10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Ξεκολλάτε παίδες, κρίμα είναι...
Goran ως πιο μεγάλος κανε πίσω, pls
SM-G920F
Goran ως πιο μεγάλος κανε πίσω, pls
SM-G920F
-
Σκοπός ενός φόρουμ δηλαδή δεν είναι να βελτιώνονται και τα μέλη του στο πως σκέφτονται;nikolasf έγραψε:Goran άσε το πιτσιρίκι "ού γαρ είδε τι ποιεί....
Αν όχι εγώ ζητάω πρώτος συγγνώμη για τις καλοπροαίρετες πάντα "νουθεσίες" μου και τα λογικά μου επιχειρήματα ρε παιδιά...
Το πέρσι με το φέτος έχει μεγάλη διαφορά φίλε μου. Και ο Κόστα πρόπερσι έπαιζε ημιτελικά Γιουρόπα με την Βαλένθια, πήγε στην αραπιά και σε 6 μήνες ήταν χάλια όταν ηρθε σε μας.παοκαρα23 έγραψε:Παικτη που πέρσι αγωνίστηκε σε πάνω απο 40 ματς στη Μονακό στον ΠΑΟΚ θα τον βγάλουμε παλαίμαχο απο 20λεπτα και χωρίς να χει αγωνιστει 5 ματς συνεχόμενα..
Το νεο ανέκδοτο είναι οτι είναι χασογκολης
Ο Μπερμπάτοφ έπαιζε όλο και λιγότερο με την Μονακό τους τελευταίους μήνες πριν φύγει κι όταν επαιζε ήταν για λίγα λεπτά. Και έφυγε ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο γιατί η Μονακό δεν ήταν διατεθημένη να δώσει τόσα πολλά λεφτά για παίκτη ο οποίος θα έπαιζε λιγο. Κι από τότε ήταν και ανενεργός.
Αλλά για τον ίδιο λόγο δεν πήγε και στην Αστον Βίλλα, τους έπεσε κομμάτι ακριβός γι'αυτό που προορίζονταν, να παίζει δηλαδή 25-30 λεπτά και να είναι μέντορας στους νέους επιθετικούς τους.
Τώρα αν στον ΠΑΟΚ είναι τόσο χαμηλού το επιπέδο που ο Μπερπμάτοφ πρέπει να παίζει ενενηντάλεπτα ανεξάρτητα σε ποια κατάσταση βρίσκεται πάω πάσο. Το θέμα είναι ότι από τη μια πρέπει να ανέβει σε φυσική κατάσταση για να παίζει κι από την άλλη να βρει συγχρόνως ρυθμό.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι έχει περάσει τόσος καιρός, τόσες προπονήσεις, και ακόμα οι συμπαίκτες του δεν συνεργάζονται σωστά μαζί του.
Πόσο ακόμα θα πρέπει να περιμένουμε;
Για την Σουπερλίγκα μιλάμε που στεκεται ο αρχιπαλαιμαχος Πέτριτς κι ο εσσιεν με τους χίλιους δυο τραυματισμούς π Λεόν δεν χάνει ενενηνταλεπτο..
Τώρα αν υπάρχει θέμα φυσικής καταστασης και πάλι το προπονητικό επιτελείο φταίει που δεν μερίμνησε.
Αν και κατά τη γνώμη μου περισσότερο θέμα ρυθμού υπάρχει ο οποίος αποκτιέται μέσα απ τα ματς όπως κι η ομοιογένεια η οποία θα λύσει το πρόβλημα συνεργασιων(πως διαπίστωθηκε τέτοιο πρόβλημα απ τα 20λεπτα που παιζει είναι ενα θέμα κι αυτό)
Υγ.για όσα γράφονται περί βελτίωσης του τρόπου σκέψης προτείνω σ αυτους που τα γράφουν να κοιτάξουν πρωτα τη δική τους βελτίωση μαζί με την λογικοτητα των επιχειρημάτων τους αντί να χριζονται διδάσκαλοι ΠΑΟΚ ισμου και σωστοι κριτές των γεγονότων..μοντς ας γίνει κάτι μ όλη αυτήν τη κατασταση αλλιως να αρχισω κι εγώ να νουθετω τους πάντες και να Κρινώ τον τροπο σκέψης τους με βαση το 'αλάθητο' που με διακατέχει και τα 'λογικά' 'ολοσωστα' επιχειρήματα μου.
Τώρα αν υπάρχει θέμα φυσικής καταστασης και πάλι το προπονητικό επιτελείο φταίει που δεν μερίμνησε.
Αν και κατά τη γνώμη μου περισσότερο θέμα ρυθμού υπάρχει ο οποίος αποκτιέται μέσα απ τα ματς όπως κι η ομοιογένεια η οποία θα λύσει το πρόβλημα συνεργασιων(πως διαπίστωθηκε τέτοιο πρόβλημα απ τα 20λεπτα που παιζει είναι ενα θέμα κι αυτό)
Υγ.για όσα γράφονται περί βελτίωσης του τρόπου σκέψης προτείνω σ αυτους που τα γράφουν να κοιτάξουν πρωτα τη δική τους βελτίωση μαζί με την λογικοτητα των επιχειρημάτων τους αντί να χριζονται διδάσκαλοι ΠΑΟΚ ισμου και σωστοι κριτές των γεγονότων..μοντς ας γίνει κάτι μ όλη αυτήν τη κατασταση αλλιως να αρχισω κι εγώ να νουθετω τους πάντες και να Κρινώ τον τροπο σκέψης τους με βαση το 'αλάθητο' που με διακατέχει και τα 'λογικά' 'ολοσωστα' επιχειρήματα μου.
Αλήθεια υπάρχει συζήτηση για το τι μπορεί να προσφέρει ο Μπερμπάτοφ;Θα τρελαθούμε τελείως..Δώστου 5 παιχνίδια σερί και αν δεν κάνει 3 γκολ,εγώ δεν ξαναγράφω εδώ μέσα.
+1000000!Odi έγραψε:Αλήθεια υπάρχει συζήτηση για το τι μπορεί να προσφέρει ο Μπερμπάτοφ;Θα τρελαθούμε τελείως..Δώστου 5 παιχνίδια σερί και αν δεν κάνει 3 γκολ,εγώ δεν ξαναγράφω εδώ μέσα.
Εχεις Πελκα....

- Μπαρκαρούτσος
Κοίτα χαρά που δεν θα ξαναγράψει ο Odi...fwtis έγραψε:+1000000!Odi έγραψε:Αλήθεια υπάρχει συζήτηση για το τι μπορεί να προσφέρει ο Μπερμπάτοφ;Θα τρελαθούμε τελείως..Δώστου 5 παιχνίδια σερί και αν δεν κάνει 3 γκολ,εγώ δεν ξαναγράφω εδώ μέσα.
Εχεις Πελκα....![]()
Blacklisted ρε!

Ο Κλαους ειναι η αδυναμια μου...φετος ομως δεν ειναι σε καλη κατασταση...οποτε θεωρω πρέπον να παρει συνεχόμενα παιχνιδια ως βασικός ο Μπερμπάτοφ για να δουμε αν μπορει η δεν μπορει...θα ναι κριμα να τελειωσει η χρονια κι εμεις να αναρωτιόμαστε αν μπορει να προσφέρει ο Βούλγαρος...
Ειναι ξεκαθαρο οτι εχουν θεμα στις σχεσεις τους,αστεια πραγματα το οτι δεν μπορει ο Μπερμπατοφ να σταθει βασικος σε αυτον τον ΠΑΟΚ,το οτι στο χρονο που παιζει δεν βγαζει ματια πιθανον ειναι απορροια εκτος αυτων που εχουν αναφερθει (ελειψη ρυθμου,μικροτραυματισμοι κτλ) οτι δεν γουσταρει τον Τουντορ.
Το θεμα ειναι να τα βρουνε για το καλο της ομαδας,γιατι ουτε ο προπονητης πρεπει να φυγει γιατι δεν εχει καλες σχεσεις με την βεντετα της ομαδας,ταυτοχρονα ομως πρεπει να βρει τροπο να εκμεταλαυτει ενα οπλο που αν μη τι αλλο δεν το εχει κανενας απο τους ανταγωνιστες μας για τη δευτερη θεση.
Το θεμα ειναι να τα βρουνε για το καλο της ομαδας,γιατι ουτε ο προπονητης πρεπει να φυγει γιατι δεν εχει καλες σχεσεις με την βεντετα της ομαδας,ταυτοχρονα ομως πρεπει να βρει τροπο να εκμεταλαυτει ενα οπλο που αν μη τι αλλο δεν το εχει κανενας απο τους ανταγωνιστες μας για τη δευτερη θεση.
-
Κοίτα τι συζητάμε. Αυτό είναι το κατάντημα μας, να προσπαθούμε να κάνουμε τους άλλους να πιστέψουν εάν είναι καλός ο μπερμπατοφ ή όχι, που εάν ήταν οπουδήποτε αλλού θα χαζευαμε. Είμαστε άρρωστοι τέλος, αλλά πιο άρρωστοι είναι αυτοί που βρίσκονται εντός Τούμπας. Κοίτα ρε τον ιγκορ που κάνει γυμνάσια στον Βούλγαρο, τι μου θυμίζει άραγε. ....