Μεγαλο λαθος να γραφουμε ακριβως οπως σκεφτομαστε. Που κολλανε αυτα που εγραψες με τον ΠΑΟΚ και το να μη γινεται ρομπα στελεχος του εσυ ξερειςabg12d34 έγραψε:καποιος να περιγραψει την εννοια της λεξης.....σοβαρος....
ο μεγαλος ειναι σοβαρος??
ο τσιπρας?? ο κουλης??? ο αδωνης??
ο πρετεντερης?? ο μπουζος![]()
?
ο ερτογαν?? ο τραμπ??
οταν λεμε ....σοβαρος ....τι ακριβως ενοουμε
ειναι ....λεει...στην διοικηση του ΠΑΟΚ
τιιιιιιι λε ρε παιδι
να τους βαλουμε σε μια γυάλα και να λενε οτι ελεγε και ο terminator στην πρωτη του ταινια
10 λεξεις απο τις οποιες εμεινε το ........I'll be back....
Γιώργος Σαββίδης
-
Dimg4
Re: Γιώργος Σαββίδης
- abc_o_ karpouzas
σωστα το προνομιο να ξεχωρίζει καποιος τον σοβαρο απο τον ασοβαρο το εχεις μονο εσυ....
είναι εθισμένος με το να γράφει οτιδήποτε και να τα προβάλουν και να τα συζητούν όλοι.
θέλει να τραβάει την προσοχή.
είναι ένα ωραίο παιχνιδάκι και έτσι το αντιμετωπίζει.
αυτός περνάει την ώρα του χαβαλεδιάρικα με εμότικον και ζουζουνίσματα και από κάτω ΜΜΕ, αλλόθρησκοι και εμείς σκοτωνόμαστε.
δεν αμφιβάλλω, πράγματι είναι ένα ωραίο καθημερινό παιχνιδάκι να γεμίσεις τον χρόνο σου.
αυτός περνάει την ώρα του χαβαλεδιάρικα με εμότικον και ζουζουνίσματα και από κάτω ΜΜΕ, αλλόθρησκοι και εμείς σκοτωνόμαστε.
δεν αμφιβάλλω, πράγματι είναι ένα ωραίο καθημερινό παιχνιδάκι να γεμίσεις τον χρόνο σου.
- paokovios1974
Παλι καλα που εχει πωρωθει ο Γιωργος με τον ΠΑΟΚ και υπαρχει σιγουρια οτι καποιος θα συνεχισει να χρηματοδοτει τον ΠΑΟΚ οταν ο Ιβαν θα σταματησει.
Ειδικοτερα αν σκεφτεις οτι ο αλλος αδελφος ειναι ωσει παρων.
Εχω ξαναπει οτι εγω αν ημουν στην θεση του στην ηλικια του, τα ιδια και χειροτερα θα εκανα και θα τους ειχα και ολους γραμενους στα τετοια μου.
Ειδικοτερα αν σκεφτεις οτι ο αλλος αδελφος ειναι ωσει παρων.
Εχω ξαναπει οτι εγω αν ημουν στην θεση του στην ηλικια του, τα ιδια και χειροτερα θα εκανα και θα τους ειχα και ολους γραμενους στα τετοια μου.
-
Dimg4
Οπως τα λες κυριε δικασταabg12d34 έγραψε:σωστα το προνομιο να ξεχωρίζει καποιος τον σοβαρο απο τον ασοβαρο το εχεις μονο εσυ....
- BlackBlockAttack
Πες τα ρε ΠΑΟΚοβιε γιατι αρχιζω να πιστευω οτι μονο εγω ζω σε αυτο το μαμημενο καπιταλιστικο κοσμο που το χρημα κινει γη και ουρανο και ειναι το μεγαλυτερο προβλημα σε μια ΑΕ...
p.s Εβγαλε ο Γιωργης ποστ για τον καραπαπα να τον κραξουμε και για αυτο γιατι ειχαμε συνηθισει μονο βαζελοι και χανουμια να τους κραζουν αυτους...Πως μπορεσε και το εκανε ο μεγαλομετοχος του ΠΑΟΚ που πριν απο μερικα χρονια σε αυτη την ομαδα εμπαιναν διαφημισεις στο πισω μερος του σορτς απο ομαδες του ΠΟΚ σε ανταποδικοτητα για μεταγραφες...
p.s Εβγαλε ο Γιωργης ποστ για τον καραπαπα να τον κραξουμε και για αυτο γιατι ειχαμε συνηθισει μονο βαζελοι και χανουμια να τους κραζουν αυτους...Πως μπορεσε και το εκανε ο μεγαλομετοχος του ΠΑΟΚ που πριν απο μερικα χρονια σε αυτη την ομαδα εμπαιναν διαφημισεις στο πισω μερος του σορτς απο ομαδες του ΠΟΚ σε ανταποδικοτητα για μεταγραφες...
-
Dimg4
ακριβωςtsou έγραψε:είναι εθισμένος με το να γράφει οτιδήποτε και να τα προβάλουν και να τα συζητούν όλοι.
-
Dimg4
Μερικοι εχετε θεμα κατανοησης απλων πραγματων. Η μηπως ο γιωργης εχει το αλαθητο και δεν το ξερω? Ολοι μας κρινομαστε καθε μερα. Κανουμε κατι σωστο? μπραβο. Κανουμε η λεμε μαλακια? την ακουμε... που μπερδευεστε δεν ξερω.
- aspromaura ioannina
Μια μεριδα του κοσμου τον θεωρει ανωριμο και ασοβαρο στελεχος και πως με τις αναρτησεις του χαλαει την εικονα του ΠΑΟΚ. Απο κει και περα ορισμενοι σπευδετε καθε φορα να ανταπαντησετε σε καθε κριτικη που του ασκουμε. Δεν παει ετσι παιδια. Δεν υπαρχει ιερο τοτεμ στον ΠΑΟΚ. Ιερο τοτεμ ειναι μονο η ιδεα ΠΑΟΚ. Οποιοσδηποτε συμμετεχει στην ΠΑΕ, απο τον φροντιστη μεχρι τον Σαββιδη θα κρινετε παντοτε αναλογως της προσφορας και των πραξεων του. Η προσφορα του Γ. Σαββιδη ποια ειναι μεχρι σημερα; Μπορει να μου απαντησει καποιος, διχως να καταφυγει στο κλασικο ''ΘΑΑΑ αναλαβει τον ΠΑΟΚ καποια στιγμη'' ή ''κανει πολεμο στους αλλοθρησκους μεσω insta και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι'';
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο άνθρωπος με πάνω από 30.000 ποστ σε ένα φόρουμ κουνάει το δάχτυλο στον Σαββίδη γιατί λέει γράφει συχνά στα σοσιαλ μίντια. Έλα νιμου στο τόπο σου
Και πριν μου απαντήσει κανείς ότι αυτός είναι διοίκηση και υιός του μεγαλομέτοχου,θα του πω ότι πρώτα απ όλα είναι οπαδός της ομάδας,πολύ περισσότερο οπαδος από πολλούς δήθεν που γράφουν εδώ μεσα
Άντε γιατί μας τα πρηξατε με τα κόμπλεξ σας με το γιωργη
Και πριν μου απαντήσει κανείς ότι αυτός είναι διοίκηση και υιός του μεγαλομέτοχου,θα του πω ότι πρώτα απ όλα είναι οπαδός της ομάδας,πολύ περισσότερο οπαδος από πολλούς δήθεν που γράφουν εδώ μεσα
-
Dimg4
Οποτε συμφωνεις με το να γραφει καλη τυχη στους ευρωπαικους αντιπαλους και πριν λιγες μερες ειμαστε ολοι ελληνες, υποστηριζοντας την κουλα.
Οποτε συμφωνεις να ανεβαζει φωτο του ανικανου προπονητη να κανει κωλοδαχτυλο.
Σαββα θελετε και τρακη και δεν το παραδεχεστε
Οποτε συμφωνεις να ανεβαζει φωτο του ανικανου προπονητη να κανει κωλοδαχτυλο.
Σαββα θελετε και τρακη και δεν το παραδεχεστε
desperando έγραψε:Ο άνθρωπος με πάνω από 30.000 ποστ σε ένα φόρουμ κουνάει το δάχτυλο στον Σαββίδη γιατί λέει γράφει συχνά στα σοσιαλ μίντια. Έλα νιμου στο τόπο σου
Για μένα λες ;
Σε πρηξαμε κιολας ... ποιος ακριβως νομίζεις οτι εισαι;
Το οτι θα παρει στα χέρια του τον ΠΑΟΚ αυριο μεθαύριο ένας ανρθωπος που αλλαζει γνωμη καθε μετα φοβίζεις εμάς τους δήθεν οπαδούς .....
- BlackBlockAttack
Συγκρινεις τον ξεμωραμενο και τον γιο του Παυλου με τον Γιωργη?
Σοβαρα?Εχεις δει τι εχει ποσταρει ο Τρακης η μηπως θυμασαι που ευχοταν σε καποιους να πεθανουν τα παιδια τους?
Καποτε ο λαος του ΠΑΟΚ ελεγε γιατι να μην εχουμε Γιανακοπουλεους οταν αυτοι μπουκαραν και τραμπουκιζαν διαιτητες στο μπασκετ και εχουμε γινει σεμνοτυφοι με 10 ποστ του Γιωργη...
@aspromaura ioannina πολεμο μεσω pc εγω και εσυ κανουμε ανωνυμα γιατι δε πιστευω οτι μπορουμε να βαλουμε τις φατσες μας και να απευθυνθουμε στο καραπαπα οπως αυτος οποτε ασε τις τζαμπα μαγκιες οτι δεν εχει κανει κατι....Οσα εχει κανει αυτος και η οικογενεια του στον πολεμο με τη χαβουζα δε τα εχουν κανει ολοι οι υπολοιποι παραγοντες που υπηρξαν στον ΠΑΟΚ
Σοβαρα?Εχεις δει τι εχει ποσταρει ο Τρακης η μηπως θυμασαι που ευχοταν σε καποιους να πεθανουν τα παιδια τους?
Καποτε ο λαος του ΠΑΟΚ ελεγε γιατι να μην εχουμε Γιανακοπουλεους οταν αυτοι μπουκαραν και τραμπουκιζαν διαιτητες στο μπασκετ και εχουμε γινει σεμνοτυφοι με 10 ποστ του Γιωργη...
@aspromaura ioannina πολεμο μεσω pc εγω και εσυ κανουμε ανωνυμα γιατι δε πιστευω οτι μπορουμε να βαλουμε τις φατσες μας και να απευθυνθουμε στο καραπαπα οπως αυτος οποτε ασε τις τζαμπα μαγκιες οτι δεν εχει κανει κατι....Οσα εχει κανει αυτος και η οικογενεια του στον πολεμο με τη χαβουζα δε τα εχουν κανει ολοι οι υπολοιποι παραγοντες που υπηρξαν στον ΠΑΟΚ
-
Dimg4
Αυτο καταλαβες? Το να ανεβαζει κωλοδαχτυλα του προπονητη μας, να κανει κωλοτουμπες και να γινεται ρομπα σε ικανοποιει εσενα?