Μπακαγιόκο είναι πολύ συγκεκριμένο και έχει να κάνει με τις επιδόσεις του από το κέντρο και μπροστά.
Πασάρει πολύ λίγο αναλογικά με την θέση του και δεν μπορεί να παίξει με επιτυχία τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση.
Αυτό το καταλαβαινεις και αν κάτσεις να δεις περσινά ματς με την Λοριαν αλλά το αποδεικνύουν και οι αριθμοί του.
Ο Μειτέ φαίνεται να πατάει σε πιο πολλά σημεία του γηπέδου ως τις πλαϊνές γραμμές, ενώ ο Μπακαγιοκο περιορίζεται πιο πολύ στον χώρο του κέντρου αλλά πατάει πιο πολύ περιοχή
Και στις πάσες στο αντίπαλο μισό έχουν πολύ παρόμοια νούμερα, όπως και στις συνολικές επαφές και συνολικές πάσες. Στις μακρινές μπαλιές ο Μειτέ είναι μπροστά σε απόλυτα νούμερα αλλά ο Μπακαγιοκο σε ευστοχία.
Εγώ βλέπω στατιστικά από fbref.com που έχει τα στατιστικά τους από τις τελευταίες 365 μέρες.
Υπάρχουν αρκετές διάφορες, σε κάποια υπερέχει ο Μειτε, σε αλλά ο Μπακαγιόκο.
Και υπάρχουν και ομοιότητες, λογικό για παίκτες που παρότι έχουν διαφορετικό ρόλο κινούνται στο ίδιο μέρος του γηπέδου.
Το στατιστικό όμως που κάνει την μεγάλη διαφορά και αν έχεις εικόνα από τους παίκτες το ξέρεις ήδη είναι το dispossessed. Πόσες φορές δηλαδή παραχώρησαν κατοχή οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι.
Εκεί ο Μειτε έχει 0.15 ανά ματς ποσοστό που τον βάζει στους καλύτερους της Ευρώπης. Η βαθμολογία που του δίνει το σάιτ σε αυτό το στατιστικό είναι 99%. Η σύγκριση γίνεται με τα στατιστικά όλων των υπολοίπων χάφ ανά την Ευρώπη.
Ο Μπακαγιόκο έχει 1.03 με ποσοστό 29%.
Αυτό το στατιστικό από μόνο του αρκεί για να καταλάβουμε ποια είναι η βασική διαφορά ανάμεσα στους δυο παίκτες.
Δε νομίζω ρε συ John να μπορεί να γίνει σύγκριση σε αυτο το κομμάτι, ο ένας έπαιζε στο γαλλικό πρωτάθλημα, το δεύτερο πιο "γρήγορο" πρωτάθλημα του πλανήτη και ο αλλος σε ένα από τα πιο "αργά" ας πούμε σχετικά ανταγωνιστικά πρωτάθληματα της Ευρώπης.
Μεγάλη κουβέντα και εγώ με Μεϊτέ είμαι,γιατί είδαμε τι μπορεί να δώσει, απλά σε αυτό που γράφεις έχω τη διαφωνία μου και την καταθέτω.
Μεγάλη κουβέντα και εγώ με Μεϊτέ είμαι,γιατί είδαμε τι μπορεί να δώσει, απλά σε αυτό που γράφεις έχω τη διαφωνία μου και την καταθέτω.
Γενικά μιλώντας για τον Μειτε το σκάλωμα το δικό μου (και φαντάζομαι και του προπονητή) εκπορεύεται από το εξής απλό γεγονός.
Στους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού είναι απλά ένας καλός χάφ. Και προφανώς υπάρχουν και σημεία που υστερεί.
Έχει όμως 2-3 κατηγορίες που αυτά που κάνει είναι σε επίπεδο world class. Και τυχαίνει να είναι σημαντικές κατηγορίες του παιχνιδιού.
Εγώ επιμένω ότι στα λεφτά που δίνουμε δύσκολα θα βρούμε άλλον παίκτη να κάνει τα ίδια πράγματα εξίσου καλά.
Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να προσαρμοστεί η ομάδα πάνω στα χαρακτηριστικά των νέων χάφ (Κάμαρα, Μπακαγιόκο πχ.) αλλά αυτό αφενός θα πάρει χρόνο αφετέρου ο Ραζβαν δεν του αρέσει να αλλάζει πράγματα τα οποία δουλεύουν ήδη σωστά.
Στους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού είναι απλά ένας καλός χάφ. Και προφανώς υπάρχουν και σημεία που υστερεί.
Έχει όμως 2-3 κατηγορίες που αυτά που κάνει είναι σε επίπεδο world class. Και τυχαίνει να είναι σημαντικές κατηγορίες του παιχνιδιού.
Εγώ επιμένω ότι στα λεφτά που δίνουμε δύσκολα θα βρούμε άλλον παίκτη να κάνει τα ίδια πράγματα εξίσου καλά.
Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να προσαρμοστεί η ομάδα πάνω στα χαρακτηριστικά των νέων χάφ (Κάμαρα, Μπακαγιόκο πχ.) αλλά αυτό αφενός θα πάρει χρόνο αφετέρου ο Ραζβαν δεν του αρέσει να αλλάζει πράγματα τα οποία δουλεύουν ήδη σωστά.