Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από miburosaito »

Οποιος σαν και μενα εχασε το παιχνιδι με τη Λαμια, το εχουν ανεβασει ολοκληρο εδω:

[dailymotion]x8s4zqa[/dailymotion]
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 41
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 38
3. Α.Ο. ΘΗΡΑΣ 37
4. ΑΕΚ 35
5. ΠΕΥΚΑ 25
6. ΘΕΤΙΣ 23
7. ΠΑΟΚ 20
8. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 20
9. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 14
10. ΑΡΗΣ 13
11. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 13
12. ΛΑΜΙΑ 9
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σώσαμε την κατηγορία τουλάχιστον. Ας αρχίσουν να ασχολούνται με την επόμενη χρονιά σιγά σιγά..
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ξεκινάει στο κλειστό της Μίκρας το Final-4 του πρωταθλήματος Κ20 της ΕΠΕΣΘ με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ.

Τα κορίτσια του Θάνου Τερζή ξεκινούν την προσπάθειά τους για την κορυφή το απόγευμα της Δευτέρας με την αναμέτρηση απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου.

Την Τρίτη στις 17:30 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη, ενώ την Τετάρτη στις 19:00 τον Βότση.

Ο Θάνος Τερζής δήλωσε:

«Για ακόμα μία φορά ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί στα τμήματα υποδομών. Πρωταρχικός πάντα στόχος της Διοίκησης, που εναρμονίζεται απόλυτα με τον δικό μου, είναι η προώθηση της αθλητικής παιδείας, του υγιούς ανταγωνισμού αλλά και της εξέλιξης των αθλητριών μας, ώστε να επανδρώνουν το γυναικείο τμήμα. Ξεκάθαρος στόχος η πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και έπειτα η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ».

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη, τόνισε:

«Είμαστε χαρούμενες που η ομάδα μας δίνει το παρών σε ακόμα ένα ανταγωνιστικό Final-4. Μέχρι τώρα η πορεία μας ήταν πολύ καλή και στόχος μας είναι η πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και εύχομαι καλή επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς».

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Να την λοιπόν η Μεροδουλάκη, εμφανίστηκε :)

Σήμερα είναι το 1ο παιγνίδι με τον Αίαντα, στις 17.30.

Το λινκ παρακάτω:

[youtube]sIJkKJYWUKc[/youtube]
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Καλά ο Τερζής είναι και στην Κ20? Ε, πως τα προλαβαίνει με τις προπονήσεις?
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Κερδισαμε 3-1
Μεγαλος καραγκιοζης ο προπονητης του Ευοσμου.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

3-1 κέρδισε ο ΠΑΟΚ.

Ωραίο παιχνίδι. Πολύ καλή ομάδα ο Αίας άλλα τέτοια συμπεριφορά από Προπονητή στο βόλεϊ....

Σε μια φάση που δωθηκε πόντος στον ΠΑΟΚ, μπήκε μέσα στο γηπεδο, φώναζε απευθυνόμενος στο διαιτητή και μετά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, τραβούσε το φιλέ, αποβλήθηκε φυσικά.

Δεν μπορεί να προπονεις παιδιά Κ20 με αυτή τη συμπεριφορά. Τι παράδειγμα δίνεις?

Να καθήσει να σκεφθεί λίγο τη συμπεριφορά και τις παίκτριες;της ομάδας του.

Έχω ακούσει και διαβάσει περιστατικά σε Κ20 σε άλλα αθλήματα με γονείς και προπονητές. Στο βόλεϊ δεν είχα ακούσει κατι
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Α έδωσε και συνέντευξη μετά....

"Τα παιδιά δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους σε αυτήν την ηλικία" για"αυτό ήρθε η ηττα.

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ!?!?!?! ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΊΔΕΣ?

Ούτε συγγνώμη ούτε εξήγηση για τη συμπεριφορά του! Έφταιγαν οι παίκτριες του, έφταιγαν οι αστυνομικοί που μπήκαν να τον μαζέψουν επειδή μπήκε μέσα άρχισε να τραβάει το φίλε και να φωνάζει προς διαιτητές, επόπτες και τον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Η ομάδα μοιάζει καλύτερη από την περυσινή.

Ξεχωρίζει η λίμπερο Μπιτσακτσή, η Μεροδουλάκη μου μοιάζει κάπως στάσιμη από όσο την θυμάμαι από τις προηγούμενες χρονιές.

Από τις υπόλοιπες, καλή εντύπωση μου έκανε η Νταφοπούλου, που την ήξερα σαν κεντρική αλλά φαίνεται ότι έχει αλλάξει θέση και παίζει ακραία, οπότε έτσι ενισχύει σημαντικά και το μπλοκ. Έχει δυνατά χτυπήματα και συμπαθητική υποδοχή επίσης. Καλή και η αναπληρωματική κεντρική που μπήκε από ένα σημείο και μετά.

Υ.Γ. για τον προπονητή του Ευόσμου τα γράψατε, μου έκανε αλγεινή εντύπωση και μένα.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

32-30, 23-25, 25-18, 25-21
:opaokara:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μου εκανε εντυπωση οτι ο Τερζης βγαζει πιο πολυ "νευρο" στην Κ20 , παρα στην πρωτη ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Δευ 05 Φεβ 2024, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Aeon έγραψε:Καλά ο Τερζής είναι και στην Κ20? Ε, πως τα προλαβαίνει με τις προπονήσεις?
Η Α1 Γυναικών δεν είναι αμιγώς επαγγελματική. Τα ωράρια προπονήσεων είναι μικρά, ενώ και η συχνότητα δεν είναι ίδια. Αν θυμάμαι καλά, ο miburosaito είχε αναφέρει τις συνθήκες με αφορμή μια συζήτηση γιατί δεν γίνεται ελκυστική η ομάδα και το πρωτάθλημα παίκτριες.

Επίσης οι ακαδημίες δεν έχουν πολλές προπονήσεις, για αυτό και δεν είναι τυχαίο να βλέπεις ανθρώπους να έχουν 2 τμήματα.

Ένα παράδειγμα ήταν ο Μπαμπαλιουτας, που ήταν λίμπερο στον Ηρακλή το 17-18 αλλά παράλληλα και προπονητής αλλά και προπονητής ολωτν των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή. Ο λόγος ήταν διότι τα τμήματα υποδομής δεν είχαν πολλά ωράρια, ενώ και στον Ηρακλή οι προπονήσεις δεν ήταν πολλές. Βέβαια στην περίπτωση του υπήρχε και συμφωνία μεταξύ των πλευρών.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

fuzztone έγραψε:Η ομάδα μοιάζει καλύτερη από την περυσινή.

Ξεχωρίζει η λίμπερο Μπιτσακτσή, η Μεροδουλάκη μου μοιάζει κάπως στάσιμη από όσο την θυμάμαι από τις προηγούμενες χρονιές.

Από τις υπόλοιπες, καλή εντύπωση μου έκανε η Νταφοπούλου, που την ήξερα σαν κεντρική αλλά φαίνεται ότι έχει αλλάξει θέση και παίζει ακραία, οπότε έτσι ενισχύει σημαντικά και το μπλοκ. Έχει δυνατά χτυπήματα και συμπαθητική υποδοχή επίσης. Καλή και η αναπληρωματική κεντρική που μπήκε από ένα σημείο και μετά.

Υ.Γ. για τον προπονητή του Ευόσμου τα γράψατε, μου έκανε αλγεινή εντύπωση και μένα.
Κάποια στιγμή πρέπει να έχει ρόλο στην πρώτη Ομάδα. Πως θα εξελιχθεί όταν παραμένει στο ίδιο επίπεδο.

Νομίζω ότι την είχε ζητήσει ο ΑΟ Θήρας πέρσι. Τελικά έπρεπε να πάει. Αν ξαναέρθει τέτοια ευκαιρία ίσως να το σκεφθεί να φύγει. Όπως και η Ηλιοπουλου, και η Τερζόγλου. Η Τσιογκα πήγε Λαμία πέρσι.

Στον ΠΑΟΚ θα είναι η εξέλιξη όλων στάσιμη, γιατί ο σχεδιασμός είναι προβληματικός και το πρόβλημα είναι...ψηλα.

Όταν έρθει ένας γνωστής για τις αποφασεις τότε μπορεί να δούμε να εξελίσσονται οι παίκτριες και μέσα στην πρώτη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Το σημερινό παιγνίδι με Άρη, εδώ. Ο νικητής λογικά βγαίνει πρώτος.

Πέρυσι είχαμε χάσει (νομίζω) με 3-0.

[youtube]YT5aP7Lxbeo[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”