Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
papwolf

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από papwolf »

Ετοιμάζεται βλέπω σιγά σιγά το κλίμα.Αν περάσει ο ΠΑΟΚ τη Μπεϊτάρ: "Ζήτω ο ήρωας Λουτσέσκου που κατάφερε με αυτό το άμπαλο ρόστερ να κάνει θαύματα".
Αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από τη Μπεϊτάρ: "Γιούχα στο άμπαλο ρόστερ, στο Μπότο που τους έφερε και στον Ιβάν που τους κρατά και δε φέρνει αυτούς που θέλει ο προπονητής για να μη ξοδευτεί. Τα είχε πει ο Λου, αλλά ποιος τον άκουγε..."
Μονά - ζυγά, μονόζυγα...!
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτή δεν είναι η πραγματικότητα; Τι να κάνει με αυτό το ελλιπές ρόστερ;!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ερώτηση. Είναι υποχρεωμένος να πει κάτι που δεν το πιστεύει;;
Τι σκατά θέλετε ορισμένοι από τον ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ προπονητή του ΠΑΟΚ; Να λέει την αλήθεια ή να σας χαϊδεύει τα αυτάκια για να νιώθετε καλά;
Έχει κανείς την εντύπωση πως ο Πάμπλο θα έλεγε "πάω για νταμπλ με τον Μουργκ βασικό" ξέρω γω;
Και να το πάμε και αλλιώς; Υπάρχει έστω και ένα μέλος εδώ μέσα που να θεωρεί πως το περσινό ρόστερ άξιζε να σηκώσει πρωτάθλημα;
Ποιος; Υπάρχει ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΈΝΑΣ να βγει να το γράψει αυτό;

Ε από το περσινό ρόστερ που κατά ΓΕΝΙΚΉ ΟΜΟΛΟΓΊΑ δεν άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα, αφαιρέστε τον βασικό μας φορ (Ολιβέιρα), τη 2η και τη 3η αλλαγή στους μεσοεπιθετικούς (Καντουρί και Μπίσεσβαρ), τον βασικό παρτενέρ του Ντόουγκλας που ήταν δανεικός (Ντάντας) και τον βασικό μας στόπερ που ήταν και αρχηγός (Ίγκανσον).
Επίσης έφυγαν και οι Κούρτιτς, Κεντζιόρα.
Τώρα απλά προσθέστε ένα στόπερ ως αντικαταστάτη του Ίγκανσον.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ σήμερα 8/7/2023. Αυτές είναι ΣΉΜΕΡΑ οι διαφορές στο ρόστερ.

Και ρωτάω. Αν δεν άξιζε και προφανώς δεν μπορούσε, να πάρει πρωτάθλημα πέρσι, πως γίνεται να αφαιρούμε 7 παίκτες από το ρόστερ, να προσθέτουμε έναν και να είναι υποχρεωμένος σήμερα ο προπονητής να πει πως πάμε για πρωτάθλημα; Ρε είστε τρελοί ρε; Εγώ στη θέση του δεν θα απαντούσα απλά. Θα γελούσα!
ΣΥΝΈΛΘΕΤΕ ορισμένοι. Τη μέρα που ρωτήθηκε ήταν μείον 7 παίκτες, συν μια μεταγραφή!!!! Και περιμένατε διαφορετική απάντηση;;;;
Μπαρκαρούτσος

Ο Garcia θα έπαιρνε το μικρόφωνο και θα βρυχόταν "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" και αυτό θα έδινε δύναμη στους παίκτες να σηκώσουν τίτλο. Μετά θα βαρούσε μπουνιά στον τοίχο και θα μάθαινε τρίπλες ο Κουλιεράκης.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αυτή δεν είναι η πραγματικότητα; Τι να κάνει με αυτό το ελλιπές ρόστερ;!
Έχεις αντιληφθεί με τι επιπέδου ομάδα έχει κληρωθεί ο ΠΑΟΚ?
Δεν πληρώθηκε με τη Μακάμπι
Κληρώθηκε με μία ομάδα επιπέδου λεβαδειακού...κ πέρα από το επίπεδο της το οποίο είναι πάρα πολύ χαμηλό είναι και στα πρόθυρα διάλυσης.
Κανείς Δεν ζήτησε με αυτό το ρόστερ να πάει και να πάρει πρωτάθλημα...ούτε καν κύπελλο... αλλά την μπειταρ επιβάλλεται να την κερδίσει μέσα-έξω...κάτι βέβαια πολύ δύσκολο μετά και τα σημερινά, όπου είδαμε μία ομάδα η οποία στο σύνολο της ήταν από πέρσι μαζί και δεν μπορούσε να αλλάξει δύο πάσες... και πέρα από αυτό ο αντίπαλος έφτανε στην περιοχή μας για πλάκα
Μπαρκαρούτσος

Ποδόσφαιρο είναι και το γνωρίζεις καλύτερα από εμένα. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν 0-0. Χάσαμε τελικό σε ουδέτερη έδρα με παίκτη παραπάνω 85'. Η Ελλάδα πήρε το Euro 2004. Κανένας αγώνας δεν κερδίζεται πριν τον κερδίσεις.
Και με τη Levski ανοίξαμε το στόμα και με την Ostersund και με Vidi και και και...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Garcia θα έπαιρνε το μικρόφωνο και θα βρυχόταν "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" και αυτό θα έδινε δύναμη στους παίκτες να σηκώσουν τίτλο. Μετά θα βαρούσε μπουνιά στον τοίχο και θα μάθαινε τρίπλες ο Κουλιεράκης.
Προσβλητικό αυτό που έγραψες
Κύπελλο μες έφερε ως προπονητής
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

ΑΡΔΜΕΠ -> Άλλο ένα φιλικό τεστ σε συνθήκες λίγο Ελλάδας είναι η αλήθεια....

ΛΟΥ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΣΟΝΑΚΑ -> Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι για εμάς, μια κανονική μια φυσιολογική διαδικασία στην ροή την οποία βρισκόμαστε. Ένα παιχνίδι στο οποίο κάποιοι ποδοσφαιριστές πήραν περισσότερα λεπτά, κάποιοι πήραν χρόνο για να δείξουν περισσότερα, δεν έχω κάποιο περαιτέρω σχόλιο όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι.

ΑΡΔΜΕΠ -> Πρέπει να ανησυχούμε για το Αουγκούστο γιατί είδαμε εχθές να τραυματίζεται ο Σαστρε, ο Φελίπε Σοάρες έχει μείνει για λίγες μέρες έξω και επειδή δεν υπάρχουν και πολλοί πολλοί στα χαφ, γι' αυτό ρωτάω...

ΛΟΥ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΣΟΝΑΚΑ -> Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, είναι καταστάσεις όλων των ποδοσφαιριστών που απλά χρειάζονται λίγο περισσότερο προσοχή, βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, κάποιον μπορεί να τον ενοχλεί η μέση του, κάποιον το ισχίο του, κάποιον το γόνατό του, είναι φυσιολογικό με βάση τα φορτία που δέχονται οι ποδοσφαιριστές. Από κει και πέρα το μόνο που είναι στενάχωρο σε εισαγωγικά, είναι ότι οι προπονήσεις αυτές δεν μπορούν να αναπληρωθούν πάρα πολύ εύκολα, δεν μπορούμε να έχουμε πλήρεις προπονήσεις δηλαδή με όλη την ομάδα, μετά τα αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια και δεν θα έχουμε τόσο χρόνο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε συγκεκριμένα πράγματα τα οποία θέλουμε αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό σε κάθε περίπτωση.

ΑΡΔΜΕΠ -> Επειδή είχε μιλήσει την προηγούμενη φορά... Βγήκε σωστά μια δήλωσή του προχθές στους Ρουμάνους για το ότι έτσι πως είναι το ρόστερ του ΠΑΟΚ δύσκολα θα κατακτήσει τίτλους, μήπως είναι πολύ νωρίς για τέτοια εκτίμηση, μήπως περνάει λάθος μήνυμα στην... για την ομάδα με μια τέτοια δηλώσει;

ΛΟΥ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΣΟΝΑΚΑ -> Μεταφέρθηκε σωστά, το μόνο που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ποια ήταν η ερώτηση η οποία μου έγινε, η ερώτηση η οποία μου έγινε είναι αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα όπως την σεζόν 2018-19 και η απάντησή μου ήταν πως δεν είναι δυνατόν για τη έχουμε... δεν μπορούμε να το πετύχουμε γιατί έχουμε αργήσει τις μεταγραφές, γιατί έχουμε ένα γκρουπ το οποίο είναι πολύ νεαρό χωρίς πάρα πολλές εμπειρίες, αλλά σας παρακαλώ πολύ να είναι η τελευταία φορά που με ρωτάτε κάτι τέτοιο δεν είμαι ηλίθιος, όλοι ξέρουν το μάνατζμεντ ξέρει, η διοίκηση ξέρει, εμείς γνωρίζουμε, οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν το τι πρέπει να κάνουμε, στόχος μας από εδώ και πέρα είναι το παιχνίδι με την Μπεϊτάρ.

ΑΡΔΜΕΠ -> Να μας πει λίγο, επειδή αναφέρθηκε στον Τζίμα στις προηγούμενες δηλώσεις του, ποια θα είναι η διαχείρισή του, τώρα μετά το ευρωπαϊκό U19...

ΛΟΥ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΣΟΝΑΚΑ -> Θα 'ρθεί εδώ κατευθείαν μετά το τελευταίο παιχνίδι.

ΑΡΔΜΕΠ -> Θα μπει άμεσα, σε φουλ προπονήσεις, δεν ξέρω άμα....

ΛΟΥ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΣΟΝΑΚΑ -> Θα έρθει κατευθείαν μετά τις υποχρεώσεις του στο Euro, θα έχει πάρει ήδη τις διακοπές του πριν πάει στην διοργάνωση οπότε προέρχεται από έναν πλήρη ρυθμό αγώνων αλλά και προπονήσεων αλλά δεν θα πρέπει να κάνουμε το μεγάλο λάθος να πιστεύουμε ότι θα έρθει ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου ή να το παρουσιάζουμε με αυτή την εικόνα, ο Τζίμας είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος χρειάζεται να βελτιωθεί σε πάρα πολλά κομμάτια όσον αφορά και την δουλειά του και την παρουσία του μέσα στο γήπεδο και την νοοτροπία και τον τρόπο με τον οποίο κινείται γενικότερα. Είναι ένα παιδί 17 χρόνων, οπότε αυτό πρέπει να κάνει είναι να παίξει χωρίς πίεση και με ελευθερία, οπότε αυτό που είναι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή, είναι να δώσουμε μεγάλη πίεση στον ίδιο.

ΑΡΔΜΕΠ -> Εεε κόουτς, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ δίνει επίσημα ότι αύριο έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο Baba Rahman, αν θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο γιατί όπως όλα δείχνουν θα είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα...

ΛΟΥ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΣΟΝΑΚΑ -> Είναι μια μεταγραφή του κλαμπ, δεν είναι μια δική μου μεταγραφή, (ενδεχομένως να έκανα λάθος και εγώ στο πως απέδωσα την ερώτηση) δεν μπορώ να μιλήσω μιας και δεν είναι εδώ, όταν θα είναι εδώ θα μπορέσουμε να μιλήσουμε.
Μπαρκαρούτσος

elvetos giatros έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Garcia θα έπαιρνε το μικρόφωνο και θα βρυχόταν "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" και αυτό θα έδινε δύναμη στους παίκτες να σηκώσουν τίτλο. Μετά θα βαρούσε μπουνιά στον τοίχο και θα μάθαινε τρίπλες ο Κουλιεράκης.
Προσβλητικό αυτό που έγραψες
Κύπελλο μες έφερε ως προπονητής

Και ο Lucescu δύο νταμπλ και μερικοί κάνουν λες και έχουμε προπονητή τον Τάκη Τσουκαλά.

Ο Lucescu αυτή τη στιγμή είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπάρχουν κανόνες του φόρουμ που ορίζουν το πώς εκφραζόμαστε για ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο Garcia είναι προπονητής του Πανσερραϊκού.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Το γεγονός πως είναι προπονητής του Πανσεραϊκου
Δε σημαίνει πως είναι σώφρων να τον μειώνουμε
Ο άνθρωπος είναι ζωντανή ιστορία της ομάδας μας
Όχι για τη μπουνιά
Για την προσφορά
Είσαι λάθος
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Σύμφωνα με τη δική σου οπτική φίλε Μπαρκαρούτσε αυτή είναι η αλήθεια, σεβαστό.
Με τη δική μου οπτική όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Αυτό το ελλιπές ρόστερ (και ποιας ομάδας το ρόστερ αλήθεια είναι τέλειο, χωρίς ελλείψεις...?) κουβαλάει πολύ μεγάλα κομμάτια ταλέντου (Ντέλιας, Κούλιε, Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Αντρίγια, Τζίμας, Νάρεϋ, Τάισον) και πολλούς αρκετά καλούς δευτεροκλασάτους ποδοσφαιριστές (Σάστρε, Π.Τζήμας, Βρακάς, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Φελίπε, Ράφα. Αν όλοι αυτοί δε μπορούν να "κολλήσουν" μεταξύ τους και να φτιάξουν ένα αξιόμαχο σύνολο που να μη φοβάται τα προκριματικά του Κόνφερενς, μέχρι να έρθει η ενίσχυση που επιθυμούμε, αποκλειστικός και μόνος υπεύθυνος είναι ο προπονητής και το επιτελείο του. Αυτή είναι η δική μου οπτική.
Μπαρκαρούτσος

Για να δικαιωθείς ή να μη δικαιωθείς, πρέπει να παίξουμε με τη Beitar όπως είμαστε τώρα. Δεν νομίζω ότι θα γίνει αυτό..

elvetos giatros έγραψε:Το γεγονός πως είναι προπονητής του Πανσεραϊκου
Όχι για τη μπουνιά
Για την προσφορά
Είσαι λάθος

Ε ας είμαι και λάθος... Δεν έχω προηγούμενα με τον Garcia, έκλαψα κι εγώ με το γκολ στον Τζόρβα στην Τούμπα.
Δεν μπορώ τη δαιμονοποίηση του Lucescu από τους γκαρσιικούς, επειδή δεν έδωσαν στον Garcia την πρώτη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αυτή δεν είναι η πραγματικότητα; Τι να κάνει με αυτό το ελλιπές ρόστερ;!
Έχεις αντιληφθεί με τι επιπέδου ομάδα έχει κληρωθεί ο ΠΑΟΚ?
Δεν πληρώθηκε με τη Μακάμπι
Κληρώθηκε με μία ομάδα επιπέδου λεβαδειακού...κ πέρα από το επίπεδο της το οποίο είναι πάρα πολύ χαμηλό είναι και στα πρόθυρα διάλυσης.
Κανείς Δεν ζήτησε με αυτό το ρόστερ να πάει και να πάρει πρωτάθλημα...ούτε καν κύπελλο... αλλά την μπειταρ επιβάλλεται να την κερδίσει μέσα-έξω...κάτι βέβαια πολύ δύσκολο μετά και τα σημερινά, όπου είδαμε μία ομάδα η οποία στο σύνολο της ήταν από πέρσι μαζί και δεν μπορούσε να αλλάξει δύο πάσες... και πέρα από αυτό ο αντίπαλος έφτανε στην περιοχή μας για πλάκα
Και τι θα γίνει αν τη περάσει; Η επόμενη θα είναι αντίστοιχης δυναμικής; Η μεθεπόμενη; Τρεις δεν πρέπει να περάσει για να μπει ομίλους;
Με διαφορά μιας βδομάδας είναι όλα τα προκριματικά. Από τις 27 Ιουλίου παίζεις κάθε βδομάδα αγώνα μέχρι 30 Αυγούστου.
Για τη Μπεϊτάρ δεν έχει έρθει ακόμα ούτε μισή ενίσχυση. Αν έρθει κάποιος 30 Ιουλίου πχ, θα είναι έτοιμος 11 Αυγούστου για να παίξει στο πρώτο ματς με τον δεύτερο αντίπαλο; Ούτε καν θα πω εγώ.
Θέλει τουλάχιστον 2-3 βδομάδες, για να μάθει έστω τα ονόματα των συμπαικτών του!
Οπότε ήδη κάηκε ο προκριματικός με τη Μπεϊτάρ και σχεδόν κάψαμε και τον δεύτερο προκριματικό. Από άποψη ενίσχυσης το λέω.
Μη σκας λοιπόν για τη Μπεϊτάρ. Δες όλο το πακέτο.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

elvetos giatros έγραψε:Το γεγονός πως είναι προπονητής του Πανσεραϊκου
Όχι για τη μπουνιά
Για την προσφορά
Είσαι λάθος

Ζωντανή ιστορία της ομάδας μας?
Υπερβολή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 08 Ιούλ 2023, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπαρκαρούτσος

Για Pablo Garcia εδώ: viewtopic.php?f=134&t=5487&p=2225832#p2225832

Δεν μεταφέρω τα ποστς, αλλά προκειμένου να μην ξεχειλώσει η κουβέντα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”