Igor Tudor
- Dinos_Liverpool
Re: Igor Tudor
Εγώ, πάντως, δεν νομίζω να μην ξαναξεκινήσει βασικός. 60-70 λεπτά, όσο μπορεί τέλος πάντων, πρέπει να παίζει ασυζητητί.
αυτη η ισοπεδωση ρε παιδια απο μερικους δεν παλευεται..η ιδια ομαδα με τον ιδιο κοουτς δεν ειναι που για ενα ημιχρονο εβαλε την ΑΕΚ στα διχτυα;
επειδη εχασες ενα ντερμπι λογω της κουρασης των χαφ σου και καποιων λαθων του προπονητη σου δεν σημαινει ουτε οτι η ομαδα εγινε μικρων δυνατοτητων ουτε ο Κουτς ειναι αμπαλος,δεν εμπιστευεται το ροστερ του,κοκ..
υγ.απο παικταρας τωρα διαβαζω περι γατακιου,παιδακι,κοκ.Για τον Πελκα αναφερομαι.
Επιτελους,σταματηστε να κυνηγατε τους παιχταραδες σ αυτην την ομαδα.
επειδη εχασες ενα ντερμπι λογω της κουρασης των χαφ σου και καποιων λαθων του προπονητη σου δεν σημαινει ουτε οτι η ομαδα εγινε μικρων δυνατοτητων ουτε ο Κουτς ειναι αμπαλος,δεν εμπιστευεται το ροστερ του,κοκ..
υγ.απο παικταρας τωρα διαβαζω περι γατακιου,παιδακι,κοκ.Για τον Πελκα αναφερομαι.
Επιτελους,σταματηστε να κυνηγατε τους παιχταραδες σ αυτην την ομαδα.
- abc_o_ karpouzas
αεκ νικη με ανατροπη και πιστικη εμφανιση
σε 3 μερες
νικη με ατρομιτα με αντροπη και πιστικη εμφανιση
σε 3 μερες
ισοπαλια στο τσακ με ντορτμουντ....με ντορτμουν λεω.... και γαματη εμφανιση
σε 3 μερες πιπα απο τον γαυρο με τον τερματα τους να βγαίνει εμβιπι...
το στοιχιμα το παιζει 1.10 οτι εαν χαναμε ολα τα προηγούμενα και κερδιζαμε τον γαυρο μερικοι εδω μεσα θα λεγανε οτι παμε καλα.....
καπου διαβασα ενα ρεπορταζ που λεει οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι οτι και να γινει προσπαθει ο ιδιος ο ΠΑΟΚ να ανακαλυψει που ειναι το προβλημα και να το αναδιξει σε πρωτο θεμα
ο γαυρος με την βοηθεια των αρδ που εχει τον φορτουνη μπορει και να τον......σφαξει....κανα δεκαροδωδεκαδεκαπενταρι εκατομυρ....
εμεις εδω με τους τοπικους τους αρδ τον ολσεν...πχ ...μπορει και να τον σφαξουμε στο γονατο
σε 3 μερες
νικη με ατρομιτα με αντροπη και πιστικη εμφανιση
σε 3 μερες
ισοπαλια στο τσακ με ντορτμουντ....με ντορτμουν λεω.... και γαματη εμφανιση
σε 3 μερες πιπα απο τον γαυρο με τον τερματα τους να βγαίνει εμβιπι...
το στοιχιμα το παιζει 1.10 οτι εαν χαναμε ολα τα προηγούμενα και κερδιζαμε τον γαυρο μερικοι εδω μεσα θα λεγανε οτι παμε καλα.....
καπου διαβασα ενα ρεπορταζ που λεει οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι οτι και να γινει προσπαθει ο ιδιος ο ΠΑΟΚ να ανακαλυψει που ειναι το προβλημα και να το αναδιξει σε πρωτο θεμα
ο γαυρος με την βοηθεια των αρδ που εχει τον φορτουνη μπορει και να τον......σφαξει....κανα δεκαροδωδεκαδεκαπενταρι εκατομυρ....
εμεις εδω με τους τοπικους τους αρδ τον ολσεν...πχ ...μπορει και να τον σφαξουμε στο γονατο
Αυτό ακριβώς παίζω μία ζωή στο προ!pgetsos έγραψε:Δεν υπάρχουν ούτε τέλεια συστήματα ούτε χάλια συστήματα
Για ΚΆΘΕ σύστημα υπάρχουν καλά και κακά παραδείγματα
Εμένα μου άρεσε το 3-2-2-3 της Αργεντινής του Μαραντόνα
Ανίκητο, αν αποδοθεί σωστά.
Ας μην τον φάμε και αυτόν τον προπονητή. Είναι κρίμα, γιατί ήδη έχει δείξει σημαντικά δείγματα.
Είσαι καλός εσύ...Ale έγραψε:Αυτό ακριβώς παίζω μία ζωή στο προ!pgetsos έγραψε:Δεν υπάρχουν ούτε τέλεια συστήματα ούτε χάλια συστήματα
3-2-2-3
πλατος στην επιθεση τα εξτρεμ δινουν;
σε φαση αμυνας στα πλαγια ποιοι μαρκαρουν;εκτος αν ο ενας χαφ οπισθοχωρει κι τριαδα γινεται τετραδα οπως εκανε η Μπαρτσα σε μια φαση.

σε φαση αμυνας στα πλαγια ποιοι μαρκαρουν;εκτος αν ο ενας χαφ οπισθοχωρει κι τριαδα γινεται τετραδα οπως εκανε η Μπαρτσα σε μια φαση.
- Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Είσαι καλός εσύ...Ale έγραψε:Αυτό ακριβώς παίζω μία ζωή στο προ!pgetsos έγραψε:Δεν υπάρχουν ούτε τέλεια συστήματα ούτε χάλια συστήματα
Καλά...έλα με 3-2-2-3 να σε δείξω πώς παίζεται το προ...

Πάρε Classic Argentina να μάθεις λίγο μπάλα ρεRoMaN έγραψε:
Καλά...έλα με 3-2-2-3 να σε δείξω πώς παίζεται το προ...
Πλάτος δίνουν τα εξτρέμ, αλλά δεν είναι αυτό το κύριο ζητούμενο.παοκαρα23 έγραψε:3-2-2-3![]()
Με αυτό το σύστημα ποντάρεις στην καλή κυκλοφορία ανάμεσα στους τέσσερις μέσους και στους επιθετικούς, μέχρι να παρουσιαστεί ευκαιρία για κάθετη.
Έχεις συνήθως δύο καλούς πασαδόρους μεσοεπιθετικούς, κατά προτίμηση και με καλό μακρινό σουτ.
Επίσης βάζεις τρεις ταχύτατους επιθετικούς, ώστε να έχεις συνεχώς την επιλογή της πάσας, ή του σουτ έξω από το κουτί.
Είναι σύστημα μανούλα για αντεπιθέσεις, αλλά και για σετ παιχνίδι απέναντι σε επιθετικές άμυνες.
Σε φάση άμυνας στα πλάγια, φροντίζεις να μην μπει κάποιος στην περιοχή σου με την μπάλα και φάτσα στο τέρμα.
Ας κάνουν όσες σέντρες θέλουν, κεφαλιά δεν πρόκειται να πάρουν, λόγω αμυντικής υπεραριθμίας με τους τρεις στόπερ και τους δύο οπισθοχωρημένους αμυντικούς μέσους.
Αν θέλεις να πιέσεις λίγο πιο πολύ στο πλάι της περιοχής σου, μπορείς με γατίσιο χειρισμό να στήσεις τρίγωνο-παγίδα στον αντίπαλο εξτρέμ, χρησιμοποιώντας τον πλαινό στόπερ, τον εξτρέμ και κάποιον από τους δύο εσωτερικούς μέσους (αμυντικό, ή επιθετικό, ανάλογα την φάση) της πλευράς.
Ιγκόρ, στα εξηγώ ωραία;
Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα!
- ΑποστόληςΑ
Εγώ τάσσομαι υπέρ του κλασσικού 4-3-3 με το εξτρέμ να κινείται στον ασβέστη και να μπουκάρει δημιουργώντας ρήγματα και πασσάροντας στον Killer για τα περαιτέρω.
Αντίθετα, με εκνευρίζει να έχω έναν παίκτη (πχ Leovac, ή Κων/νιδη) και να απαιτώ από αυτόν να τρέχει σε όλη την πλευρά, να τριπλάρει, να σεντράρει σωστά και να επιστρέφει και γρήγορα για να κόψει το αντίπαλο εξτρέμ. Αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες. Ο κάθε παίκτης πρέπει να να έχει την ευθύνη ενός συγκεκριμένου χώρου.
Όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει με κλασσικά εξτρέμ όπως ο Ολυμπιακός πχ, ποιός θα τα μαρκάρει; Οι ακραίοι στόπερς; Μα είναι πολύ αργοί (ο Ντουρμάς πέρναγε τον Βίτορα σαν σταματημένο). Τα full-backs; Μα αυτοί έχουν ανέβει πάνω από τη σέντρα και στην αντεπίθεση δεν μπορούν να προσφέρουν ανασταλτικά.
Αντίθετα, με εκνευρίζει να έχω έναν παίκτη (πχ Leovac, ή Κων/νιδη) και να απαιτώ από αυτόν να τρέχει σε όλη την πλευρά, να τριπλάρει, να σεντράρει σωστά και να επιστρέφει και γρήγορα για να κόψει το αντίπαλο εξτρέμ. Αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες. Ο κάθε παίκτης πρέπει να να έχει την ευθύνη ενός συγκεκριμένου χώρου.
Όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει με κλασσικά εξτρέμ όπως ο Ολυμπιακός πχ, ποιός θα τα μαρκάρει; Οι ακραίοι στόπερς; Μα είναι πολύ αργοί (ο Ντουρμάς πέρναγε τον Βίτορα σαν σταματημένο). Τα full-backs; Μα αυτοί έχουν ανέβει πάνω από τη σέντρα και στην αντεπίθεση δεν μπορούν να προσφέρουν ανασταλτικά.
- Dinos_Liverpool
ΑποστόληςΑ έγραψε:... και να απαιτώ από αυτόν να τρέχει σε όλη την πλευρά, να τριπλάρει, να σεντράρει σωστά και να επιστρέφει και γρήγορα για να κόψει το αντίπαλο εξτρέμ. Αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες....

Ε, άμα σας λέω εγώ ότι ο άνθρωπος είναι στο 1800...
κύριε Απόστολε, όταν το φουλ μπακ-χαφ είναι σε θέση χαφ-εξτρέμ, τότε οφείλει να τον καλύψει ο χαφ της πλευράς του και κανένας δεν περιμένει να επιστρέψει γρήγορα ο σούπερμαν και να μαρκάρει αυτός στον αντίπαλο εξτρέμ στην αντεπίθεση!
Τα καλά επιθετικά μπακ (π.χ. Μπέιλ... λέμε, τώρα) είναι ό,τι καλύτερο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, διότι όταν επιτίθεσαι έχεις ακόμα ένα χαφ που μπορείς να εμπιστευτείς, ένα στήριγμα ακόμα για να δημιουργήσεις υπεροπλία στο χώρο. Αναλαμβάνει να κάνει αυτός τη σέντρα ή τη διείσδυση και το χαφ σου γεμίζει το χώρο πλάγια και έξω από τη μεγάλη περιοχή. Εγώ πιστεύω πολύ στον Δημητράκη τον Κωνσταντινίδη (περαστικά τού λεβένταρου) ότι σε λίγο καιρό θα τον "έχει" το ρόλο αυτό.
100 ευρώ για το μάθημα!