4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Re: 4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Όταν πριν χρόνια, στην προετοιμασία της ομάδος το καλοκαίρι, κάποιος ...Κουλιεράκης άρχιζε να παίζει βασικός στα φιλικά, ένας τύπος μιας ομάδος που έκανε παράλληλα προετοιμασία με εμάς, ρώτησε τον (τότε τεχν. διευθυντή) Μπότο ''αυτόν, πόσα ζητάτε για να τον δώσετε;''.
Και ο Μπότο απάντησε ''όχι κάτω από 15μυρια''. Ο τύπος, χαμογέλασε και έφυγε.
Από την ώρα που σε πρωτοείδαμε σε αγώνα, έκανες κατανοητό σε όλους μας τι να περιμένουμε από εσένα.
Δυστυχώς φεύγεις νωρίς, αλλά θεωρώ κομβικό στο σημείο.
Σε λίγα χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα είναι ομάδα που θα θέλουν να έρχονται παίχτες, οπότε τι καλύτερο σε πιο ώριμη ηλικία (για την θέση σου), να επιστρέψεις ως Βασιλιάς.
Θεωρώ πως η ομάδα που πας, είναι τροχοπέδη για την εξέλιξη της καριέρας σου, αλλά είναι στο χέρι σου, να δείξεις στους γερμαναράδες την αξία σου. Ένα-ένα τα βήματα. Βολσμπουργκ, Ντόρντμουντ, Μπαγιερν, Αγγλία. Και μετά σε εμάς. Να ''μάθεις'' μπάλα στους τότε νεαρούς παίχτες της ομάδος, όπως έμαθε μπάλα ο Μαλεζάς δίπλα στον μέγιστο Κοντρέρας.
Δεν γνωρίζω το ποσό που παίρνει ο ΠΑΟΚ. Διαβάζω μόνο για ποσοστό μεταπώλησης.
Για εμένα, αν ο ΠΑΟΚ δεν πήρε minimum 15μύρια, στο χέρι, όχι με δόσεις και Bonus, και minimum 20% μεταπώληση, είναι απλή ληστεία.
Καλή συνέχεια λεβέντη.
Θα σε παρακολουθούμε.
Έρχεται η σειρά του τιτάνα Μιχαηλίδη να καθιερωθεί ως ογκόλιθος της άμυνας (έχει και καλύτερο πόδι).
Και ο Μπότο απάντησε ''όχι κάτω από 15μυρια''. Ο τύπος, χαμογέλασε και έφυγε.
Από την ώρα που σε πρωτοείδαμε σε αγώνα, έκανες κατανοητό σε όλους μας τι να περιμένουμε από εσένα.
Δυστυχώς φεύγεις νωρίς, αλλά θεωρώ κομβικό στο σημείο.
Σε λίγα χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα είναι ομάδα που θα θέλουν να έρχονται παίχτες, οπότε τι καλύτερο σε πιο ώριμη ηλικία (για την θέση σου), να επιστρέψεις ως Βασιλιάς.
Θεωρώ πως η ομάδα που πας, είναι τροχοπέδη για την εξέλιξη της καριέρας σου, αλλά είναι στο χέρι σου, να δείξεις στους γερμαναράδες την αξία σου. Ένα-ένα τα βήματα. Βολσμπουργκ, Ντόρντμουντ, Μπαγιερν, Αγγλία. Και μετά σε εμάς. Να ''μάθεις'' μπάλα στους τότε νεαρούς παίχτες της ομάδος, όπως έμαθε μπάλα ο Μαλεζάς δίπλα στον μέγιστο Κοντρέρας.
Δεν γνωρίζω το ποσό που παίρνει ο ΠΑΟΚ. Διαβάζω μόνο για ποσοστό μεταπώλησης.
Για εμένα, αν ο ΠΑΟΚ δεν πήρε minimum 15μύρια, στο χέρι, όχι με δόσεις και Bonus, και minimum 20% μεταπώληση, είναι απλή ληστεία.
Καλή συνέχεια λεβέντη.
Θα σε παρακολουθούμε.
Έρχεται η σειρά του τιτάνα Μιχαηλίδη να καθιερωθεί ως ογκόλιθος της άμυνας (έχει και καλύτερο πόδι).
4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Είναι σαν να βλέπω το παιδί μου που τελείωσε το πανεπιστήμιο , να φεύγει στο εξωτερικό για το καλό του .
Να είσαι καλά Κρητικαρε. Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να σε καμαρώνουμε . Και που σαι ,αν δεν γουστάρεις μουντιλα Γερμανίας , η ΠΑΟΚΑΡΑ είναι εδώ .
Να είσαι καλά Κρητικαρε. Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να σε καμαρώνουμε . Και που σαι ,αν δεν γουστάρεις μουντιλα Γερμανίας , η ΠΑΟΚΑΡΑ είναι εδώ .
Μικρό το ποσό της παραχώρησής του γιατί δεν μιλάμε για ένα απλό πρότζεκτ αλλά για έτοιμο παίκτη.
Εάν πιάσει στην Μπουντεσλίγκα τότε θα κινηθεί το ενδιαφέρον και για άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Το ζήτημα είναι να γίνονται επιτυχημένες αντικαταστάσεις.
Εάν πιάσει στην Μπουντεσλίγκα τότε θα κινηθεί το ενδιαφέρον και για άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Του προτειναν και δεν την ηθελεΑποστόληςΑ έγραψε:Ποια θέληση παίκτη;
Ο παίκτης έχει συμβόλαιο άλλα 2,5 έτη με τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσαν (και θα ήταν απόλυτα δίκαιο) να του κάνουν αναπροσαρμογή αμοιβής. Και να μην την ήθελε, που δεν το πιστεύω, ήταν υποχρεωμένος να κάτσει εφόσον είχε συμβόλαιο.
Του χρόνου η αξία του θα ήταν 25-30Μ.
Τεσπα. Τώρα το κακό έγινε
Το πρόβλημα με την κάθε πώληση παίκτη είναι η αντικατάσταση του.
Εδώ δεν έχει αντικατασταθεί ούτε καν ο Εκογκ!
Και άντε να αναπληρώσεις τη λίστα των γηγενών τώρα!
Δεν δουλευει ο Ιβαν ετσι Αποστολη, δεν το ξερεις τοσο καιρο; Αποδειξη η περιπτωση Ντελια
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποια θέληση παίκτη;
Ο παίκτης έχει συμβόλαιο άλλα 2,5 έτη με τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσαν (και θα ήταν απόλυτα δίκαιο) να του κάνουν αναπροσαρμογή αμοιβής. Και να μην την ήθελε, που δεν το πιστεύω, ήταν υποχρεωμένος να κάτσει εφόσον είχε συμβόλαιο.
Του χρόνου η αξία του θα ήταν 25-30Μ.
Τεσπα. Τώρα το κακό έγινε
Το πρόβλημα με την κάθε πώληση παίκτη είναι η αντικατάσταση του.
Εδώ δεν έχει αντικατασταθεί ούτε καν ο Εκογκ!
+ 41926
Και άντε να αναπληρώσεις τη λίστα των γηγενών τώρα!
- abc_o_ karpouzas
Στο καλό ρε...ψιλε...
Μακαρι κάποτε να σε ξαναδούμε με τον ασπρόμαυρο δικέφαλο....
Υγεία και καλές επιτυχίες
Μακαρι κάποτε να σε ξαναδούμε με τον ασπρόμαυρο δικέφαλο....
Υγεία και καλές επιτυχίες
- kataramenos5
Μια χαρα μου φαινεται για τετοια ηλικια απο τετοιο πρωταθλημα.Ettien26 έγραψε:Μικρό το ποσό της παραχώρησής του γιατί δεν μιλάμε για ένα απλό πρότζεκτ αλλά για έτοιμο παίκτη.
Εχει μεγαλες προπτικες ο Κουλιε αλλα ακομα θελει δουλεια σε καποια πραματα οπως κι εμπειριες.
Η τυχη το εφερε η πολη του λατρεμενου μου Σκαραβαιου να μου δινει τις μεγαλυτερες πικρες.
Πρωτα ηταν ο Αντελινο, τωρα ο κριτηκαρος. Ο,τι ηθελα να εχω στην ομαδα, ψηλος και βραχος, σαν τον Λεοντιαδη.
Οπως εγραψε αλλος πριν, πολλα κιλα @@. Οποιοσδηποτε θα εκανε ενα λαθος σε τετοια ηλικια θα εκανε απανωτα αλλα δεκα. Οχι αυτος ομως. Καλη συνεχεια και απογειωση στην καριερα σου. Δεν χαιρομαι... μεχρι τη μερα που θα επιστρεψεις.
Πρωτα ηταν ο Αντελινο, τωρα ο κριτηκαρος. Ο,τι ηθελα να εχω στην ομαδα, ψηλος και βραχος, σαν τον Λεοντιαδη.
Οπως εγραψε αλλος πριν, πολλα κιλα @@. Οποιοσδηποτε θα εκανε ενα λαθος σε τετοια ηλικια θα εκανε απανωτα αλλα δεκα. Οχι αυτος ομως. Καλη συνεχεια και απογειωση στην καριερα σου. Δεν χαιρομαι... μεχρι τη μερα που θα επιστρεψεις.
Εάν ο Παπασταθόπουλος έπαιξε στην Άρσεναλ τότε εσύ δεν ξέρω που μπορείς να φτάσεις.
Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα αξίζεις.
Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα αξίζεις.
- figurehead4
- Μπαρκαρούτσος
Να είσαι γερός, να έχεις την υγεία σου και να παίζεις πάντα σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ. και όταν έρθει η ώρα να ξαναβάλεις στην ασπρόμαυρη με τον δικέφαλο