Στα βιντεάκια που είδα αυτό προσεξα. Ίδια τελειώματαseaman έγραψε:Μεταξύ Krmencik και Πρίγιο η μόνη διαφορά παίζει να είναι η κοτσίδα και ο Τσέχος (που δεν τη διαθέτει) είναι και 3 χρόνια μικρότερος
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
-
Ακριβώς αυτό αν βρούμε και δεξί μπακ έχει καλώς, τα υπόλοιπα καλοκαίρι 2-3 συμπληρώματα θέλει το Γενάρη. Ώρες ώρες γινόμαστε σαν τα χανούμια και ασχολούμαστε με Πριγιοβιτς, σταφυλιδη, ματος. Οπότε το ξανακαναμε ήταν αποτυχία. Τους ευχαριστούμε πάμε παρακάτω. Τόσο άχρηστοι ήμαστε που δεν μπορούμε να βρούμε παίχτες? Το ίδιο και το ίδιο.rainmaker έγραψε:Γκρινιαξτε όσο θέλετε.
Με ένα σοβαρό χαφ η ομάδα θα είναι μια χαρά.
Αν έρθει και φορ η γκαβλα επιστρέφει
Αυτο θα ειχε νοημα με ταυτοχρονο δανεισμο Τσολακ...obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Δεν νομιζω παντως οτι ασχολουμαστε με παικτη που αποκτηθηκε πριν 1 χρονο με 6 μυρια.
Δανεισμός.
Αντικαθιστας τον βαρη φορ μεχρι το καλοκαιρι και ελπιζεις ο Τσολακ να βγαλει ματια και να φυγει με οσα εδωσες και ο δανεικος να δωσει περισσοτερα απ οσα σ εδωσε ο Τσολακ στον πρωτο γυρο.
Παιρνεις και Δουβικα να ετοιμάζεται απο πισω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως από εκεί που είχε νεκρά το topic, σήμερα πήρε φωτιά.
Αρχικά με τον ουαρντα, μετά με τον Ουρουγουάνο και τέλος με τον Πριγιο..
Κάτι είναι και αυτό.
Λογικά μες την βδομάδα θα έχουμε εξελίξεις..
Αρχικά με τον ουαρντα, μετά με τον Ουρουγουάνο και τέλος με τον Πριγιο..
Κάτι είναι και αυτό.
Λογικά μες την βδομάδα θα έχουμε εξελίξεις..
Πλάκα μου κάνετε ρε παιδιά; Τσιμπάτε με τα στημένα ΑΡΔ ότι ενδιαφερόμαστε για τον Ουάρντα;
Είναι προφανές ότι βγήκε για να πουνε ότι ο ΠΑΟΚ κάνει τα ίδια με την ΕΟ. Δηλαδή περνάνε προς τα έξω το εξής: όπως εμείς Γκερέρο, μέσω Νότινγχαμ, έτσι και αυτοί Ουάρντα, που τελικά να μας πουν ήταν δανεικός ή μεταγραφή; Δεν καταλαβαίνετε ότι επιχειρείται πάλι να μας εξισώσουν; Όποτε νιώθουν ότι 'απουσιάζει η διοίκηση, πχ λόγω γιορτών', κάνουν επίθεση, και σίγουρα υπάρχει κάποιος Δούρειος Ίππος.
Είναι προφανές ότι βγήκε για να πουνε ότι ο ΠΑΟΚ κάνει τα ίδια με την ΕΟ. Δηλαδή περνάνε προς τα έξω το εξής: όπως εμείς Γκερέρο, μέσω Νότινγχαμ, έτσι και αυτοί Ουάρντα, που τελικά να μας πουν ήταν δανεικός ή μεταγραφή; Δεν καταλαβαίνετε ότι επιχειρείται πάλι να μας εξισώσουν; Όποτε νιώθουν ότι 'απουσιάζει η διοίκηση, πχ λόγω γιορτών', κάνουν επίθεση, και σίγουρα υπάρχει κάποιος Δούρειος Ίππος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 27 Δεκ 2020, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν έβγαινε από κάνα γαυρο10 θα πίστευα ότι είναι στημένο, τώρα αφού βγαίνει από τα δικά μας site, μάλλον ισχύει η είδηση
Μακάρι να ναι έτσι...Απλά βουίζει ο τόπος! Όλοι το βγάλανε σαν θέμα, κι απ ότι φαίνεται είναι διαρροή Μέσα απ την ΠΑΕ.vs40 έγραψε:Πλάκα μου κάνετε ρε παιδιά; Τσιμπάτε με τα στημένα ΑΡΔ ότι ενδιαφερόμαστε για τον Ουάρντα;
Είναι προφανές ότι βγήκε για να πουνε ότι ο ΠΑΟΚ κάνει τα ίδια με την ΕΟ. Δηλαδή περνάνε προς τα έξω το εξής: όπως εμείς Γκερέρο, μέσω Νότινγχαμ, έτσι και αυτοί Ουάρντα, που τελικά να μας πουν ήταν δανεικός ή μεταγραφή; Δεν καταλαβαίνεται ότι επιχειρείται πάλι να μας εξισώσουν; Όποτε νιώθουν ότι 'απουσιάζει η διοίκηση, πχ λόγω γιορτών', κάνουν επίθεση, και σίγουρα υπάρχει κάποιος Δούρειος Ίππος.
-
Επειδή δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη ότι μπορούν να βρουν καλύτερους
Και επειδή έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Πάμπλο,
λέω ΝΑΙ για Ουαρντα- Λάμπρου και μακάρι και Πριγιο.
Αν τους θέλει ο Πάμπλο, σημαίνει ότι τους πιστεύει.
Και επειδή έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Πάμπλο,
λέω ΝΑΙ για Ουαρντα- Λάμπρου και μακάρι και Πριγιο.
Αν τους θέλει ο Πάμπλο, σημαίνει ότι τους πιστεύει.
Οι δικοί μας ψοφάνε για κλικς και αναμπουμπούλα. Πώς να κάνουν τον κόσμο να ασχοληθεί δίχως ματς; Γενικά θα έλεγα ότι η πλειοψηφία των δικών μας είναι της σχολής Πετρουλάκη (ανακάτεμα), οπότε τι περιμένουμε...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ότι βγάζει το sdna είναι 90% τελειωμένο..
Προφανώς και έχουν ενημέρωση από την ΠΑΕ.
Προφανώς και έχουν ενημέρωση από την ΠΑΕ.
-
Από που προκύπτει ότι ο Τσολακ θα φύγει? 4 μήνες στην ομάδα. Το ξεκαθάρισε και ο μάνατζερ του. Πιο πιθανό είναι να πουληθεί ο σβιντερσκι και να έρθει άλλος. Αν οι χαφ και τα 2 μπακ δεν στέλνουν σωστά τη μπάλα στην περιοχή και τον ιμπραημοβιτς να πάρουμε γκολ δεν έχει.
Τι θα μεινει να κανει? Καλως ή κακως σε μας δεν θυμιζει ποδοσφαιριστη επιπεδου σουπερ λιγκ. Ας παει καπου δανεικος μηπως συνελθει.
Απογοήτευση για τον Ουάρντα, αν τελικά ισχύει. Δεν έχει να κάνει με ποδοσφαιρικά κριτήρια ή με τα μυαλά που κουβαλάει αλλά με τον τρόπο που βλέπει η ΠΑΕ τον εαυτό της. Τουλάχιστον, ας χωθούμε βαθιά για επιτελικό μέσο.