Igor Tudor II
- Dinos_Liverpool
- Kostas_Peraia4
Re: Igor Tudor II
Ζητησες την απαντηση απο εναν υποστηρικτη τουjoshua έγραψε:Το ερωτημα μου εμενα ειναι απλο.Με βαση τα λεγομενα οχι των επικριτων αλλα των υποστηρικτων και φυσικα του ιδιου του προπονητη το ροστερ εχει τεραστιο ελλειμα ποιοτητας και μεγαλα κενα κατι που σημαινει οτι και παλυ το καλοκαιρι θα απαιτηθει μεγαλος αριθμος μεταγραφων.Εχετε πειστει εσεις οτι ο Κροατης ειναι ο ιδανικος για ακομα μια χρονια με τα φετινα χαρακτηρηστικα αναδομησης του ροστερ?
Παρων
Δυστυχως ΟΧΙ
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
painkiller4 έγραψε:Μια απ τα ιδια και γωKostas_Peraia4 έγραψε:Oσο κι αν σε πιστευω και σε στηριζω...σημερα με απογοητευσες
Dinos_Liverpool έγραψε:Εσύ κοίτα ο Λούκας πόσα γκολ βάζει, το κέρατό μου μέσα!
![]()
![]()
και ειναι κανα δυο γκολαρες
τα εχω δει ολα με 10 ριπλει
οσο δεν φευγει κακο κανει στην ομαδα.ας ερθει ενας ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ νωρις να φτιαξουμε ομαδα σε σωστες βασεις κ χωρίς καθυστερηση.
υ.γ οι δηλωσεις περι γαυρων,αμπαλοιασης ΔΙΚΩΝ μας παιχτων κ περι δηθεν τιμωριας(σουιτες στο μ.κ) ειναι το λιγότερο αστοχες κ επικυνδηνες
υ.γ οι δηλωσεις περι γαυρων,αμπαλοιασης ΔΙΚΩΝ μας παιχτων κ περι δηθεν τιμωριας(σουιτες στο μ.κ) ειναι το λιγότερο αστοχες κ επικυνδηνες
- Dinos_Liverpool
Το αυτο μανιακε. Απο την άλλη βεβαια προπονητές με τεράστια εμπειρια και δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στον ΠΑΟΚ.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019