Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ας αφήσουμε τελείως την δικιά μας φαγωμαρα και εσωστρέφεια και ας δούμε μπροστά. Εδώ πάλι βγήκε αυτή η κουραδα Καραπαπαρας και λέει για τον Ιβάν :evil:
Σπόντες Καραπαπά για Σαββίδη

Από thessports.gr: O διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού,Κώστας Καραπαπάς με αφορμή την συνάντηση που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με 19 εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων τοποθετήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό facebook.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο facebook:
«Διαβάζω σε κάποια σάιτ «ειδικού σκοπού» και σε κάποια άλλα «αντικειμενικά» ότι πριν την εκδήλωση φιάσκο για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους 19 Ποδοσφαιρικών Ενώσεων. Προφανώς με αντικείμενο τις εκλογές της ΕΠΟ. Θυμάμαι επίσης ότι για μια ΤΥΧΑΙΑ συνάντηση του κυρίου Μαρινάκη στο Hilton με κάποιους εκπροσώπους ενώσεων που απλά ήταν εκεί, κίνησαν διαδικασίες... Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι υπερευαίσθητοι λειτουργοί της Θέμιδος; Λείπουν σε πασχαλινές διακοπές; Ή δεν τους έχει πάει ακόμα ο καταδικασμένος συκοφάντης τα σχετικά δημοσιεύματα για να τα δουν;»
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

desperando έγραψε:Κλασικός πανηγυρτζης ΠΑΟΚτησης
Έχει αναγάγει σε μείζον ζήτημα το αν η ομάδα κατέβει ή όχι στον αγώνα
Λες και θα γίνει τίποτα αν δεν κατέβει
Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα είχε αλλάξει την μέρα που ο βουλινος πήρε την ομάδα από το γήπεδο
+++++×
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα είχε αλλάξει την μέρα που ο βουλινος πήρε την ομάδα από το γήπεδο
Ντεσπε,
αν και διαφωνω καποιες φορες μαζι σου,
σε ξεχωριζω γιατι ειδικα σε αγωνιστικα θεματα,μπορεις και
ξεχωριζεις το "δεντρο απο το δασος".

Πιστευεις πραγματικα οτι το προβλημα ειναι το αν θα κατεβουμε ή οχι?

Η μηπως η ελλειψη σταθερης "πολιτικης", οι συνεχεις παλινωδιες
και η ανικανοτητα χαραξης μιας πορειας που θα γινει κατοπιν σοβαρης σκεψης
και θα τηρηθει απαρεγκλιτα?

Γιατι εχω την εντυπωση οτι ασχολουμαστε μονιμως με το δεντρο και οχι με το δασος.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

goran 64 έγραψε:Αδερφέ μου Aigle_Noir δεν εννόησα ότι το είπες ή το ισχυρίστηκες, αν φάνηκε έτσι ζητώ συγγνώμη!!!

Όσο για το άλλο, το έχω ακούσει ή διαβάσει σίγουρα λίγο μετά την πρόσληψη του Τεβεκέλη, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς, πέρασαν και χρόνια!!!

Τώρα, αν ήταν καμιά ΑΡΔιά, τι να πω!!!

Πάντως αν δεν ισχύει, δεν θα ήταν κακή πιστεύω και σαν πρόταση για να πραγματοποιηθεί στο μέλλον!!! ;)
Δεκτή η συγγνώμη. Πολλές φορές, στο γραπτό λόγο δημιουργούνται παρεξηγήσεις, λόγω διαφορετικού νοήματος από αυτό που σκεφτόμαστε, που από κοντά θα τις αποφεύγαμε.

Όσο για την πρόταση, δε νομίζω ότι θα απέφερε καρπούς κάτι τέτοιο. Αντίστοιχα dvd έχει βγάλει ο βάζελος (μήπως από εκεί μπερδεύτηκες; ) και δεν κατάφερε τίποτα. Μόνη ελπίδα είναι η δικαιοσύνη, να μπουν επιτέλους φυλακή όσοι εμπλέκονται με την εγκληματική οργάνωση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συμφωνώ ρε αδερφέ με την μπουζού που λες, φυσικά!!! Αυτός είναι και ο τελικός στόχος εξ άλλου!!!

Πάντως μία σοβαρή, συντονισμένη απόπειρα καταγραφής πολλών παραδειγμάτων, από τους ίδιους μάλιστα κόρακες, με εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση στους πουστόγ@αυρους απ ό,τι στην ομάδα μας και όχι μόνο, εκτιμώ ότι θα βοηθούσε πολύ σαν αποδεικτικό στοιχείο των όσων ισχυριζόμαστε και θα άξιζε τον κόπο, τον χρόνο και τα πιθανά αρκετά έξοδα που θα γίνουν, μιας και χρειάζονται και αρκετά άτομα και χιλιάδες εργατοώρες για να βρεθούν και να αποτυπωθούν τέτοιου είδους παραδείγματα!!! Ότι υπάρχουν πάντως και μάλιστα πολλά, είναι 1.000% βέβαιο!!!

Να μπερδεύτηκα πάντως με τους πουστοβ@ζελους δεν υπάρχει περίπτωση αδερφέ, μιας και μόλις τώρα ενημερώθηκα από σένα ότι έχουν κάνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν!!! ;) Το πιθανότερο να ήταν χοντρή ΑΡΔιά αν δεν ισχύει!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

prist64 έγραψε:
Ντεσπε,

Γιατι εχω την εντυπωση οτι ασχολουμαστε μονιμως με το δεντρο και οχι με το δασος.
Άποψη μου οότι δεν μόμπορεί να υπάρχει σταθερή πολιτική και άποψη σε πράγματα συνεχώς μεταβαλλόμενη

Από κει και πέρα προσωπικά Περί του θέματος αν και ξερολας δεν έχω ούτε αποψη ούτε θέση από την στιγμή που δεν γνωρίζω τίποτα από το παρασκήνιο της όλης υπόθεσης
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

prist64 έγραψε:
Ντεσπε,

Κάποτε - προ Σαββίδη Εποχή - τέθηκε το ερώτημα "Τί ΠΑΟΚ θέλαμε, ΠΑΟΚ με ιδιοκτήτη ή ΠΑΟΚ που να ανήκει στους οπαδούς του;;" Τελικά - θεία δίκη - αποκτήσαμε ιδιοκτήτη που δεν διαφέρει από εμάς τους οπαδούς : Ξεροκέφαλο, αυθόρμητο, πεισματάρη, ανυπόμονο και με το σταυρό στο χέρι. Μλεσα σε αυτόν τον αυθορμητισμό του και οδηγούμενος και από τά άλλα "οπαδικά" χαρακτηριστικά του, δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στον επαναληπτικό αγώνα. Σίγουρα 9 στους 10 από εμάς το ίδιο θα κάναμε στη θέση του.
Ενδιάμεσα κάποιοι του τόνισαν ότι με αυτήν την κίνηση, πέρα από ένα μήνυμα που όμως έχει αδίστακτους, ανεγκέφαλους, διαστρεμένους και διεφθαρμένους αποδέκτες , ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει τπτ αλλά ενδέχεται να χάσει μερικά .... Έτσι πιο ψύχραιμος τώρα άρχισε να το σκέφτεται..... ;)
ΑΥΤΙΑ 8-)
Αν είστε τόσο σίγουροι πια είναι η σωστή κίνηση... πάρτε τον τηλέφωνο και πείστε τον .... Εγώ δεν είμαι!!!! :? :?
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Διαβάζω και μιλάω με οπαδούς και φίλους του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες και έχω βγάλει ένα συμπέρασμα:

Κανένας δεν πιστεύει πως αν δεν κατέβει η ομάδα, κάτι θα αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ίσα-ίσα, που ακόμη και οι φανατικά υπέρ του ''να μην κατέβει η ομάδα'', αποδέχονται πως το μόνο που θα προκύψει
θα είναι τιμωρία της ομάδος και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Στην ουσία, εκφράζουν μια παράλογη πίστη πως ''δεν μπορούμε να προκριθούμε'' και κατά βάθος, θέλουν να μην κατέβει η ομάδα διότι φοβούνται την ήττα.

Είμαι 40ετών παοκτσής και θυμάμαι αυτή την ομάδα να χαρίζει απίστευτες στιγμές όταν φέραμε τα πάνω-κάτω σε παιχνίδια που μας είχαν ξεγραμμένους. Θυμάμαι να πηγαίνουμε να παίξουμε παιχνίδια που όλοι μας έλεγαν πως θα χάσουμε, αλλά εμείς κάναμε την μεγάλη ανατροπή.
Αυτό δεν έγινε επειδή είχαμε πάντα την μεγάλη ομάδα.
Αυτό συνέβει επειδή ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, αυτοί που πιστεύαμε στην ομάδα είμασταν εμείς οι οπαδοί.

Εμείς πορώναμε την ομάδα, εμείς της δίναμε την δύναμη να παλέψει με εχθρούς αγέρωχους και να επικρατήσει.

Δεν θέλω λοιπόν να ''μην κατέβει η ομάδα'' διότι πιστεύω πως δεν θα αλλάξει τίποτα στο διεφθαρμένο πρωτάθλημα της διεφθαρμένης χώρας μου,
ούτε όμως θέλω ''να κατέβει'' για να αποφύγουμε την τιμωρία απλά.

Θέλω να κατέβει και να πάρει την πρόκριση.
Θέλω να κατέβει και να διεκδικήσει να ξεφτυλίσει τα λαμόγια που λυμαίνονται τη χώρα μου.
Θέλω να κατέβει και να τους σκίσει.

Και για αυτό το λόγο, θα τους πορώσω όσο μπορώ.

Αν η Διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να κατεβάσει την ομάδα με αυτό το σκεπτικό, είμαι μαζί της.
Αν το αποφάσισε, απλά για να αποφύγει την τιμωρία, δεν με εκφράζει.
Αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν με εκφράζουν όσοι δεν θέλουν να κατέβει η ομάδα επειδή φοβούνται το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Καρντάση ... αυτό είπε ο ΙΒΑΝ ..."...να κατέβουμε να τους τιμωρήσουμε..." ;) ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Επειδή δε διαβασα πολλα
Το εγινε στη γιορτη και ειχαμε απολύσεις ;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Καθυστέρηση στην έναρξη
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

...και άδειασμα από κόσμο της μισής αίθουσας στο διάλειμμα, το οποίο σύμφωνα με την Π.Α.Ε. δεν είχε ποτέ συμφωνηθεί να πραγματοποιηθεί... :?

Έτσι ο λόγος του Ιβάν στο τέλος έγινε μπροστά στους μισούς απ τους καλεσμένους κάτι που και φάνηκε και το είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι του προξένησε σοβαρή "ταπηροκρανίαση"...φυσιολογικότατη πάντως κατ εμέ!!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 24 Απρ 2016, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι κοινό έχουμε με τον γαβρο; και εμείς και οι γαβροι επιτίθενται στον Ιβαν .....διαβάστε και τον σημερινό καραπαπαρα που έπιασε στο στόμα του τον ιβαν γιατί άραγε ; επειδή δεν τον χωνεύει;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Την επομενη φορα θα ρωτησουμε τον καραπαπαρα τι θα πει για να μην λεμε τα ιδια και εκτιθομαστε
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Παντως με προβληματιζει ιδιαιτερα που μερικοι δινετε πολυ σημασια στο τι θα πει ο γαυρος, ο πρωκταθλητης, το ρεντ πλανετ, ο καραπαπαρας κτλ...και οτι πρεπει να μιλαμε και να κρινουμε συμφωνα με το τι θα πουν οι βοθροι...
Πραγματικα ειναι αποριας αξιο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν χρειάζεται από ότι φαίνεται ενημερώνεται για την αγανάκτηση του κόσμου για τον κακό ιβαν που δεν νοιώθει αλλά και κάνει κάτι κόλπα με τους ισολογισμους και ΑΜΚ σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”