bane1980 έγραψε:Ναι, ο Μπόλονι σας φταίει...οκ, κάνει κ αυτός τα λάθη του, αλλά που φταίει στο οτι ο κεντρικός σου αμυντικός πιάνει αέρα σε κεφαλιά και ο παίκτης του ανενόχλητος πίσω την πιάνει κ γράφει;;
Ζήτησε κάποιες μεταγραφές, εντόπισε προβλήματα και τον έγραψαν στα @@ τους.
Αφήστε τον να δουλέψει. Χέστηκα για βαθμούς κλπ, ας μου βγάλει 3-4 μικρούς.
Η χρονιά είναι μεταβατική, να κάνει ξεσκαρτάρισμα και βλέπουμε.Οταν ζητάει πίεση και ξύνονται, όταν βλέπεις IQ ενεργειών ορισμένων υπό το μηδέν, όταν του λείπουν 5-6 βασικοί, τι σκατά θέτε να κάνει;
Οκ, να μην περιμένει παιχνίδι από το Μίρο, αλλά, οκ, αυτόν έχει.
Ηρεμία και αφήστε τον να δουλέψει.
ΥΓ. Για να παίξεις άμυνα πρέπει να έχεις πάνω από 2 αμυντικούς στη 18άδα....
László Bölöni
Re: László Bölöni
O Boloni θέλει να παίξει το πλέον σύγχρονο σύστημα 4-1-2-2-1 (το 4-2-3-1 αργοπεθαίνει) με έναν κόφτη και δύο χαφ που τα κάνουν όλα.
Ε λοιπόν ας ανοίξουμε τα μάτια κι ας καταλάβουμε οτι αυτό το σύστημα οι Αρίας-Φωτάκης-Μπαλάφας κι ίσως και Γκαρσία λόγω τρεξημάτων δεν μπορούν να το παίξουν. Μόνο ο Λαζαρ μπορεί. Τελεία και παύλα.
Απο την άλλη, η ομάδα χωρίς επιτελικό κι ένα ακόμη σωστό εξτρέμ δε μπορεί να παίξει ούτε το 4-2-3-1 που παίζουμε 3-4 χρόνια τώρα.
Τα πράγματα είναι απλά κι ας αφήσουμε τα δεν κανει ο Μπολόνι και Σάντος έτη φωτός μπροστα και λοιπες π@π@ριες...
ΥΓ: Για την άμυνα και τα σεντερ φορ μας ας μη μιλήσω καλύτερα.
ΥΓ2: Αν μας βγει ο Σπαντάσιο ο Μπολόνι σίγουρα θα παίξει 4-2-3-1 με Γκαρσία-Λαζάρ και από μπροστά Σπαντάσιο. Αν ρολάρει αυτό θα πάμε πολύ καλύτερα και το υπογράφω.
ΥΓ3: Έναν Μάρκος Αντόνιο χθες.. Μαύρος, κίτρινος, κόκκινος μπλε δε μ ενδιαφέρει. Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα το σεντερ μπακ φέτος. Σόρρυ ρε Μπρούνο και σ ευχαριστώ για όλα, αλλά έτσι είναι..
Ε λοιπόν ας ανοίξουμε τα μάτια κι ας καταλάβουμε οτι αυτό το σύστημα οι Αρίας-Φωτάκης-Μπαλάφας κι ίσως και Γκαρσία λόγω τρεξημάτων δεν μπορούν να το παίξουν. Μόνο ο Λαζαρ μπορεί. Τελεία και παύλα.
Απο την άλλη, η ομάδα χωρίς επιτελικό κι ένα ακόμη σωστό εξτρέμ δε μπορεί να παίξει ούτε το 4-2-3-1 που παίζουμε 3-4 χρόνια τώρα.
Τα πράγματα είναι απλά κι ας αφήσουμε τα δεν κανει ο Μπολόνι και Σάντος έτη φωτός μπροστα και λοιπες π@π@ριες...
ΥΓ: Για την άμυνα και τα σεντερ φορ μας ας μη μιλήσω καλύτερα.
ΥΓ2: Αν μας βγει ο Σπαντάσιο ο Μπολόνι σίγουρα θα παίξει 4-2-3-1 με Γκαρσία-Λαζάρ και από μπροστά Σπαντάσιο. Αν ρολάρει αυτό θα πάμε πολύ καλύτερα και το υπογράφω.
ΥΓ3: Έναν Μάρκος Αντόνιο χθες.. Μαύρος, κίτρινος, κόκκινος μπλε δε μ ενδιαφέρει. Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα το σεντερ μπακ φέτος. Σόρρυ ρε Μπρούνο και σ ευχαριστώ για όλα, αλλά έτσι είναι..
markos4 έγραψε:bane1980 έγραψε:
Αφήστε τον να δουλέψει. Χέστηκα για βαθμούς κλπ, ας μου βγάλει 3-4 μικρούς.
και τι ειναι ρε φιλαρακι ο ΠΑΟΚ.. ξανθη ή αρης?
α ρε ΠΑΟΚ που μας καταντησες να σε βλεπουμε σαν την ξανθη....
Σόρρυ ρε φιλαράκι, αλλά ούτε για τίτλο είσαι. το οτι δεν με νοιάζουν πια οι βαθμοί είναι φυσική άμυνα στο οτι δεν μπορούμε για αυτά που πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ.
Εννοώ οτι αφού δεν έχουμε το υλικό για βαθμούς που δίνουν τίτλους, ας μου βγάλει τουλάχιστον κάποιους μικρούς. Έτσι κι αλλιώς εύκολα ή δύσκολα το στόχο θα τον πιάσουμε (πλεη οφ).
- george aspromayros
dolphinto έγραψε:εγω το λεω και σταματαω εκει. το κλιμα ΜΕΣΑ στην ομαδα ειναι κακο. οσοι δεν το βλεπουν εθελοτυφλουν. και το ξερουν και μεσα στην ομαδα. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. δεν γινετε να το μαθαινουμε εμμεις απο εξω και εσεις που μας τα λετε να κανετε πως δεν τα ξερετε. λοιπον...ΕΙΡΩΝΙΑ, απο οπου και αν προερχεται... αδιαφορια, απο οπου και αν προερχεται... ΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ, απο οπου και αν προερχονται και τραυματισμοι απο τους λογους που προερχονται πρεπει να σταματησουν. Ζηση,Παντελο...δουλεια αμμεσα σε αυτα....
Μπολονι, καμμια φορα το κρασι θελει και νερο.δεν ειναι κακο.Λογικη θελει. οχι νοοτροπεια ανατολικου μπλοκ.
...με αγανακτησατε παλι σημερα...ελεος
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!
Tην αλλη φορα να βγαινει φωτο με τους παιχτες του κ οχι με την αεροσυνοδο...
την αλλη φορα να τρωει με τους παιχτες του.......κ οχι με τ βοηθο του
την αλλη φορα να πηγαινει με το πουλμαν της ομαδας στο ξενοδοχειο κ οχι με το αυτοκινητο του...
την αλλη φορα να παιρνει το γυμναστη μαζι του....οχι οπως σημερα κ προχθες....
την αλλη φορα να ρωταει αν ειναι βαρυ το ποδι κ να κοιταει τα εργομετρικα...μπας κ γλυτωσει καμια θλαση
ας σταματησω εδω ενω μπορω να πω κι αλλα.....ομαδα πρεπει να εισαι και οικογενεια κ ολα αρχιζουν απ τον κουτς...
Δε μιλαω πλεον για τις περγαμηνες του κ για το στησιμο αλλα για το χαρακτηρα του που πρεπει να αλλαξει....
λυπαμαι πΟυ ενθουσιαστηκα τοσο που στην αρχη..
Να αλλάξει ο χαρακήρας του ανθρώπου στα 50κάτι δεν γίνεται.
Βρείτε τίποτε άλλο να του πειτε.
Βρείτε τίποτε άλλο να του πειτε.
-
Δεν δεχομαι αυτο που λενε μερικοι για το ροστερ και το υπαρχων υλικο...11 βαθμοι σε 9 αγωνες με αυτο το υλικο ειναι χρονια σαρδελας με Σαντος που θυμαστε ολοι τι κραξιμο εφαγε..δεν γινεται επομενως για τον Μπολονι να λεμε δεν φταιει αυτος το υλικο ειναι κακο κτλπ...Δηλαδη η ομαδα αυτη ειναι για να χασει απο εργοτελη,παναθηναικο να χανει 0-3 στο 60,αστερα τριπολης και να μην μπορει να κερδισει οφη στην τουμπα και τον χειροτερο αρη ολων των εποχων ? Αντε να σοβαρευτουμε λιγο...
Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μεριδιο ευθυνης...προπονητης δεν ειμαι αλλα και οι νεκροι ειδαν σημερα οτι ο Αριας δεν προσεφερε τ ι π ο τ α ...και βγαζει κοντο γεωργιαδη λαζαρ..τι να πω...μακαρι να ανακαμψει στο μελλον γιατι περναει παρατεταμμενο ντεφορμαρισμα..
Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μεριδιο ευθυνης...προπονητης δεν ειμαι αλλα και οι νεκροι ειδαν σημερα οτι ο Αριας δεν προσεφερε τ ι π ο τ α ...και βγαζει κοντο γεωργιαδη λαζαρ..τι να πω...μακαρι να ανακαμψει στο μελλον γιατι περναει παρατεταμμενο ντεφορμαρισμα..
Εκτός από "λίγος" προπονητικά ,βγήκε και "προβληματικός" σε χαρακτήρα..
Όλες αυτές οι διαπιστώσεις εν τω μεταξύ γίνονται πάντα μετά από ήττες...!!
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ.!!!
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ.!!!
george aspromayros έγραψε:dolphinto έγραψε:εγω το λεω και σταματαω εκει. το κλιμα ΜΕΣΑ στην ομαδα ειναι κακο. οσοι δεν το βλεπουν εθελοτυφλουν. και το ξερουν και μεσα στην ομαδα. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. δεν γινετε να το μαθαινουμε εμμεις απο εξω και εσεις που μας τα λετε να κανετε πως δεν τα ξερετε. λοιπον...ΕΙΡΩΝΙΑ, απο οπου και αν προερχεται... αδιαφορια, απο οπου και αν προερχεται... ΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ, απο οπου και αν προερχονται και τραυματισμοι απο τους λογους που προερχονται πρεπει να σταματησουν. Ζηση,Παντελο...δουλεια αμμεσα σε αυτα....
Μπολονι, καμμια φορα το κρασι θελει και νερο.δεν ειναι κακο.Λογικη θελει. οχι νοοτροπεια ανατολικου μπλοκ.
...με αγανακτησατε παλι σημερα...ελεος
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!
Tην αλλη φορα να βγαινει φωτο με τους παιχτες του κ οχι με την αεροσυνοδο...
την αλλη φορα να τρωει με τους παιχτες του.......κ οχι με τ βοηθο του
την αλλη φορα να πηγαινει με το πουλμαν της ομαδας στο ξενοδοχειο κ οχι με το αυτοκινητο του...
την αλλη φορα να παιρνει το γυμναστη μαζι του....οχι οπως σημερα κ προχθες....
την αλλη φορα να ρωταει αν ειναι βαρυ το ποδι κ να κοιταει τα εργομετρικα...μπας κ γλυτωσει καμια θλαση
ας σταματησω εδω ενω μπορω να πω κι αλλα.....ομαδα πρεπει να εισαι και οικογενεια κ ολα αρχιζουν απ τον κουτς...
Δε μιλαω πλεον για τις περγαμηνες του κ για το στησιμο αλλα για το χαρακτηρα του που πρεπει να αλλαξει....
λυπαμαι πΟυ ενθουσιαστηκα τοσο που στην αρχη..
++++
Εγώ δε ξέρω για συγκεκριμένα περιστατικά, αλλά συμφωνώ απόλυτα ότι κάτι δε πάει καλά και δεν είμαστε μια γροθιά. Κρίμα , γιατί δείχνει καλά στοιχεία σε επίπεδο τεχνικό. Άλλα πράγματα μου λείπουν, απείρως σημαντικότερα.
Χάρη να με συγχωρείς , αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει. Για μένα, η ομάδα δεν είναι μια γροθιά , δε "νιώθω" ότι είναι οικογένεια. Δε λέω ότι ο Μπόλονι τους μαστιγώνει, δε τον γουσταρουν και γιαυτό δε παίζουν... δεν έχω στοιχεία, και να είχα δε θα τα έβγαζα προς τα έξω... αλλά δε μπορώ ρε φίλε να δεχτώ κιόλας ότι "παίζουν" για το προπονητή.
Και να εξηγηθώ , θεωρώ φυσικά ότι τα κυβικά του Μπόλονι είναι πολύ πάνω από αυτά του ΠΑΟΚ. Μας φτάνει και μας περισσεύει. Ξεκάθαρα πράγματα. Να βγάλουμε μια άκρη προσπαθούμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 06 Νοέμ 2011, 22:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- AspriArkouda
- george aspromayros
βρε moican τι να πω? ποτε να τα πω? μαλλιασε τ στομα μου πια....
ναι κατι ηξερα..απο εγκυροτατες πηγες..τι να πω μετα απο νικη? να χαλασω το κλιμα?
λες κ μ αρεσουν αυτα που ακουω..
ετσι κι αλλιως καποιοι παρωπιδες φορανε...συζητηση να γινεται.......
οσο αφορα το χαρακτηρα του...νομιζω οτι πολλα φαινονται........
αυτα που εγραψα τα ηξερες? σου αρεσουν? αν ησουν παιχτης θα σου αρεσαν?
η κριτικη μου ειναι ηπιοτατη..παντα ηταν ...αν δεν αρεσει η αληθεια σε καποιους τι να κανω?
ρωτηστε να μαθετε...............μα να μην τρωνε ολοι μαζι σαν ομαδα?? !!!! να πηγαινει η ομαδα ξενοδοχειο με το πουλμαν κι αυτος με το αυτοκινητο του ..αργοτερα?????
ποτε δεν ειρωνευτηκα ουτε ειπα να φυγει...να ναι ΕΝΑ με τους παιχτες ζητησα
ναι κατι ηξερα..απο εγκυροτατες πηγες..τι να πω μετα απο νικη? να χαλασω το κλιμα?
λες κ μ αρεσουν αυτα που ακουω..
ετσι κι αλλιως καποιοι παρωπιδες φορανε...συζητηση να γινεται.......
οσο αφορα το χαρακτηρα του...νομιζω οτι πολλα φαινονται........
αυτα που εγραψα τα ηξερες? σου αρεσουν? αν ησουν παιχτης θα σου αρεσαν?
η κριτικη μου ειναι ηπιοτατη..παντα ηταν ...αν δεν αρεσει η αληθεια σε καποιους τι να κανω?
ρωτηστε να μαθετε...............μα να μην τρωνε ολοι μαζι σαν ομαδα?? !!!! να πηγαινει η ομαδα ξενοδοχειο με το πουλμαν κι αυτος με το αυτοκινητο του ..αργοτερα?????
ποτε δεν ειρωνευτηκα ουτε ειπα να φυγει...να ναι ΕΝΑ με τους παιχτες ζητησα
moican4 έγραψε:Εκτός από "λίγος" προπονητικά ,βγήκε και "προβληματικός" σε χαρακτήρα..
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ.!!!
moikan4, συγνωμη αδερφε αλλα καποιοι τα λενε απο το καλοκαιρι.. απλα εμμεις δεν τους πιστευουμε. προσωπικα εχω πει αρκετες φορες ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!!! απο αυτα που ακουγα.προσωπικα πιστευα και πιστευω στον μπολονι...
ευχομε και μακαρι να κανω λαθος.
εσβησα καποιες γραμμες γιατι δεν εχω ορεξη να δημιουργο καταστασεις. george aspromavros, μακαρι να μας λενε μ@λακιες αδερφε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dolphinto την Κυρ 06 Νοέμ 2011, 23:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- george aspromayros
- navigator11
συνιστάται ηρεμία.πιστεύω θα το βρεί το δρόμο της η ομάδα.αρκεί να της το επιτρέψουμε εμείς οι οπαδοί.για τον ... προβληματικό χαρακτήρα του μπόλονι ομολογώ πως πληροφόρηση δεν έχω.οπότε δεν τοποθετούμαι.γι'αυτό που βλέπω εντός αγωνιστικού χώρου απ'την άλλη ως τώρα είμαι μπερδεμένος.η ομάδα έχει δείξει 2 πρόσωπα.στην αρχή σχεδόν εντυπωσιακό κι εδώ και κοντά κανένα μήνα και κάτι προβληματικό επιεικώς.αυτό που μπορώ να του καταλογίσω,μιάς κι αδυνατώ να θεωρήσω πως δεν υπέχει ευθύνη,είναι το θέμα των πολλών απόντων παιχτών,που η έλλειψή τους στοιχίζει βαθμούς κακά τα ψέμματα.κατά τα λοιπά το ξαναέγραψα.έχει αποφασίσει να ξεκινήσει ήδη από φέτος την προεργασία,με τα όποια ρίσκα,ώστε η ομάδα του χρόνου να'ναι είς θέση να παίζει το στύλ,που ο ίδιος επιθυμεί.βέβαια,τα εργαλεία που θα χρειαστεί για να το κάνει είναι ένα άλλο ζήτημα πως θα αποκτηθούν,αλλά εύχομαι να είναι είς θέση να του τα παράσχει η διοίκηση,έστω και οχι στον ευκταίο κατά τον μπόλονι βαθμό.αντιλαμβάνομαι πως τα περιθώρια από πλεράς μερίδας του κόσμου ίσως να στενεύουν γι'αυτόν.το έχουμε ξαναβιώσει το έργο.κάτι που ούτε να σκέφτομαι δε θέλω πως παίζει να ασπάζεται η διοίκηση.τουλάχιστον για την τρέχουσα χρονιά.
όσο για σήμερα στην τρίπολη απόρησα είναι η αλήθεια με την αντικατάσταση του σαλπιγγίδη και του λάζαρ,την παραμονή του αρίας μέχρι τέλους στον αγώνα και την αδικαιολόγητη παραμονή σπαντάτσιο για 70 λεπτά στον πάγκο.
όσο για σήμερα στην τρίπολη απόρησα είναι η αλήθεια με την αντικατάσταση του σαλπιγγίδη και του λάζαρ,την παραμονή του αρίας μέχρι τέλους στον αγώνα και την αδικαιολόγητη παραμονή σπαντάτσιο για 70 λεπτά στον πάγκο.
- desperando
- Επικοινωνία:
σταματα να υποτυμας το ελληνικο ποδοσφαιρο και κοιτα να τογνωρισεις γρηγορα και καλα.
οι περισσοτερες ομαδες στην ελλαδα εχουν σαν κυριο χαρακτηριστικο τηνδυναμη θα μπορουσαμε σημερα να φαμε ισως και περισσοτερα γκολ αν ο αντιπαλος ηταν πιο έξυπνος, κατεβασαμε μια 11αδα με 8 κοντους 1 τερματα και 2 αμυντικους που το μειονέκτημα τους ειναι το ψηλο παιχνιδι αν ειναι δυνατον
οι περισσοτερες ομαδες στην ελλαδα εχουν σαν κυριο χαρακτηριστικο τηνδυναμη θα μπορουσαμε σημερα να φαμε ισως και περισσοτερα γκολ αν ο αντιπαλος ηταν πιο έξυπνος, κατεβασαμε μια 11αδα με 8 κοντους 1 τερματα και 2 αμυντικους που το μειονέκτημα τους ειναι το ψηλο παιχνιδι αν ειναι δυνατον