Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Equalizer »

buffalobill4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Άρχισαν οι μεγαλοδημοσιογραφοι που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ να κάνουν μασάζ για πωλήσεις. Όλοι μπορείτε να καταλάβετε ποιοι παίκτες μπορούν να πουληθούν και να φέρουν πόσα που θα "μειώσουν την χασούρα των 24εκ".

Οι πωλήσεις αυτές όμως αν γίνουν τώρα θα σημάνουν game over για την διοίκηση με το υπάρχον κλίμα (προσωπική άποψη) οπότε θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθουν άμεσα ένας ή 2 ποδοσφαιριστές καθρεφτάκια ώστε να δικαιολογηθουν οι πωλήσεις.

Αυτός είναι ο φετινός σχεδιασμός.

ΟΧΙ

Δεν ειναι αυτός ο φετινός σχεδιασμός.

Μη διασπείρετε τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ως δεδομένες καταστάσεις.

ΑΝ έρθει πρόταση καλή, βεβαίως και όλοι πωλούνται. Αυτή ακριβώς είναι η εκπεφρασμένη πολιτική του ΠΑΟΚ εδώ και 15 χρόνια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η ΠΑΕ σχεδιάζει, προωθεί ή προσδοκά σε αυτό.
Να μην γράφουμε εμείς τα συμπεράσματα μας αλλά να γράφεις εσύ τα δικά σου. Τα authorised ones.

Όταν σε μια χρονιά που έγινε πιο ξεκάθαρη από ποτέ η ανάγκη για ποιότητα και προσωπικότητα στην ομάδα, στη 1 Ιουνίου αυτό που διαβάζουμε από δημοσιογράφους που δεν τους λες και αντιπολιτευομενους στην διοίκηση, μάλλον το αντίθετο, είναι για το έλλειμμα, εσύ πες ότι στόχος δεν είναι οι πωλήσεις και η ρευστοποιηση αλλά η επένδυση και η αύξηση του μπάτζετ. Εγώ λέω ότι θα πάμε σε ρευστοποιηση και μένει να δούμε τι θα φέρει ο χρόνος. Άλλωστε δεν είμαι από αυτούς που δεν το παραδέχονται όταν είχαν λάθος προσέγγιση.

Δεν έχει να κάνει με το τι ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ έβγαλα εγώ.

Έχει να κάνει με κάτι που αντικειμενικά δεν το στηρίζεις ΠΟΥΘΕΝΑ παρά μόνο σε ένα συμπέρασμα που έβγαλες από κάτι έγραψε ο Κόλκας (ο οποίος παρεμπιπτόντως αναφέρεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό όπως η "αποεπενδυση" που στηλιτεύουν κάποιοι το Σαββίδη πως κάνει) και το παρουσιάζεις εν τέλει ως κάτι δεδομένο, συμβάλλοντας στο τοξικό και βαθύτατα αρνητικό κλίμα που επικρατεί.

ΒΕΒΑΙΩΣ και μπορεί να γίνουν πωλήσεις. Το γράφω ρητά.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ όμως, δεν είναι αυτός.

Εμάς οι πληροφορίες μας λένε οτι τα βασικά "ασημικά" ΔΕΝ θέλουν να τα πουλήσουν φέτος. Ντέλιας, Κουλιε κλπ.

Ναι, άμα αποκλειστούμε ξανά απ τον Ιούλιο, προφανώς και είναι πιθανό να αλλάξει αυτό για λογους επιβίωσης. Φαντάζομαι καταλαβαίνουν όλοι όμως οτι ο σχεδιασμός και η στόχευση δεν είναι να αποκλειστούμε...

Και εντελώς άλλο πράγμα να έρθει πχ αύριο η Χ Λυόν και να σου δώσει τριάντα εκατομμύρια για πακέτο Ντέλια-Κούλιε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι έχετε συνδέσει, την ποιοτική αναβάθμιση, με ανάγκη αύξησης του μπάτζετ.

Μπορεί να έρθει ένας φορ που θα παίρνει όσα ο Ολιβέιρα και να είναι πολύ καλύτερος.
Καθόλου απίθανο τη στιγμή που ο Ολιβέιρα προσέφερε ελάχιστα και έχουμε δει φορ με μικρότερο συμβόλαιο να κάνουν παπάδες στην Ελλάδα.

Όποιος και να έρθει στα χαφ με το συμβόλαιο του Κούρτιτς, δεδομένα θα θεωρείται αναβάθμιση διότι ο Κούρτιτς δεν έπαιζε ποτέ.
Αμέσως δηλαδή βάζεις στη βασική σου ενδεκάδα έναν χαφ εκατομμυρίου, όπου αν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε, αναβαθμίζεις απευθείας όλη τη γραμμή.

Τέλος όποιοι δυο και να έρθουν στις θέσεις των Καντουρί και Μπίσεσβαρ, κατά 99% θα προσφέρουν περισσότερα.

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα πετύχεις χωρίς να δώσεις ούτε μισό ευρώ παραπάνω για μπάτζετ.

Θα μου πει κάποιος πως αμφιβάλει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο. Θα συμφωνήσω. Και εγώ αμφιβάλω.
Άλλο όμως αυτό και άλλο το ότι για να πετύχεις αναβάθμιση πρέπει να αυξήσεις το μπάτζετ. Δεν είναι απαραίτητο.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

george188 έγραψε:
Gospi έγραψε:
JohnDag έγραψε:Ο Μπισε λέει θέλει να μείνει ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα και ότι έχει μιλήσει ήδη ο ατζέντης του με το Μαράκι :)

Brace yourselves!

Sent from my iPhone using Tapatalk
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ
ρε δεν παμε καλα ρεεεεεεεε
Μπραντον ή Κρμεντσικ λεει για δευτερος... καπακια διαβαζω για πιθανη παραμονη Μπισε...
Αξιοι της καταντιας μας λοιπον.
Για ακαδημίες συζητούν του μπισε όχι για α ομάδα
Ο καταλληλότερος να διδάξει το work rate στα πιτσιρίκια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Gospi έγραψε:
JohnDag έγραψε:Ο Μπισε λέει θέλει να μείνει ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα και ότι έχει μιλήσει ήδη ο ατζέντης του με το Μαράκι :)

Brace yourselves!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ
ρε δεν παμε καλα ρεεεεεεεε
Μπραντον ή Κρμεντσικ λεει για δευτερος... καπακια διαβαζω για πιθανη παραμονη Μπισε...
Αξιοι της καταντιας μας λοιπον.
Ρε Gospi χαλαρωσε λιγακι...Στο λεω φιλικα,οχι ως μοντ...Εχεις παρει φορα,κανε λιγο υπομονη...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μόλις διάβασα το άρθρο του Κολκα στο οποίο λέει για ζημιά 24Μ ευρώ από την περσινή χρόνια :)

Το κορυφαίο βέβαια είναι στο πως έφτασε σε αυτό τον αριθμό, χαχαχα.

Εντάξει, έχω διαβάσει πολλές μαλακιες στην ζωή μου (και από τον συγκεκριμένο) αλλά αυτή είναι από τις κορυφαίες.

Σε καλό να μας βγει.

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

rainmaker έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:
ΟΧΙ

Δεν ειναι αυτός ο φετινός σχεδιασμός.

Μη διασπείρετε τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ως δεδομένες καταστάσεις.

ΑΝ έρθει πρόταση καλή, βεβαίως και όλοι πωλούνται. Αυτή ακριβώς είναι η εκπεφρασμένη πολιτική του ΠΑΟΚ εδώ και 15 χρόνια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η ΠΑΕ σχεδιάζει, προωθεί ή προσδοκά σε αυτό.
Να μην γράφουμε εμείς τα συμπεράσματα μας αλλά να γράφεις εσύ τα δικά σου. Τα authorised ones.

Όταν σε μια χρονιά που έγινε πιο ξεκάθαρη από ποτέ η ανάγκη για ποιότητα και προσωπικότητα στην ομάδα, στη 1 Ιουνίου αυτό που διαβάζουμε από δημοσιογράφους που δεν τους λες και αντιπολιτευομενους στην διοίκηση, μάλλον το αντίθετο, είναι για το έλλειμμα, εσύ πες ότι στόχος δεν είναι οι πωλήσεις και η ρευστοποιηση αλλά η επένδυση και η αύξηση του μπάτζετ. Εγώ λέω ότι θα πάμε σε ρευστοποιηση και μένει να δούμε τι θα φέρει ο χρόνος. Άλλωστε δεν είμαι από αυτούς που δεν το παραδέχονται όταν είχαν λάθος προσέγγιση.

Δεν έχει να κάνει με το τι ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ έβγαλα εγώ.

Έχει να κάνει με κάτι που αντικειμενικά δεν το στηρίζεις ΠΟΥΘΕΝΑ παρά μόνο σε ένα συμπέρασμα που έβγαλες από κάτι έγραψε ο Κόλκας (ο οποίος παρεμπιπτόντως αναφέρεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό όπως η "αποεπενδυση" που στηλιτεύουν κάποιοι το Σαββίδη πως κάνει) και το παρουσιάζεις εν τέλει ως κάτι δεδομένο, συμβάλλοντας στο τοξικό και βαθύτατα αρνητικό κλίμα που επικρατεί.

ΒΕΒΑΙΩΣ και μπορεί να γίνουν πωλήσεις. Το γράφω ρητά.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ όμως, δεν είναι αυτός.

Εμάς οι πληροφορίες μας λένε οτι τα βασικά "ασημικά" ΔΕΝ θέλουν να τα πουλήσουν φέτος. Ντέλιας, Κουλιε κλπ.

Ναι, άμα αποκλειστούμε ξανά απ τον Ιούλιο, προφανώς και είναι πιθανό να αλλάξει αυτό για λογους επιβίωσης. Φαντάζομαι καταλαβαίνουν όλοι όμως οτι ο σχεδιασμός και η στόχευση δεν είναι να αποκλειστούμε...

Και εντελώς άλλο πράγμα να έρθει πχ αύριο η Χ Λυόν και να σου δώσει τριάντα εκατομμύρια για πακέτο Ντέλια-Κούλιε.
Καμία τοξικότητα δεν έχω σκοπό ούτε να συντηρήσω ούτε να αυξήσω. Managing expectations λέγεται και θα ήταν καλύτερο αν γινόταν και από την παε την ίδια.

Δεν μίλησα πουθενά για από επένδυση, ανέφερα ότι θα γίνουν πωλήσεις για να επιβιώσει η ομάδα. Δεν κάνω καμιά λανθασμένη ανάγνωση του κόλκα, ο Κόλκας απλώς έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που καθαρά, αποκρυσταλλωμενα και ξαστερα έχει πει ο ίδιος ο Ιβάν για ισοσκελισμενους ισολογισμούς και βιωσιμότητα. Καταλαβαίνεις και ο ίδιος ότι αυτό χωρίς champions league, με μειωμένα χορηγία έσοδα και έσοδα από εισιτήρια, μόνο με πωλήσεις μπορεί να συμβεί.

Για το τέλος, αναφέρεις για πληροφορίες που έχεις/έχετε. Επίτρεψέ μου να θεωρώ εντελώς αναξιοπιστες τυχουσες πληροφορίες/γραμμές που έρχονται από την διοίκηση. Πόσο μάλλον όταν κύριοι εκφραστές και επικοινωνουντες της πολιτικής της παε είναι άτομα όπως ο Μάκης Γκαγκατσης, ο Κυριάκος Κυριάκος και ο Λευτέρης Δούκας.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Blackgr4 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι έχετε συνδέσει, την ποιοτική αναβάθμιση, με ανάγκη αύξησης του μπάτζετ.

Μπορεί να έρθει ένας φορ που θα παίρνει όσα ο Ολιβέιρα και να είναι πολύ καλύτερος.
Καθόλου απίθανο τη στιγμή που ο Ολιβέιρα προσέφερε ελάχιστα και έχουμε δει φορ με μικρότερο συμβόλαιο να κάνουν παπάδες στην Ελλάδα.

Όποιος και να έρθει στα χαφ με το συμβόλαιο του Κούρτιτς, δεδομένα θα θεωρείται αναβάθμιση διότι ο Κούρτιτς δεν έπαιζε ποτέ.
Αμέσως δηλαδή βάζεις στη βασική σου ενδεκάδα έναν χαφ εκατομμυρίου, όπου αν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε, αναβαθμίζεις απευθείας όλη τη γραμμή.

Τέλος όποιοι δυο και να έρθουν στις θέσεις των Καντουρί και Μπίσεσβαρ, κατά 99% θα προσφέρουν περισσότερα.

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα πετύχεις χωρίς να δώσεις ούτε μισό ευρώ παραπάνω για μπάτζετ.

Θα μου πει κάποιος πως αμφιβάλει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο. Θα συμφωνήσω. Και εγώ αμφιβάλω.
Άλλο όμως αυτό και άλλο το ότι για να πετύχεις αναβάθμιση πρέπει να αυξήσεις το μπάτζετ. Δεν είναι απαραίτητο.
Μα δεν κατάλαβες.

Σε αντίθεση με ότι μεταφέρουν οι αξιότιμοι δημοσιογράφοι της ομάδας μας δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ δεδομένο αυτή την στιγμή ότι τα συμβόλαια του Ολιβέιρα και του Κουρτιτς θα δοθούν για τους αντικαταστάτες τους.

Όπως δεν δόθηκε το συμβόλαιο του Βαρέλα και ήρθε ο Νασμπεργκ.

Όπως δεν δόθηκε το συμβόλαιο του Κρεσπο και ήρθε ο Καργας.

Και πάει λέγοντας.

Γενικά, ας περιμένουμε πρώτα να δούμε κάποια πράγματα στην πράξη και μετά θα κάνουμε εκτιμήσεις για το τι μέλλει γενεσθαι όσον αφορά τη νέα χρόνια.

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπάφαλο το κουράζουμε το θέμα

Έχεις την προσωπική σου αποψη. Μάλιστα δε θα στην αλλάξει κανείς

Δεν είπα ότι επιδιώκεις να συντηρήσεις τοξικό κλίμα. Είπα ότι συμβάλλεις σε αυτό με το να παρουσιάζεις και κακό ως δεδομένη πρόθεση της ΠΑΕ χωρίς να το στηρίζεις σε τίποτα χειροπιαστό

Επίσης δεν μιλάς εσύ για αποεπενδυση. Ο Κόλκας μιλάει και από αυτό ορμώμενος αναφέρθηκε στη φετινή χασουρα.

Όσο για το αν πιστεύεις τις πληροφορίες και αν σου αρέσουν τα άτομα, συγχαρητήρια δεν αλλάζει και τίποτα.

Παράπονα όλοι έχουμε από τον ΠΑΟΚ.

Μέτρο στην αρνητικοτητα ζήτησα.

Και επειδή κάποιοι τρίτοι θα θεωρήσουν πολύ χρήσιμο να παραστήσουν τους ηλίθιους, τονίζω και πάλι ότι ΒΕΒΑΙΩΣ και μπορεί να γίνουν πωλήσεις όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ δεν είναι αυτός ομως
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Rain οπλίσου με κουράγιο. Έχουμε ακόμα 3 μήνες μπροστά μας μέχρι να κλείσει το topic. Κάτι μου λέει (μακάρι να βγω ψεύτης) πως θα χρειαστείτε απίστευτη υπομονή. Περισσότερη απ' όση είχατε μέχρι τώρα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ραντεβού για τις τελικές εισηγήσεις σήμερα λέει ο σφιχτης :lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

JohnDag έγραψε:Μόλις διάβασα το άρθρο του Κολκα στο οποίο λέει για ζημιά 24Μ ευρώ από την περσινή χρόνια :)

Το κορυφαίο βέβαια είναι στο πως έφτασε σε αυτό τον αριθμό, χαχαχα.

Εντάξει, έχω διαβάσει πολλές μαλακιες στην ζωή μου (και από τον συγκεκριμένο) αλλά αυτή είναι από τις κορυφαίες.

Σε καλό να μας βγει.

Ναι ρε φίλε θα χαζεψουμε εντελως

10εκ οι μεταγραφές και 14 ο ευρωπαϊκός αποκλεισμος

Σύνολο 24 απλά πράγματα. :lol: :lol:

Έσοδα η ομάδα δεν είχε....ξεραιλα σκετη
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Είναι γεγονός ότι τα χρήματα για κάποια συμβόλαια που έληξαν πέρσι , φαίνεται να μην ξαναέπεσαν στην ομάδα.

Άρα έχει βάση αυτό που λέει ο Johndag, ότι δεν είναι δεδομένο ότι αθροιστικά τα χρήματα που έπαιρναν Ολιβειρα,Κουρτιτς,Μπισε,Καντουρί θα ξαναδιατεθούν για νέους παίκτες. Τώρα τα ελλειματικά 24 του Κόλκα τα ακούω βερεσέ αν και σαφώς με ταρακουνάει ο προβληματισμός που βγάζει προς τα έξω. Όλους θα έπρεπε να τους αφορά το ότι δεν υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια αισιοδοξίας πως η πτωτική πορεία της αξίας του αγωνιστικού τμήματος θα αναστραφεί.

Εγώ περιμένω να δω, από τα πρώτες κινήσεις θα φανεί που θα κάτσει η μπίλια. Αλλά τα σημάδια δεν είναι αισιόδοξα , σε καμία περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Blackgr4 έγραψε:Rain οπλίσου με κουράγιο. Έχουμε ακόμα 3 μήνες μπροστά μας μέχρι να κλείσει το topic. Κάτι μου λέει (μακάρι να βγω ψεύτης) πως θα χρειαστείτε απίστευτη υπομονή. Περισσότερη απ' όση είχατε μέχρι τώρα.
Δε θα συνεχιστεί για 3 μήνες αυτή η κατάσταση. Επειδή απλά δε γίνεται να συνεχιστεί. Είτε θα κλειδωθούν σχεδόν όλα τα ενδιαφέροντα νήματα για ευνόητους λόγους είτε θα ερημώσει το φόρουμ τελείως, είτε μιλάμε για κράζοντες είτε για μη. Άκου 3 μήνες :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να μην ξεχνάμε ότι φέτος θα είναι μια μεταβατική χρονιά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μα γιατί το λες αυτό συμβάλλοντας στην τοξικότητα;
Δεν υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”