Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ο gay κοντά σε Robinho...

Ως Μιλανέζος εδώ και πολλά χρόνια... σχεδόν από τότε που είμαι και ΠΑΟΚ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ!!!

ΠΑΛΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ NIANG ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Από τον Κουτσινικούλη της Ισπανίας (Krkic) στον Νίνη της Βραζιλίας πάνε... έχει κόψει την μπάλα εδώ και 3 χρόνια!!!
Θα αναστενάξουν τα μπουζούκια της παραλιακής ΛΑΙΜΑΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΣ.1 Τα ίδια θα έλεγα και αν τον παίρναμε εμείς...
ΥΣ.2 Καμία σχέση με Roni... ο κουνελοδοντάκιας είναι 2 κλάσεις απάνω ακόμα και σε αυτή την ηλικία, ακόμα και αν πηγαίνει κάθε βράδυ στον Βέρτη :lol: .
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κι αλλον δανεικο ο βαζελος αρη νικη βολου...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αλζαζιρα... 6εκ. Για τον ρομπινιο. Ψέματα αλήθεια αυτό διάβασα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο manager του Μανωλά Γιάννης Ευαγγελόπουλος δήλωσε ότι ο Μανωλάς φεύγει μέσα στο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ο δε αρχηγος χαζεψε
http://sports.in.gr/football/superleagu ... 1231337818
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Luiz Felipe Scolari appointed manager of Gremio, less than two weeks after resigning as Brazil coach.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ανδρέας Τάτος, από συνέντευξη στο contra, προχθές:
- Είχες προτάσεις από το εξωτερικό που δεν προχώρησαν. Για ποιο λόγο;

- Είχα προτάσεις πράγματι, αλλά έπρεπε οι ομάδες που με ήθελαν να πληρώσουν και τον Ολυμπιακό. Κόλλησε η υπόθεση σ' αυτό.
Οι άλλες ομάδες έπρεπε να πληρώσουν το γάβρο, ενώ ο Ατρόμητος όχι. :twisted:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/sinentefkseis/synenteyksh-tatoy-sto-contra-gr-o-mitsel-prwta-me-apothewse-meta-eipe-oti-den-toy-kanw.2945805.html
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Μόνο να προσέχει ο φαταούλ να μην κολλήςη καμιά αρρώστια απο της φυλακές που ήταν ο σπανός
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Παρεξήγησες Στέφανε. Ο ατρόμητος έδινε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βρε, αυτό ήθελε να πει ο τάτος.
Αφού δεν ασχολείται κανείς, καλά κάνουν. :evil: :evil:
burbu

Δημοσίευση από burbu »

ο "βρετζος" λέει σήμερα πέταξε ιταλία να κλείσει robinho αλλα μάλλον την ίδια ώρα ο robinho πετούσε για κατάρ η εμιράτα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://www.seleo.gr/athlitika/144894-st ... 9gPeOM3RTc

H ελληνική ομάδα που υποστηρίζει ο Στίβεν Τζέραρντ

«Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον γαύρο», αναφέρει ο Στίβεν Τζέραρντ σε δήλωσή του στο site του γαύρου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του στο Anfield, το «Steven Gerrard Testimonial».

Αναλυτικά:

Ένας χρόνος πέρασε από το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν σου στο Anfield, το «Steven Gerrard Testimonial». Ποιες είναι οι σκέψεις σου που βρίσκεις απέναντί σου ξανά τον γαύρο, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ;

«Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον γαύρο! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Anfield ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο. Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το UEFA Champions League. Πάντα αναζητώ να δω τι κάνει ο γαύρο, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματα του. Είμαι fan του γαύρου και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μία από τις ομάδες μου πια και κρατάει μία ξεχωριστή θέση».

Μη σώσεις ρε φλωράκι και έρθεις ποτέ στον Π.Α.Ο.Κ.!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Κάτσε ρε μαν, εδώ υπάρχει παρερμηνεία. Ο άνθρωπος λέει ότι δεν θα ξεχάσει την ομάδα που εναντίον της έβαλε το γκολ-πρόκριση (το 3-1), σε μια απίστευτη χρονιά που κατέληξε στην κατάκτηση του τσάμπιονς λιγκ.
Εδώ ο Ροναλντίνιο έχει δηλώσει φαν του Άρεως... και γι' αυτό δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ. :lol:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

RoMaN έγραψε:http://www.seleo.gr/athlitika/144827-pa ... 9d1qOM3RTc

Πάει σε Ανατολίτη ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Βασίλης Ανατολίτης θα είναι όπως όλα δείχνουν, αυτός που θα αναλάβει τα ηνία του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, ο οποίος είναι και σύμβουλος επί των αθλητικών θεμάτων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είναι πρόθυμος να αναλάβει την προεδρία της ομάδας της Καλαμαριάς.

Ο Ανατολίτης θα έχει ένα τελευταίο ραντεβού με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του Απόλλων κι αναμένεται να δώσουν τα χέρια για να παραλάβει τη σκυτάλη.

Στη νέα διοίκηση που θα σχηματιστεί θα είναι επικεφαλής, με την συμμετοχή ανθρώπων του Απόλλωνα, αλλά και δικών του ανθρώπων και ο βασικός στόχος θα είναι να βρεθούν νέες πηγές εσόδων και χορηγίες, για να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα.
Εκτός των άλλων, υπάρχει και η δέσμευση του δημάρχου Καλαμαριάς, κ. Μπακογλίδη, ο οποίος θα βοηθήσει στον τομέα της εξεύρεσης χορηγών.

Πόσο θα γούσταρα μόνο Π.Α.Ο.Κ. και Απόλλωνα Καλαμαριάς στην SL από Θεσσαλονίκη!
+1
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Και νέα φάπα στον gay... Όχι από Robinho... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και οι μεγάλες μεταγραφές, τα ονόματα που φέρνει σε αντίθεση με μας που έχουμε μείνει με Mak και Golasa (όπως λένε οι ίδιοι, και τα ΜΜΕ) συνεχίζονται... τουλάχιστον στην θεωρία!!!!

Και μου αρέσει πως λένε ότι βρίσκονται και στην ελίτ του ποδοσφαίρου και είναι top club!!! Δηλαδή αν δεν ήταν... ούτε ο Γκανιάν δεν δεχόταν να έρθει από τα βάθη της Ανατολίας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μακαρι να παρουν ρομπινιο, οταν προ λιγων ημερων ειχε ακουστει και για μας ειχα ξενερωσει τα @@ μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”