Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από simba »

nasos66 έγραψε:
simba έγραψε:
nasos66 έγραψε: Χωρις να θελω αντιπαραθεση μαζι σου,θα σου πω ότι εγω εγραψα αρχικα για αυτά που γραφτηκαν στα σαιτ.Δηλ γιατι γραφτηκαν.Και πιστευω οντως ότι καποιοι την εχουν ακουση και βγηκε αντιδραση.Δεν ξερω αν θα φυγει η όχι ο Στανο,πιστευω πως όχι,αλλα αν φυγει και εχω αποψη για αυτό ισως τη γραψω.
Ουτε εγω φιλε μου θελω, αλλα διατηρω το δικαίωμα να διαφωνω μ'αυτο που υπονοεις και να πιστεύω οτι τετοιες λογικες συνωμοσιας σχετικα με αποφασεις που ισως παρθουν, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να ακουγονται εδω μεσα..σε καμια εκπομπή του καμορα ισως..
Φιλικα πάντα
Εγω όμως δε γραφω πραγμματα από το κεφαλι μου,αλλα γεγονότα.Δηλ ότι ο Πελκας βγηκε την εποχη που με εντολη Σαββιδη ο Μιχελ με τον Ιβιτς φερνανε 9 παιχτες για να φτιαξουν ομαδα,σε σταθμο και ειπε ότι οι ελληνες παιχτες εχουνε πρόβλημα με τους ξενους που ερχονται κ τους περνουν τις θεσεις,και μετα το θεμα Τζαβελα βγηκε κ ο Ιβιτς κ ο Μιχελ και ειπανε για θεμα στα αποδυτήρια είναι γεγονός.Το ότι υπαρχουν θεματα με ελληνες παιχτες είναι γεγονός.
Το ιδιο και με δημοσιογράφους της ομαδας.Διαφωνεις σε αυτό?
Δεν ειναι γεγονος το να συγχεεις πιθανες αποφασεις με τους παραγκωνισμους παικτων..
Ουτε καν το οτι ολοι ξαφνικα γραφουν για αλλαγη επειδη φαινεται πως υπαρχει καπνος..
Ειναι σεναρια συνωμοσιολογιας (καποιοι μαλιστα αντιδρανε πολυ εντονα ακομα κ σε απλα σεναρια, αλλα σ'αυτα τηρουν σιγη ιχθυος.)
Να εγραφαν τα κλασικα αβανταδορικα οι γνωστοι 2-3 αρδ, να εβγαιναν και τπτ παλαιμαχοι, να πουμε οκ, υπαρχει συνδεση με τους παραγκωνισμους και να κραξουμε δικαιως.
Αυτο, για να θετουμε τα πραγματα στις σωστες τους διαστασεις.

Επειτα για τα γεγονοτα που λες.
Παραπονα υπαρχουν σε καθε μα καθε ομαδα. Ακομα και θεματα.
Ο παπαρας ισως εβαλε ζιζανια, ειδικα στον "ελαφρυ" πελκα (που ουτε να μιλαει ξερει), εξ ου και οι χαζες δηλωσεις του τοτε.Το προβλημα μ'αυτον, εντοπιστηκε και απομακρυνθηκε εγκαιρα. Ισως γινει το ιδιο και με πελκα, αν κουβαλαει τα ιδια μυαλα, αν και νομιζω οτι μετα απ'αυτο λογικευτηκε (συνυπολογιζοντας και οτι κερδισε την εμπιστοσυνη του ιβιτς)

Αλλα το να συγχεεται η περιπτωση του μλκα με τους υπολοιπους (ειδικα οταν μαλεζας,γλυκος,πελκας ειναι εκ των αρχηγων σου και ειδικα οι 2 πρωτοι δεν εχουν δωσει δικαιωμα), να λεμε οτι υπαρχει προβλημα με τους ελληνες (και λογω αρδ), ειναι πολυ ασχημο, παιρνει ασχημες διαστασεις (με απαξιωσεις, συνωμοσιες, βρισιες στο γηπεδο, κλπ) και εγινε και περσι απο διαφορους (και εδω σιγη ιχθυος απ'αυτους που κατα τ'αλλα κατακεραυνωνουν τα κακοπροαιρετα ή τα σεναρια).

Αυτο λεω απλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 11 Αύγ 2017, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

black death έγραψε:Ο Ρουμανος γιατι ειναι σιχαμα; Τι επεισοδια εχω χασει;
Τα περσινά καραγκιοζιλίκια του δεν τα είδες;
black death

Δημοσίευση από black death »

The_Stalker έγραψε:
black death έγραψε:Ο Ρουμανος γιατι ειναι σιχαμα; Τι επεισοδια εχω χασει;
Τα περσινά καραγκιοζιλίκια του δεν τα είδες;
Δεν θυμαμαι, αληθεια. Δωσε κανα λινκ αν εχεις.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πάντως ρε παιδιά αλήθεια τώρα.. Αν αφήσουμε στην άκρη το θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ που εξ ορισμού θα πρέπει να έχει τη στήριξή μας, δεν δαγκωθήκαμε όλοι ακούγοντας το όνομά του? Δεν προβληματιστήκαμε βλέποντας την εικόνα της ομάδας στα φιλικά και κυρίως στα δύο επίσημα παιχνίδια??? Ο Λουτσέσκου δεν ξέρω γιατί γεννάει τόση αντιπάθεια πάντως πιο κανονικός προπονητής μου φαίνεται, καθώς με πενιχρό υλικό έκανε καλή πορεία με την Ξάνθη και σχετικά καλή μπαλίτσα έπαιξε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Στην τουμπα μωρε, παρε με το σιχαμα τον κλασναφερη, 2 χρονια τωρα, προκαλει.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Πλοηγε δε ξέρω, η σιωπή πάντως της παε δείχνει ότι τη βολεύει η συγκεκριμένη κατάσταση. Προσπαθώ να σκεφτώ ψύχραιμα, μιας και αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ και όχι το κουτσομπολιο που ανθεί σε αυτές τις περιπτώσεις. Το αν είναι σωστό να απομακρυνθεί τόσο γρήγορα ο προπονητής δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλο να το απαντήσω. Το κοντινό μέλλον θα δείξει
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

blackdeath
Δεν έχω λινκ αδερφέ. Μέσα στο γήπεδο ήμουν και είχαν γίνει τα νεύρα μου τσατάλια. Μαζί με τον άλλο σιχαμένο τον καζναφέρη. Γιατί λες ο Μίχελ είπε ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο για λουτσέσκου;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ποτε το δηλωσε αυτο?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τι εγινε ρε; Παει κι αυτος; Αν δεν κοψετε τ @@ αυτωνων που πετανε δηλητηριο για την ομαδα μια ζωη αυτα θα γινονται. Φερτε τωρα τον Λουτσεσκου(λολ) και αρχιστε να τον πριονιζετε κι αυτον σε κανα δυο βδομαδες.
black death

Δημοσίευση από black death »

Λεπτομέρειες. Αν ήταν σε εμάς και τα έκανε στο τηγάνι πχ, μάγκα θα τον βγάζαμε.
Πιο πολύ σας πείραξε ο Κασναφέρης μάλλον, του οποίου το παρελθόν αμφιβάλλω αν γνωρίζει ο Ρουμάνος.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

simba τουλαχιστον εγω,δε μιλαω για το συνολο των ελληνων παιχτων,εννοειται,αλλα για αυτους με τον συγκεκριμενο μανατζερ.Δε μπορω να κακισω παιχτες που δεν εχουν δωσει ποτε δικαιωμα,οπως εγραψες και εσυ προηγουμενος.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

αρα και ο γλυκος? ή μηπως ο κουλουρης?
μηπως και ο βιερινια αν ερθει? και κυρ. παπαδοπουλος που θελανε πολλοι?

Γι'αυτο λεω, μην τα τσουβαλιαζουμε ολα για ενα παπαρα (ή εστω για 2, αν μιλατε για πελκα με ο,τι αφορμες εχει δωσει)
;)
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

τι εγινε ;διαβαζω εδω πως τον εχουν για διωξιμο! :shock:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Όχι φίλε μου μαυροθάνατε, άλλο μαγκιά κι άλλο καραγκιοζιλίκι. Αν ήσουν μέσα θα καταλάβαινες.

Παιδιά κάποια στιγμή θα γράψω πιο αναλυτικά τις απόψεις μου και θα ψάξω και κάποια λινκ. Τώρα δεν μπορώ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

nothu έγραψε:Τι εγινε ρε; Παει κι αυτος; Αν δεν κοψετε τ @@ αυτωνων που πετανε δηλητηριο για την ομαδα μια ζωη αυτα θα γινονται. Φερτε τωρα τον Λουτσεσκου(λολ) και αρχιστε να τον πριονιζετε κι αυτον σε κανα δυο βδομαδες.
Ε καλά όχι ο λουτσεσκου οποίος και να έρθει

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”