Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Guitarman »

Ευχαριστώ Γιώργο. Θα το ψάξω κ εγώ να σου πω τι καταλαβαίνω. Παντως ακούγεται χαοτικό κ ενδιαφέρον!
These users thanked the author Guitarman for the post:
george188
george188

Δημοσίευση από george188 »

Θα τα δω αυριο με καθαρο μυαλό και γω αλλα οπως το πες, αυτο το χαοτικό το κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον! να δουμε ποτε θα συμμαζέψουμε το δικο μας το χάος
These users thanked the author george188 for the post:
Guitarman
Άβαταρ μέλους
Guitarman

navigator11 έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 00:35
Guitarman έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 23:53
Χωρικός έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 23:43 έχουμε χάσμα γενεών!
τί είναι edgy ρε;;;;
:lol:

Να τωρα αυτά τα "ρε" που γράφεις επιβεβαιώνουν οτι εισαι edgy :geek:

Αντιγράφω απο το λεξικο:

edgy adj (person: nervous) νευρικός
  (καθομιλουμένη, μτφ) στην τσίτα
  (αργκό, μτφ) τσιτωμένος
Στην γιάπικη Αγγλετέρα και Ελβετία έτσι αποκαλούν τον "φορτωμένο"; Για το "ανακόλουθος" ποιά λέξις χρησιμοποιείται;
Ινκονσιστεντ... αλλα νταξει μωρέ... κανεις δεν ειναι Τελη-ος
These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
navigator11, MrSam1926apc
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Silvestro έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 13:02 ........
....

καθώς δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον συνοπαδό να χαίρεται, να ανατριχιάζει, να λυπάται ή να μην μπορεί να κοιμηθεί, περισσότερο ή λιγότερο από εμένα, μαθαίνωντας να ζω αγαπώντας αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα που γνώρισα από κοντά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το 1991 και με όσα έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια σε αγωνιστικό επίπεδο και στα δύο κύρια αθλήματα, από την πρώτη στιγμή, αυτό που μου έχει περάσει στο αίμα μου, είναι ότι με το από το πρώτο σφύριγμα μέχρι το τελευταίο, έχω την ελπίδα και μάχομαι για να κερδίσω τον οποιονδήποτε. Αυτό είναι το DΝΑ του ΠΑΟΚ, πέρα από διοικήσεις και προέδρους, πέρα από καλές ή άσχημες μεταγραφές και σχεδιασμούς.
............
Αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ;
Μάλιστα.... Μας έπεισες.

Το "μαχομαι για να κερδίσω τον οποιονδήποτε" μπορεί να είναι το DNA μιας οποιασδήποτε ομάδας από την Ιαπωνία έως την Γη του Πυρός.
Το ΠΑΟΚτσήδικο DNA δεν εχει τέτοια νεροβραστα συνθήματα.
Δεν μάχεται τον οποιονδήποτε, μάχεται πολύ συγκεκριμένα την φουστιά, την αδικία, και όλο το βρωμερό παρασκήνιο του ελληνικού αθλητισμού, που έχει ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένη γεωγραφική έδρα. Συγκεκριμένους μάχεται, όχι τον οποιονδήποτε. Τους ψεύτες, τους κλέφτες και τους απατεώνες, εντός και εκτός των τειχών.
Αυτό το παρασκηνιο και τον υποκοσμο που το κινεί, το οποίο ένας "Ρώσος", όπως τον αποκαλούν κάποιοι, είδε και κατάλαβε αμέσως με το που ήρθε. Και μια από τις πρωτες του δηλώσεις ήταν: "Θα γκρεμίσω το Αθηναϊκό ποδοσφαιρο".
Αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ, με αφορμή τον αθλητισμό ξεπερνάει τον αθλητισμό κι αγγίζει "τις βασικές μας τις αρχές" και τις αξίες.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 9):
leomatos88, horkokos4, Apil44, eorptol1, theo-drama, Χωρικός, psychologos, abc_o_ karpouzas, lunatic4
Patron

Δημοσίευση από Patron »

navigator11 έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 00:35
Guitarman έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 23:53
Χωρικός έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 23:43 έχουμε χάσμα γενεών!
τί είναι edgy ρε;;;;
:lol:

Να τωρα αυτά τα "ρε" που γράφεις επιβεβαιώνουν οτι εισαι edgy :geek:

Αντιγράφω απο το λεξικο:

edgy adj (person: nervous) νευρικός
  (καθομιλουμένη, μτφ) στην τσίτα
  (αργκό, μτφ) τσιτωμένος
Στην γιάπικη Αγγλετέρα και Ελβετία έτσι αποκαλούν τον "φορτωμένο"; Για το "ανακόλουθος" ποιά λέξις χρησιμοποιείται;
Inconsistent

Το κατατροπωσατε το τρολλ μπράβο
Silvestro

Δημοσίευση από Silvestro »

Έτσι λες εσύ... Μου επιτρέπεις να έχω τη δική μου εικόνα για το τι είναι ΠΑΟΚ; Για μένα είναι το να παίζω με Κνολ και Σαλμον και να έχω την ίδια προσμονή όλη την εβδομάδα για να πάρω το διπλό στον γαυρο και την ίδια πίστη και αισιοδοξία, με αυτήν που είχα από την πρώτη μέρα που έγινα ΠΑΟΚ και με αυτήν που έχω και σήμερα. Είναι να παίζω με τη Ντόρτμουντ στην Τούμπα και στο 1-1 στο 85' να θέλω να σκίσω τα ρούχα μου γιατί ο παίκτης μας δεν τρέχει να εκτελέσει το πλάγιο και κάνει καθυστέρυση. Παρασκήνιο και υπόκοσμος υπάρχει, αλλά ως ΠΑΟΚ απλά "ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ"! Για καμία κλάψα δεν έγινα ΠΑΟΚ! ΄

Τώρα για τις υπόλοιπες αναφορές περι σταλινισμού, απλώς επιβεβαιώνονται από προηγούμενα ποστ.. Ενώ αρχικά υπήρξαν 2-3 νορμαλ απαντήσεις που παραπέμπουν σε συζήτηση, αμέσως πήγαμε στις ταμπέλες, στην ομάδα αλήθειας, στο οτι πιθανότατα είμαι σκουλίκι και τελικά αν δεν γουστάρω, να σηκωθώ να φύγω...

Γι'αυτό δεν μίλησα για σταλινικές πρακτικές από τους μοντς, απλά για ανοχή..

Η ιστορία πάει ως εξής: αν συνεχίσουμε να διαφωνούμε, θα συνεχίσουν οι διάφοροι τα περι σκουλικιού που δεν ασπάζεται την επικρατούσα κλακαδόρικη άποψη, θα αρχίσουν τα "πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τέτοιες κουβέντες", "στείλτε τον!", " και πολύ αντέξατε" και στο τέλος θα υπάρξει και το χειροκρότημα μετα από την ικανοποίηση του κοινού περί δικαίου αισθήματος.. Το έχω δει το έργο να συμβαίνει άπειρες φορές όταν υπάρχει διαφορετική άποψη. Όπως προείπα, παρακολουθώ το σαιτ από την ίδρυσή του και πιθανότατα θα συνεχίσω να το κάνω.

Προσοχή, δε λέω ότι δεν υπάρχουν προβοκάτορες που θα πρέπει να τιμορούνται για λεγόμενα, αλλά τελικά χρησιμοποιείται αυτό ώστε να αποκλείτεται με την ίδια διαδικασία και η διαφορετική άποψη. Και γι αυτό και μιλάω για μέθοδο.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Το ότι κάνει κάποιος κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό. Τα 25 χιλ. είναι το ελάχιστο που απαιτεί ο νόμος για να υφίσταται μια ΑΕ, @george188 και @Guitarman διορθώστε με αν κάνω λάθος σας παρακαλώ.

Ο βάζελος είναι μια ομάδα που ξοδεύει εκατομμύρια, αλλά λογιστικά είναι "άδεια" και φορτωμένη με χρέη προς τον ιδιοκτήτη της (69 εκ. υποχρεώσεις).
O ΠΑΟΚ ακόμα και πριν τον Μυστακίδη, ήταν λογιστικά πιο σοβαρή εταιρεία από τον βάζελο. Το να λέμε "έτσι λειτουργούν οι ΚΑΕ" για εμένα είναι λάθος.

Αν ο Γιαννακόπουλος αποφασίσει να φύγει αύριο, ο βάζελος απλώς διαλύεται. Αυτό το μοντέλο θέλετε και σε εμάς; Αυτό είναι το σωστό; Και όχι το να μπαίνουν τα χρήματα στην ΚΑΕ με ΑΜΚ ώστε να γίνονται δικά της κεφάλαια;

Το ότι ο βάζελος λειτουργεί με 25 χιλ κεφάλαιο και 69 εκ. χρέη προς τον ιδιοκτήτη του, έλα ρε παιδιά δεν είναι προς μίμηση, είναι ομηρία.

Δεν θα βαφτίσουμε το λάθος του βάζελου ως σωστό για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται δανειστές, χρειάζεται ιδιοκτήτη που θα τον ελευθερώσει από τα χρέη, όχι που θα του προσθέσει νέα για να δημιουργήσει εξάρτηση.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
Ιάσονας, Guitarman, palok
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Silvestro έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 09:43 Έτσι λες εσύ... Μου επιτρέπεις να έχω τη δική μου εικόνα για το τι είναι ΠΑΟΚ; Για μένα είναι το να παίζω με Κνολ και Σαλμον και να έχω την ίδια προσμονή όλη την εβδομάδα για να πάρω το διπλό στον γαυρο και την ίδια πίστη και αισιοδοξία, με αυτήν που είχα από την πρώτη μέρα που έγινα ΠΑΟΚ και με αυτήν που έχω και σήμερα. Είναι να παίζω με τη Ντόρτμουντ στην Τούμπα και στο 1-1 στο 85' να θέλω να σκίσω τα ρούχα μου γιατί ο παίκτης μας δεν τρέχει να εκτελέσει το πλάγιο και κάνει καθυστέρυση. Παρασκήνιο και υπόκοσμος υπάρχει, αλλά ως ΠΑΟΚ απλά "ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ"! Για καμία κλάψα δεν έγινα ΠΑΟΚ! ΄

Τώρα για τις υπόλοιπες αναφορές περι σταλινισμού, απλώς επιβεβαιώνονται από προηγούμενα ποστ.. Ενώ αρχικά υπήρξαν 2-3 νορμαλ απαντήσεις που παραπέμπουν σε συζήτηση, αμέσως πήγαμε στις ταμπέλες, στην ομάδα αλήθειας, στο οτι πιθανότατα είμαι σκουλίκι και τελικά αν δεν γουστάρω, να σηκωθώ να φύγω...

Η ιστορία πάει ως εξής: αν συνεχίσουμε να διαφωνούμε, θα συνεχίσουν οι διάφοροι τα περι σκουλικιού που δεν ασπάζεται την επικρατούσα κλακαδόρικη άποψη, θα αρχίσουν τα "πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τέτοιες κουβέντες", "στείλτε τον!", " και πολύ αντέξατε" και στο τέλος θα υπάρξει και το χειροκρότημα μετα από την ικανοποίηση του κοινού περί δικαίου αισθήματος.. Το έχω δει το έργο να συμβαίνει άπειρες φορές όταν υπάρχει διαφορετική άποψη. Όπως προείπα, παρακολουθώ το σαιτ από την ίδρυσή του και πιθανότατα θα συνεχίσω να το κάνω.

Προσοχή, δε λέω ότι δεν υπάρχουν προβοκάτορες που θα πρέπει να τιμορούνται για λεγόμενα, αλλά τελικά χρησιμοποιείται αυτό ώστε να αποκλείτεται με την ίδια διαδικασία και η διαφορετική άποψη. Και γι αυτό και μιλάω για μέθοδο.

Αυτά που λες έχω όλη την καλή διάθεση οχι απλώς να τα ακούσω αλλά και σε μεγάλο βαθμό να τα δεχθώ

Μερικές σημειώσεις:

1. Το αισχρό και πολύ χαμηλού επιπέδου κλίμα που επικρατεί, το επεδίωξε εσκεμμένα ΜΙΑ πλευρά. Και ατομική, αλλά και συλλογική. Δεν ήταν ούτε καταλάθος, ούτε παρεξήγηση, ούτε στιγμιαίο. Δεν ξεκίνησε στα καλά καθούμενα. Και δεν θα μπω ΞΑΝΑ σε λεπτομέρειες, έχουν αναλυθεί μέχρις εσχάτων. Υπάρχει λοιπόν αδιαμφισβήτητη ευθύνη που ΔΕΝ πηγάζει από το σχόλιο έκανε κάποιος / κάποιοι ΜΕΤΑ ΕΟΡΤΗΣ.

2. Ο κόσμος λοιπόν που αισθάνθηκε προσβεβλημένος και εξοργισμένος, σίγουρα ΔΕΝ δικαιούται να λέει ο,τι θέλει και να κυνηγάει φαντάσματα, όμως αυτό είναι ενα στατιστικά προβλέψιμο σφαλμα όταν έχεις προσβάλλει τόσες χιλιάδες κόσμου.

3. Διαφωνούμε λοιπόν κάθετα με οποιονδήποτε εν είδει σερίφη επιτίθεται, φιμώνει, μειώνει κάθε αντίθετη άποψη. Ταυτόχρονα όμως πρέπει κάπως να διασφαλίσουμε οτι θα γίνει αντιληπτό το ΜΕΓΕΘΟΣ του τρυπήματος που επιδιώχθηκε και συνεχίζει να επιδιώκεται. Αν επι έξι μήνες ήταν περίπου "πως τολμάτε να είστε τσουτσέκια του Σαββίδη και να μην χαίρεστε με τις αλλαγές", ε τώρα πλέον και οι τυφλοί είδαν, και οι κουφοί άκουσαν. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ανοχή λοιπόν στην πραγματικότητα ήταν αυτή που το σαιτ έδειξε απέναντι σε ανθρώπους ΕΙΤΕ στημένους ΕΙΤΕ τρομερά μπερδεμένους ως προς το τι θέλουν και τι προσδοκούν από τον ΠΑΟΚ στη ζωή τους. Οχι το ανάποδο. Ναι, τόσο μεγάλο θεωρώ οτι ήταν το "εγκλημα".

4. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση διαχειριστή οποιουδήποτε φόρουμ - τσατ κλπ. Πως ακριβώς θεωρείς οτι θα έκανες τη δουλειά; Θα περνούσες συνέντευξη κάθε μέλος για να κρίνεις τι προθέσεις έχει; Ζούμε στην εποχή των φεϊκ λογαριασμών και ειδήσεων. Ο καθένας γράφει και πουλάει οτι του κατέβει προς εξυπηρέτηση συμφερόντων.

5. Σε ΑΥΤΟ το περιβάλλον, κάνουμε αφιλοκερδώς και με τρομερό κόπο και κυρίως ψυχική φθορά, οτι μπορούμε ώστε να έχουμε ένα ΚΑΘΑΡΟ περιβάλλον όπου οποιοσδήποτε σέβεται συνανθρώπους, συνοπαδούς και βεβαίως τις γνωστές αξίες του συλλόγου, θα έχει βήμα για να μιλήσει. Πέφτουμε έξω/κάνουμε λάθος κάποιες φορές; ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. Δεν αλλάζει ο πυρήνας του εγχειρήματος όμως.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
Χωρικός, astral, Ιάσονας
Silvestro

Δημοσίευση από Silvestro »

Αρχικά να πω πως εκτιμώ βαθύτατα το γεγονός ότι μπήκες στη διαδικασία να απαντήσεις και ιδιαίτερα για το ύφος της απάντησης. Ίσως δεν είναι το κατάλληλο τόπικ, ίσως και να είναι.. να θέσω λοιπόν κάποιους προβληματισμούς.

Ο Ιβάν, μέχρι τώρα έπαιζε στην περιοχή χωρίς αντίπαλον δέος. Το οτιδήποτε έκανε ή δεν έκανε εκτός ποδοσφαίρου, δεν είχε επι της ουσίας αντίκτυπο στον ΠΑΟΚ, γιατί πολύ απλά ο παοκτσης κάνωντας πάντα μια απλή προσθαφαίρεση του που ήταν και που είναι, έβαζε τα κλάματα. Ωστόσο σε πάμπολες των περιπτώσεων και ξεκατίνιασμα υπήρξε και προσβολή της κοσμοθεωρίας και της αισθητικής πολλών συνοπαδών υπήρξε και υπάρχει. Όμως όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, όσο η ομάδα πηγαίνει καλά, όλα καλά, γιατι στο τέλος μας ενδιαφέρουν οι Κυριακές μας και το γήπεδο.
Ερχόμενο το αντίπαλον δέος, που ναι, δεν έχει αποδείξει τίποτα ακόμη, μπαίνει αναγκαστικά στη μέση ο ΠΑΟΚ. Όλο μου το σκεπτικό έγκειται στο ότι και αντίστροφα να ήταν πράγματα και πρόσωπα, βλέποντας που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν και οι δύο σε προσωπικό επίπεδο, θα λέγαμε τα ίδια.
Προφανώς και ζουν σε συννεφάκι όσοι ευχονταν συνεργασίες, όμως νομίζω ότι αρχικά μια παράλληλη πορεία με επιτυχίες και στα δύο τμήματα, είναι εφικτή. Τη σύγκρουση τελικά ενδέχεται να μην την αποφύγουμε, και η ενδεχόμενη τότε προσωρινή παρακμή του ενός τμήματος ή του άλλου, θα είναι αναπόφευκτη. Όμως οι αιτίες θα είναι άλλες. Θα είναι αυτές που έφεραν τον έναν ή τον άλλον εξαρχής στην ομάδα, δηλαδή η έξω από τον ΠΑΟΚ ατζέντα και όχι η ομάδα.

Γι΄αυτό και λέω ότι έχουμε να δούμε πολλά επισόδια ακόμη, δεν έχω κάποια πληροφόρηση.

Τέλος, μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, το ότι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο Μυστακίδης είναι σε κάθε ματς στο παλατάκι. Τζογάρει με τις πιθανότητες να φάει κράξιμο, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα με τη δεδομένη εικόνα του απόμακρου, την οποία και ενίσχυσε με τις πρώτες και μοναδικές δηλώσεις, να έρχεται μια φορά το εξάμηνο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Φίλε Silvestro, καταρχήν να ξεκινήσουμε λέγοντας πως οτιδήποτε κάνουν οι ιδιοκτήτες μας εκτός της ομάδας μας δεν μας απασχολούν ιδιαίτερα. Επιπλέον, είναι ξεκάθαρο και προφανές πως ο κ. Σαββίδης και ο κ. Μυστακίδης στα του ΠΑΟΚ δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.

Δεν μπορώ όμως σε κανένα σημείο να δεχτώ αυτό το λεγόμενο "αμοιβαίο" ξεκατίνιασμα. Ο κ. Μυστακίδης θα μπορούσε ευλόγως να έρθει, να πάρει ήσυχα το μπάσκετ, να σεβαστεί το σύλλογο και να είναι καβάλα στο άλογο, αυτή τη στιγμή να πίνουν όλοι νερό στο όνομά του (με τα αγωνιστικά λάθη και σωστά του).

Η συμπεριφορά του κ. Μυστακίδη όμως όσον αφορά τον σύλλογο ΠΑΟΚ ήταν προσβλητική από την πρώτη στιγμή. Από την ιστορία που δημιούργησε και συντήρησε στο θέμα του ποδοσφαιρικού γηπέδου, σε συνεργασία με κάποιους "προδότες" -κατά τη γνώμη μου-.

Συνεχίστηκε με τη διαδικασία αγοράς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και συνεχίστηκε επίσης μετά την εξαγορά της, με ενέργειες που το μόνο που κάνουν είναι να γιγαντώνουν το αίσθημα της αναξιοπιστίας. Δεν ξέρω γενικά πολλούς ιδιοκτήτες που στο πρώτο διάστημα που αναλαμβάνουν, να προσπαθούν να ανάψουν όσο το δυνατό περισσότερες φωτιές, αντί να σβήσουν.

Γενικά νομίζω, πως το όλο σκεπτικό "κάποιας" μάχης μεταξύ δυο δισεκατομμυριούχων, λειτουργεί αποκλειστικά σαν ασπίδα του ενός από τους δυο. Δεν θα έπρεπε να τίθεται ποτέ τέτοια συζήτηση. Ο κ. Μυστακίδης κρίνεται για τις ενέργειές του στον σύλλογο ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης το ίδιο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από αυτή την βάση και από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κρίνει όπως θέλει. Ο συμψηφισμός και το τσουβάλιασμα όμως από εμένα προσωπικά δεν θα κριθεί ποτέ αντικειμενικά. :geek:
These users thanked the author Sera4 for the post (total 6):
astral, psychologos, Ιάσονας, Maklaz, leomatos88, eorptol1
george188

Δημοσίευση από george188 »

Maklaz έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 10:48 Το ότι κάνει κάποιος κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό. Τα 25 χιλ. είναι το ελάχιστο που απαιτεί ο νόμος για να υφίσταται μια ΑΕ, @george188 και @Guitarman διορθώστε με αν κάνω λάθος σας παρακαλώ.

Ο βάζελος είναι μια ομάδα που ξοδεύει εκατομμύρια, αλλά λογιστικά είναι "άδεια" και φορτωμένη με χρέη προς τον ιδιοκτήτη της (69 εκ. υποχρεώσεις).
O ΠΑΟΚ ακόμα και πριν τον Μυστακίδη, ήταν λογιστικά πιο σοβαρή εταιρεία από τον βάζελο. Το να λέμε "έτσι λειτουργούν οι ΚΑΕ" για εμένα είναι λάθος.

Αν ο Γιαννακόπουλος αποφασίσει να φύγει αύριο, ο βάζελος απλώς διαλύεται. Αυτό το μοντέλο θέλετε και σε εμάς; Αυτό είναι το σωστό; Και όχι το να μπαίνουν τα χρήματα στην ΚΑΕ με ΑΜΚ ώστε να γίνονται δικά της κεφάλαια;

Το ότι ο βάζελος λειτουργεί με 25 χιλ κεφάλαιο και 69 εκ. χρέη προς τον ιδιοκτήτη του, έλα ρε παιδιά δεν είναι προς μίμηση, είναι ομηρία.

Δεν θα βαφτίσουμε το λάθος του βάζελου ως σωστό για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται δανειστές, χρειάζεται ιδιοκτήτη που θα τον ελευθερώσει από τα χρέη, όχι που θα του προσθέσει νέα για να δημιουργήσει εξάρτηση.
Iδιοκτητη εχει φιλε μου, ειναι σαν να λεμε το μαγαζι το δικο μου χρωσταει στο αλλο το μαγαζι το δικο μου. Και αν ποτέ φυγει προφανως δεν θα φυγει τζαμπα, πωληση θα γινει οπως το αντιστοιχο θα κανει και ο γιανακοπουλος. Αυτο που λεω ειναι οτι δεν ειναι κατι παρανομο και οτι ακολουθειται αρκετα, νομιζω οτι κ η ΚΑΕ σκουληκι το ιδιο ακριβως μοντελο ακολουθει πλεον
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Silvestro έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 09:43 Έτσι λες εσύ... Μου επιτρέπεις να έχω τη δική μου εικόνα για το τι είναι ΠΑΟΚ; Για μένα είναι το να παίζω με Κνολ και Σαλμον και να έχω την ίδια προσμονή όλη την εβδομάδα για να πάρω το διπλό στον γαυρο και την ίδια πίστη και αισιοδοξία, με αυτήν που είχα από την πρώτη μέρα που έγινα ΠΑΟΚ και με αυτήν που έχω και σήμερα. Είναι να παίζω με τη Ντόρτμουντ στην Τούμπα και στο 1-1 στο 85' να θέλω να σκίσω τα ρούχα μου γιατί ο παίκτης μας δεν τρέχει να εκτελέσει το πλάγιο και κάνει καθυστέρυση. Παρασκήνιο και υπόκοσμος υπάρχει, αλλά ως ΠΑΟΚ απλά "ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ"! Για καμία κλάψα δεν έγινα ΠΑΟΚ! ΄

Συλβέστρο, την αναφορά στα σκουλήκια εγώ την έκανα. Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ούτε είπα ούτε υπονόησα ότι είσαι σκουλήκι. Το θεωρώ μεγάλη προσβολή και σε καμία περίπτωση δε σε γνωρίζω κι από χθες για να σε προσβάλλω.

Έκανα έναν παραλληλισμό μόνο, ανάμεσα σε αυτό που λένε πχ τα σκουλήκια ότι στον ΠΑΟΚ δεν είμαστε και τόσο πολλοί, αλλά είμαστε καλοί στην προπαγάνδα και γι' αυτό έχουμε πείσει τους άλλους ότι είμαστε όντως περισσότεροι, και σε αυτό που είπες ότι ο Σαββίδης είναι πολύ καλός στην επικοινωνία και γι' αυτό έχουμε φάει το παραμύθι κτλ.

Με ενοχλεί όμως φίλε να λες ότι τρώω κουτόχορτο, ότι είμαι προσωπολάτρης, ότι η άποψή μου είναι αυτή των κλακαδόρων που έγραψες τώρα κτλ. Δεν τα είπες για μένα προσωπικά προφανώς, τα είπες όμως για όσους υποστηρίζουν τις απόψεις που κι εγώ υποστηρίζω.

Για να το κλείσω, το έχω παράπονο να σου πω την αλήθεια: ότι δεν υπάρχει ένας θετικά διακείμενος ως προς την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είτε να μην καταφέρεται και ενάντια στον Σαββίδη, είτε να μην έχει κλείσει τα μάτια απέναντι στην αήθη συμπεριφορά με την οποία αντιμετωπίζεται ο Σαββίδης. Με άλλα λόγια, να ακούσω επιτέλους ένα θετικό επιχείρημα υπέρ του Μυστακίδη, που να αφορά τον ίδιο και μόνο.

Και τέλος, σε ό,τι με αφορά, δεν ξύπνησα ένα πρωί αντιπαθώντας τον Μυστακίδη. Μου έχει δώσει το δικαίωμα να το κάνω με ΟΛΕΣ τις μέχρι τώρα κινήσεις του. Προσωπικά δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ, διότι έφερε στον ΠΑΟΚ τον διχασμό και την σύγκρουση. Μάλιστα, τα έφερε συνειδητά, μπας και μπορέσει να επιβάλλει την παρουσία του.

Τα δε περί Στάλιν... Ούτε ο ίδιος ο Γκαίμπελς φίλε δε θα είχε βομβαρδίσει όλο το ίντερνετ, όπως το έκαναν οι φιλοτελιστές από το καλοκαίρι μέχρι και πρόσφατα. Πήγε ν' ανατιναχτεί η ομάδα ολόκληρη! Συνειδητά και με σχέδιο. Δεν είναι το θέμα μας το ίντερνετ όμως και σίγουρα όχι το φόρουμ: στην πραγματική ζωή εκεί έξω απέτυχαν. Το πραξικόπημα δεν πέρασε. Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου μας τους έδειξε ότι στον ΠΑΟΚ δε χωράει τέτοια αηδία, τέτοια σαπίλα.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 8):
psychologos, astral, Guitarman, Montrealiotis, Sera4, Maklaz, Χωρικός, theo-drama
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Από Ιούνη φτάσαμε Φλεβάρη και καθε λίγες μέρες εμφανίζονται κάποιοι ισαποστακηδες κ η κουβέντα κανει κύκλους. Τα ίδια κ τα ίδια. Κάποιοι ισαποστακηδες ειναι όντως μπερδεμενοι ή θαμπωμενοι απο την προοπτική να μεγαλώσει πάλι το μπάσκετ. Κάποιοι δεν γουστάρουν Ιβάν και επειδη δεν μπορούν να κράξουν στα ίσια (τι να πουν? Ότι δεν έφερε μπακ και για αυτο πρεπει να φτιάξει το γήπεδο ο Τελης? - Βεβαια και αυτό το ακούσαμε όλους αυτούς τους μήνες). Κάποιοι ειναι στημένοι και τρολ.

Οποία και να ειναι τα κίνητρα των ισαποστακηδων η φρασεολογία δεν αλλάζει... εξισώνουν τον σωτήρα του συλλόγου (και όχι της ΠΑΕ μόνο) με κάποιον που πριν μπει καν στο σύλλογο τα εχει κανει (προσπαθει να τα κανει) μπουρδελο ολα. Και όταν θα τους απαντήσουν μερικές λογικές φωνές εδω μεσα, το παίζουν και θιγμενοι.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΙΒΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΟ.

Ο ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΜΎΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΔΊΚΙΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΛΕΨΕΙ" ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.

Τα παραπάνω δεν ειναι απόψεις. Ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ αδιαπραγματευτα μετα απο τοσους μήνες. Αν αυτο το θεωρεί κάποιος ως Σταλινικη σταση/προσέγγιση ανήκει σε μια απο τις 3 παραπάνω κατηγορίες. Αν ακομα ελπίζει και ειναι μπερδεμένος ελπίζω να καταλάβει σύντομα το λάθος του. Αν ανήκει σε μια απο τις άλλες δυο κατηγορίες, ειναι για λυπηση και εν δυνάμει επικίνδυνος.

Άιντε πια με τον αναθεωρητισμο απο τα lidl...
These users thanked the author Guitarman for the post (total 6):
Andrew R, astral, eorptol1, theo-drama, Montrealiotis, lunatic4
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κάποιος πιο πονηρός θα έλεγε πως η νομική σύμβουλος «παραιτήθηκε» λόγω…σταλινικών πρακτικών
Άβαταρ μέλους
Guitarman

george188 έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 13:02
Maklaz έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 10:48 Το ότι κάνει κάποιος κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό. Τα 25 χιλ. είναι το ελάχιστο που απαιτεί ο νόμος για να υφίσταται μια ΑΕ, @george188 και @Guitarman διορθώστε με αν κάνω λάθος σας παρακαλώ.

Iδιοκτητη εχει φιλε μου, ειναι σαν να λεμε το μαγαζι το δικο μου χρωσταει στο αλλο το μαγαζι το δικο μου. Και αν ποτέ φυγει προφανως δεν θα φυγει τζαμπα, πωληση θα γινει οπως το αντιστοιχο θα κανει και ο γιανακοπουλος. Αυτο που λεω ειναι οτι δεν ειναι κατι παρανομο και οτι ακολουθειται αρκετα, νομιζω οτι κ η ΚΑΕ σκουληκι το ιδιο ακριβως μοντελο ακολουθει πλεον
Αν ειναι πεπατημένη να φορτώνουν με χρέη τις ομάδες (χωρις να βαζουν κεφαλαιο) ειναι βέβαιο οτι θα κανει και ο Τελης το ίδιο. Εχω άλλη άποψη Γιώργο. Οταν βάζεις κεφάλαιο σε μια αθλητική εταιρία ξερεις οτι θα τα χάσεις τα λεφτακια σου. Οταν τα βαζεις ως χρεη-υποχρεωση αφήνεις ενα παραθυράκι να πάρεις κατι πίσω οταν φυγεις. Με αλλα λόγια και όταν φυγεις μπορεις να κρατάς δέσμια την ομάδα κυνηγώντας τη για αυτα που σου χρωστάει. Κατι που δεν μπορεις να κανεις αν βάλεις κεφάλαιο. Οποτε διαφωνώ μαζί σου στο οτι ειναι το ίδιο πράγμα επειδη και οι 2 εταιρίες ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματία. Ο Τελης κιόλας με την όλη στάση του δεν με εμπνέει οτι αν αποφασίσει να φύγει θα το κανει ομαλά... Δεν μπήκε ομαλά και δεν θέλει να ομαλοποιηθει η κατάσταση δημιουργώντας συνεχώς εντάσεις. Γιατί να πιστέψω οτι αν / οταν φύγει θα το κανει ομαλά? Οποτε για εναν τέτοιο ανθρωπο θα ηθελα να ειναι καλυμμένη η ομάδα και να έχει κεφάλαιο στον ισολογισμό της και οχι υποχρεώσεις.

Μακάρι τα πράγματα να εξελιχθούν οπως τα λες και να μας βγει dpg ο Τέλης. Δυστυχώς δεν εχω κατι να αισιοδοξω ομως και για αυτό θα ηθελα να δω μια συντηρητική προσέγγιση με κανονική ΑΜΚ παρα αυτα τα μαγειρέματα που κανουν οι υπόλοιπες ομάδες.

@Maklaz ναι φιλε 25Κ το ελαχιστο
These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
Maklaz, theo-drama
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”