Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από MANIAKOS »

aoratos έγραψε:Που γραφω οτι θα παρεις πρωταθλημα με Κλαους και με τα δικα μας παιδια???
Την απαξιωση απεχθανομαι οταν με την ιδια ευκολια θεωρουμε μερικοι αναντικαταστατους παικτες με μηδενικη προσφορα.

Αν δεις τα γραπτα μου θα καταλαβεις τι αποψη εχω για τον καθε παικτη και αν θεωρω οτι θα πρεπει να ειναι ρολιστας ή βασικος και αναντικαταστατος στον ΠΑΟΚ της επομενης μερας. Ομως παικτη που εχει καρφωσει 100 τεμαχια με την φανελα σου θα μαθεις να τον σεβεσαι. Δεν ειχες και πολλους.. Και το τελευταιο που γραφω δεν απευθυνεται σε σενα προςωπικα αλλα ειναι γενικοτερο σχολιο απεναντι στις μπουρδες που διαβαζω κατα καιρους εδω μεσα.

Δεν το Πα για σένα ρε συ μην νευριάζεις

Σεβασμος ναι αλλα και ρεαλισμός
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν τους απαξιώνω.Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή,αυτοί οι παίκτες δεν θα φέρουν στον ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.

Επίσης παίκτες σαν τον Κίτσιου,τον Βίτορ,τον Μαλεζά,τον Τζαβέλλα,τον Κοροβέση,τον Σάμπο,τον Πέλκα,τον Τζιόλη κλπ μπορείς να βρεις στην αγορά και με λιγότερα λεφτά.Δεν είναι απαξίωση.Αλήθεια είναι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το καλο ή κακο ειναι οτι εμεις οι ιδιοι τα τελευταια χρονια αυτην την περιοδο, το ριχνουμε στην πλακα οσον αφορα το ποδοσφαιρικο τμημα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Chuck Norris έγραψε:
Odi έγραψε:Τα μάτια μου μετράνε;Μια βόλτα από το tribecca θα σε πείσει.
Δεν είναι κάτι προσωπικό η αμφισβήτηση μου στα λεγόμενα σου , απλά όλοι βλέπουν τους παίκτες να καπνίζουν να πίνουν να να να και όμως μια φωτογραφία σε όλο το ίντερνετ δεν υπάρχει , για αυτό και δυσκολεύομαι να το πιστέψω
Κοίτα το σκέφτηκα για να πω την αλήθεια να βγάλω φωτογραφία εκείνη την ώρα,αλλά και μπορεί ο άλλος να στην πει άμα σε δει και δεν είχα καμιά όρεξη.Πρώτη φορά το γράφω και στο forum,παρότι έγινε λίγους μήνες πριν,ακριβώς τότε που γραφόταν στα site οτι έκανε ο Τούντορ εφόδους στα μπαρ τα βράδια.Όπως πρώτη φορά γράφω και το μέρος.

Anyway,ας έκανε και ένα εργοστάσιο τσιγάρα αν έπαιζε καλά,αλλά ο συγκεκριμένος ειδικά έκατσε στο συμβόλαιο του και δεν δούλεψε να βελτιώσει το παραμικρό.Καθρέφτης το γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Odi, εισαι εκτος θεματος. Δεν μιλησε κανεις για πρωταθλημα με παικτες πρωτης γραμμης τον Σαμπο και τον Πελκα.
Για τα σχολιακια απαξιωσης ηταν το ποστ μου αλλα το σταματαω εδω διοτι σε ολα τα υπολοιπα που γραφεις συμφωνουμε.

Maniakos, δεν πηγαινε σε σενα. Ξεχασα να βαλλω παραθεση :mrgreen:

* Την αγωνιςτικη προςφορα του Τζιολη και του φετινου Τζαβελλα δυσκολα την βρισκεις στα λεφτα που παιρνουν. Πελκας και Βιτορ επισης τιμιοι για τα συμβολαια που εχουν.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Odi έγραψε:
Chuck Norris έγραψε:
Odi έγραψε:Τα μάτια μου μετράνε;Μια βόλτα από το tribecca θα σε πείσει.
Δεν είναι κάτι προσωπικό η αμφισβήτηση μου στα λεγόμενα σου , απλά όλοι βλέπουν τους παίκτες να καπνίζουν να πίνουν να να να και όμως μια φωτογραφία σε όλο το ίντερνετ δεν υπάρχει , για αυτό και δυσκολεύομαι να το πιστέψω
Κοίτα το σκέφτηκα για να πω την αλήθεια να βγάλω φωτογραφία εκείνη την ώρα,αλλά και μπορεί ο άλλος να στην πει άμα σε δει και δεν είχα καμιά όρεξη.Πρώτη φορά το γράφω και στο forum,παρότι έγινε λίγους μήνες πριν,ακριβώς τότε που γραφόταν στα site οτι έκανε ο Τούντορ εφόδους στα μπαρ τα βράδια.Όπως πρώτη φορά γράφω και το μέρος.

Anyway,ας έκανε και ένα εργοστάσιο τσιγάρα αν έπαιζε καλά,αλλά ο συγκεκριμένος ειδικά έκατσε στο συμβόλαιο του και δεν δούλεψε να βελτιώσει το παραμικρό.Καθρέφτης το γήπεδο.
Θα διαφωνίσω στο τελευταίο! Δεν γίνεται από την στιγμή που είσαι επαγγελματίας αθλητής να καπνίζεις ! Δείχνει ασέβεια στην ομάδα ! Το ίδιο και το να πίνεις , πληρώνεσαι αδρά για να κάνεις αυτό και πρέπει να είσαι σωστός στην δουλειά σου. Άμα αποδειχτεί ότι όντως καπνίζει τότε τουλάχιστον για εμένα (παρόλο που τον παω με τα 1000) έχει χάσει κάθε σεβασμό , για αυτό και πριν κατηγορούνται οι ποδοσφαιριστές για τέτοια περιμένω και αποδείξεις
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εικόνα

Eνταξει εδω δεν ξερω αν ειναι δικα του τα πακετα απο διπλα. Ειχε γινει ντορος τοτε αλλα πολυ πιθανο να μην ειναι.

Για να μην παρεξηγηθω κι εγω τον Κλαους τον παω και θεωρω οτι εχει να προσφερει στον ΠΑΟΚ, αλλα η πικρη αληθεια ειναι οτι απο τοτε που ανανεωσε δειχνει να εχει κατσει στο συμβολαιο. Κι ενω περσι μεχρι τον Ιανουαριο εκανε παπαδες, εδω και 1,5 χρονο ειναι φαντασμα του εαυτου του. Ακομα εχει καποια καλα χρονια μπροστα του, αμα ο ιδιος αποφασισει μπορει να παιξει μπαλα και να γραψει ιστορια στην ομαδα που αγαπαει, αλλα αν συνεχισει ετσι δεν...
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Odi έγραψε:Δεν τους απαξιώνω.Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή,αυτοί οι παίκτες δεν θα φέρουν στον ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.

Επίσης παίκτες σαν τον Κίτσιου,τον Βίτορ,τον Μαλεζά,τον Τζαβέλλα,τον Κοροβέση,τον Σάμπο,τον Πέλκα,τον Τζιόλη κλπ μπορείς να βρεις στην αγορά και με λιγότερα λεφτά.Δεν είναι απαξίωση.Αλήθεια είναι.
Ακόμη και η πλήρης απαξίωση έχει τα όρια της.
Ζητάς ν αλλάξουν τα 2/3 της ομάδας χωρίς να υπολογίζεις ούτε το κόστος, ούτε τις συνέπειες μιας τόσο ριζικής αλλαγής στην ομάδα.
Ζητάς να τ αλλάξεις όλα και στην πρώτη στραβή (χρονιά) θα κράζεις πάλι για μισθοφόρους που δεν νιώθουν από ΠΑΟΚ κτλ.Τα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Τώρα στόχος είναι ο Κλαους, ο οποίος "κάθισε" στο συμβόλαιό του , αλλά εξακολουθεί να γράφει μεγάλα νούμερα.

Πάλι φέτος πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα πάρα το γεγονός οτι έλειπε και κάνα δίμηνο και 1ος σ ολο το πρωτάθλημα σε ποσοστό "ευκαιριών/γκολ". 1ος all-time σκόρερ της ομάδας στην ευρώπη.
Έχεις λογαριάσει πόσους επιθετικούς έχεις φέρει τόσα χρόνια ,για να βγάζει το φίδι από την τρύπα αυτός???

Πόσα πρέπει να δώσεις για να φέρεις κάποιον με τα στατιστικά του??? 2 εκ στον Μπερμπατοβ?
Τα 700 χιλ. όμως στον Κλαους πειράζουν γιατί είναι "κλίκα" και "γωδεν ξερω τι" , ενώ όταν ήταν με 300 τόσα χρόνια δεν πείραζε...

Τα ίδια θα έλεγα και για τον Τζιολη και για κάποια από τα νέα παιδιά που μ ευκολία απαξιώνετε...

Καπνίζουν, τεμπελιαζουν, είναι κλικαδόροι....
Λάσπη στον ανεμιστήρα...
Έλεος πια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Γενικά για τις 2 προηγούμενες σελίδες: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτιά!!! :o
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Και του χρόνου τα ίδια θα λέμε για την κατασταση της ομάδας και για το τι θα φταίει αν δεν φυγει η κλίκα(κλαους,τζαβελιτα,τζιολης).Οποιος προπονητής έρθει τα καμάρια μας θα τον φάνε αν τους ζωρησει λίγο στην προπόνηση π.χ στεφενς.Θες να κανεις ομάδα?διώξε την κλίκα και φέρε 5 ψυχοπαθείς παικταράδες ,όπως έκανες το 2009 νε μια προπονηταρα π.χ σαντος.Ολα τα αλλα είναι αλλα λόγια να αγάπηωμαστε.Out the klatinigambroi NOWWWWWW
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

kastrakis έγραψε:
Odi έγραψε:Δεν τους απαξιώνω.Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή,αυτοί οι παίκτες δεν θα φέρουν στον ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.

Ακόμη και η πλήρης απαξίωση έχει τα όρια της.
Ζητάς ν αλλάξουν τα 2/3 της ομάδας χωρίς να υπολογίζεις ούτε το κόστος, ούτε τις συνέπειες μιας τόσο ριζικής αλλαγής στην ομάδα.
Ζητάς να τ αλλάξεις όλα και στην πρώτη στραβή (χρονιά) θα κράζεις πάλι για μισθοφόρους που δεν νιώθουν από ΠΑΟΚ κτλ.Τα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Τώρα στόχος είναι ο Κλαους, ο οποίος "κάθισε" στο συμβόλαιό του , αλλά εξακολουθεί να γράφει μεγάλα νούμερα.

Πάλι φέτος πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα πάρα το γεγονός οτι έλειπε και κάνα δίμηνο και 1ος σ ολο το πρωτάθλημα σε ποσοστό "ευκαιριών/γκολ". 1ος all-time σκόρερ της ομάδας στην ευρώπη.
Έχεις λογαριάσει πόσους επιθετικούς έχεις φέρει τόσα χρόνια ,για να βγάζει το φίδι από την τρύπα αυτός???

Πόσα πρέπει να δώσεις για να φέρεις κάποιον με τα στατιστικά του??? 2 εκ στον Μπερμπατοβ?
Τα 700 χιλ. όμως στον Κλαους πειράζουν γιατί είναι "κλίκα" και "γωδεν ξερω τι" , ενώ όταν ήταν με 300 τόσα χρόνια δεν πείραζε...

Τα ίδια θα έλεγα και για τον Τζιολη και για κάποια από τα νέα παιδιά που μ ευκολία απαξιώνετε...

Καπνίζουν, τεμπελιαζουν, είναι κλικαδόροι....
Λάσπη στον ανεμιστήρα...
Έλεος πια.
Καμιά λάσπη στον ανεμιστήρα.Δεν μπορούν τα παλικάρια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Εκτός αν θεωρείς εσύ πως με αυτούς τους παίκτες μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου πόσο θα κοστίσουν οι νέοι παίκτες ή πόσο θα κοστίσει να αποδεσμεύσεις τους ήδη υπάρχοντες.Δεν είμαι ο λογιστής της ΠΑΕ,ούτε ο μεγαλομέτοχος της.Ας κάνει ο Σαββίδης τα παράπονα του σε όλους όσους του φόρτωσαν τις μετριότητες.Δεν με ενδιαφέρει.

Εγώ προσωπικά μετά την πρώτη στραβή δεν κράζω κανέναν.Ψάξε και βεβαιώσου αν θέλεις,αλλά και πάλι δεν με απασχολεί.Και το θέμα μου δεν είναι ούτε ο Κλάους,ούτε ο κάθε Κλάους.Για τον Κλάους έκανα ξεχωριστή κριτική,ακριβώς γιατί τον πιστεύω,αλλά έχει δείξει να κάθεται στο συμβόλαιο του και να τεμπελιάζει.

Άλλωστε σε αυτόν ανήκει η ατάκα "στο ρεπό μου θα κάνω οτι θέλω".Όχι φίλε,είσαι επαγγελματίας αθλητής και ότι κάνεις εκτός γηπέδου επηρεάζει αυτά που κάνεις μέσα στο γήπεδο.Δεν μπορείς να λες "χθες είχα ρεπό και έγινα στουπί στο μεθύσι,αλλά σήμερα έχω προπόνηση οπότε όλα καλά".Δείχνει ασέβεια,τεμπελιά και ωχαδερφισμό.

Και ολοκληρώνω:Πρωτάθλημα με
Γλύκο,Βελλίδη,Κίτσιου,Σκόνδρα,Βίτορ,Μαλεζά,Τζαβέλα,Τζιόλη,Κοροβέση,Γκολάσα,Σάμπο,Κάτσε δεν θα δούμε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Από αυτούς που αναφέρεις 5-6 κάνουν για παγκιτες. Αλλά τους τρώμε στην μάπα με φανέλα βασικού στο σπίτι τους

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Odi έγραψε: Καμιά λάσπη στον ανεμιστήρα.Δεν μπορούν τα παλικάρια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Εκτός αν θεωρείς εσύ πως με αυτούς τους παίκτες μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου πόσο θα κοστίσουν οι νέοι παίκτες ή πόσο θα κοστίσει να αποδεσμεύσεις τους ήδη υπάρχοντες.Δεν είμαι ο λογιστής της ΠΑΕ,ούτε ο μεγαλομέτοχος της.Ας κάνει ο Σαββίδης τα παράπονα του σε όλους όσους του φόρτωσαν τις μετριότητες.Δεν με ενδιαφέρει.
Πρωταθλημα δε μπορεις να παρεις οταν την ιδια φαση στο Μπερμπα την σφυριζουν επιθετικο και οταν γινεται στον Ολσεν τιποτα.2 ιδιες φασεις 6 βαθμοι καληνυχτα.Κι επειδη θα μου πεις για ποιοτητα παικτων και τη θεση τερματιζουμε ,δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Κι ομαδες που πηραν παικταραδες και ριξαν εκατομυρια δε τα καταφεραν.Χρειαζεται να γινεις ΟΜΑΔΑ και με τα συνεχη ραβε ξυλωνε(10 παικτες τη σαιζον) αυτο δε θα το καταφερεις ποτε.Η σταθεροτητα που λεγαμε.
Οσο για τα "Δεν με ενδιαφέρει καθόλου πόσο θα κοστίσουν....." κλπ αυτα μονο στο FM κι εκει δυσκολα.Υπαρχουν συμβολαια που πρεπει να σπασουν ,υπαρχουν πολλα ζητηματα.Δε μπορεις να μπαινεις συνεχως μεσα και να μεγαλωνεις συνεχως το ανοιγμα της ΠΑΕ.Αλλο η πραγματικοτητα κι αλλο το τι θελουμε.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

άμα πάμε με την λογική να κρατήσουμε 5-6 παίχτες και οι άλλοι πούλο, δεν πρόκειται να κάνουμε ομάδα ούτε το 2500... δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα... απλά πρέπει να φύγουν 4-5 παίχτες και να πάρουμε 2-3 που να ξέρουν μπάλα και να έχουν ατομική ενέργεια για να μην είμαστε προβλέψιμοι και να μην σκαλώνουμε στα πούλμαν...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι δεν με ενδιαφέρει πόσο θα κοστίσουν τα λέει όλα για την νοοτροπία μας ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”