11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Re: 98.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Δεν υπάρχει επαρκής και αξιόπιστη ενημέρωση για το θέμα. Η θεση μας δεν είναι να καταδικαζουμε διχως καν δίκη. Η διοικηση γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Το να μπαίνουν στο προφιλ του οπαδοι του ΠΑΟΚ και να βρίζουν ή αποδοκιμαζουν δε βοηθάει την κατάσταση, οταν δεν γνωρίζουμε τι έγινε. Στην τελική νεο παιδί ειναι, αν καπου εσφαλε, θα πληρώσει και η ομάδα εσωτερικά θα το χειριστεί. Εμένα δε με προσέβαλε. Αν έχει τη φυσική κατάσταση, την ποιότητα, τη θεληση να δουλεψει, ας του δοθεί η ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ επένδυσε πολλά πάνω του, έδειξε οτι έχει ταλέντο, έχει χαρίσει και ομορφες στιγμές τη σεζόν του νταμπλ. Ίσως με τον Πάμπλο να κερδίσουμε παίκτες που είχαμε ξεγράψει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εντάξει βρε παιδιά πως κάνετε έτσι; Τον εελλειψε ο ήλιος και ο χειμώνας της Βραζιλίας. Τόσα χρόνια μόνο του το παιδί σε μια ξένη και αφιλόξενη χώρα και πόλη που μετά τις δέκα το βράδυ δεν κυκλοφορεί ψυχη, βαρεσε μπιέλα. Λίγο τοχεις;
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δεν χρειάζονται ειρωνείες.
Πρέπει να τιμωρηθεί ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ για παραδειγματισμό.
Τέλος με τις εξυπνάδες. Το ανώτερο πρόστιμο που μπορεί να επιβληθεί βάση κανονισμού και διπλές προπονήσεις μέχρι να κρίνει ο Πάμπλο ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας. Στο επόμενο παράπτωμα προπονήσεις με την Κ17 και κάρφωμα δελτίου.
Αυτές οι κουτοπονηριές οφείλουν να τελειώσουν ΑΜΕΣΑ. Ακόμα και αν αυτός ο χαζός αδικηθεί. Το προκάλεσε με την συμπεριφορά του.
Πρέπει να τιμωρηθεί ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ για παραδειγματισμό.
Τέλος με τις εξυπνάδες. Το ανώτερο πρόστιμο που μπορεί να επιβληθεί βάση κανονισμού και διπλές προπονήσεις μέχρι να κρίνει ο Πάμπλο ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας. Στο επόμενο παράπτωμα προπονήσεις με την Κ17 και κάρφωμα δελτίου.
Αυτές οι κουτοπονηριές οφείλουν να τελειώσουν ΑΜΕΣΑ. Ακόμα και αν αυτός ο χαζός αδικηθεί. Το προκάλεσε με την συμπεριφορά του.
Τον Κουτσιανικούλη τον θυμάσαι;vs40 έγραψε:.... Στην τελική νεο παιδί ειναι, αν καπου εσφαλε, θα πληρώσει και η ομάδα εσωτερικά θα το χειριστεί. Εμένα δε με προσέβαλε. Αν έχει τη φυσική κατάσταση, την ποιότητα, τη θεληση να δουλεψει, ας του δοθεί η ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ επένδυσε πολλά πάνω του, έδειξε οτι έχει ταλέντο, .....
Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού, φίλε μου.
Το ταλέντο του Κουτσια ήταν πολυ μικρότερο. Ο Ζαμπα ηρθε με δυνατό κορμί, καλη ταχύτητα, ντρίπλα, σεντρα τελειώματα και καλυτερη αμυνα απο Κουτσια ο οποίος ειχε μόνο ταχύτητα και ειδικά επιτάχυνση.
Δεν έχω εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ, που εχουν αποδείξει ότι θέλουν να διχάζουν, να κανουν σαματά, να βγαλουν μεροκάματο με τα κλικς. Η διοίκηση γνωρίζει τι συμβαίνει και θα κάνει το καλύτερο, μαζί με τους προπονητές. Η γνώμη μου είναι οτι ένιωσε παραγκωνισμενος, και ο χαρακτήρας του δεν τον άφησε ίσως να το διαχειριστεί πιο ώριμα. Αν κρίνω και απο τις δηλώσεις του Ματος, η Πορτογαλική ποντικομαμή έκανε τεράστια ζημιά, μας φορτωσε και τον μπαλαδορο Εσιτι.
Δεν έχω εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ, που εχουν αποδείξει ότι θέλουν να διχάζουν, να κανουν σαματά, να βγαλουν μεροκάματο με τα κλικς. Η διοίκηση γνωρίζει τι συμβαίνει και θα κάνει το καλύτερο, μαζί με τους προπονητές. Η γνώμη μου είναι οτι ένιωσε παραγκωνισμενος, και ο χαρακτήρας του δεν τον άφησε ίσως να το διαχειριστεί πιο ώριμα. Αν κρίνω και απο τις δηλώσεις του Ματος, η Πορτογαλική ποντικομαμή έκανε τεράστια ζημιά, μας φορτωσε και τον μπαλαδορο Εσιτι.
-
Έτσιvs40 έγραψε:Δεν υπάρχει επαρκής και αξιόπιστη ενημέρωση για το θέμα. Η θεση μας δεν είναι να καταδικαζουμε διχως καν δίκη. Η διοικηση γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Το να μπαίνουν στο προφιλ του οπαδοι του ΠΑΟΚ και να βρίζουν ή αποδοκιμαζουν δε βοηθάει την κατάσταση, οταν δεν γνωρίζουμε τι έγινε. Στην τελική νεο παιδί ειναι, αν καπου εσφαλε, θα πληρώσει και η ομάδα εσωτερικά θα το χειριστεί. Εμένα δε με προσέβαλε. Αν έχει τη φυσική κατάσταση, την ποιότητα, τη θεληση να δουλεψει, ας του δοθεί η ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ επένδυσε πολλά πάνω του, έδειξε οτι έχει ταλέντο, έχει χαρίσει και ομορφες στιγμές τη σεζόν του νταμπλ. Ίσως με τον Πάμπλο να κερδίσουμε παίκτες που είχαμε ξεγράψει.
-
[quote="vs40"]Το ταλέντο του Κουτσια ήταν πολυ μικρότερο. Ο Ζαμπα ηρθε με δυνατό κορμί, καλη ταχύτητα, ντρίπλα, σεντρα τελειώματα και καλυτερη αμυνα απο Κουτσια ο οποίος ειχε μόνο ταχύτητα και ειδικά επιτάχυνση.
Με όλη την συμπάθεια φίλε μου..αλλά τι συγκρίνεις? Θεωρώ τέρμα άτοπη την σύγκριση που κάνεις! Συγκρίνεις έναν 16χρονο με μόνη συμμετοχή στις ακαδημίες με παιδιά της ηλικίας του, που τον είδες ελάχιστα λεπτά στην ομάδα και προσπαθεί να εγκλιματιστεί και να πάρει παραστάσεις, με ένα παιδί που ήρθε 20 χρονών (έχοντας ήδη παίξει στη Ρωσία) που πήρε πάρα πολλές ευκαιρίες στην ομάδα από την πρώτη στιγμή που ήρθε (με τα καλά του και τα κακά του). Να κάνεις συγκριση με Λημνιό οκ...έστω και με Τζόλη...με Κούτσια?
Εκτός των άλλων ντριπλα είχε ναι. Αμυνα οχι.
Και πάνω απ΄όλα πρέπει να έχει και καλή συμπεριφορά. Και ο Ζαμπα τον τελευταιο καιρο έχει την χειρότερη.
Με όλη την συμπάθεια φίλε μου..αλλά τι συγκρίνεις? Θεωρώ τέρμα άτοπη την σύγκριση που κάνεις! Συγκρίνεις έναν 16χρονο με μόνη συμμετοχή στις ακαδημίες με παιδιά της ηλικίας του, που τον είδες ελάχιστα λεπτά στην ομάδα και προσπαθεί να εγκλιματιστεί και να πάρει παραστάσεις, με ένα παιδί που ήρθε 20 χρονών (έχοντας ήδη παίξει στη Ρωσία) που πήρε πάρα πολλές ευκαιρίες στην ομάδα από την πρώτη στιγμή που ήρθε (με τα καλά του και τα κακά του). Να κάνεις συγκριση με Λημνιό οκ...έστω και με Τζόλη...με Κούτσια?
Και πάνω απ΄όλα πρέπει να έχει και καλή συμπεριφορά. Και ο Ζαμπα τον τελευταιο καιρο έχει την χειρότερη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackFriday την Κυρ 13 Δεκ 2020, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ετσι ειναι, ο παικτης απο τα 16 ως τα 20 μεταμορφωνεται (αν δεν ειναι τεμπελης που κοροϊδευει δηλαδη). Δεν γινεται να τον συγκρινουμε με τον Κουτσια, που στην τελικη μπορει οντως να βγει χειροτερος, μπορει να βγει ομως και καλυτερος. Ο Ζαμπα ειχε πολυ καλο σωμα, καλη ντριμπλα, και καλη σεντρα, αλλα ως εκει. Ο Τζολης στα 18 του ειναι 3 κλασεις πανω απο την καλυτερη εκδοχη του Ζαμπα που εχουμε δει. Ενας ακομα νεαρος παικτης με καλα στοιχεια που εχασε τον δρομο του ειναι, δεν θα κλαψουμε κιολας. Ασε που αν μπορουσα να κανω μεταμοσχευση εγκεφαλου σε καποιον παικτη μας, αυτος και παλι δεν θα ηταν ο Ζαμπα αλλα ο Ουαρντα.
Για τον Κουτσιανικουλη ηταν η απάντησή μου στο παραπανω ποστ του φίλου. Σορυ που σε μπέρδεψα.BlackFriday έγραψε:vs40 έγραψε:Το ταλέντο του Κουτσια ήταν πολυ μικρότερο. Ο Ζαμπα ηρθε με δυνατό κορμί, καλη ταχύτητα, ντρίπλα, σεντρα τελειώματα και καλυτερη αμυνα απο Κουτσια ο οποίος ειχε μόνο ταχύτητα και ειδικά επιτάχυνση.
-
ασχετως της ενδεχομενης τιμωριας απο τη διοικηση μηπως θα πρεπε να παρει και καποιες ευκαιρειες αγωνιστικα?
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ είμαι υπέρ του να πάρει ευκαιρίες ο Jaba.
Σε άλλη ομάδα.
Σε άλλη ομάδα.
- kataramenos5
Αυτα συμβαινουν οταν δε παιρνεις μετρα προφυλαξης,οταν δε φορας μασκα.
Κολλησε ουαρντα το παιδι
Κολλησε ουαρντα το παιδι
- Salvador Allende
Όπως αναφέρει επίσημα ο Δικέφαλος:
Ο Λέο Ζαμπά επέστρεψε από τη Βραζιλία όπου είχε μεταβεί για μια σειρά εξετάσεων σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πόδι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Ο Βραζιλιάνος σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θα μεταβεί ξανά στην πατρίδα του προκειμένου ν’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης κι αποκατάστασης υπό την επίβλεψη του γιατρού Ζοακίμ Μπράβα και την καθοδήγηση του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου.
Ο Λέο Ζαμπά επέστρεψε από τη Βραζιλία όπου είχε μεταβεί για μια σειρά εξετάσεων σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πόδι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Ο Βραζιλιάνος σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θα μεταβεί ξανά στην πατρίδα του προκειμένου ν’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης κι αποκατάστασης υπό την επίβλεψη του γιατρού Ζοακίμ Μπράβα και την καθοδήγηση του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου.