14.Facundo Abel Pereyra
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 14.Facundo Abel Pereyra
ενταξει οσεςελπιδες υπηρχαν για παραμονη περειρα και αναλογα παιχνιδια σαν το σημερινο εξανεμιστηκαν μετα το πραπανω ποστΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ!
Όντως ποιος ξέρει τι παίχτηκε τότε..και η αλήθεια ήταν ότι ταίριαζε όσο τίποτα στο 3-5-2 του Τουντορα
desperando έγραψε:ενταξει οσεςελπιδες υπηρχαν για παραμονη περειρα και αναλογα παιχνιδια σαν το σημερινο εξανεμιστηκαν μετα το πραπανω ποστΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ!

Ρε συ γκοραν το 100ευρω και οι καλαμιδες ηταν ο προλογος.. αλλοι ηταν οι λογοι που εφυγε τοτε..
Αστο καλυτερα.
Αστο καλυτερα.
αν ειναι γνωστα που κολλας?σορυ κιολας για την επιμονη.απλα δεν καταλαβαινω αυτη τη φαση.
Τα σιχάματα οι ΑΡΔ μας είχανε πει τότε ότι ήταν τεμπελάκος και όχι σωστός επαγγελματίας και ότι είδε πως με την σοβαρή προετοιμασία του Τούντορ δεν τα έβγαζε πέρα..
Τους εξέθεσε φέτος φυσικά,ωστόσο τι πραγματικά συνέβη και τον διώξανε πέρυσι άρον άρον κανείς δεν ξέρει
Τους εξέθεσε φέτος φυσικά,ωστόσο τι πραγματικά συνέβη και τον διώξανε πέρυσι άρον άρον κανείς δεν ξέρει
Barlow τον MVP ρωτα και τους ΑΡΔ που πληρωνε.. και θα εχεις την απαντηση σου.
Τι σκ@τά υπάρχει συνέβη ρε παιδιά με Τζαβέλλα, Ρατ κτλ μπορεί κάποιος να πει έστω κ σε κάποιο pm mail SMS ?
Οι δηλώσεις του Αργεντινου δε μου φάνηκαν καθόλου αινιγματικες,θεωρώ ότι γουστάρει εδώ και θέλει να ανανεώσει,αρκεί να έχει παραπάνω χρόνο.
Η γνώμη μου είναι ότι παίχτη με τις ικανότητες του φακου (συγκεκριμένες αλλά σε πολύ καλό επιπεδο) για να τον αφήσεις να φύγει πρέπει να το σκεφτείς παρά πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι πολύ προβληματισμένος,φαντάζομαι το ίδιο και οι υπεύθυνοι.
Ο προβληματισμός μου αφορά όλους αυτούς τους περιορισμούς που έχουν οι ομάδες από την ουεφα,με τους γηγενείς κτλ.
Μιλάμε ξεκάθαρα για παίχτη που δεν κάνει για βασικός,παράλληλα πιάνει θέση ξένου, από την άλλη είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση από τον πάγκο,είναι δύσκολο δε νομίζεται;
Η γνώμη μου είναι ότι παίχτη με τις ικανότητες του φακου (συγκεκριμένες αλλά σε πολύ καλό επιπεδο) για να τον αφήσεις να φύγει πρέπει να το σκεφτείς παρά πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι πολύ προβληματισμένος,φαντάζομαι το ίδιο και οι υπεύθυνοι.
Ο προβληματισμός μου αφορά όλους αυτούς τους περιορισμούς που έχουν οι ομάδες από την ουεφα,με τους γηγενείς κτλ.
Μιλάμε ξεκάθαρα για παίχτη που δεν κάνει για βασικός,παράλληλα πιάνει θέση ξένου, από την άλλη είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση από τον πάγκο,είναι δύσκολο δε νομίζεται;

Ήθελε να τον στείλει μήπως και ανανέωναν τον κολλητό του τον μυταρά για να έχει παρέα τα βράδια ο κόπρος!!!!
Όσοι "περπατάνε νύχτα" στην Νύμφη τους βλέπανε πάντα και παντού διδυμάκι και οι ΑΡΔ τους κρύβανε...
Ασ το @barlow, μεγάλη ζημιά έχει κάνει στην ομάδα μας ο ακατανόμαστος, δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλη...

Όσοι "περπατάνε νύχτα" στην Νύμφη τους βλέπανε πάντα και παντού διδυμάκι και οι ΑΡΔ τους κρύβανε...

Ασ το @barlow, μεγάλη ζημιά έχει κάνει στην ομάδα μας ο ακατανόμαστος, δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλη...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 20 Ιαν 2017, 01:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.