4.Sverrir Ingi Ingason
- john4serres
Re: 4.Sverrir Ingi Ingason
Πήραμε από τον παίκτη τα καλύτερα του χρόνια και έχουμε προσφορά στα ίδια χρήματα που δώσαμε;
Μια χαρά θα πω εγώ.
Στόπερ βρίσκεις.
Μια χαρά θα πω εγώ.
Στόπερ βρίσκεις.
- figurehead4
Φίλε μου δεν νομίζω ότι ένας Στόπερ 30 ετών έχει αφήσει πίσω τα καλύτερα χρόνια του.john4serres έγραψε:Πήραμε από τον παίκτη τα καλύτερα του χρόνια και έχουμε προσφορά στα ίδια χρήματα που δώσαμε;
Μια χαρά θα πω εγώ.
Στόπερ βρίσκεις.
Τα χρήματα επίσης που δίνονται πρέπει μάλλον να τα πολλαπλασσιάζουμε Χ0, 75
Και αν βάλουμε και Στόπερ στο ψαχτήρι, θα πεθάνουμε από αγωνία. Και το λέω εγώ που τους εμπιστεύομαι.
Το θέμα του παιδιού που γράφτηκε πίσω φαίνεται σοβαρό, αλλά μόνο φαίνεται. Δηλαδή δεν ήταν η Ελλάδα και απόσταση από Ισλανδία πρόβλημα στο πρώτο παιδί και έγινε τώρα;
Ελπίζω ειλικρινά να λήξει το θέμα και να τον βλέπουμε με τον Δικέφαλο και φέτος. Αν όχι, τότε αυτό που γράφει και ο Napoli4. Δεν θα είναι το τέλος του κόσμου. Λίγα ηρεμιστικά θα χρειαστούμε μόνο και θα βγει το γαμημένο το καλοκαίρι. Μετά αλήθεια δεν φοβάμαι τίποτα.
Ο ΠΑΟΚ εχει την τυχη να εχει χρυσαφι στην θεση. Παιδια με τρομερο ταλεντο που ξεπερναει τα συνηθισμενα για την θεση.
Ελα ομως που και οι 2 ειναι αριστεροποδαροι...
Ολα σε εμας..αλλοι κανουν αμαν και πως για αριστεροποδαρο στοπερ και εμεις εχουμε 3 με τους 2 να ειναι ταλενταρες...
Ολα σε εμας..αλλοι κανουν αμαν και πως για αριστεροποδαρο στοπερ και εμεις εχουμε 3 με τους 2 να ειναι ταλενταρες...

- figurehead4
Γάμα τα τότε. Και οι γονείς μου ήρθαν από Γερμανία για να πάω εδώ σχολείο και να προκόψω στο πατρίντα το αιλάδα.Napoli4 έγραψε:Φέτος θα αρχίσει σχολείο το μεγάλο
Αν είναι να έχει το μυαλό του αλλού, τι να πω;
Όταν όμως υπόγραψε το συμβόλαιο δεν ήξερε για το σχολείο;
Τέλος πάντων, θα δείξει και ας γίνει για καλό ό, τι κάτσει
όλοι όσοι κατέθεσαν έως σήμερα τις απόψεις-προτάσεις-επιθυμίες τους, για την μελλοντική ομάδα,
ξεκινούσαν με δεδομένο δεξί στόπερ τον Ίνγκασον.
Μετά τον Ίνγκασον, ο καθένας έγραφε το κοντό του και το μακρύ του, αναλόγως την προσωπική του επιθυμία ή το στυλ παιχνιδιού που θέλει να βλέπει από τον ομάδα.
Εφόσον η ΠΑΕ αποφάσισε να παραχωρήσει τον Ίνγκασον, τότε ΟΛΑ αλλάζουν.
Αν στους 11-12 παίχτες που θεωρούμε πως χρειάζονται να έρθουν στην ομάδα (όποιος υποστηρίζει πως χρειαζόμαστε λιγότερους, είναι απλά άμπαλος), προστεθεί και ένας αμυντικός ηγέτης στην άμυνα, τότε ΟΛΑ αλλάζουν.
Ακούω στα ραδιόφωνα, πως η ΠΑΕ σκέφτεται να προτείνει στον .... Κεντζιόρα να υπογράψει για να παίξει ως '''αντι-Ίνγκασον''.
Τραγική εξέλιξη.
Αν είναι να δω τον Κεντζιόρα κεντρικό στόπερ, προτιμώ να δω έναν πιτσιρικά από την β' ομάδα ή από τις μικρότερες κατηγορίες, και να αποδεχθώ πως φέτος στη συγκεκριμένη θέση η ομάδα θα πειραματιστεί.
Αλλά να πειραματιστεί με ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδί, όχι με τον κάθε Κεντζιόρα.
ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΤΡΑΓΙΚΕΣ.
ξεκινούσαν με δεδομένο δεξί στόπερ τον Ίνγκασον.
Μετά τον Ίνγκασον, ο καθένας έγραφε το κοντό του και το μακρύ του, αναλόγως την προσωπική του επιθυμία ή το στυλ παιχνιδιού που θέλει να βλέπει από τον ομάδα.
Εφόσον η ΠΑΕ αποφάσισε να παραχωρήσει τον Ίνγκασον, τότε ΟΛΑ αλλάζουν.
Αν στους 11-12 παίχτες που θεωρούμε πως χρειάζονται να έρθουν στην ομάδα (όποιος υποστηρίζει πως χρειαζόμαστε λιγότερους, είναι απλά άμπαλος), προστεθεί και ένας αμυντικός ηγέτης στην άμυνα, τότε ΟΛΑ αλλάζουν.
Ακούω στα ραδιόφωνα, πως η ΠΑΕ σκέφτεται να προτείνει στον .... Κεντζιόρα να υπογράψει για να παίξει ως '''αντι-Ίνγκασον''.
Τραγική εξέλιξη.
Αν είναι να δω τον Κεντζιόρα κεντρικό στόπερ, προτιμώ να δω έναν πιτσιρικά από την β' ομάδα ή από τις μικρότερες κατηγορίες, και να αποδεχθώ πως φέτος στη συγκεκριμένη θέση η ομάδα θα πειραματιστεί.
Αλλά να πειραματιστεί με ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδί, όχι με τον κάθε Κεντζιόρα.
ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΤΡΑΓΙΚΕΣ.
- john4serres
Σαν χώρα μόνο στόπερ βγάζουμε. Αντε και κανένα εξάρι.nunies4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ εχει την τυχη να εχει χρυσαφι στην θεση. Παιδια με τρομερο ταλεντο που ξεπερναει τα συνηθισμενα για την θεση.
- ΑποστόληςΑ
Ας ελπίσουμε να μην τον δώσουν στα 4.WeWillRockYou έγραψε:Ας ελπίσουμε να έχουν ταβάνι τα 4
Αν με 4 εκατομμύρια δεν μπορείς να βρεις στην αγορά καλο σεντερ μπακ,τοτε τι ψάχνουνε με 1.5 επιθετικό
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν ο ΠΑΟΚ σαν δομή μας ενέπνεε εμπιστοσύνη σε σχέση με τις μεταγραφές που κάνει για να αντικαταστήσει παίκτες τότε τα 4 εκατομμύρια για την πώληση του Ινγκασον στα 30 θα ήταν καλά λεφτά.
Τώρα τ πρόβλημα μας υποσυνείδητα δεν είναι αν θα φύγει ο Ινγκασον αλλά το με τι πιστεύουμε πως θα αντικατασταθεί.
Τώρα τ πρόβλημα μας υποσυνείδητα δεν είναι αν θα φύγει ο Ινγκασον αλλά το με τι πιστεύουμε πως θα αντικατασταθεί.
Πάντως μεγαλύτερο σε ποσό συμβόλαιο να του προσφέρουμε δεν έχει νόημα. Να του το μεγαλώσουμε σε μόνο σε διαρκεια έχει.
Παρόλα αυτά με εκπλήσσει η επιθυμία του παίκτη να πάει στη Μιντιλαντ (αν ισχύουν οι αρδιες), πίστευα πως σε εμάς ήταν πολύ ικανοποιημένος
Παρόλα αυτά με εκπλήσσει η επιθυμία του παίκτη να πάει στη Μιντιλαντ (αν ισχύουν οι αρδιες), πίστευα πως σε εμάς ήταν πολύ ικανοποιημένος
Πολύ λάθος επικοινωνιακά η πώληση του εάν πραγματοποιηθεί…
Βέβαια αν ο ίδιος το έχει αποφασίσει δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Κρίμα γιατί αν στους Ινγκασον,αουγκουστο,ντελια,Τάισον ,Ζιβκοβιτς ,ναρει πρόσθετες 4-5 αντίστοιχου επιπέδου θα ήσουν ισότιμος διεκδικητής πρωταθλήματος. Ο Σέντερ φορ δεν ενθουσιάζει αμα αρχίσεις να πουλάς και αυτούς τότε όντως θα έχουμε θέμα
Βέβαια αν ο ίδιος το έχει αποφασίσει δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Κρίμα γιατί αν στους Ινγκασον,αουγκουστο,ντελια,Τάισον ,Ζιβκοβιτς ,ναρει πρόσθετες 4-5 αντίστοιχου επιπέδου θα ήσουν ισότιμος διεκδικητής πρωταθλήματος. Ο Σέντερ φορ δεν ενθουσιάζει αμα αρχίσεις να πουλάς και αυτούς τότε όντως θα έχουμε θέμα
- navigator11
Οι Δανοί ξέρουν μέχρι και τις διατροφικές συνήθειες του Ισλανδού. Μεθοδικοί και σοβαροί άνθρωποι. Πώς να αρνηθεί ο παίχτης τέτοια προοπτική. Αγωνιστικά πέρσι από όσο τσέκαρα λίγο πάτωσε η Μίντιουλαντ. Ας υποβαθμίσω τον ΠΑΟΚ όμως. Δε γαμείς.