Europemania II

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Europemania II

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαν για off-topic μέχρι να σκεφτώ την επόμενή μου κίνηση :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Europemania II

Δημοσίευση από aivas19 »

Μίνι ανάλυση της Κλαμπ Μπριζ μετά το σημερινό ματς. Προειδοποίηση: Είμαι άμπαλος
H Κλαμπ Μπριζ έχασε από την Σιντ Τρούιντεν (9η στο πρωτάθλημα) 2-1 με ανατροπή. Παίξαν 433 ενώ με την Μόλντε παίξαν 442. Νομίζω έλειπαν 3-4 βασικοι (πχ δεν έπαιζε ο βασικός μπακ Ντε Καιπερς, πρώτος σε ασίστ με 7)
Δεν επιζητούν την κατοχή, ακόμα και με την Σιντ Τρούιντεν (ΛΟΛ). Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να έχουμε κατοχή και να ελέγξουμε το παιχνίδι αλλά να προσέχουμε τα μετόπισθεν. Παίζουν γρήγορα με direct play, καλή κυκλοφορία στα χαφ και εναλλαγή θέσεων. ΑΛΛΑ ξέρουμε πόσο μούφα είναι οι άμυνες στο Βέλγιο, ακόμα και με την Μόλντε (3-0) αν δείτε το ματς τελειώνουν τις φάσεις χωρίς πίεση. Οπότε αν πιεστούν νομίζω θα βρούμε άπειρους χώρους στα μετοπισθεν. Πιέζουν πολύ στην επίθεση για αυτό θα χρειαστούμε τεχνική για να περάσουμε ψύχραιμα την μπάλα μπροστά. Αν περάσουμε την πρώτη γραμμή πίεσης θα βρούμε πολλούς χώρους, έχουν ποιότητα αλλα όχι τόση σκληράδα στα χαφ πέραν του Ονιεντικα (πρώην Μίνιτιλαντ, τον έχουμε κεράσει). Τα μπακ τους ανεβαίνουν πολύ και αφήνουν χώρους πίσω (δείτε το ματς μέσα στη Μόλντε), αλλά είναι πολύ επικίνδυνοι επιθετικά (ο βασικός μπακ Ντε Καιπερς, πρώτος σε ασίστ). Πατάνε πολλά άτομα περιοχή ταυτόχρονα με τα μπακ να συμμετέχουν στην επίθεση είτε με σέντρα είτε με είσοδο στην περιοχή. Αν δείτε τις φάσεις άμυνας τους έχουν κενά στα πλάγια. Πρέπει να το εκμευταλλευτουν οι Τάισον, Αντρίγια/Ντέσπο αλλα κυρίως ο Μπάμπα και ο Ότο/Βιερίνια μαζί με γρήγορες επιστροφές. Πχ δείτε το 1-0 της Μόλντε στο εντός έδρας με την Μπριζ και το 1-1 που κάνει η Σιντ Τρούιντεν σήμερα. Τεράστια κενά
Ο Βανάκεν, 8αροδέκαρο με φοβερά νούμερα σε ασιστ και γκολ, είναι εκεί 9 χρόνια, πολύ κοντρολαρισμένος παίχτης. Ας τον καταπιεί ο Μειτέ. Ο Τιάγκο (επιθετικός) ήταν πέρσι συμπαίκτης του Ντεσπότοφ στην Λουντογκόρετς και πήρε 8 μύρια μεταγραφή (ρεκόρ για την Λουντογκόρετς). Ψιλογρήγορος για το ύψος του (1.88) και φοβερός σκόρερ (16 γκολ σε 23 ματς στο πρωτάθλημα, 6 γκολ σε 12 ματς στο Κόνφερενς). Έχει ήδη κλείσει στην Μπρέντφορντ για 38 μύρια (!!!!). Πρέπει να εξουδετερωθεί. Τα μπακ μας πρέπει να είναι σε τέλεια μέρα. Ο τερματάς Μινολέ τραυματίστηκε σήμερα, 36 χρονων, θα δουμε για πόσο θα λείψει.

Λετ μι νοου γουατ γιου θινκ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

@doomlord
ελβετικό κοιτάμε φέτος;
ίσως υπάρξει εκπληξη
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

aivas19 έγραψε:Μίνι ανάλυση της Κλαμπ Μπριζ μετά το σημερινό ματς. Προειδοποίηση: Είμαι άμπαλος
H Κλαμπ Μπριζ έχασε από την Σιντ Τρούιντεν (9η στο πρωτάθλημα) 2-1 με ανατροπή. Παίξαν 433 ενώ με την Μόλντε παίξαν 442. Νομίζω έλειπαν 3-4 βασικοι (πχ δεν έπαιζε ο βασικός μπακ Ντε Καιπερς, πρώτος σε ασίστ με 7)
Δεν επιζητούν την κατοχή, ακόμα και με την Σιντ Τρούιντεν (ΛΟΛ). Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να έχουμε κατοχή και να ελέγξουμε το παιχνίδι αλλά να προσέχουμε τα μετόπισθεν. Παίζουν γρήγορα με direct play, καλή κυκλοφορία στα χαφ και εναλλαγή θέσεων. ΑΛΛΑ ξέρουμε πόσο μούφα είναι οι άμυνες στο Βέλγιο, ακόμα και με την Μόλντε (3-0) αν δείτε το ματς τελειώνουν τις φάσεις χωρίς πίεση. Οπότε αν πιεστούν νομίζω θα βρούμε άπειρους χώρους στα μετοπισθεν. Πιέζουν πολύ στην επίθεση για αυτό θα χρειαστούμε τεχνική για να περάσουμε ψύχραιμα την μπάλα μπροστά. Αν περάσουμε την πρώτη γραμμή πίεσης θα βρούμε πολλούς χώρους, έχουν ποιότητα αλλα όχι τόση σκληράδα στα χαφ πέραν του Ονιεντικα (πρώην Μίνιτιλαντ, τον έχουμε κεράσει). Τα μπακ τους ανεβαίνουν πολύ και αφήνουν χώρους πίσω (δείτε το ματς μέσα στη Μόλντε), αλλά είναι πολύ επικίνδυνοι επιθετικά (ο βασικός μπακ Ντε Καιπερς, πρώτος σε ασίστ). Πατάνε πολλά άτομα περιοχή ταυτόχρονα με τα μπακ να συμμετέχουν στην επίθεση είτε με σέντρα είτε με είσοδο στην περιοχή. Αν δείτε τις φάσεις άμυνας τους έχουν κενά στα πλάγια. Πρέπει να το εκμευταλλευτουν οι Τάισον, Αντρίγια/Ντέσπο αλλα κυρίως ο Μπάμπα και ο Ότο/Βιερίνια μαζί με γρήγορες επιστροφές. Πχ δείτε το 1-0 της Μόλντε στο εντός έδρας με την Μπριζ και το 1-1 που κάνει η Σιντ Τρούιντεν σήμερα. Τεράστια κενά
Ο Βανάκεν, 8αροδέκαρο με φοβερά νούμερα σε ασιστ και γκολ, είναι εκεί 9 χρόνια, πολύ κοντρολαρισμένος παίχτης. Ας τον καταπιεί ο Μειτέ. Ο Τιάγκο (επιθετικός) ήταν πέρσι συμπαίκτης του Ντεσπότοφ στην Λουντογκόρετς και πήρε 8 μύρια μεταγραφή (ρεκόρ για την Λουντογκόρετς). Ψιλογρήγορος για το ύψος του (1.88) και φοβερός σκόρερ (16 γκολ σε 23 ματς στο πρωτάθλημα, 6 γκολ σε 12 ματς στο Κόνφερενς). Έχει ήδη κλείσει στην Μπρέντφορντ για 38 μύρια (!!!!). Πρέπει να εξουδετερωθεί. Τα μπακ μας πρέπει να είναι σε τέλεια μέρα. Ο τερματάς Μινολέ τραυματίστηκε σήμερα, 36 χρονων, θα δουμε για πόσο θα λείψει.

ωραίος! :nairepaok:
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

38 εκατομμυρια;;;;;;

Ε ρε και να τον λεγαν Κωσταντελινιο και οχι Κωσταντελια... 50 χαρτια θα τον διναμε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

https://www.skysports.com/football/news ... eplacement

Προς το παρον Αλεξ εμεις ειμαστε σαν την Λουντογκορετς που τον πουλησε στην Κλαμπ Μπριζ 8 μυρια. Αντε να πω λιγο ψηλοτερα απο την Λουντογκορετς λογω καλυτερου πρωταθληματος
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

aivas19 έγραψε:Μίνι ανάλυση της Κλαμπ Μπριζ μετά το σημερινό ματς. Προειδοποίηση: Είμαι άμπαλος

Ξεχασα να αναφερω τον Ολσεν, δεξι εξτρεμ και αυτος με φοβερα νουμερα απλα δεν επαιζε σημερα.
Καρτελα Ολσεν:Εικόνα

Γενικα ειναι πολυ καλοι μπροστα, εχουν κι αλλους παικτες (Jutgla, Nusa, Zinckernagel πρωην γαυρου)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Nusa ο οποίος είναι νομίζω 19 ετών με αξία γύρω στα 20 μύρια, τα έβλεπα προχθές..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Europemania II

Δημοσίευση από aivas19 »

Ναι ηταν ετοιμος για μεταγραφή πρεμιερ αλλα δεν περασε ιατρικα ;;;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Πολλά θέματα μαζεύτηκαν :D

1) Τοπικ για Σκάκι έχουμε; :mrgreen:
2) Ωραίος aivas,μια χαρά πληροφορίες!
3) john4serres,για την πρωτιά στο ελβετικό πρωτάθλημα λες;
Πάντως εκει πιο πολύ καίγομαι για να μείνει η Βασιλεία εκτός Ευρώπης
4) Μαυρο Χιονι,θα πάω πάσο για τα elo :mrgreen:
Μπήκα στο clubelo και για το δικό μου καλό βγήκα γρήγορα :lol:

5)
marsantos έγραψε:[Όλα όσα ξετυλίγονται σε αυτό το τοπικ μου φέρνουν στο μυαλό ένα τραγούδι των Editors. The weight of the world..
Λέει στο ρεφρέν:

Every little piece of your life
Will add up to one
Will mean something to someone

Όλος ο κόπος σου δεν είναι ματαίος.
Κάτι σημαίνει σε κάποιους. Κι αυτοί με τη σειρά τους θα το πουν στους επόμενους. Και ο πολλαπλασιασμος έχει αρχίσει να εκτελείται..
13 χρόνια, κάτι ίσως δεν κάνω καλά ;)

Τσέκαρα τις κάρτες των Βέλγων
Αν μέτρησα σωστά,στο όριο είναι 3 παίκτες

Mechele
Cuyper
Thiago

Όποιος φάει στο 1ο ματς,δεν παίζει στον επαναληπτικό.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ακυρο ολο το σχολιο μου για την Κλαμπ Μπριζ

Μαλλον διωχνουν τον προπονητη [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Doomlord4 έγραψε:Πολλά θέματα μαζεύτηκαν :D

1) Τοπικ για Σκάκι έχουμε; :mrgreen:
2) Ωραίος aivas,μια χαρά πληροφορίες!
3) john4serres,για την πρωτιά στο ελβετικό πρωτάθλημα λες;
Πάντως εκει πιο πολύ καίγομαι για να μείνει η Βασιλεία εκτός Ευρώπης
4) Μαυρο Χιονι,θα πάω πάσο για τα elo :mrgreen:
Μπήκα στο clubelo και για το δικό μου καλό βγήκα γρήγορα :lol:

5)
marsantos έγραψε:[Όλα όσα ξετυλίγονται σε αυτό το τοπικ μου φέρνουν στο μυαλό ένα τραγούδι των Editors. The weight of the world..
Λέει στο ρεφρέν:

Will add up to one
Will mean something to someone

Όλος ο κόπος σου δεν είναι ματαίος.
Κάτι σημαίνει σε κάποιους. Κι αυτοί με τη σειρά τους θα το πουν στους επόμενους. Και ο πολλαπλασιασμος έχει αρχίσει να εκτελείται..
13 χρόνια, κάτι ίσως δεν κάνω καλά ;)

Τσέκαρα τις κάρτες των Βέλγων
Αν μέτρησα σωστά,στο όριο είναι 3 παίκτες

Mechele
Cuyper
Thiago

Όποιος φάει στο 1ο ματς,δεν παίζει στον επαναληπτικό.
Πολυ θετικο αυτο με τις καρτες Ντουμ!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Αρκεί να πέσουμε και σε καρτάκια διαιτητή
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και ο σέντερφορ της Ντινάμο είχε κάρτα και με κίτρινη στο πρώτο ματς, έχανε τη ρεβάνς, αλλά δεν τον σημαδέψαμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τρέχοντα θέματα για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες τα συζητάμε στο τόπικ της Ευρώπης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”