Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στο βίντεο ο Μεητε φοράει γιλέκο κάποιοι μακρυμάνικα και κάποιοι ζακέτες και κουκούλες. Στην Ίμπιζα το βράδυ πέφτει 18 βαθμούς που είναι απέναντι από την Αφρική και εμάς εδώ μας κάνει καύσωνα. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι ξέχασε να γυρίσει ?
Στο βίντεο ο Μεητε φοράει γιλέκο κάποιοι μακρυμάνικα και κάποιοι ζακέτες και κουκούλες. Στην Ίμπιζα το βράδυ πέφτει 18 βαθμούς που είναι απέναντι από την Αφρική και εμάς εδώ μας κάνει καύσωνα. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι ξέχασε να γυρίσει ?
Προφανώς και δεν ξέχασε να έρθει. Ο τουτεράς λέει έτσι για να δελεάσει οτι έρχεται. Εαν προσέξεις ακόμη και το τραγούδι βαλτό ειναι στο βίντεο. Αλλο κομμάτι ακούνε εκεί. Μένει να φανεί αν και με τέτοια edit αποθαρρύνομαι.
το μετέφερα εγώ. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν έψαξες αρκετά. Εμένα μου πήρε συνολικά τριάντα δευτερόλεπτα.
Δεν υπάρχει στο ρόστερ 24/25 το τόπικ του. Ειναι ακομα στο ροστερ 23/24 και πρέπει να ήταν κάτω γιαυτό δεν το βρήκα. Κοίταξα δυο φορές και δεν το βρήκα και νόμιζα είχε γίνει κακουχία στην μεταβιβαση. Σορρι.
Ναι αλλά υπάρχουν κι άλλα συμβόλαια ενεργά(τουλάχιστον που λήγουν μετά το 2025),που δεν έχουν μεταφερθεί ,στη 2024-2025.
Ενδεικτικά
Σαστρε 2026
Οττο 2025
Κουλιε 2026
Οζντόεφ 2025
Μουργκ 2026
Και δεν βάζω
Σαματα 2025
Νασμπεργκ 2025
Ενγκογκ 2026
Που είναι υπό αμφησβητιση,στα αν θα παραμείνουν.
φτάνει ρε γραφικέ τσορμπατζογλου, φτανει πια με τη μιζέρια. Ειλικρινα δεν εχω ακούσει ποτε ρεπόρτερ να αναφέρεται σε βασικο στέλεχος οποιασδήποτε ομάδας που πηρε πρωταθλημα τοσο απαξιωτικά σε καθε άσχετη αναφορά που κανει σ αυτον και ειδικά με παντελή έλλειψη οποιουδήποτε επιχειρήματος. Έγραψε ο γραφικός στο γκάζετα παλι οτι βαλει στοίχημα οτι την μπαλα που έπαιξε ο μειτε, που δεν ηταν και κατι σπουδαίο οπως επισημαίνει στο ιδιο άρθρο βάζει στοίχημα οτι δεν θα παιξει πουθενά, για εναν παιχτη με συμμετοχές στη μίλαν, την μπενφικα, βασικο για χρονια σε μια καλη τορίνου και την μπορντώ. Γραφικός στα όρια της εμμονής.
Ανεξάρτητα από την όποια γραφικότητα του κάθε ΑΡΔ της ομάδας, η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος το απόλυτο highlight στην ως τώρα καριέρα του το πέτυχε στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Έστω και στο υπό του μετρίου ... αιλληνικώ πρωτάθλημα.
San4 έγραψε:φτάνει ρε γραφικέ τσορμπατζογλου, φτανει πια με τη μιζέρια. Ειλικρινα δεν εχω ακούσει ποτε ρεπόρτερ να αναφέρεται σε βασικο στέλεχος οποιασδήποτε ομάδας που πηρε πρωταθλημα τοσο απαξιωτικά σε καθε άσχετη αναφορά που κανει σ αυτον και ειδικά με παντελή έλλειψη οποιουδήποτε επιχειρήματος. Έγραψε ο γραφικός στο γκάζετα παλι οτι βαλει στοίχημα οτι την μπαλα που έπαιξε ο μειτε, που δεν ηταν και κατι σπουδαίο οπως επισημαίνει στο ιδιο άρθρο βάζει στοίχημα οτι δεν θα παιξει πουθενά, για εναν παιχτη με συμμετοχές στη μίλαν, την μπενφικα, βασικο για χρονια σε μια καλη τορίνου και την μπορντώ. Γραφικός στα όρια της εμμονής.
Μιζερογλου λέγετε και ειναι γενικότερα από τα λεγόμενα του ηττοπάθης μίζερος κλαψιάρης και εμπαθής κάποιες φορές όπως με μειτε π. Χ.
Αν τον κανει συνέντευξη ο Equaliser στην «ώρα των δημοσιογραφων» θα πρέπει να ερωτηθει αν εχει κανει τηλεφωνητής στην γραμμη βοηθειας για την κατάθλιψη, τη γραμμή παρέμβασης 1018 ή απλά τις προωθεί επιτελώντας το λειτούργημα του δημοσιογράφου.
Πραγμάτικα οπότε ακούς το ρεπορτάζ του, το αισθανεσαι ενα ανοιγμα καρδιάς.
30/6 Έληξε το συμβόλαιο του με την ομάδα, παρακαλώ να κλειδωθεί το τοπικ.
Αν θα αποκτηθεί και συνεχίσει να είναι μέρος του συλλόγου τότε να το ξεκλειδώσετε.