44. Anderson Esiti
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
- Shivaspace
Re: 24. Anderson Esiti
μετά το τέλος του αγώνα είχε πλάκα που τον ρώτησαν (μέσω της κοπέλας) αν η κουβέντα με τον προπονητή του τον έκανε να αισθάνεται πιο απελευθερωμένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.. και απαντά " δεν έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη συζήτηση με τον προπονητή μου "
Ναι ρε Εσίτι, αμήχανη στιγμή για τις δημοσιογραφάρες του PAOK TV με τις φοβερές διαπιστώσεις και ερωτήσεις τους..

- kataramenos5
Καλο ποδι ,40ρα διαβητης ,ανθρωποφαγος αμυντικα.Στην πιεση εχει θεμα.Αν ταιριαζει στα θελω του Λουτσεσκου..
Ρε μήπως έχει κανένα πρόβλημα στον εγκέφαλο, ο ρασβαν ακριβώς τις αντίθετες δηλώσεις έκανε χιχιχιShivaspace έγραψε:μετά το τέλος του αγώνα είχε πλάκα που τον ρώτησαν (μέσω της κοπέλας) αν η κουβέντα με τον προπονητή του τον έκανε να αισθάνεται πιο απελευθερωμένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.. και απαντά " δεν έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη συζήτηση με τον προπονητή μου "Ναι ρε Εσίτι, αμήχανη στιγμή για τις δημοσιογραφάρες του PAOK TV με τις φοβερές διαπιστώσεις και ερωτήσεις τους..
- bersekeros
Καλή μεταγραφή φαίνεται αυτός ο καινούριος.
Έβαλε γκολάρα με το καλημέρα.
Που τον βρήκαμε;
Κάνει καλή δουλειά το τμήμα σκάουτινγκ.
Έβαλε γκολάρα με το καλημέρα.
Που τον βρήκαμε;
Κάνει καλή δουλειά το τμήμα σκάουτινγκ.
Αν ο Λουτσεσκου βρει καποιον αλλο να υποδεχεται την πρωτη μπαλιά απο την αμυνα, αντι για τον Εσιτι, τοτε ισως να μην γινει τοσο εμφανης αυτη του η αδυναμια...kataramenos5 έγραψε:Καλο ποδι ,40ρα διαβητης ,ανθρωποφαγος αμυντικα.Στην πιεση εχει θεμα.Αν ταιριαζει στα θελω του Λουτσεσκου..
Απλα δεν ξερω κατα ποσο εχει οντως μεταμορφωθει ή ειναι το κλασικο φαινομενο των φιλικων, που καποιοι δειχνουν αλλοι παιχτες και στα επισημα επανερχονται στα στανταρ τους...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
- Επισκέπτης
Είδα το βιντεακι του αγώνα, εκεί στο 50 που έκανε το 1-2 με κάποιον και έβγαλε την μπαλιά στον Ουάρντα, είπα: ωπα, τελικά γίνονται θαύματα!
Χώρια η γκολάρα!
Γενικά βελτιωμένος.
Χώρια η γκολάρα!
Γενικά βελτιωμένος.
- ΑποστόληςΑ
Τη μακρινή πάσα την είχε και πριν. Τα μείον του ήταν ότι αν τον εγκλώβιζαν όταν είχε τη μπάλα μπορεί να έκανε το λάθος σχετικά εύκολα (αυτό το παθαίνει και ο Ντούγκλας) και ότι μέσα στο γήπεδο φαινόταν σχετικά βαρύς. Η χθεσινή, πρώτη φετινή του εμφάνιση ήταν πραγματική αποκάλυψη. Και έκοβε και έδινε μακρινές πάσες και σκόραρε.
- ΑποστόληςΑ
Δηλώσεις Lucesku (PAOK24)
«Θέλω να πω ότι έχω μια πολύ καλή εικόνα από τον Εσίτι. Προπονείται καλά, τον είδατε και στον αγώνα ότι πίεσε τον εαυτό του και το ευχαριστήθηκε. Για μένα μπορεί να γίνει χρήσιμος για την ομάδα. Προσπαθεί πολύ, αλλάζει πράγματα και απολαμβάνει το παιχνίδι. Μπορεί να αποδειχθεί καλή λύση για μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή».
«Θέλω να πω ότι έχω μια πολύ καλή εικόνα από τον Εσίτι. Προπονείται καλά, τον είδατε και στον αγώνα ότι πίεσε τον εαυτό του και το ευχαριστήθηκε. Για μένα μπορεί να γίνει χρήσιμος για την ομάδα. Προσπαθεί πολύ, αλλάζει πράγματα και απολαμβάνει το παιχνίδι. Μπορεί να αποδειχθεί καλή λύση για μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή».
- Μπαρκαρούτσος
Ορίστε, πήγε ο άνθρωπος στα μουσλίμια κι έγινε καλύτερος.
Μήπως να τους αφήσουμε να μας αλλάξουν λίγο τον πολιτισμό, μπας και βγάλουμε κανέναν καλύτερο ποδοσφαιριστή;;
Μήπως να τους αφήσουμε να μας αλλάξουν λίγο τον πολιτισμό, μπας και βγάλουμε κανέναν καλύτερο ποδοσφαιριστή;;
Μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ καλή λύση για μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή...
Ε τι δεν καταλαβαίνουμε...Η αλήθεια είναι ότι ο κατά τα άλλα συμπαθής εσιτι δεν έχει την κινητικότητα για να παίξει το ρόλο σε άμυνα zone marking, μέχρι τώρα δεν έχει δείξει ότι έχει την ικανότητα να είναι ο πιο ήρεμος της ομάδας και να παίζει διαγώνια όπως πρέπει να είναι ένα αμυντικό χαφ.. και πολλά άλλα.
Προφανώς είναι δευτεροτριτη επιλογή και για καταστάσεις όπου παίζουμε παρκαρισμένο λεωφορείο για να κρατήσουμε αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά...Ιδωμεν....
Ε τι δεν καταλαβαίνουμε...Η αλήθεια είναι ότι ο κατά τα άλλα συμπαθής εσιτι δεν έχει την κινητικότητα για να παίξει το ρόλο σε άμυνα zone marking, μέχρι τώρα δεν έχει δείξει ότι έχει την ικανότητα να είναι ο πιο ήρεμος της ομάδας και να παίζει διαγώνια όπως πρέπει να είναι ένα αμυντικό χαφ.. και πολλά άλλα.
Προφανώς είναι δευτεροτριτη επιλογή και για καταστάσεις όπου παίζουμε παρκαρισμένο λεωφορείο για να κρατήσουμε αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά...Ιδωμεν....
Καμία ελπίδα με τούτον. Ο άνθρωπος είναι αμπαλος και χεστής. Κρύβετε από την μπάλα συνεχώς...
Δεν νομίζω να ξαναβρούμε κορόιδα να τον δώσουμε.
Χωρίς τδ κι όλας με άκρες ακόμα ποιο δύσκολο
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Δεν νομίζω να ξαναβρούμε κορόιδα να τον δώσουμε.
Χωρίς τδ κι όλας με άκρες ακόμα ποιο δύσκολο
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
- Shivaspace
ρε Εσίτι τι 40άρες μπαλιές είναι αυτές..τέτοιες βγάζω κι εγώ
μία προς τα δεξιά τον έστειλε στο σημαιάκι τον Ζίβκοβιτς, τον έσκισε
και άλλη μία στ αριστερά, βούτυρο στο ψωμί του αντίπαλου μπάκ..άστο καλύτερα χαμηλά τη μπάλα και κοντινα 1 2

μία προς τα δεξιά τον έστειλε στο σημαιάκι τον Ζίβκοβιτς, τον έσκισε
και άλλη μία στ αριστερά, βούτυρο στο ψωμί του αντίπαλου μπάκ..άστο καλύτερα χαμηλά τη μπάλα και κοντινα 1 2