29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Και θα προσθέσω και το δοκάρι που περιμένει ο Πέλκας, που του γκρινιάζει στην αμέσως επόμενη φάση που σε του δίνει πάσαdesperando έγραψε:Το ξερεις οτι αυτο που εκανες στο γκολειναι ανεπιτρεπτο ε?
Αλλά ειδικά στο γκολ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ
- PAOK_Antarctica
Σιγά μην είδε ότι έχει συμπαίκτη ελεύθερο, αφού μόλις παίρνει μπάλα σκύβει και δεν παίρνει τα μάτια του από τη μπάλα.
-
john4serres
στο 1ο γκολ φωναζει για πασα ενω ειναι οφσαιντ και οταν βλεπει πως ο Πελκας σκοραρει με προσποίηση τον τερματά , τοτε δεν πανυγηριζει 
Το ότι παίζει κυρίως για την πάρτη του φέτος, προφανώς για να πάρει μεταγραφή, το γνωρίζουμε.
-
giannistoumpa4
Εγω θελω να τα κολαει ..λιγο αν διορθωσει και του πει καποιος οτι κ η ασσιστ,γκολ ειναι..τοτε θα ειναι ολα πολυ καλυτερα ..
Ο μακ ξερετε τι μου βγαζει? Αυτο το συναισθημα που δεν χωνευεις καποιον εξαιτιας υφους και αγωνιστικης συμπεριφορας? Αυτο. Ναι φυσικα θα πανηγυρισω οταν κανει κατι καλο για τον ΠΑΟΚ αλλα σε προσωπικο επιπεδο δε θα μπει ποτε στην καρδια ενος ΠΑΟΚτση οπως πχ ο Βιερινια. Βγαζει μια ατομιστικοτητα πραγματικα ενοχλητικη και ειλικρινα μακαρι να πουληθει με ενα καλο ποσο και να ερθει ενας εξτρεμμ στυλ ροντριγκεζ αλλα πιο ολοκληρωμενος.
Δηλαδη να σκυλιαζει για την ομαδα
Δηλαδη να σκυλιαζει για την ομαδα
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Εδώ ο καθένας που βρισκεται εντός ( και εκτος πολλες φορες...) περιοχης ψαχνεται να σκοραρει και οχι να δώσει την ευκολη πασα και σας πειραξε ο Μακ που ειναι και παιχταρας;
Τα ιδια και χειρότερα κανουν καποιοι με μιση σαιζον στη σουπα λιγκ που την ειδανε Μεσι και δεν υπαρχει μια ψυχη εντος ομαδας να τους τραβηξει το αφτακι μπας και συνελθουν,τι να λεμε τώρα;
Τα ιδια και χειρότερα κανουν καποιοι με μιση σαιζον στη σουπα λιγκ που την ειδανε Μεσι και δεν υπαρχει μια ψυχη εντος ομαδας να τους τραβηξει το αφτακι μπας και συνελθουν,τι να λεμε τώρα;
Όταν θα φύγει θα τον αναπολουμε ως συνήθως. ....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουδεις αναντικαταστατος. Εφυγαν πολυ μεγαλυτεροι παικτες απο τον Μακ, ετσι ειναι η αγορα. Δινεις παιρνεις.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Έτσι ακριβώς!eorptol έγραψε:Όταν θα φύγει θα τον αναπολουμε ως συνήθως. ....
Όταν φύγει δεν θα τον αναπολούμε γιατί θα έχει πάρει η ομάδα ένα σοβαρό ποσό -ελπίζω τουλάχιστον-eorptol έγραψε:Όταν θα φύγει θα τον αναπολουμε ως συνήθως. ....
Καλός παίκτης ειναι έως π π καλος αλλα δε νομιζω να θελει να μεινει σχεδον το αποκλείω οποτε θα παρουμε όσα περισσοτερο κοντα στη ρήτρα μακαρι πανω απο 3
- anekfrastos
Μια χαρά θα θέλει αν δει ότι το αφεντικό κάνει 3-4 γερές μεταγραφές και στηρίζεται το πλάνο.