10. Thomas Murg
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 10. Thomas Murg
Μάρκος και Οζντόεφ δυο 8 , Μεϊτέ πίσω, Τάισον Μπαμπά αριστερά, Ζίλε Αντρέ δεξία. Τρώγεται
-
Ο Πριγιο τοτε ηταν 28 χρονων κι ο Κουλουρης 20.kataramenos5 έγραψε:Στο χθεσινο δεν ηθελες παικταρα ηθελες κατι σα το Μουργκ .Dimg4a έγραψε:Μαγκες ας μη ριχνουμε τον πηχη. Αυτη η θεση θελει ΠΑΙΧΤΑΡΑ που μπορει να σου αλλαξει ολο το επιπεδο.
Περα απ αυτο θυμαστε ενα διαστημα που ο Πριγιο ετρωγε παγκο για να παιζει ο Κουλουρης?Τι εγινε μετα?
Ο Ντελιας σημερα ειναι 20 κι ο Μουργκ 29.
Αν η αντιμετωπιση τους ειναι ιδια, τοτε "ζητω που καηκαμε"!!!
Με τα δικα μου τα μυαλα, παντα.
- kataramenos5
Επετρεψε μου να διαφωνησω.Ετσι οπως επαιξες χθες δε χρειαζοσουν ενα πιο φαντεζι παικτη ,τον ειχες αλλωστε στον παγκο.joshua έγραψε:Tι λες μωρε κατ και εσυ? Ακους εκει δεν ηθελες παικταρα...Θα ειχα εναν καλο Ιβιτς,εναν Μπισεσβαρ του Αμστερνταμ,εναν καλο Καντουρι,εναν Φορτουνη η Τσορι για να δωσω παραδειγμα απο αλλες ομαδες και θα ελεγα οοοχι Μουργκ ηθελα...kataramenos5 έγραψε:Στο χθεσινο δεν ηθελες παικταρα ηθελες κατι σα το Μουργκ .Dimg4a έγραψε:Μαγκες ας μη ριχνουμε τον πηχη. Αυτη η θεση θελει ΠΑΙΧΤΑΡΑ που μπορει να σου αλλαξει ολο το επιπεδο.
Περα απ αυτο θυμαστε ενα διαστημα που ο Πριγιο ετρωγε παγκο για να παιζει ο Κουλουρης?Τι εγινε μετα?

Το πιο κοντινο ηταν ο Μουργαρος .
Εκανε σπριντ στο 90 για να πιεσει στην μεγαλη περιοχη του γαβρου.
Αυτο θελουμε να βλεπουμε απο τους παικτες μας ασχετως σκορ.
Μπραβο για σημερα
Αυτο θελουμε να βλεπουμε απο τους παικτες μας ασχετως σκορ.
Μπραβο για σημερα
- falconakis
Μπράβο αγορίνα μου!
Κάνε μας να καταπιούμε όλα όσα σου έχουμε σύρει τόσα χρόνια....

Κάνε μας να καταπιούμε όλα όσα σου έχουμε σύρει τόσα χρόνια....