Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Demir

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Demir »

Η Θά φέρουμε κανα σοβαρό παικτη η τιποτα...φτάνει με τους μέτριους,,,δεν με νοιάζει να ειναι όνομα κ σαχλαμάρες...ούτε ο λινό ήταν ούτε ο μάτος ,μακ,βιειρινια,λουκας ήταν τα λεγόμενα "ονόματα"....να ψάξουν 2 παίκτες με προοπτική ,που θα κάνουν διαφορα και θα θέλουν να παίξουν μπάλα...
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Αρκετά εντυπωσιακά νούμερα έχει ο Ουκρανός πάντως. Καλύτερα απ' του Κλαους.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Εγω παντως νομιζω οτι δεν χρειαζόμαστε επιθετικο στυλ αθανασιαδη οπως ειναι ο Ουκρανός αλλα επιθετικο στυλ τζιμπριλ σισε...δεν ξερω αν ειμαι λαθος παντως εγω αυτο βλεπω οτι μας λειπει εδω και χρονια..θελουμε επιθετικο με δυναμη,τριπλα και σουτ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κουλούρης: 4 γκολ εφέτο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Βασικο φορ να ναι με προσωπικότητα κ τεχνικής γ δυναμη η κατι που να ξεχωρίζει
Να τα χει ολα δυσκολα

Εχουμε τα καλυτερα αμυντικά φορ καιρός ειναι να αλλάξει αυτο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Demir έγραψε:Η Θά φέρουμε κανα σοβαρό παικτη η τιποτα...φτάνει με τους μέτριους,,,δεν με νοιάζει να ειναι όνομα κ σαχλαμάρες...ούτε ο λινό ήταν ούτε ο μάτος ,μακ,βιειρινια,λουκας ήταν τα λεγόμενα "ονόματα"....να ψάξουν 2 παίκτες με προοπτική ,που θα κάνουν διαφορα και θα θέλουν να παίξουν μπάλα...
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...Ε @pilotos??? :D
pilotos έγραψε:Συγγνώμη για την παρέμβαση εξαφανίζομαι άμεσα!!!

Τα λεφτά που "βγάζει" η ομάδα, πάνε στην ομάδα...
Βγάλτε κομπιουτεράκια και υπολογίστε συν κάτι λίγα ακόμα.
Έρχονται.........
Θα έχουμε και αποχωρήσεις.

Τα λέμε...-

Υγ χάρηκα που είδα στην κερκίδα φάτσες γνωστές από τα χρόνια στον νότο... Μπράβο ρε αλάνια που πήγατε στο Θριάσιο. Διδαξατε ΠΑΟΚ για άλλη μια φορά. Επικό το σύνθημα στο 93' επόπτη μπινέ... Για την ακύρωση του 0 8

SM-G935F
Υ.Γ. Χάρηκα κι εγώ για τον ηρωικό μας (όπως παντού και πάντα) κόσμο μέσα στο βαρύ κρύο... :pano: :nairepaok:
Ειδικά εκεί που έγιναν όλοι ένα κουβάρι μαζί με τον αρχηγό μας μετά το πρώτο γκολ...έκλαψα... :cry:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

simba έγραψε:

Οι αλλοι τι φαση ρε panpan? απ'το ακατανομαστο τους βρηκες?
Τι μου θυμισες τώρα εχω να δω ακατανομαστο 10 χρόνια.... Απο αναζήτηση transfermarkt και youtube . Το σεντερ φορ που εχω ποσταρει ,εμένα μου αρέσει αρκετα ως επένδυση απο την Β Γαλλίας .

Πάντως δυσκολα βγάζεις εικόνα απο το youtube ,αν δεν δεις τον παίκτη σε αγώνες και ζωντανα απο το καρεκλακι του γηπεδου συμπερασματα δεν βγάζεις . Απο το youtube γινομαι και εγω μεταγραφή στα 40αντα...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κ βρηκες απο Πενιαρολ κ κολοκολο? Ωραιος!

Εννοείται, απο βιντεακια ολοκληρωμενη κ αξιοπιστη αποψη δε μπορείς να βγάλεις, αλλα υπαρχει δυνατοτητα να παρατηρησεις την υπαρξη ή οχι καποιων στοιχείων (τεχνικων κ σωματικων)..
Ειδικα οταν αυτα ειναι πανω απο 10-15λεπτα κ απο αρκετα ματς.

Οι μισοριξιες απο λατινικη μου αρεσαν αρκετα πάντως..ειδικά ο ενας εδειξε πολυ καλα τεχνικα στοιχεια..
Απλα εκει που ο μ.ο. υψους είναι 1.75, δε συναταν δυσκολίες οπως στην ευρωπη που έχει πιο ψηλα-δυνατα κορμια.
Και φυσικα, χρειαζονται περιοδο προσαρμογης οταν φευγουν 1η φορα απτη χωρα τους.
panpangr77

simba έγραψε:Κ βρηκες απο Πενιαρολ κ κολοκολο? Ωραιος!

Εννοείται, απο βιντεακια ολοκληρωμενη κ αξιοπιστη αποψη δε μπορείς να βγάλεις, αλλα υπαρχει δυνατοτητα να παρατηρησεις την υπαρξη ή οχι καποιων στοιχείων (τεχνικων κ σωματικων)..

Οι μισοριξιες απο λατινικη μου αρεσαν αρκετα πάντως..ειδικά ο ενας εδειξε πολυ καλα τεχνικα στοιχεια..
Απλα εκει που ο μ.ο. υψους είναι 1.75, δε συναταν δυσκολίες οπως στην ευρωπη που έχει πιο ψηλα-δυνατα κορμια.
Και φυσικα, χρειαζονται περιοδο προσαρμογης οταν φευγουν 1η φορα απτη χωρα τους.
Αυτη την στιγμή οντως θέλουμε δύο παικτες της αξιας του Ματος ,για να κάνουμε εναν δυνατο κορμό ,αλλά αν θέλεις να κάνεις πραγματικά μεγάλη ομάδα ,φτιαχνεις δυνατές ακαδημίες και ψαχνεις παικτες απο χώρες που βγάζουν παραδοσιακα μεγάλους παικτες και κοιτας απο την παιδων μέχρι την U19 ,δεν μπορεις να πας να πάρεις απο Βραζιλια,Αργεντινη,Νιγηρια,Καμερουν,Ιταλια,Γαλλία,Ισπανία,Σουηδία,Σερβια ,αλλα απο τις άλλες Λατινικες Χώρες ,Αφρικη πρέπει να εχεις τα μάτια σου πανω στις μικρές εθνικές ομάδες και στα διεθνη τουρνουα...

Επίσης θα πρέπει να εκμεταλευεσαι τους βετεράνους σου Λινο,Κοντρερας,Γκαρσία έχουν ενα καλο ονομα στις χώρες τους δεν υπάρχει περιπτωση να μην εχουν προτεινει παίκτες .Τον Μπαεσα τον Χιλιανο που ανεβασα γραφεται οτι τον έχει προτεινει ο Κοντρερας.

Αν η ομάδα δεν παθει κανα εσωτερικο πατατρακ ,βλέπω οτι ΄τα επομενα τρια χρονια θα κερδισει τους τιτλους που της λειπουν και πιστευω θα αρχισει να λειτουργει πολυ καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Mpoz έγραψε:Εγω παντως νομιζω οτι δεν χρειαζόμαστε επιθετικο στυλ αθανασιαδη οπως ειναι ο Ουκρανός αλλα επιθετικο στυλ τζιμπριλ σισε...δεν ξερω αν ειμαι λαθος παντως εγω αυτο βλεπω οτι μας λειπει εδω και χρονια..θελουμε επιθετικο με δυναμη,τριπλα και σουτ.
Συμφωνώ και φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Δεν χρειαζόμαστε έναν απλά καλύτερο Κλάους, αλλά έναν παίκτη με διαφορετικά και πιο ολοκληρωμενα στοιχεία παιχνιδιού. Ενδεικτικά τετοιοι είναι ή ήταν εκτός του Σισέ και οι Μιετσελ, Τζιμπούρ, Μπεργκ, Ντέμης, Βαζέχα κ.λ.π. αν και οι τελευταίοι ήταν κάπως διαφορετικού στυλ παιχνιδιού απο τους προανεφερόμενους. Είχαν όμως όλοι ένα βασικό κοινό στοιχείο, την προσωπική ενέργεια.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

panpangr77 έγραψε:

Αυτη την στιγμή οντως θέλουμε δύο παικτες της αξιας του Ματος ,για να κάνουμε εναν δυνατο κορμό ,αλλά αν θέλεις να κάνεις πραγματικά μεγάλη ομάδα ,φτιαχνεις δυνατές ακαδημίες και ψαχνεις παικτες απο χώρες που βγάζουν παραδοσιακα μεγάλους παικτες και κοιτας απο την παιδων μέχρι την U19 ,δεν μπορεις να πας να πάρεις απο Βραζιλια,Αργεντινη,Νιγηρια,Καμερουν,Ιταλια,Γαλλία,Ισπανία,Σουηδία,Σερβια ,αλλα απο τις άλλες Λατινικες Χώρες ,Αφρικη πρέπει να εχεις τα μάτια σου πανω στις μικρές εθνικές ομάδες και στα διεθνη τουρνουα...

Επίσης θα πρέπει να εκμεταλευεσαι τους βετεράνους σου Λινο,Κοντρερας,Γκαρσία έχουν ενα καλο ονομα στις χώρες τους δεν υπάρχει περιπτωση να μην εχουν προτεινει παίκτες .Τον Μπαεσα τον Χιλιανο που ανεβασα γραφεται οτι τον έχει προτεινει ο Κοντρερας.

Αν η ομάδα δεν παθει κανα εσωτερικο πατατρακ ,βλέπω οτι ΄τα επομενα τρια χρονια θα κερδισει τους τιτλους που της λειπουν και πιστευω θα αρχισει να λειτουργει πολυ καλυτερα.
Για τις ακαδημίες ναι. Για την πρωτη ομάδα κοιτάς παίκτες από τις εθνικές ελπίδων 21-22 χρονων που αποτελούν πάντα τον καθρέφτη του ποδοσφαιρου της χώρας. Δηλαδή ακόμη και να μην έχεις το τέλειο δίκτυο σκαουτινγκ μέχρι να το δημιουργήσεις πάντα υπάρχουν λύσεις.
panpangr77

Ettien έγραψε:
panpangr77 έγραψε:

Για τις ακαδημίες ναι. Για την πρωτη ομάδα κοιτάς παίκτες από τις εθνικές ελπίδων 21-22 χρονων που αποτελούν πάντα τον καθρέφτη του ποδοσφαιρου της χώρας. Δηλαδή ακόμη και να μην έχεις το τέλειο δίκτυο σκαουτινγκ μέχρι να το δημιουργήσεις πάντα υπάρχουν λύσεις.
Συμφωνω ,αλλά αυτη την εποχη στην Ελληνικη αγορά δεν κυκλοφορεί κατα την γνώμη μου παικτης που θα μπορει να σηκωσει την φανελα του ΠΑΟΚ και θα ειναι top class . O Καλαματιανος που φέραμε απο Ολλανιδα και ειναι μέλος της U19 ειναι οτι καλυτερο ,τους άλλους τους εχουμε στις ακαδημίες μας.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Luis Adriano της Μιλαν , Gustavo Bou της Μποκα και Αndre της Σπορτινγκ Λισαβονας είναι τρείς πολύ ποιοτικες περιπτώσεις επιθετικών που πρέπει να βάλεις βαθειά το χέρι στην τσέπη
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

panpangr77 έγραψε:
Συμφωνω ,αλλά αυτη την εποχη στην Ελληνικη αγορά δεν κυκλοφορεί κατα την γνώμη μου παικτης που θα μπορει να σηκωσει την φανελα του ΠΑΟΚ και θα ειναι top class . O Καλαματιανος που φέραμε απο Ολλανιδα και ειναι μέλος της U19 ειναι οτι καλυτερο ,τους άλλους τους εχουμε στις ακαδημίες μας.
Δεν αναφερομαι στην Ελλάδα, αλλά της κάθε χώρας γενικά. Από την Ελλάδα οι επιλογές είναι περιορισμένες, καθώς δεν υπάρχει εκείνο το υπόβαθρο παικτων που υπήρχε πριν από κάποια χρόνια. Αυτό άλλωστε που παράγει τα τελευταία χρονια το ελληνικό ποδοόσφαιρο είναι κυρίως αμυντικοί. Από χαφ και επιθετικούς όμως λίγα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Τώρα αν πω εγώ ότι θέλω για 10άρι μας τον Μάριν που φεύγει από το γαύρο και τον θεωρώ παικταρά, θα φάω κράξιμο??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”