Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από obanebane »

georgedoulk2008 έγραψε:
CCCP έγραψε:Aυτοι εδω μεσα που δειχνουν οτι ειναι Γκαρσια και οχι ΠΑΟΚ ειναι και αυτοι που εχουν βγαλει τα παοκομετρα παλι να μας πουνε ποιος ειναι ΠΑΟΚ. Γελανε και οι πετρες.

Α και επειδη βαρεθηκα να ακουω γιατι γινατε ΠΑΟΚ, μερικοι απο μας γεννηθηκαμε ΠΑΟΚ δε γιναμε, οποτε ποσως μας ενδιαφερει γιατι γινατε ΠΑΟΚ και αν γουσταρετε τιτλους. Και αμα δε γουσταρετε αλλο να ξεγινετε.

Ειπαμε να δωσουμε ενα αλφα περιθωριο και λογο συναισθηματισμου να εκφραστει ο καθενας αλλα υπαρχει και οριο.
Και γώ ΠΑΟΚ γεννήθηκα και ΠΑΟΚ παιδιά γέννησα, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει «όριο».
Για πες να μάθω, μέχρι που επιτρέπεται να έχουμε διαφορετική άποψη από την ΠΑΕ;
Να διαφωνούμε με τον Ιβαν γίνεται ή αν βάλει πέντε μυρια παραπάνω οφείλουμε να το βουλώνουμε από default?

Τεσπα κατά την άνοιξη που θα ψάχνουμε υπηρεσιακό προπονητη θα την ξανακάνουμε αυτή τη κουβέντα από άλλη βάση.

Άλλο να διαφωνείς και άλλο να μιλάς για πουστιες και άλλοι διαφωνούν και εγω έχω διαφωνήσει στο παρελθόν,σε πολλά μάλιστα.
Αλλά η λέξη πουστιά είναι πολύ βαριά, φίλε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Φαν του στρατηγου Πάμπλο να υποθέσω;
Τραγικο. Εισαι και μοντ. Φαν του Παμπλο ειμαι αλλα και της ηθικης. Εσυ αν δεχεσαι τα παντα ειναι προβλημα σου.
τα γραφόμενα σου κάποιον μου θυμίζουν... Να το κοιτάξεις
Εσυ δε μου θυμιζεις κανεναν μοντ που εχω δει παντως. Να σε προβληματισει
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Ο Ραζβαν εκλεισε μετα το ματς με βαζελο.
Καλως εκανε η διοικηση και δεν αλλαξε αποφαση λογω ενος ματς.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενος ματς? :lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Dimg4 έγραψε:"......

PAOK24. Που να ξερουν κι αυτοι

ενα ματσο αμπαλοι γκασμαδες ειναι ...απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι ξερουν κατι παραπανω απο εσενα ή εμενα

ανεβαζουν σε ενα μμε την λεξη ....αδειασμα.... και τους δινεις και σημασια

ο αλλος χωνει καθε χρονο 30 καθε μερα ψαχνει το καλο της ομαδας και εσυ και αυτοι με το 24 μιλανε για ....αδειασμα...

ουτε ο λουτσ,,, ειναι σιγουρο οτι θα ξανακανει αυτο που εκανε....

καθε ομαδα για να πετυχει πρεπει να εχει και καποια....δεδομενα....

εισαι εσυ ο ιβαν και καθε χρονο ματωνεις και θελεις το καλο της ομαδας

εχεις απο την μια τον παυλαρα και απο την αλλη την αλεπου με το σκουφι

που βλεπεις το..... αδειασμα ....
icue

Δημοσίευση από icue »

Ρε σεις ξεχασατε τι γραφαμε οι περισσοτεροι εδω περα μεχρι να γυρισει σε 3-4-3 το συστημα; Τι βλεπανε τα ματια μας; Ενταξει καπου οντως, φτανει σε παρακρουση το ολο θεμα. Αυτη η καραμελα οτι μια ομαδα δεν την εστησε ο προπονητης, αρα δεν πειραζει που μας γλεντουσε καθε πικραμενος, ειναι τουλαχιστον αστειο.

Ο αλλος λεει οτι μας απεδειξε ο Γκαρσια οτι μπορει και χωρις μεταγραφες. Το λιγοτερο υπερβολικο.

Ειπαμε οτι καποιοι βλεπαν λιγο διαφορετικη την πραγματικοτητα για να "δικαιωθουν" λιγο παραπανω που κραζαν τον Φερειρα, αλλα στο τελος το πιστεψαν κιολας.

Δεν ηταν ετοιμος. Οπως και ο Πιρλο δεν ηταν ετοιμος. Οπως και ο Λαμπαρντ νωριτερα. Ο Γκουαρντιολα ηταν. Και ο Ζινταν. Ε δεν μας βγηκε ουτε Πεπ ουτε Ζιζου, τι να κανουμε τωρα.

Δεν θα με χαλουσε αν εμενε. Αλλα θα το θεωρουσα λευκη πετσετα για του χρονου. Δεν θα γκρινιαζα, σιγουρα θα φοβομουν για την προετοιμασια, αλλα απλα θα εβλεπα ΠΑΟΚ. Οτι και να εκανε. Ακομα και αν ηταν αυτο το μαρτυριο που βλεπαμε φετος στη μεγαλυτερη διαρκεια.

Με μια σημαντικη λεπτομερεια ομως. Του χρονου κουλα και βαζελος δεν θα ειναι για το αναθεμα. Αυτο να μην το ξεχνατε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ηταν αδειασμα.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Αλήθεια τώρα, έχουμε τόσα χρόνια τον Γκαρσία στους πιτσιρικάδες να ψηθεί, τον ανεβάζουμε στην πρώτη ομάδα σε μια χρονιά-ναυάγιο και πετυχαίνει και τους 2 στόχους που απέμειναν στην ομάδα, τον πετάμε σαν στυμένη λεμονόκουπα, και του λέμε τράβα να ξανα-ψηθείς και ξανα-έλα όταν θα 'σαι έτοιμος;
Να έρθει γιατί; Για να του ξανακάνουμε 3ετές συμβόλαιο, να ξαναπάρει τίτλο και να τον ξαναδιώξουμε για να φέρουμε κάποιον άλλο;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ακριβως ετσι. Τραγικη συμπεριφορα
george188

Δημοσίευση από george188 »

Καλή συνέχεια Πάμπλο σε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις στη συνέχεια και ευχαριστώ για την τρομερή χαρά που μας έδωσες στο κύπελλο. Εγώ είμαι απ αυτούς που σε καψουρεύτηκα σαν παίκτη όχι για τη συμπεριφορά σου αλλα για την ποιοτητά σου μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω να τα πάς το ίδιο καλά στη συνέχεια της καριέρας σου ως προπονητής. Καλή συνέχεια Πάμπλο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ πρώτος έγραψα ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Γκαρσία να δεχτεί την πρόταση που του έγινε για να μείνει από άλλο πόστο.
Να βάλουμε στη κουβέντα λίγο όμως , το σπάσιμο και του άλλου ποδιού του διαβόλου και μείνει.
Τι θα γράψετε τότε;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Ό,τι και να λέτε μερικοί, ακόμα και σωστή κίνηση να αποδειχθεί η πρόσληψη Λουτσέσκου, που προσωπικά είμαι αρκετά απαισιόδοξος, η συμπεριφορά της παε απέναντι στο Γκαρσία δείχνει τουλάχιστον ασέβεια. Έκλεισαν το Λουτσέσκου εν αγνοία του Γκαρσία με την ομάδα να κυνηγάει 2η θέση και κύπελλο. Κι ενώ του είχαν προτείνει και συμβόλαιο 3τες πριν λίγους μήνες. Η δικαιολογία "δεν είναι έτοιμος για πρωταθλητισμό" είναι παντελώς ανυπόστατη από τη στιγμή που η ίδια η παε έκαψε τη χρονιά από το καλοκαίρι. Αυτά και μακάρι να μην την πληρώσει ο ΠΑΟΚ από όλο αυτό για ακόμα μια φορά (γιατί το σενάριο το 'χουμε ξαναδεί λίγο πολύ).
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

obanebane έγραψε:Εγώ πρώτος έγραψα ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Γκαρσία να δεχτεί την πρόταση που του έγινε για να μείνει από άλλο πόστο.
Να βάλουμε στη κουβέντα λίγο όμως , το σπάσιμο και του άλλου ποδιού του διαβόλου και μείνει.
Τι θα γράψετε τότε;
Mα εδώ κρίνουμε τη στάση και τη συμπεριφορά της διοίκησης προς τον Γκαρσία.
Από εκεί και πέρα αυτός ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Ούτε μέσα στο μυαλό του είμαστε, ούτε ξέρουμε ποιοι παράγοντες θα βαρύνουν περισσότερο στην απόφασή του. Διαισθητικά όμως και με βάση όσα έχει δείξει θεωρώ απίθανο το να μείνει. Αλλά κι αν ακόμα αποφασίσει να μείνει, αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα την κριτική που ασκείται στη Διοίκηση για τη στάση της.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Καλή συνέχεια Πάμπλο Γκαρσία!
gpap

Δημοσίευση από gpap »

danirifle έγραψε:όσο διαβάζω τη δήλωση του ιβάν τόσο περισσότερο ξενερώνω

η δική μου μετάφραση: "πάνε διάβασε να πάρεις το πτυχίο και μετά τα λέμε. τώρα θέλουμε κανονικό προπονητή"
εμένα μου άρεσε αυτή η δήλωση.
Πριν μάθεις να πετάς, πρέπει πρώτα να μάθεις να περπατάς.

Ίσα-ίσα, που όπως το κατάλαβα, ο Ιβάν λέει στον Γκαρσία ''επίλεξε θέση που θα μπορέσεις να εξελίξεις και τις γνώσεις σου, και τις εμπειρίες σου'', μέσα στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.
Τι πιο ορθό από αυτό;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”