δεν νομιζω οτι οι ολιβειρα κια κρμεντσικ ειναι για 2 θεσεις...ενας απο αυτους θα ερθει (μαλλον ο τσεχος) και οταν πωληθει ο σβι θα παμε και για αλλο φορMagpies4 έγραψε:Νομίζω οτι αν ο Σβιντερσκι δεν ανανεώσει (που είναι το πιό πιθανό), θα πωληθεί. Αυτό εξηγεί γιατί διαπραγματευόμαστε για δύο φορ που αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι ο Τσέχος και ο Πορτογάλος.
Η υπόθεση Τζόλη είναι διαφορετική και εξαρτάται από τί προσφορές θα έρθουν. Φοβάμαι ότι η ιστορία με τον Πέλκα ίσως επαναληφθεί με τον Σβί και φύγει για πολύ λιγότερα από ότι αξίζει στην αγορά.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
kosths BXL
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
kosths BXL
διαβασα μια τωρα το αρθρο του τσακαλεα στο παοκ24 και ενταξει δημοσιογραφια κατσε καλα
τι τραβμε ρε μαλκες...κυριολεκτικα κανει μπαμ οτι δεν εχουν ιδεα τι κανει η ΠΑΕ και τα αρθρα ολων τους ειναι στο στυλ "ηταν να βρεξει αλλα τελικα εκανε ηλιο...αυριο βεβαια μπορει και να χιονισει..."
Έτσι τα βλέπω ( θέλω ) και εγώ .kosths BXL έγραψε:δεν νομιζω οτι οι ολιβειρα κια κρμεντσικ ειναι για 2 θεσεις...ενας απο αυτους θα ερθει (μαλλον ο τσεχος) και οταν πωληθει ο σβι θα παμε και για αλλο φορMagpies4 έγραψε:Νομίζω οτι αν ο Σβιντερσκι δεν ανανεώσει (που είναι το πιό πιθανό), θα πωληθεί. Αυτό εξηγεί γιατί διαπραγματευόμαστε για δύο φορ που αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι ο Τσέχος και ο Πορτογάλος.
Η υπόθεση Τζόλη είναι διαφορετική και εξαρτάται από τί προσφορές θα έρθουν. Φοβάμαι ότι η ιστορία με τον Πέλκα ίσως επαναληφθεί με τον Σβί και φύγει για πολύ λιγότερα από ότι αξίζει στην αγορά.
Μια χαρά ανανεώνει ο Σβι με καμιά 700.
Τον ανανεώνεις, ανανεώνεις και Ζιφκοβιτς με 1 μύριο και κλείσαμε.
Έπειτα απλά κάθεσαι και περιμένεις με τιμή εκκίνησης 18 για Τζολη, 14 για Ζιφκο, 10 για Σβι.
Κι όποιος θέλει και αν θέλει.
Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον ανανεώνεις, ανανεώνεις και Ζιφκοβιτς με 1 μύριο και κλείσαμε.
Έπειτα απλά κάθεσαι και περιμένεις με τιμή εκκίνησης 18 για Τζολη, 14 για Ζιφκο, 10 για Σβι.
Κι όποιος θέλει και αν θέλει.
Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες.
Όταν λες ότι έχεις λύσει το FFP όλα τόσο απλά είναι.
Θέμα χρημάτων είναι.
Αν βγάλεις ταμπελακι στον Σβι πωλητήριο επειδή μπαίνει στο τελευταίο έτος συμβολαίου προφανώς και πάνω από 3Μ δε θα πάρεις. Όσα δλδ έδωσες για την Τσολακαινα να μας κάνει τη χάρη να έρθει.
Θεωρώ τουλάχιστον αστείο να μη δώσεις 700 στο Σβι κι ας είναι πολλά, αλλά να δίνεις 1Μ στον Ολιβέιρα.
Καλύτερα να δέσεις τον Πολωνό με τα στραβά του και τα καλά του.
Επίσης:
Το να αναγνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερους παίχτες από τους υπάρχοντες είναι μια αρχή για να μην επαναληφθούν τα λάθη.
Δίνεις Πέλκα παίρνεις Μουργκ.
Ακπομ με Τσολακ.
Βιειρινια και Μάτος για Περέιρα και Βαγκε.
Μαουρίτσιο για Νινουα.
Μισιτς για σβαμπ.
Τον καλό Μπισεσβαρ ακόμη τον ψάχνουμε δεν ήρθε ποτέ άλλος εκτός απ' τον χαμπιμπι που καλός χρυσός αλλά είναι μια κλάση κάτω.
Η μόνη καλή αλλαξιά ήταν Λημνιός με Ζιφκοβιτς.
Αποτέλεσμα να μη μπεις ΤσΛ και να πέσει η ομάδα 15 επίπεδα.
Ας κρατήσουμε τους καλούς παίκτες που έχουμε ήδη και βλέπουμε για αλλαξιες.
Θέμα χρημάτων είναι.
Αν βγάλεις ταμπελακι στον Σβι πωλητήριο επειδή μπαίνει στο τελευταίο έτος συμβολαίου προφανώς και πάνω από 3Μ δε θα πάρεις. Όσα δλδ έδωσες για την Τσολακαινα να μας κάνει τη χάρη να έρθει.
Θεωρώ τουλάχιστον αστείο να μη δώσεις 700 στο Σβι κι ας είναι πολλά, αλλά να δίνεις 1Μ στον Ολιβέιρα.
Επίσης:
Το να αναγνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερους παίχτες από τους υπάρχοντες είναι μια αρχή για να μην επαναληφθούν τα λάθη.
Δίνεις Πέλκα παίρνεις Μουργκ.
Ακπομ με Τσολακ.
Βιειρινια και Μάτος για Περέιρα και Βαγκε.
Μαουρίτσιο για Νινουα.
Μισιτς για σβαμπ.
Τον καλό Μπισεσβαρ ακόμη τον ψάχνουμε δεν ήρθε ποτέ άλλος εκτός απ' τον χαμπιμπι που καλός χρυσός αλλά είναι μια κλάση κάτω.
Η μόνη καλή αλλαξιά ήταν Λημνιός με Ζιφκοβιτς.
Αποτέλεσμα να μη μπεις ΤσΛ και να πέσει η ομάδα 15 επίπεδα.
Ας κρατήσουμε τους καλούς παίκτες που έχουμε ήδη και βλέπουμε για αλλαξιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 04 Ιούλ 2021, 12:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο Σβι από την στιγμή που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του πρέπει να ανανεώσει. Δεν είναι ώρα για να χάνουμε παίκτες κοψοχρονιά. Ας του δώσουν μια αύξηση και στο φινάλε μια νορμάλ ρήτρα εξαγοράς (που δεν θα του κόψει τον δρόμο για ένα καλύτερο πρωτάθλημα) για να πειστεί και ο παίκτης.
Εδώ δυσκολευόμαστε να βρούμε έναν επιθετικό, ε φανταστείτε να ψάχνουμε για δύο.
Το ίδιο πρέπει να γίνει και στις περιπτώσεις του Ινγκασον και του Ζιφκο. Και πολύ αργήσαμε.
Εδώ δυσκολευόμαστε να βρούμε έναν επιθετικό, ε φανταστείτε να ψάχνουμε για δύο.
Το ίδιο πρέπει να γίνει και στις περιπτώσεις του Ινγκασον και του Ζιφκο. Και πολύ αργήσαμε.
Οχι φιλε μου δεν ειναι τοσο απλα...Parolos έγραψε:Όταν λες ότι έχεις λύσει το FFP όλα τόσο απλά είναι.
Θέμα χρημάτων είναι.
Ο Σβι μπορει να σου πει οχι και για 1 μυριο ισως και παραπανω...γιατι σε 5 μηνες μπορει να κλεισει ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
Είναι δυνατόν να το συζητάμε ότι θα πάμε να διαπραγματευτούμε πώληση Σβιντέρσκι χωρίς να τον ανανεώσουμε έστω για 1 χρόνο? Αδιανόητο μου φαίνεται, καθώς ούτε η αύξηση που θα ζητήσει θα είναι απαγορευτική (για το +1 τουλάχιστον). Άλλωστε, αν και ο ίδιος σκέφτεται τη μεταγραφή, υπάρχουν ένα σωρό ιδιωτικές συμφωνίες που γίνονται ώστε και εμείς να πάρουμε τα λεφτά που πρέπει και να μην του κόψουμε και το δρόμο. Ακόμα και ποσοστό στο πλεονάζον, ενός καθορισμένου αντιτίμου, μπορεί να δοθεί.
Ναι λοιπόν, αρκετά απλά είναι τα πράγματα όταν τον παίχτη που ανανεώνεις τον θες κιόλας και δεν το κάνεις μόνο από τακτική. Και τον Πέλκα αν του δίναμε τα 900Κ που ζητούσε, εδώ θα ήταν. Άλλες όμως οι ανάγκες και το μυαλό τότε, που η περίπτωση του Μουργκ με τα μισό ετήσιο συμβόλαιο από του Πέλκα θεωρήθηκε καλύτερη επιλογή.
Ναι λοιπόν, αρκετά απλά είναι τα πράγματα όταν τον παίχτη που ανανεώνεις τον θες κιόλας και δεν το κάνεις μόνο από τακτική. Και τον Πέλκα αν του δίναμε τα 900Κ που ζητούσε, εδώ θα ήταν. Άλλες όμως οι ανάγκες και το μυαλό τότε, που η περίπτωση του Μουργκ με τα μισό ετήσιο συμβόλαιο από του Πέλκα θεωρήθηκε καλύτερη επιλογή.
Γιατί όλοι οι παίχτες μας να θέλουν να φύγουν εγώ δεν το κατάλαβα?
Όλοι οι παίχτες μας είναι @@ και εκβιαστες και μας εκβιάζουν ότι το Γενάρη θα υπογράψουν ελεύθεροι?
Κανένας δλδ δε θέλει να μείνει? Εμείς είμαστε το χωριό και οι λεγκιες και τα Ντίσελντορφ οι μπαρτσελονες?
Πολύ μονομπατα το βλέπουμε.
Κι ο Ζιφκο τρελαμενος είναι και με την ομάδα και με την πόλη.
Αλλά εντάξει άμα του πεις ανανέωσε με 700 χιλιάρικα θα σου πει άντε γεια και θα έχει και δίκιο.
Μήπως φταίμε κι εμείς κάπου, συζητάμε με τον Ολιβέιρα με 1Μ χωρίς να έχουμε ανανεώσει Σβιντερφσκι ασπουμε.
Όλοι οι παίχτες μας είναι @@ και εκβιαστες και μας εκβιάζουν ότι το Γενάρη θα υπογράψουν ελεύθεροι?
Κανένας δλδ δε θέλει να μείνει? Εμείς είμαστε το χωριό και οι λεγκιες και τα Ντίσελντορφ οι μπαρτσελονες?
Αλλά εντάξει άμα του πεις ανανέωσε με 700 χιλιάρικα θα σου πει άντε γεια και θα έχει και δίκιο.
Μήπως φταίμε κι εμείς κάπου, συζητάμε με τον Ολιβέιρα με 1Μ χωρίς να έχουμε ανανεώσει Σβιντερφσκι ασπουμε.
Κανεις δεν ειπε οτι ολοι οι παικτες θελουν να φυγουν και οτι ειναι @@ και εκβιαστες.Parolos έγραψε:Γιατί όλοι οι παίχτες μας να θέλουν να φύγουν εγώ δεν το κατάλαβα?
Ο καθε παικτης εχει τους δικους του στοχους και φιλοδοξιες και θελει να παει ενα σκαλι παραπανω.
Το να θελει ενας παικτης να παιξει σε υψηλοτερο επιπεδο και να διακριθει δεν τον κανει αυτοματα αρχιδι και εκβιαστη.
- Shivaspace
εδώ όμως κάνουμε το σάλτο μορτάλε λογικής και παίρνουμε ως δεδομένα αυτά που απλόχερα σερβίρουν οι αρδ..όταν στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου δεδομένο οτι έχουμε κάνει επαφές με την πλευρά του παίκτη..πόσο μάλλον για
το ύψος του συμβολαίου!
αυτές οι τηλεφωνικές επαφές, οι χρηματικές απολαβές για έναν παίκτη της χάρτινης που αν πραγματικά θέλαμε θα ήταν ήδη στις προπονήσεις , δεν ξέρω εμένα δεν με φαίνονται καθόλου υπαρκτά σενάρια..ας κάνουμε λιγάκι υπομονή καλύτερα.
το ύψος του συμβολαίου!
αυτές οι τηλεφωνικές επαφές, οι χρηματικές απολαβές για έναν παίκτη της χάρτινης που αν πραγματικά θέλαμε θα ήταν ήδη στις προπονήσεις , δεν ξέρω εμένα δεν με φαίνονται καθόλου υπαρκτά σενάρια..ας κάνουμε λιγάκι υπομονή καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Κυρ 04 Ιούλ 2021, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρε αδερφέ, δεν είπα ότι είπες αυτό, συζήτηση κάνουμε.
Αλλά όταν λέμε επόμενο επίπεδο τί εννοούμε? Αν τον ήθελε η Λειψία το Σβιντερφσκι θα τον είχε αγοράσει ήδη. Αν τον ήθελαν στην Πρέμιερ επίσης.
Αν συζητάμε τώρα για Λόκερεν και Σταντάρ Λιέγης μόνο ανώτερο επίπεδο δεν είναι.
Οπότε μάλλον εμείς θέλουμε να πουλήσουμε κι όχι οι άλλοι να αγοράσουν. Αυτό εννοώ. Οπότε ανανέωση και συνεχίζουμε. Έτσι θα έπρεπε να λειτουργούμε.
Αλλά όταν λέμε επόμενο επίπεδο τί εννοούμε? Αν τον ήθελε η Λειψία το Σβιντερφσκι θα τον είχε αγοράσει ήδη. Αν τον ήθελαν στην Πρέμιερ επίσης.
Αν συζητάμε τώρα για Λόκερεν και Σταντάρ Λιέγης μόνο ανώτερο επίπεδο δεν είναι.
Οπότε μάλλον εμείς θέλουμε να πουλήσουμε κι όχι οι άλλοι να αγοράσουν. Αυτό εννοώ. Οπότε ανανέωση και συνεχίζουμε. Έτσι θα έπρεπε να λειτουργούμε.
Δεν θα σου πω τα κλισε του στυλ το πρωταθλημα ειναι απαξιωμενο κτλ..(που ειναι).
Θα σου πω οτι γενικα η Ελλαδα δεν ειναι χωρα που ψωνιζουν παικτες.
Απο ισοτιμα η και χαμηλοτερης δυναμικοτητας πρωταθληματα εχουμε δει κατα καιρους να ψωνιζουν οι μεγαλες ομαδες της Ευρωπης.
Ενα αλλο ειναι τα Ευρωπαικα παιχνιδια...το κριτιριο καποιων παικτων μπορει να ειναι να παιξουν τσουλου η και γιουροπα...εμεις που παιζουμε ειπαμε;;;;
Αρα σου μενουν μονο τα λεφτα να δελεασεις καποιον παικτη...
Ομως μονο τα λεφτα δεν αρκουν για να δωσεις κινητρο σε εναν παικτη και να του καλυψεις τις φιλοδοξιες του και τους στοχους του.
Θα σου πω οτι γενικα η Ελλαδα δεν ειναι χωρα που ψωνιζουν παικτες.
Απο ισοτιμα η και χαμηλοτερης δυναμικοτητας πρωταθληματα εχουμε δει κατα καιρους να ψωνιζουν οι μεγαλες ομαδες της Ευρωπης.
Ενα αλλο ειναι τα Ευρωπαικα παιχνιδια...το κριτιριο καποιων παικτων μπορει να ειναι να παιξουν τσουλου η και γιουροπα...εμεις που παιζουμε ειπαμε;;;;
Αρα σου μενουν μονο τα λεφτα να δελεασεις καποιον παικτη...
Ομως μονο τα λεφτα δεν αρκουν για να δωσεις κινητρο σε εναν παικτη και να του καλυψεις τις φιλοδοξιες του και τους στοχους του.
-
kosths BXL
αρθρο τζορμπατζογλου "το σιριαλ ολιβειρα μπορει να κλεισει σε 1-2 ωρες η σε 1-2 μερες"....δωστε του ενα βραβειο το τερματισε