ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ δεν λεγανε; Ε βγηκε !sourmenetes έγραψε:Σοβαρά;; όλο το καλοκαίρι τους στολίζουν όλους και δε θα μιλήσει;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
- navigator11
Εσύ, φίλε, ως μελλοντολόγος, ούτως ή άλλως έχεις αναφερθεί με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες εδώ και πολλές μέρες στο τι ΘΑ γίνει του χρόνου το καλοκαίρι στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Για ποιά συσπείρωση γράφεις τώρα; Άστο να πάει, οκ. Δε σε πολυπαίρνει.dev έγραψε:o κυρ κυρ ειναι υπαλληλος καλο ειναι να μην διχαζει την ωρα που συσπειρωνομαστε.
εγινε μαγκας σημερα με τα λεφτα του ιβαν και κυριως με την δουλεια του προπονητη που αν δεν προκρινομασταν ουτε παικτες θα ερχονταν και θα κλειδωναν τα γραφεια να γλυτωσουν το κραξιμο.
ο Ιβαν που πληρωνει εχει δικαιωμα να κανει λαθος και να την πει και στους οπαδους
ο οπαδος οπως εγω που μια ζωη πληρωνω και δεν θα κοιμηθω το βραδυ αν χασουμε εχω δικαιωμα να κανω λαθος και να κραξω και να κραξω και αδικα αν τυχει.
εσυ κυρ κυρ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κοιτα την δουλεια σου και ασε τους διχασμους.
μονο Μειτε ανακοινωθηκε πριν την προκριση και φυσικα ειχαμε και σκορ εκτος εδρας.sourmenetes έγραψε:Τι λες τώρα;dev έγραψε:o κυρ κυρ ειναι υπαλληλος καλο ειναι να μην διχαζει την ωρα που συσπειρωνομαστε.
εγινε μαγκας σημερα με τα λεφτα του ιβαν και κυριως με την δουλεια του προπονητη που αν δεν προκρινομασταν ουτε παικτες θα ερχονταν και θα κλειδωναν τα γραφεια να γλυτωσουν το κραξιμο.
ο Ιβαν που πληρωνει εχει δικαιωμα να κανει λαθος και να την πει και στους οπαδους
ο οπαδος οπως εγω που μια ζωη πληρωνω και δεν θα κοιμηθω το βραδυ αν χασουμε εχω δικαιωμα να κανω λαθος και να κραξω και να κραξω και αδικα αν τυχει.
εσυ κυρ κυρ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κοιτα την δουλεια σου και ασε τους διχασμους.
Ο κυρ κύρ και όλοι οι υπάλληλοι πληρώνονται από το Σαββίδη.
Οπως στην αποτυχία άκουσε το μπινελίκι όπως όλοι, όταν βγήκε και μίλησε για μεταγραφές τον κράζανε!
Ψεύτη τον ανέβασαν ανίκανο τον κατέβασαν! Όχι ότι αυτός κάνει τις μεταγραφές αλλά ειναι ο υπάλληλος που μιλάει αντί του μεγαλομετοχου!
Κανένας διχασμός!
Ολοι αυτοι που διχαζανε και τους άκουγε και πίστευε ο κόσμος αυτούς να κράξεις!
Αυτός βγήκε και είπε τι θα γίνει στον ΠΑΟΚ, λόγω Σαββίδη, και όχι λόγω κυρ κύρ.
Αυτά που είπε, έγιναν, λόγω Σαββίδη. Και σήμερα σου λέει, κοίτα αδελφέ, αυτά που σου έλεγε ο Σαββίδης τον Ιούνιο τα εκανε!
Αυτό σου λέει!
Υπάλληλος είναι όπως λες και συ! Και τον πληρώνει ο Σαββίδης!
Οταν ήρθε ο Μειτε είχαμε προκριθεί; όταν ήρθε ο Μάρκος Αντόνιο είχαμε προκριθεί;
Ή ομάδα μπήκε σε άλλη ροτα φέτος! Ναι παίξανε ρόλο, σαφέστατα, οι σταδιακες προκρίσεις αλλά τα δεδομένα ήταν διαφορετικά!
και που πληρωνεται απο ιβαν τι σημαινει οτι δεν θα του ασκουμε κριτικη?
τι λες τωρα?
Ο Λουτσεσκου ( ο μεγαλυτερος προπονητης στην ιστορια μας) που τον εχουν ξεσκισει παντου ( και εδω μεσα) απο ποιον πληρωνεται?
υ.γ. καλως και τον φιλο μου τον navi παντα μεσα στην ειρωνια και παντα ετοιμος για προσωπικη επιθεση.
που ελεγα να μην παρουμε δανεικους στα εξτρεμ γιατι του χρονου θα ειμαστε γυμνοι.
καλυτερα τωρα που δεν πηραμε λοιπον.
Ε τον dev . Νύχτα χαράς βρήκε να μπει να πει για υπαλληλους. Ας φάω ακόμη ένα μπαν. Dev ΠΟΝΑΣ;
να και ο αλλος δικηγορος του κυρ κυρ σε προσωπικη επιθεση.
παντα χαρουμενος στις χαρες του ΠΑΟΚ.
παντα χαρουμενος στις χαρες του ΠΑΟΚ.
ναι αλλα να τα πει οπως τα θελουμε, αλλιως διχαζει.aivas19 έγραψε:ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ δεν λεγανε; Ε βγηκε !sourmenetes έγραψε:Σοβαρά;; όλο το καλοκαίρι τους στολίζουν όλους και δε θα μιλήσει;;
- navigator11
Dev, ξέρεις και θυμάσαι μια χαρά τι έγραφες. Και κάτι ψιλά θυμάμαι κι εγώ. Δε χρειάζεται τώρα να το συνεχίσουμε. Δε σε συμφέρει. Άστο.
Τι είπε δηλαδή ρε παιδιά? Εμμεσο ευχαριστώ στον Ιβάν ειπε, που όσο του είχε ήδη πει οφ δι ρεκορντ, τα έκανε πράξη. Που βλέπετε το διχασμο;astral έγραψε:Πως μας την έφερε έτσι ρε παιδια?Κυριάκος Σ. Κυριάκος on facebook
Εσύ που ήσουν 27 Ιουνίου;;; Πολύ κόσμο έχει εκθέσει στη ζωή του ο Ιβάν. Εμένα ποτέ!
Τι εγραψε παλι ο καημενος.
Πολυ κοσμο εχει εκθεσει στην ζωη του ο Ιβαν.
Τι λες βρε καημενε για τον ανθρωπο αυτον…..
Αντε μην πω τιποτα αλλο τετοια βραδια ομορφη.
Πηγαινε μαθε ελληνικα βρε.
Αδερφέ νομίζω εννοεί...τους εκθέσεις κάνοντας τους ρόμπα...ισχύει νομίζω.Totem_pk έγραψε:Τι εγραψε παλι ο καημενος.
Εχει εκθεσει πολυ κοσμο ο Ιβαν παιδια. Καντε μια βολτα στο ιντερνετ, στα μηντια, στο νημα του και σε κατι ανακοινωσεις και θα τους βρειτε.
ναι τρομαξα τωρα.navigator11 έγραψε:Dev, ξέρεις και θυμάσαι μια χαρά τι έγραφες. Και κάτι ψιλά θυμάμαι κι εγώ. Δε χρειάζεται τώρα να το συνεχίσουμε. Δε σε συμφέρει. Άστο.
σου απαντησα ηδη αλλα το παρεκαμψες.
- navigator11
Θεωρώ unfair να κάτσω να ψάξω μηνύματά σου για το τι ΘΑ συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην ομάδα απλά για να στα τρίψω στη μούρη. Υπάρχει ακόμα μεγάλος δρόμος να διανυθεί ως τότε κι έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις ή και να εύχεσαι ακόμα να δικαιωθείς στις ... προβλέψεις σου. Μέχρι τότε υπομονή και κουράγιο.
- sourmenetes
- Moderator
Μη το συνεχίζουμε!
Αυτά που είπε ο κυρ κύρ στις 7 Ιουνίου δεν τα είπε από το κεφάλι του!
Ούτε αυτά που είπε σήμερα τα είπε από το κεφάλι του!
Τοσο απλά!
Αυτά που είπε ο κυρ κύρ στις 7 Ιουνίου δεν τα είπε από το κεφάλι του!
Ούτε αυτά που είπε σήμερα τα είπε από το κεφάλι του!
Τοσο απλά!
- Μπαρκαρούτσος