Σωστος που το αναφερεις. Παραλειψη μουSpecial 4 έγραψε:Γι' αυτο ρωτησα τον Odi
Γιατι ο Τσορμπατζογλου εχει πει ξεκαθαρα οτι ο Λουτσεσκου απερριψε τον Μπακαγιοκο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- loukas karadimos
αλήθεια σας έχει βαρέσει η ζέστη και γράφετε ότιναναι
Κάντε υπομονή μέχρι μεθαύριο το μεσημέρι, δύσκολο? Ξέρετε ποσό δύσκολο είναι να μπαίνεις εδώ μέσα και να διαβάζεις ότι αυτοί που πήγαν στην προπόνηση δεν θέλουν τον μειτε;κάπου ώπα
Τραγικό να ψάχνεις τόσους παίχτες κλειδιά τελευταία στιγμή αλλά δεν είναι όλα μαύρα , από τη μέση και μπροστά είμαστε ΦΩΤΙΑ . Κάι αυτό έγινε φέτος , στο ίδιο καλοκαίρι για το οποίο γκρινιάζετε σαν...
τα εύκολα μείνανε και με τον έναν η με τον άλλο τρόπο με ΤΟΣΗ ρευστότητα που υπάρχει θα γίνουν
Υπομονή
Επεξεργάστηκε. Ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς.
Mod team
Κάντε υπομονή μέχρι μεθαύριο το μεσημέρι, δύσκολο? Ξέρετε ποσό δύσκολο είναι να μπαίνεις εδώ μέσα και να διαβάζεις ότι αυτοί που πήγαν στην προπόνηση δεν θέλουν τον μειτε;κάπου ώπα
Τραγικό να ψάχνεις τόσους παίχτες κλειδιά τελευταία στιγμή αλλά δεν είναι όλα μαύρα , από τη μέση και μπροστά είμαστε ΦΩΤΙΑ . Κάι αυτό έγινε φέτος , στο ίδιο καλοκαίρι για το οποίο γκρινιάζετε σαν...
τα εύκολα μείνανε και με τον έναν η με τον άλλο τρόπο με ΤΟΣΗ ρευστότητα που υπάρχει θα γίνουν
Υπομονή
Επεξεργάστηκε. Ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς.
Mod team
Δεν υπαρχει περιπτωση να το επιτρεψει αυτο ο Λουτσεσκουaivas19 έγραψε:«Πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει ο Μπράντον Τόμας»
Απο Νοβασπορτς
Θα φτασει στα ορια του
Στην τελευταια συνεντευξη τυπου εσταζε μελι για τον Μπραντον κ τον αποθεωνε
Θα απορριφθει η πρόταση
Δικη μου εκτιμηση/προβλεψη
Πάντως πιθανή έλευση Μειτε μόνο εδώ μέσα συντηρείται. Μοιάζει να έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.
Το μόνο καλό είναι ότι με τόσο κράξιμο που πέφτει για Κολευ και Μπακαγιοκο οι προσδοκίες είναι τόσο χαμηλές που πολλοί θα νιώσουν έκπληξη αν είναι κανονικοί παίκτες.
Το μόνο καλό είναι ότι με τόσο κράξιμο που πέφτει για Κολευ και Μπακαγιοκο οι προσδοκίες είναι τόσο χαμηλές που πολλοί θα νιώσουν έκπληξη αν είναι κανονικοί παίκτες.
To δημοσιευμα για Μπραντον αναφερει ετσι κι αλλιως οτι και ο παικτης παρολο που η προταση ειναι πολυ καλυτερη απο τα λεφτα που παιρνει εδω, δεν σκεφτεται να αποχωρησει.
Με 5 εκ. τον δίνουμε και μένει τρίτος ο Σαμάτα και όλοι ευχαριστημένοι - για Λουτσέσκου δεν ξέρω...aivas19 έγραψε:«Πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει ο Μπράντον Τόμας»
Απο Νοβασπορτς
Δεν πρέπει να είναι εν ενεργεία διεθνής για να πάει Σαουδική Αραβία;
Εάν έρθει ο Μπακαγιοκο θα θέλει 2 μήνες να είναι έτοιμος για να παίξει και μετά άλλους 2 μήνες να βρει τα πατήματα του. Δυστυχώς εκεί θα έρθει η διακοπή Χριστουγέννων οπότε άλλο ένα μήνα.
Τέλη Φεβρουαρίου θα τελειώσουν οι δικαιολογίες, θα αποδεχτείτε ότι είναι παλτο και θα αρχίσετε να ψάχνετε πως θα τον ξεφορτωθούμε. Αν και σε ομάδα που έδωσε 3 ευκαιρίες σε Εσιτι , βλέπω να του δίνουμε και μια ακόμα ευκαιρία, μετά από κανονική προετοιμασία του χρόνου το καλοκαίρι
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τέλη Φεβρουαρίου θα τελειώσουν οι δικαιολογίες, θα αποδεχτείτε ότι είναι παλτο και θα αρχίσετε να ψάχνετε πως θα τον ξεφορτωθούμε. Αν και σε ομάδα που έδωσε 3 ευκαιρίες σε Εσιτι , βλέπω να του δίνουμε και μια ακόμα ευκαιρία, μετά από κανονική προετοιμασία του χρόνου το καλοκαίρι
- ΑποστόληςΑ
+1Tolaros έγραψε:Σας είπε ρε γκρινιάρηδες ο πριστ ότι θα κλείσει ο Μποβέ και κράζετε?
Είπε ή δεν είπε ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται με Ρώμη 2 μέρες πριν βγει το όνομα ? Σας είπε ότι υπέγραψε ?
Τισουνταλι δε σας είπε ΤΤ τόσες μέρες πριν?
Κάντε ignore και μην τον διαβάζετε άμα δε θέλετε
Ακριβώς αυτό. Ο άνθρωπος είναι Υπερηρωας τι τζενεραλ και χαζομάρες.Blackgr4 έγραψε:Κάθε βράδυ, την ώρα της προσευχούλας (για όσους το κάνουν), ένα ευχαριστώ στον Κύριο που έχουμε τον Ράζβαν στον πάγκο και μία παράκληση να τον έχει καλά να κάνει ΞΑΝΆ τα μαγικά του.
Αυτό θα πω και αν δεν υπάρχει καμία ΣΟΒΑΡΉ (το τονίζω) εξέλιξη στα μεταγραφικά αποσύρομαι από το τόπικ.
Τις απόψεις μου άλλωστε τις έχω καταθέσει.
Ράζβαν καλή τύχη.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό είναι δεδομένο;;cartman έγραψε:Εάν έρθει ο Μπακαγιοκο θα θέλει 2 μήνες να είναι έτοιμος για να παίξει και μετά άλλους 2 μήνες να βρει τα πατήματα του. Δυστυχώς εκεί θα έρθει η διακοπή Χριστουγέννων οπότε άλλο ένα μήνα.
Να ξέρουμε αν δε γίνει τι θα λεμε
.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έρθει πρόταση 5 εκ για Μπράντον τον κάνουμε πακέτο δώρο. Παραμένει Σαμάτα για τρίτη λύση/ 

Όλε...όλε .. όλε...Eagle1980 έγραψε:Αν έρθει πρόταση 5 εκ για Μπράντον τον κάνουμε πακέτο δώρο. Παραμένει Σαμάτα για τρίτη λύση/
-
Πριν ακομη κανω λογαριασμο εμπαινα και διαβαζα σε αυτο το τοπικ καθε καλοκαιρι μηπως και μαθω κατι παραπανω για τις μεταγραφες..περσι και ακομη περισσοτερο φετος το τοπικ εχει καταντησει μια μονιμοι μιρλα και εχει κουρασει..γραφετε οι ιδιοι τα ιδια δεκα και εικοσι φορες..δικαιωμα σας να μην σας αρεσει κατι με τον σχεδιασμο της παε η να μην σας αρεσει καποιος παικτης αλλα δεν χρειαζεται να το γραφεται εικοσι φορες αλλαζοντας μερικες λεξεις..οσο για το οτι σε σχεση με τους αλλους ειμαστε πισω σε οργανωση για περαστε μια βολτα σε φορουμ τους να δειτε αν γραφουν ποσο καλα πανε ολα η λενε τα ιδια με εσας...