Δεν ειναι γεγονος το να συγχεεις πιθανες αποφασεις με τους παραγκωνισμους παικτων..nasos66 έγραψε:Εγω όμως δε γραφω πραγμματα από το κεφαλι μου,αλλα γεγονότα.Δηλ ότι ο Πελκας βγηκε την εποχη που με εντολη Σαββιδη ο Μιχελ με τον Ιβιτς φερνανε 9 παιχτες για να φτιαξουν ομαδα,σε σταθμο και ειπε ότι οι ελληνες παιχτες εχουνε πρόβλημα με τους ξενους που ερχονται κ τους περνουν τις θεσεις,και μετα το θεμα Τζαβελα βγηκε κ ο Ιβιτς κ ο Μιχελ και ειπανε για θεμα στα αποδυτήρια είναι γεγονός.Το ότι υπαρχουν θεματα με ελληνες παιχτες είναι γεγονός.simba έγραψε:Ουτε εγω φιλε μου θελω, αλλα διατηρω το δικαίωμα να διαφωνω μ'αυτο που υπονοεις και να πιστεύω οτι τετοιες λογικες συνωμοσιας σχετικα με αποφασεις που ισως παρθουν, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να ακουγονται εδω μεσα..σε καμια εκπομπή του καμορα ισως..nasos66 έγραψε: Χωρις να θελω αντιπαραθεση μαζι σου,θα σου πω ότι εγω εγραψα αρχικα για αυτά που γραφτηκαν στα σαιτ.Δηλ γιατι γραφτηκαν.Και πιστευω οντως ότι καποιοι την εχουν ακουση και βγηκε αντιδραση.Δεν ξερω αν θα φυγει η όχι ο Στανο,πιστευω πως όχι,αλλα αν φυγει και εχω αποψη για αυτό ισως τη γραψω.
Φιλικα πάντα
Το ιδιο και με δημοσιογράφους της ομαδας.Διαφωνεις σε αυτό?
Ουτε καν το οτι ολοι ξαφνικα γραφουν για αλλαγη επειδη φαινεται πως υπαρχει καπνος..
Ειναι σεναρια συνωμοσιολογιας (καποιοι μαλιστα αντιδρανε πολυ εντονα ακομα κ σε απλα σεναρια, αλλα σ'αυτα τηρουν σιγη ιχθυος.)
Να εγραφαν τα κλασικα αβανταδορικα οι γνωστοι 2-3 αρδ, να εβγαιναν και τπτ παλαιμαχοι, να πουμε οκ, υπαρχει συνδεση με τους παραγκωνισμους και να κραξουμε δικαιως.
Αυτο, για να θετουμε τα πραγματα στις σωστες τους διαστασεις.
Επειτα για τα γεγονοτα που λες.
Παραπονα υπαρχουν σε καθε μα καθε ομαδα. Ακομα και θεματα.
Ο παπαρας ισως εβαλε ζιζανια, ειδικα στον "ελαφρυ" πελκα (που ουτε να μιλαει ξερει), εξ ου και οι χαζες δηλωσεις του τοτε.Το προβλημα μ'αυτον, εντοπιστηκε και απομακρυνθηκε εγκαιρα. Ισως γινει το ιδιο και με πελκα, αν κουβαλαει τα ιδια μυαλα, αν και νομιζω οτι μετα απ'αυτο λογικευτηκε (συνυπολογιζοντας και οτι κερδισε την εμπιστοσυνη του ιβιτς)
Αλλα το να συγχεεται η περιπτωση του μλκα με τους υπολοιπους (ειδικα οταν μαλεζας,γλυκος,πελκας ειναι εκ των αρχηγων σου και ειδικα οι 2 πρωτοι δεν εχουν δωσει δικαιωμα), να λεμε οτι υπαρχει προβλημα με τους ελληνες (και λογω αρδ), ειναι πολυ ασχημο, παιρνει ασχημες διαστασεις (με απαξιωσεις, συνωμοσιες, βρισιες στο γηπεδο, κλπ) και εγινε και περσι απο διαφορους (και εδω σιγη ιχθυος απ'αυτους που κατα τ'αλλα κατακεραυνωνουν τα κακοπροαιρετα ή τα σεναρια).
Αυτο λεω απλα.