ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Aργοναυτη ....στο ''φλεγον'' ζητημα .....δεν μου απαντησες;![]()
...του πανε τα γαλανολευκα ;...ναι οχι;
Mακριά από την εθνική.....ο Βιερίνια....!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Aργοναυτη ....στο ''φλεγον'' ζητημα .....δεν μου απαντησες;![]()
...του πανε τα γαλανολευκα ;...ναι οχι;
eorptol έγραψε:Εγω θα προτεινα όλο το πόρισμα να δοθεί στον τύπο και επειδή πάλι θα είμαστε δύσπιστοι ΝΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ....
το άνοιγμα έγινε λόγω μπατζετ απο τις σαρδελλες πήγαμε σε κοντρερας Γκάρσια κλπ. Μεταγραφή κουτσιανικουλη μεταγραφές τύπου φιλόμενο αποτυχία να πάμε στους ομίλους λόγω χερενφειν κλπ. Φιλοσοφια θέλει γιατί ρε dark lord ο γκαιλες σου είναι να βγαλεις ότι κλεβανε δεν κλεβανε σε αρέσει δεν σε αρέσει και το πρόσημο της τετραετίας είναι πολυ θετικο....με τις γνωστές αδυναμίες βέβαια μάρκετινγκ εποικοινωνιακο μπουτίκ ......
Επίσης η φορολογία συμβολαίων πήγε στο 45 % απο 20 % .....
Αν θέλετε σας λέω και τα έξι νούμερα του λότο.Karelias έγραψε:Έχει ενδιαφέρον πάντως, να παρατηρήσει κανείς ότι το κύριο
''επιχείρημα'' σε όποιον δεν τον καλύπτει η ανακοίνωση του ΑΣ
''Εσείς είστε που θέλετε Γουμενοπαγώνηδες και θέλετε να ξαναγυρίσουμε στην εποχή της
σαρδέλας και μπλα μπλα fucking μπλα''
Λες κι όλοι όσοι δεν τους καλύπτουν αυτές οι 10 αράδες έχουν μια ατζέντα
εναντίων του Ζαγοράκη προσωπικά ή κι εγώ δεν ξέρω τι.
Κάτι που προφανώς δεν ισχύει αλλά είναι αδύνατον να κατανοηθεί κάτι τέτοιο
γιατί σε μια μπετόν αρμέ αντίληψη δεν χωράει καμιά αμφιβολία ή έστω προβληματισμός.