Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μπότο, προφανώς έχει άποψη και ο Πορτογάλος. Ο Κεντζιόρα είναι μια περίπτωση που προέκυψε εσχάτως, έχει και τις ευλογίες του Μιρτσέα οπότε μπήκε και σε προτεραιότητα. Δεν ανήκε πάντως στις δύο περιπτώσεις που έμαθα.
Οι τελευταίοι παίκτες με ευλογίες Μιρτσεα ήταν ο Τέιλορ και ο Σιντκλευ οπότε αυτό δεν θα το έβαζα στα θετικά επιχειρήματα
Πάντως ο Πολωνός από άποψη χαρακτηριστικών και στατιστικών που παρουσιάζουν δεξιά αριστερά εως τώρα, δεν μου γεμίζει το μάτι. Βεβαια δεν τον ξερω τον παιχτη, αλλα θέλω οι παίχτες που έρχονται να κάνουν τη διαφορά. Αυτή ήταν και είναι η άποψή μου, άσχετα αν προκειται για παίχτες του προπονητή ή του τεχνικού διευθυντή. Χεστηκα! Φέρε μου Λίνο ή Ματος, ειδάλλως έχω ακαδημίες που βγάζουν πολύ αξιοπρεπείς και υποσχόμενους παίχτες. Μη φέρνετε κανέναν και μη με φορτώνετε άλλους Τειλορ, Σαστρε, Σοαρες (παλιό και νέο), Περειρα κτλ.
Edit ξεχασα Σίντκλεϊ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Παρ 20 Ιαν 2023, 01:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μπότο, προφανώς έχει άποψη και ο Πορτογάλος. Ο Κεντζιόρα είναι μια περίπτωση που προέκυψε εσχάτως, έχει και τις ευλογίες του Μιρτσέα οπότε μπήκε και σε προτεραιότητα. Δεν ανήκε πάντως στις δύο περιπτώσεις που έμαθα.
Οι τελευταίοι παίκτες με ευλογίες Μιρτσεα ήταν ο Τέιλορ και ο Σιντκλευ οπότε αυτό δεν θα το έβαζα στα θετικά επιχειρήματα
Ο σιντκλει δυστυχώς σε σχέση με σοαρες είναι καλύτερος
Από επιλογές μιρτσεα ή Λουτσεσκου προτιμώ τις επιλογές του μηχανισμού του ΠΑΟΚ που έχει παράξει τον τελευταίο καιρό παιχταράδες.
Εγώ έχω επιχειρήματα για αυτά που λέω … επιτέλους θα έλεγα οι παίχτες αυτοί χρησιμοποιούνται και πλέον μακράν του δεύτερου έχουν την μεγαλύτερη αξία εντός γηπέδου και χρηματιστηριακά …
Αυτοί λοιπόν που έκαναν τον δύσκολο για 20 χιλιάρικα στο μισθό του Λυρατζη καλά θα είναι να μην μας φέρουν 2 ακόμα παλτά … που θα κοστίσουν εκατομυρια
Ας αφήσουν τον Λυρατζη βασικό που είναι παιχταράς και ας πάρουν έναν καλό αριστερά που η επιλογή του ελεύθερου Ράφα για βασικό δεν είναι καλή … ο Τσαούσης αθλητικά είναι μια χαρά αλλά θέλει παιχνίδια ακόμα … τον σελιμαι θα τον δούμε
Τέλος πάντων … μακάρι όπως ξαναείπα αυτός που πληρώνει τους πάντες ότι φέρει να βγει … για το καλό του ΠΑΟΚ
Δυστυχώς παρατηρώ και πάλι μια τάση υποτίμησης του πλάνου και κυρίως του Μπότο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
1)Το πλάνο ήταν εξαρχής η σταδιακή μείωση του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας με χρήση φερέλπιδων παικτών. Αυτό μέχρι στιγμής έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω μιας και έχουμε την δεύτερη νεανικότερη ομάδα του πρωταθλήματος με μ.ο. 26,41 έτη (στατιστικό Σεπτεμβρίου, με την έλευση Τάισον προφανώς και θα έχει ανέβει, αν και οι συμμετοχές Σελιμάι, Τζίμα ίσως το ισοσταθμίζουν).
2)Για την υποστήριξη του πλάνου, πραγματοποιήθηκαν και αρκετές μεταγραφές νέων που θεωρούνται ταλέντα. Από αυτούς έχουν βγει προς το παρόν δύο, ο Κοτάρσκι και ο Ντάντας. Ο Κουαλιάτα είναι άδικο να κριθεί ακόμα κατά τη γνώμη μου και ο Ρικάρντο ήταν ξεκάθαρα κίνηση-ζαριά (αν έβγαινε καλώς, αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος). Παρόλα αυτά, βγήκανε από τα σπλάχνα της ομάδας δύο νέα παιδιά (Ντέλιας, Κουλιε) που ήρθαν να προστεθούν στους Τσαούση, Λύρατζη, Μιχαηλίδη με αποτέλεσμα να συνεχίζεται ο νεανικός κορμός της ομάδας, άρα και το πλάνο.
3)Οι υπόλοιπες κινήσεις αφορούσαν παίκτες value for money (Κάργας, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Νάρει, Μπράντον, Τάισον). Κοινώς, ό,τι δίνεις παίρνεις. Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως Κάργας, Μπράντον δεν αποκτήθηκαν με άμεση προοπτική να ξεκινούν βασικοί τότε δεν βλέπω πώς τα έχουμε πάει άσχημα σε αυτόν τον τομέα.
Είναι αλάνθαστες οι επιλογές; Προφανώς και όχι. Είναι υπεράνω κριτικής; Και πάλι όχι. Αλλά για κάθε Φελίπε Σοάρες θα υπάρχει ένας Κοτάρσκι και για κάθε Κουαλιάτα ένας Ντέλιας. Προφανώς και ΔΕΝ είναι δυνατό να περιμένεις κάθε επιλογή, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιο πρότζεκτ με νεαρούς, να είναι εύστοχη.
Υ.Γ.1. Ο Μπότο παραδέχτηκε ότι είχε λάθος εικόνα στην αρχή για το πρωτάθλημα. Φαίνεται να προσαρμόζεται.
Υ.Γ.2. Ο Πολωνός φαίνεται να είναι άλλη μια value for money επιλογή. Ο χρόνος (και μόνο αυτός) θα δείξει.
tad έγραψε:Από επιλογές μιρτσεα ή Λουτσεσκου προτιμώ τις επιλογές του μηχανισμού του ΠΑΟΚ που έχει παράξει τον τελευταίο καιρό παιχταράδες.
Εγώ έχω επιχειρήματα για αυτά που λέω … επιτέλους θα έλεγα οι παίχτες αυτοί χρησιμοποιούνται και πλέον μακράν του δεύτερου έχουν την μεγαλύτερη αξία εντός γηπέδου και χρηματιστηριακά …
Αυτοί λοιπόν που έκαναν τον δύσκολο για 20 χιλιάρικα στο μισθό του Λυρατζη καλά θα είναι να μην μας φέρουν 2 ακόμα παλτά … που θα κοστίσουν εκατομυρια
Ας αφήσουν τον Λυρατζη βασικό που είναι παιχταράς και ας πάρουν έναν καλό αριστερά που η επιλογή του ελεύθερου Ράφα για βασικό δεν είναι καλή … ο Τσαούσης αθλητικά είναι μια χαρά αλλά θέλει παιχνίδια ακόμα … τον σελιμαι θα τον δούμε
Τέλος πάντων … μακάρι όπως ξαναείπα αυτός που πληρώνει τους πάντες ότι φέρει να βγει … για το καλό του ΠΑΟΚ
Καλό Μάρτη ο λυράτζηςς και βλέπουμε. Έχει να παίξει ουσιαστικά από Οκτώβριο και στα δεξιά έχεις μείνει με σαστρε.
Καθίστε να δούμε τι θα έρθει και μετά η <γκρίνια και αντιπαραθέσεις> λες και ήρθε ο 'Παίχτης'; επειδή δλδ έγραψε η forza και ο κάθε αρδ; 2η φορά σε post χθες είπα την άποψη μου για αυτό πάνω-κάτω"arrow: πληροφορίες με τα μεταγραφικά μόνο ο Boto+Lucesku γνωρίζουν κανένας άλλος.(μερικοί μπορεί να διαφωνούν η να συμφωνούν για αυτό είναι και το forum να λεεί ο καθένας τη γνώμη του) Αυτό.
ο Κεντζιορα δεν ειναι Ματος αλλα σιγουρα ειναι πιο ποιοτικος απο Σαστρε και Σοαρεζ....αν γινεται να ερθει τζαμπα θα ειναι καλη προσθηκη...αν ειναι να μιλαμε για δανεισμους αστα να πανε...αν ερθει σιγουρα παιζει βασικος ειναι καλυτερος απο ολα τα μπακ που εχουμε