14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ετσι ειναι και ο λουκας δεν την εκανε γκολ και ο στοχ δεν την εκανε γκολ και ζησαμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα
Ετσι ακριβως despe,και ξερεις κατι θα γυρισει ο τροχος ο γαμημενος και για εμας.
Υ.Γ Τεραστια στεναχωρια ακομα δε μπορω να το καταπιω με τιποτα.
Υ.Γ Τεραστια στεναχωρια ακομα δε μπορω να το καταπιω με τιποτα.
τεράστιος μάγκας
δυστυχώς για μένα δεν έχουν όλοι οι άμπαλοι την ίδια τύχη
δυστυχώς για μένα δεν έχουν όλοι οι άμπαλοι την ίδια τύχη
- PAOK_NORTH_ARMY
Όταν ήρθε η αποβολή του Τζόουνς κατάλαβα ότι παίζεις. Σιγουρεύτηκα ότι ήσουν μέσα όταν βγήκες αλλαγή μετά από λίγο. Συγχαρητήρια, κατάφερες και πάλι να γίνεις μάγος. Εξαφανισμένος από το γήπεδο για 60 λεπτά. Βγάλτε τον και MVP, η αβάντα συνεχίζεται.
Αλλά εντάξει δεν αγχώνομαι, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία όπως λες και στις δηλώσεις σου.
Αλλά εντάξει δεν αγχώνομαι, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία όπως λες και στις δηλώσεις σου.
Δηλαδή κάτσε ρε αδερφέ, όταν χάθηκε η προβολή στο κενό τέρμα και είδες μια φιγούρα κάτω ξαπλωμένη δεν κατάλαβες αμέσως ποιος μπορεί να ήταν..?
Κατά τα άλλα 3η μου ευκαιρία να αλλάξω επίπεδο κι αυτή όπως και οι άλλες μ'εσένα μέσα και πάλι πήρα τα 3 μου..
Άντε τράβα στην ευχή του Θεού γιατί αρκετά μας έχει χέσει η ιστορία με την πάρτη σου..
Κατά τα άλλα 3η μου ευκαιρία να αλλάξω επίπεδο κι αυτή όπως και οι άλλες μ'εσένα μέσα και πάλι πήρα τα 3 μου..
Άντε τράβα στην ευχή του Θεού γιατί αρκετά μας έχει χέσει η ιστορία με την πάρτη σου..
αυτο ακριβωςdesperando έγραψε:ετσι ειναι και ο λουκας δεν την εκανε γκολ και ο στοχ δεν την εκανε γκολ και ζησαμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα
για να την κάνει γκόλ Μπάνε μου, θα έπρεπε να τον φωνάζουμε...ψηλό.obanebane έγραψε:Συμφωνω αλλα τη φαση δε την εκανε γκολ,και αυτα μενουν δυστηχως.

Καλός ήταν σήμερα. όχι μβπ, αλλά καλός. κέρδισε την κόκκινη, πρέσαρε σωστά και καλά, γύρισε αρκετές φορές με παίχτη πάνω του, ανεβάζοντας την ομάδα...... ήταν καλός. δεν μπορώ να πώ.
- PAOK_NORTH_ARMY
Mea Culpa.Kranatos έγραψε:Δηλαδή κάτσε ρε αδερφέ, όταν χάθηκε η προβολή στο κενό τέρμα και είδες μια φιγούρα κάτω ξαπλωμένη δεν κατάλαβες αμέσως ποιος μπορεί να ήταν..?
αδερφε οχι μας, με εχει χεσει επρεπε να πεις...Kranatos έγραψε:Δηλαδή κάτσε ρε αδερφέ, όταν χάθηκε η προβολή στο κενό τέρμα και είδες μια φιγούρα κάτω ξαπλωμένη δεν κατάλαβες αμέσως ποιος μπορεί να ήταν..?
Άντε τράβα στην ευχή του Θεού γιατί αρκετά (μας) με έχει χέσει η ιστορία με την πάρτη σου..
στο διορθωσα

Τον θεωρώ και εγώ από τους κορυφαίους!desperando έγραψε:ματσαρα απο τον σαλπι

Συγγνωμη, χωρις να θελω να προκαλεσω και με επιφυλαξη, αλλα ειναι πλακα?
Στο wikipedia γραφει αυτο..
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE% ... E%B7%CF%82
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι διεθνής επιθετικός ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ έχοντας συμβόλαιο έως το 2017..
2017???
Εγινε καποιο λαθος?
Στο wikipedia γραφει αυτο..
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE% ... E%B7%CF%82
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι διεθνής επιθετικός ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ έχοντας συμβόλαιο έως το 2017..
2017???
Εγινε καποιο λαθος?