29. Antonio Čolak
Re: 29. Antonio Čolak
Αν αναλογιστει κανεις οτι απο τους επιθετικους μας μεχρι τωρα δεν περιμεναμε γκολ στα ματς που διναμε, εσυ Εισαι ο μαδαδικος επιθετικος μας Αντωναρε που δεν εχει δοκιμαστει επαρκως στην ομαδα και μπορεις να γινεις η σταθερα μας στην επιθεση.
Ολο,δικο,σου αυριο. Χωρις αγχος.
Ολο,δικο,σου αυριο. Χωρις αγχος.
μόλις επέστρεψα και δεν έμαθα κάτι για Άκπομπ, αλλά διαβάζοντας τα σχόλια εδώ, καταλαβαίνω πως ο Τσόλακ θα ξεκινήσει αύριο;
edit: μόλις είδα αποστολή. Άγνωστος για εμένα ο λόγος απουσίας Άκπομπ (τιμωρία; τραυμαστισμός;) αλλά δυστυχώς με Τσόλακ δεν βλέπω χαΐρι. Ας ελπίσουμε να σκοράρουν οι υπόλοιποι
edit: μόλις είδα αποστολή. Άγνωστος για εμένα ο λόγος απουσίας Άκπομπ (τιμωρία; τραυμαστισμός;) αλλά δυστυχώς με Τσόλακ δεν βλέπω χαΐρι. Ας ελπίσουμε να σκοράρουν οι υπόλοιποι
- constadine
Τραυματισμός είναι για τον Άκπομ .gpap έγραψε:μόλις επέστρεψα και δεν έμαθα κάτι για Άκπομπ, αλλά διαβάζοντας τα σχόλια εδώ, καταλαβαίνω πως ο Τσόλακ θα ξεκινήσει αύριο;
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά! Γίνε ο λόγος που θα προκριθούμε.Αντόνιο ετοιμάσου. Αύριο είναι η βραδιά σου
Αν ακουμπήσει την μπάλα 5 φορές θα είναι θαύμα.. λογικά θα μπει ο κουτσιας στο 60…
Δεν έχω παραμικρή ελπίδα από τσολακ , μακάρι να κάνω κωλοτουμπα ..
Δεν έχω παραμικρή ελπίδα από τσολακ , μακάρι να κάνω κωλοτουμπα ..
- john4serres
Θα τον κρινω μονο αν η ομαδα του δωσει την μπαλα πανω απο τρεις φορες μεσα στο κουτι
-
Dimg4
Καμια σωστη αξιοποιηση, τον εχουμε λιωσει στο κραξιμο χωρις να παρει σωστες ευκαιριες.
- navigator11
ο Τσολακ ειναι σαν το σκουφι του Λουτσεσκου.
Θα μπει βασικος και μετα δεν θα ξαναβγεί ποτε.
Θα μπει βασικος και μετα δεν θα ξαναβγεί ποτε.
- ΑποστόληςΑ
Είναι μειονέκτημα το ότι δεν έχει πάρει ουσιαστικά ευκαιρίες μέχρι τώρα, ώστε να έχει έναν κάποιο ρυθμό. Από την άλλη δεν πρέπει να αισθάνεται ότι απειλείται, από τον άπειρο Κούτσια. Οι προϋποθέσεις είναι ευνοϊκές για να κάνει το come back.
Θα πω μεγάλη κουβέντα, πιστεύω ότι το αν θα προκριθουμε σήμερα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο ποσοστό από την απόδοση του.
- ΑποστόληςΑ