buffalobill4 έγραψε:Να μην γράφουμε εμείς τα συμπεράσματα μας αλλά να γράφεις εσύ τα δικά σου. Τα authorised ones.rainmaker έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Άρχισαν οι μεγαλοδημοσιογραφοι που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ να κάνουν μασάζ για πωλήσεις. Όλοι μπορείτε να καταλάβετε ποιοι παίκτες μπορούν να πουληθούν και να φέρουν πόσα που θα "μειώσουν την χασούρα των 24εκ".
Οι πωλήσεις αυτές όμως αν γίνουν τώρα θα σημάνουν game over για την διοίκηση με το υπάρχον κλίμα (προσωπική άποψη) οπότε θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθουν άμεσα ένας ή 2 ποδοσφαιριστές καθρεφτάκια ώστε να δικαιολογηθουν οι πωλήσεις.
Αυτός είναι ο φετινός σχεδιασμός.
ΟΧΙ
Δεν ειναι αυτός ο φετινός σχεδιασμός.
Μη διασπείρετε τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ως δεδομένες καταστάσεις.
ΑΝ έρθει πρόταση καλή, βεβαίως και όλοι πωλούνται. Αυτή ακριβώς είναι η εκπεφρασμένη πολιτική του ΠΑΟΚ εδώ και 15 χρόνια.
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η ΠΑΕ σχεδιάζει, προωθεί ή προσδοκά σε αυτό.
Όταν σε μια χρονιά που έγινε πιο ξεκάθαρη από ποτέ η ανάγκη για ποιότητα και προσωπικότητα στην ομάδα, στη 1 Ιουνίου αυτό που διαβάζουμε από δημοσιογράφους που δεν τους λες και αντιπολιτευομενους στην διοίκηση, μάλλον το αντίθετο, είναι για το έλλειμμα, εσύ πες ότι στόχος δεν είναι οι πωλήσεις και η ρευστοποιηση αλλά η επένδυση και η αύξηση του μπάτζετ. Εγώ λέω ότι θα πάμε σε ρευστοποιηση και μένει να δούμε τι θα φέρει ο χρόνος. Άλλωστε δεν είμαι από αυτούς που δεν το παραδέχονται όταν είχαν λάθος προσέγγιση.
Δεν έχει να κάνει με το τι ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ έβγαλα εγώ.
Έχει να κάνει με κάτι που αντικειμενικά δεν το στηρίζεις ΠΟΥΘΕΝΑ παρά μόνο σε ένα συμπέρασμα που έβγαλες από κάτι έγραψε ο Κόλκας (ο οποίος παρεμπιπτόντως αναφέρεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό όπως η "αποεπενδυση" που στηλιτεύουν κάποιοι το Σαββίδη πως κάνει) και το παρουσιάζεις εν τέλει ως κάτι δεδομένο, συμβάλλοντας στο τοξικό και βαθύτατα αρνητικό κλίμα που επικρατεί.
ΒΕΒΑΙΩΣ και μπορεί να γίνουν πωλήσεις. Το γράφω ρητά.
Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ όμως, δεν είναι αυτός.
Εμάς οι πληροφορίες μας λένε οτι τα βασικά "ασημικά" ΔΕΝ θέλουν να τα πουλήσουν φέτος. Ντέλιας, Κουλιε κλπ.
Ναι, άμα αποκλειστούμε ξανά απ τον Ιούλιο, προφανώς και είναι πιθανό να αλλάξει αυτό για λογους επιβίωσης. Φαντάζομαι καταλαβαίνουν όλοι όμως οτι ο σχεδιασμός και η στόχευση δεν είναι να αποκλειστούμε...
Και εντελώς άλλο πράγμα να έρθει πχ αύριο η Χ Λυόν και να σου δώσει τριάντα εκατομμύρια για πακέτο Ντέλια-Κούλιε.