Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από joshua »

Δικο σου συμπερασμα ειναι το αναμφισβητητο περι ατυχιας,να μου επιτρεψεις να διαφωνω.Λιγο πολυ εχουμε παρει τα αποτελεσματα που δικαιουμασταν βαση αποδοσης.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Αν δεν υπήρχε ο παλαιότερα μισητός αλλά τώρα λατρεμένος θεσμός των πλέι οφ, οι στόχοι στο πρωτάθλημα θα είχαν ήδη σχεδόν χαθεί. Στο κύπελλο, που γίνεται για μία ακόμη φορά ο υπέρτατος σκοπός της ύπαρξής μας, είμαστε μεν κοντά στους ημιτελικούς, αλλά με την παρούσα εικόνα, δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορούμε να υπερκεράσουμε 2 εκ των σιχαμένων. Επίσης, ως προς τους λοιπούς στόχους του χτισίματος ομάδος και ψυχολογίας και θέσης της στέρεων βάσεων για το μέλλον, ασ' τα να πάνε ως τώρα. Στα πλέι οφ πάντως θα μπούμε μάλλον με το ψυχολογικό πλεονέκτημα ότι μας δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία. Το να θεωρεί κάποιος ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω βαθμολογικά αυτή τη στιγμή κι ότι το στερούμαστε λόγω αδικίας ή ατυχίας, αρνούμαι να το δεχτώ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για να ειμαστε ξεκάθαροι. ειπα: αφελεια, ατυχια, οντως, ξεχασα να πω και αδικια. πχ λιβαδεια, γρια.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Σοβαρά θεωρείς ότι στο overall είμαστε αδικημένοι από τη διαιτησία;
Μήπως ξεχνάς και κάποια λάθη υπέρ ημών;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

με πλατανια; εγω θεωρω οτι ηταν πεναλτι εξυπνα κερδισμενο.

τεσπα. οκ, βγαλε την αδικια αφου ειμαστε και λαρτζ τυποι θα το δεχτω. :D

υγ: ακυρο. ειδα οτι γραφεις πως δεν θεωρεις πως ειχαμε ατυχιες φετος, οποτε δεν χρειαζεται να το ρωτησω. 8-)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Πέρα από τραυματισμούς, που ως ένα βαθμό το δέχομαι, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν τυχόν φταίει η διαχείρισή μας (βλέπεις πως δεν βιάζομαι να βγάλω άχρηστο το ιατρικό τιμ όπως πολλοί, καθ' ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ), ειλικρινά σε ρωτώ, σε ποιο ματς πήραμε λιγότερα απ' όσο αξίζαμε βάσει απόδοσης; Με τον Ηρακλή σίγουρα, αλλά εκεί δεν μπορούμε να νομίζω να μιλάμε για ατυχία, αλλά για δική μας αφέλεια-αυτοκτονία. Όσο για την έυνοια, είναι υποκειμενικό.
Με Πλατανιά διαφωνώ, θεωρώ πως δεν υπάρχει πέναλτι, αλλά συμφωνώ για Λιβαδειά.
Διαφωνώ με Ηρακλή, γιατί θεωρώ πως αν ο Όλσεν είχε κινηθεί προς την μπάλα, θα έπαιρνε φάουλ, ενώ είναι αυτονόητο πως ευνοηθήκαμε και με βάζελο, σε ένα ματς όμως που αξίζαμε 100% τη νίκη.
Γενικά, αλήθεια περιμένω να μου πεις (χωρίς καμία διάθεση κακεντρέχειας) πού θεωρείς ότι είμασταν πραγματικά άτυχοι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

προχθες που στο ημίχρονο έπρεπε να ειναι 3-0. οπως όμως και αφελεις.

με παναιτωλικο που ναι μεν λιγες φασεις αλλα ειδαμε τον Μπερμπατοφ να χανει 3 τετ α τετ :o . και αφελείς.

με πανθρακικό που φάγαμε 3 γκολ απο το πουθενα και χασαμε ενα ματσο ευκαιριες. και αφελεις.

με γαυρο που η ιδια φαση σε εμας πηγε δοκαρι σε αυτους γκολ. και αφελεις.

γενικά, θεωρώ ότι πιάνεις αυτό που θελω να πω και δεν χρειάζεται να το συνεχίσω. εχεις άλλη άποψη και ειναι απολύτως σεβαστή. ;)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Με Ατρόμητο ήμασταν φανερά άτυχοι, όντως. Με μηδέν φάσεις δικές τους και πολλές δικές μας, 1-1 το ματσάκιον.
Για τα υπόλοιπα ματς που αναφέρεις, πρέπει να διευκρινίσει ο καθείς τι ορίζει "ατυχία", οπότε μια χαρά έδαφος έχουμε για συζήτηση.
Όταν τρως 3 γκολ από τον προτελευταίο στην έδρα σου κι έχουν ευκαιρίες και για άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΤΥΧΙΑΣ.
Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με αφέλεια με 2 γκολ από τον πρωτοπόρο, είναι βουνό να το γυρίσεις ούτως ή άλλως. Προσπάθησε η ομάδα τότε και μπράβο της, αλλά άτυχη δεν τη λες. Αν ήμασταν στη θέση αυτού που κέρδιζε 0-2, δεν νομίζω ότι θα λέγαμε ότι ήμασταν τυχεροί.
Με Παναιτωλικό, ήταν ένα φρικτό παιχνίδι από μέρους μας και ναι, έχασε ένα απίστευτο τετ-α-τετ ο Μπερμπάτοφ. Δεν είναι ατυχία όταν σε 90' εντός έδρας με Παναιτωλικό έχεις ασθενικό ρυθμό, μηδενικό πνίξιμο αντιπάλου και κάνεις μία μόνο κλασική ευκαιρία.
Αν θέλεις, μου απαντάς.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απάντησα. και αφελείς. 8-)

αλλά αυτό διορθώνεται.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ελα ρε αουρελιανο, αφου και συ ο ιδιος το εθεσες τοσο γαματα μετα τον αγωνα με τον ατρομητο.
Το πόσο ΠΑΟΚ ήταν το χθεσινό ματς δεν λέγεται. Σε ένα αγώνα, όπου παίξαμε εμφατικά καλύτερα από τον αντίπαλο και γενικότερα πολύ καλά για ένα μεγάλο διάστημα, καταφέραμε να μην κερδίσουμε, να τραυματιστούν 2 παίκτες κομβικοί και να κινδυνεύουμε με τιμωρία. Χτίζουμε κάρμα πάντως για τις επόμενες γενιες
Γενικά οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ :mrgreen:

Αυτοκτονικοι,ατυχοι,αφελεις,κακοι,ανημποροι(απο τραυματ κ κουραση),ανετοιμοι(νεα ομαδα + ελλειψη εμπειριας),μπερδεμενοι(απο λαθη ιγκορ),αποδεκατισμενοι,πιεσμενοι...
Τα παντα ολα εχουμε υπαρξει φετος και καποια απτα παραπανω μαλιστα ταυτοχρονα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 02 Φεβ 2016, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

@ simba
Μα με Ατρόμητο, το λέω και πιο πάνω ότι γαμήθηκε ο Δίας κι όλοι οι πλανήτες.
Γενικά όμως, όχι. Ό,τι αξίζουμε, αυτό παίρνουμε ως τώρα.
Οι αδυναμίες, οι αυτοκτονίες, οι αφέλειες δεν λογίζονται ως "ατυχίες", τουλάχιστον in my book.

@ K_geo
Στα παραπάνω παραδείγματα, πλην του γαύρου, δεν θεωρώ πως ήταν θέμα αφέλειας.
Αλλά έχουμε υπάρξει και αφελείς, ελπίζω όντως να διορθωθεί την κατάλληλη στιγμή και να γίνουμε κυνικοί.
Ενόψει γαύρου να πω ότι μακάρι να παίξουμε όπως παίξαμε στον πρώτο γύρο, χωρίς όμως την αφέλεια.
Εν κατακλείδι, το point μου βάσει επιχειρημάτων είναι ότι δικαίως είμαστε στην 4η θέση με διαφορά μικρότερη από τους κάτω απ' οτι από τους πάνω κι έχουμε εν ολίγοις τους βαθμούς που έπρεπε να είχαμε.
Μακάρι να βρεθούμε σε καλό φεγγάρι και να έχουμε τύχη στα ημιτελικά. Μακάρι να παίξουμε με το μαχαίρι στα δόντια στα λατρεμένα πλέι οφ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν θα πω μακαρι. θα πω οτι το πιστευω και θα κανω ότι μου αναλογεί (ως οπαδός) για να το πετύχει η ομάδα. 8-)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δηλαδή τι θα κάνεις; Αν εννοείς να πας στο γήπεδο, το κάνω κι εγώ.
Αν εννοείς να μην κράζεις στο γήπεδο σε κάθε λανθασμένη πάσα, δεν το κάνω ποτέ.
Το θεωρώ γελοίο, κουραστικό και άνευ λόγου. Ανέχομαι δυστυχώς πολλούς που το κάνουν.
Αν εννοείς να πας και εκδρομή για εκτός, η Κομοτηνή είναι ήδη κανονισμένη αρχές Μάρτη :D
Αν πιστεύεις ότι φταίνε οι γκρινιάρηδες οπαδοί για το τι ισχύει ως τώρα στην ομάδα, θα διαφωνήσω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μπορει να τα πουμε στο δρομο για την κομοτηνη. 8-) :D
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Θα είμαι εκεί όλο το ΣΚ :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”