Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

eorptol έγραψε:
mpouJr έγραψε:Ερωτηση απλη κ ομορφη,εχει κανεις την εντυπωση οτι αν δεν ηταν ο ΠΑΟΚ ο σαββιδης δεν θα μπορουσε να αγορασει αυτα που αγορασε?
Εχει κανεις την εντυπωση οτι πηρε κατι φτηνοτερα επειδη ειχε τις πλατες του ΠΑΟΚ?
Ειτε πλακα μας κανετε ειτε δεν εχετε ιδεα....
Καποιος ειπε οτι δεν θα δωσει ευρω στην εταιρεια του πλεον με την "εντυπωση" οτι θα κανει κακο?η με την εντυπωση οτι ετσι θα την ακουσει ο μεγαλομετοχος?αν παει καλα η ομαδα (εστω με τις ελλειψεις) θα παρακαλαμε για εισητηρια.....
Εχουν γινει λαθη κ παραλειψεις κ το κυριοτερο εκ μερους του ηταν οτι επρεπε να αποφασιζει για ολα αυτος,πλεον αυτο εχει αλλαξει με την τοποθετηση του Τζακ (ετσι μας ειπε τουλαχιστον) κ ελπιζουμε (δεν μπορουμε να κανουμε κ τιποτα αλλο) οτι θα αλλαξει η κατασταση σε αυτον τον τομεα.
Αφηστε τις υπολοιπες "επενδυσεις" λοιπον στην ακρη κ ας κοιταξουμε ξεκαθαρα αυτην που μας ενδιαφερει που ειναι η ομαδα μας,ας ξεπληρωσει κ ας κανει αυταρκη τον ΠΑΟΚ κ δεν με ενδιαφερει καν ποσα θα βγαλει απο τις υπολοιπες επενδυσεις του....
Ανταποδοτικά λογω ΠΑΟΚ δεν πηρε τιποτε μια δημοσιότητα μονο ,ας κανει τον ΠΑΟΚ αυτάρκη και να πληρώσει τα χρέη και τι μας νοιάζει τι κανει στις άλλες του δουλειές ουτε φυσικα οταν φύγει απο τον ΠΑΟΚ θα μας νοιάζει ,τι κανει το τωρα μας ενδιαφέρει γιατι ειναι στον ΠΑΟΚ
Απλά πραγματάκια, που όμως το μυαλό πολλών αρνείται πεισματικά να δει!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μάλλον μέσα στον γενικό ΠΑΟΚτσήδικο υπερφίαλο εγωισμό σας δεν αντιλαμβάνεστε κάτι :

Δεν έχω πίστη στον Ιβάν. Υπέρμετρη έλλειψη εμπιστοσύνης στον οργανισμό ΠΑΟΚ έχω. Η μαγκιά που ελαφρά τη καρδία πουλάτε λέγοντας στο "καλό και να μας γράφει" θα με έβρισκε σύμφωνο αν δεν ήμασταν ένα πολύ ΑΣΧΗΜΑ οργανωμένο μικρο μπουρδελάκι επί τρεις δεκαετίες.

Συμμαζευτείτε λοιπόν οι απανταχού έξυπνοι, κάντε κάτι ως αντίλογο ή έστω ως αντιπρόταση και τα λέμε μετά. Η εποχή της εύκολης μαγκιάς και του "Ας γίνει πρώτα η δουλειά και βλέπουμε" έχει τελειώσει. Άπαξ και αποχωρήσει ο Χ χρηματοδότης με τις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ φορολογικές και λοιπές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, ούτε τα λεφτά για ΕΝΑ μήνα δε μαζεύουμε. Οχι να βγάλουμε βιώσιμη εταιρία.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχει ο ΠΑΟΚ ως οικοδόμημα επί των ημερών Ιβάν, είναι να πάψει να αποτελεί ψιλικατζίδικο της κακιάς ώρας, με παράγοντες ημιαναλφάβητους και οπαδούς ημιπαραγοντίσκους. Όποιος το καταλαβαίνει έχει καλώς.

Άμα δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει στην πράξη τα λόγια του, δεν μου φαίνεται και πολύ σωστός ΠΑΟΚτσής.
Asimos

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Asimos »

Taseos έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Θέλει ο κύριος Ιβάν να μας παρατήσει;
Στο καλό και να μας γράφει απ το μαγευτικό και γραφικό Ροστόφ.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει ούτε την τύχη του σκουληκιού, ούτε την τύχη της κακομοίρας της κούλας.
Πεσμου τρεις παραγοντες του ΠΑΟΚ που μπορουν να αναλαβουν τα ινια της παε αν φυγει ο σαββιδης. Κανε μας ενα δς
Δεν ειμαι Ιβανοσκυλο αλλα με ενδιαφέρει πολύ να ακουσω τη διαδοχη κατάσταση.

ή ξερετε κατι ή τρολάρετε

Οτι κι αν συμβαίνει πριν διωξουμε και απαξιωσουμε ελαφρα την καρδία τον Ιβαν καλο θα ηταν να ξερουμε πως οι εποχες 2005-2006-2007 υπάρχουν μόνο σε αναμνήσεις.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

1. Ο διαιτητής δεν φάνηκε να σεβάστηκε τον Φανούρη με την καλονή.
2, ................................................ τον Τζιόλη με τον πλατανιά, σεβάστηκε ομως το παιχτάκι του πλατανιά που θέρισε τον Κάτσε με τα 2 πόδια σε προβολή
3. Ο ΠΑΟΚ του Μπάνε απέχει έτη φωτός από το να ενοχλήσει κάποτε τα μεγαθήρια που λες. Απλώς δεν ασχολούνται, έχουν τα μεταξύ τους. Το παράδειγμα της ΚΑΕ ατυχέστατο, συγκρίνεις μήλα μα καρότα.
@ rainmaker
Τα είπες όλα, αλλά γι αυτούς που δεν έχουν κανενός είδους κόλλημα, προκατάληψη και εμπάθεια.
Οι υπόλοιποι απλώς αδυνατούν να ακούσουν, ούτε καν αυτά που λένε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Τρί 02 Σεπ 2014, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Λοιπόν Ιβάν, μιας που είσαι καλός μεγαλομετόχος, όπως σε αποκάλεσε στα αγγλοκυπριακά ο Τσιάρλης ο Τζακ, και αφού σε "έδωσε" ότι μπορείς εάν θέλεις, να βάλεις μέχρι 10 μύρια, χώσε μερικά να πιάσουμε κάναν ελεύθερο τριαντάρη παιχταρά τις επόμενες 10 ημέρες, το θέμα βέβαια είναι ποιος να σου τον προτείνει... :roll:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

desperando έγραψε:
mpouJr έγραψε:Ερωτηση απλη κ ομορφη,εχει κανεις την εντυπωση οτι αν δεν ηταν ο ΠΑΟΚ ο σαββιδης δεν θα μπορουσε να αγορασει αυτα που αγορασε?
Εχει κανεις την εντυπωση οτι πηρε κατι φτηνοτερα επειδη ειχε τις πλατες του ΠΑΟΚ?
Ειτε πλακα μας κανετε ειτε δεν εχετε ιδεα....
Καποιος ειπε οτι δεν θα δωσει ευρω στην εταιρεια του πλεον με την "εντυπωση" οτι θα κανει κακο?η με την εντυπωση οτι ετσι θα την ακουσει ο μεγαλομετοχος?αν παει καλα η ομαδα (εστω με τις ελλειψεις) θα παρακαλαμε για εισητηρια.....
Εχουν γινει λαθη κ παραλειψεις κ το κυριοτερο εκ μερους του ηταν οτι επρεπε να αποφασιζει για ολα αυτος,πλεον αυτο εχει αλλαξει με την τοποθετηση του Τζακ (ετσι μας ειπε τουλαχιστον) κ ελπιζουμε (δεν μπορουμε να κανουμε κ τιποτα αλλο) οτι θα αλλαξει η κατασταση σε αυτον τον τομεα.
Αφηστε τις υπολοιπες "επενδυσεις" λοιπον στην ακρη κ ας κοιταξουμε ξεκαθαρα αυτην που μας ενδιαφερει που ειναι η ομαδα μας,ας ξεπληρωσει κ ας κανει αυταρκη τον ΠΑΟΚ κ δεν με ενδιαφερει καν ποσα θα βγαλει απο τις υπολοιπες επενδυσεις του....
την δουλεια στην θερμη δεν θα την επαιρνε ποτε των ποτων χωρις τον ΠΑΟΚ

εσυ βγες και πες οτι τον ΠΑΟΚ τον πηρε γιατι ηταν ΠΑΟΚτσακι απο μικρος στην τσαλκα και επειτα στο ροστοφ
Μια χαρα ΠΑΟΚτσακια εχει στις Τσαλκες, τα Ροστοφ και τα ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ οπως διαπιστωσαμε προσφατα... αυτα της Θεσσαλονικης με τη μιρλα ειναι που με ανησυχουν...

Μπααα.. ο Ιβαν απο μικρος ειχε ονειρο το προπονητικο στη Θερμη που τον αλλαζει επιπεδο... Φημες λενε οτι η παρουσια του στον ΠΑΟΚ του δινει τον πρωτο λογο να αποκτησει και το καφενειο του Τακη στη Νεαπολη... Το ηξερα.. γι αυτο γινονται ολα...
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Taseos έγραψε:
Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει ούτε την τύχη του σκουληκιού, ούτε την τύχη της κακομοίρας της κούλας.
Πεσμου τρεις παραγοντες του ΠΑΟΚ που μπορουν να αναλαβουν τα ινια της παε αν φυγει ο σαββιδης. Κανε μας ενα δς
Φιλε μ αυτη τη λογικη,θα ειχαμε ακομη γουμενο.
Αν ο Σαββιδης καποια στιγμη θελησει να φυγει,θα τον ευχαριστήσουμε για οσα εχει προσφερει και στο καλο.Ειμαστε ΠΑΟΚ και δεν παρακαλαμε κανεναν.Το ποιος θα αναλαβει μετά θα το δουμε όταν ερθει εκεινη η ωρα.Σιγουρα θα είναι πιο δυσκολα τα χρονια αλλα μη νομιζεις ότι θα δεις και τεραστια διαφορά αγωνιστικα.Θα παιζουμε με τα πιτσιρικια απ τις ακαδημιες,θα εχουμε καποιον απ το παρεακι για προπονητη και θα καθυστερουν κανα 4μηνο οι πληρωμες των παιχτων.Τι ειχες γιαννη-τι ειχα παντα.ΑΕΚΟΥΛΑ δεν θα γινουμε ποτέ,γιατι δεν γεννηθηκε ακομη ο ανθρωπος που θα μας ριξει στην 3η εθνικη.
Προσωπικα δεν περιμενω τιποτα απ τον Σαββιδη.Ηρθε σαν επενδυτης και στην πορεια μας προεκυψε διαχειριστης.Δεν ξερει το χωρο του ποδοσφαιρου και απ ότι εχω καταλαβει δεν ενδιαφερεται να τον μαθει.
Το μονο που με νοιαζει είναι όταν καποια στιγμη φυγει να μην αφησει χρεη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομιζω οτι σε πιθανοτητα φυγης του ιβαν ο ΠΑΟΚ θα βιωσει εξαιρετικα δυσκολες στιγμες. στιγμες που μπορει να αμαυρώσουν για παντα την ιστορία του.....

ο λογος ειναι απλος. δεν μπορούμε να βγαλουμε ακρη τωρα που εχουμε και καποιον να καλυπτει τα κενα, θα μπορέσουμε να βγαλουμε ακρη μονοι μας;;;; ουτε καν. μα ουτε καν.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Taseos έγραψε:

Υπαρχει μια σκεψη... Ολοι αυτοι που ζητουν να φυγει ο Ιβαν, ας αφησουν τα στοιχεια τους στο ΠΑΟΚμανια και καθε φορα που θα σκανε οι προσφυγες και θα χρειαζονται οι ενημεροτητες να τους παιρνουμε να τσονταρουν απο κανα χιλιαρικακι ο καθ' ενας... Κι αν δεν μπορουν να δεχονται καμια επισκεψη με κουραμπιεδες απο τιποτα καλα παιδια.. Τι λετε?

ΥΓ: Ειμαι εγκαθετος, βαλτος, παιρνω μισθο απο τον Ιβαν για να τον σιγονταρω, ενω το μεγαλειο του ΠΑΟΚ το αντιλαμβανονται μονο οσοι βριζουν τον Ποντιο..
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Sekeris4 έγραψε:
Taseos έγραψε:
Αν ο Σαββιδης καποια στιγμη θελησει να φυγει,θα τον ευχαριστήσουμε για οσα εχει προσφερει και στο καλο.Ειμαστε ΠΑΟΚ και δεν παρακαλαμε κανεναν.Το ποιος θα αναλαβει μετά θα το δουμε όταν ερθει εκεινη η ωρα.Σιγουρα θα είναι πιο δυσκολα τα χρονια αλλα μη νομιζεις ότι θα δεις και τεραστια διαφορά αγωνιστικα.Θα παιζουμε με τα πιτσιρικια απ τις ακαδημιες,θα εχουμε καποιον απ το παρεακι για προπονητη και θα καθυστερουν κανα 4μηνο οι πληρωμες των παιχτων.Τι ειχες γιαννη-τι ειχα παντα.ΑΕΚΟΥΛΑ δεν θα γινουμε ποτέ,γιατι δεν γεννηθηκε ακομη ο ανθρωπος που θα μας ριξει στην 3η εθνικη.
Προσωπικα δεν περιμενω τιποτα απ τον Σαββιδη.Ηρθε σαν επενδυτης και στην πορεια μας προεκυψε διαχειριστης.Δεν ξερει το χωρο του ποδοσφαιρου και απ ότι εχω καταλαβει δεν ενδιαφερεται να τον μαθει.
Οχι. Αλλο εννοω. Εχουμε απαξιωσει οποιον περασε απο τον ΠΑΟΚ. Βρειτε ξανα κοροιδο να μπει διοικηση στον ΠΑΟΚ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ. Να σου θυμισω οτι προν τους βιολιδη ζαγορακη βρυζα η λυση που χες ειναι ορφανος καλυβας. Α κ βεζυρτζης. Δεν εχεις παραγοντικο δυναμικο πλεον. Αυτη ειναι η αληθεια. Πλεον υπαρχει μια υφεση στην ελλαδα τρομερη. Ο γουμενος εφυγε σε καλα χρονια κ δεν εβρισκες. Φαντασου τωρα που τους εχεις βγαλει ολους λαμπγια κ ψευτες.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sekeris4 έγραψε:
Taseos έγραψε:

Φυσικα αν καποια στιγμη θελησει να φυγει,θα τον ευχαριστήσουμε για οσα εχει προσφερει και στο καλο... Απο αυτο ομως μεχρι το να τον διωξουμε, υπαρχει μεγαλη αποσταση...

Και οι οπαδοι της κουλας φανταζομαι πιο πριν θα λεγαν: "ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θα γινουμε ποτε.. δεν γεννηθηκε ακομη ο ανθρωπος που θα μας ριξει..."
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Έτσι έλεγαν και κάποιοι άλλοι και έδιωξαν τον Κοντομηνά και τον Μυτηληναίο.Σε περιμένουν.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω,γιατί υπάρχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σχετικά με τον Σαββίδη,δηλαδή ή ότι είναι Θεός ή να φύγει.

Αναμφίβολα μας έσωσε οικονομικά σε μια κατάσταση που ήμαστε για τα σκυλιά.Το δεν θα είχαμε ή δεν θα έχουμε την τύχη του σκουληκιού ή της κούλας δεν μου λέει κάτι.Καλά του σκουληκιού εννοείται πως θα το αποφεύγαμε,αλλά της κούλας δεν το νομίζω.Ποιος θα έβαζε λεφτά;Ποιος θα στήριζε την ομάδα;Ποιοι παράγοντες θα υπήρχαν;

Από την άλλη μου έχει δείξει ο Ιβάν πως μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ πρώτο και φόβητρο;Ξεκάθαρα όχι.Μου έχει δείξει πως κάνει πολλά λάθη;Σαφώς ναι.Μου έχει δείξει πως προφανώς θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα των χρεών για να ενισχύσει την ομάδα;Σαφέστατα.Εγώ προσωπικά το βρίσκω λογικό.Δεν είναι ΠΑΟΚτσάκι από τα γεννοφάσκια του ο Ιβάν σαν εμάς.Πήρε μια χρεωμένη ΑΕ και πριν επενδύσει χοντρά επάνω της,θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Όλοι οι επιχειρηματίες αυτό θα έκαναν.Εδώ ο Μελισσανίδης που ξέρουμε τί μέγεθος είναι έριξε την κούλα στην Γ,για να ξεφορτωθεί τα χρέη.Τί να λέμε τώρα.

Έσι έλεγαν οι γριές για τον Μυτιληναίο και πού είναι τώρα;Η ΑΕΚ που είναι ακριβώς;Εγώ ευχαριστώ τον Θεό που δεν έχουμε καταλήψεις κλπ όμορφα.Που δεν είμαστε λογιστές και δεν έχουμε σκοτούρες οικονομικής φύσης,

Από την άλλη ξεκάθαρα έχει ρίξει εκατομμύρια ο Ιβάν στις ΑΜΚ,αλλά και για το ρόστερ πέρυσι μόνο έδωσε 27 εκατομμύρια.Και αν έπαιρνε το κύπελλο ίσως να το έβλεπε και πιο ζεστά το θέμα και φέτος.

Εν ολίγοις η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.Ούτε οι αφορισμοί είναι σωστοί,ούτε οι θεοποιήσεις.Ηρεμήστε λίγο και δείτε τα πράγματα αντικειμενικά.Αυτά από εμένα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sekeris4 έγραψε:Το ποιος θα αναλαβει μετά θα το δουμε όταν ερθει εκεινη η ωρα.

Α πες ετσι ντε... υπαρχει πλανο...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Odi έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω,γιατί υπάρχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σχετικά με τον Σαββίδη,δηλαδή ή ότι είναι Θεός ή να φύγει.
Odi... δεν υπαρχουν καθολου εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις...

Πολλοι λενε "να φυγει", κανενας δεν λεει "ειναι Θεος"...

Οι του "να φυγει" ειναι που εκφραζουν μια ακραια αποψη, κατα τη γνωμη μου χωρις βασεις...
Οι του "να μεινει" δεν ειπαν καθολου οτι ειναι Θεος.. απλα λενε οτι δεν εχουμε καλυτερη εναλλακτικη...

Μην τσουβαλιαζουμε λοιπον... Ετσι οπως το λες ειναι σαν να λες.. γραφικοι και οι μεν, γραφικοι και οι δε... κανενας δεν ειπε οτι ειναι Θεος ο Σαββιδης.. πολλοι ειπαν οτι ειναι λαμογιο, ψευτης, λιγος..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”