Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Βλέπω τα στατιστικά με τις 45 υποδοχές που πήρε η Στράντζαλη και φαίνεται ότι δεν υπήρχε διάθεση από τον πάγκο για κάποια διορθωτική κίνηση. Φάνηκε στο 2ο σετ ότι δεν μπορούσε να βγάζει τόσες υποδοχές και να παίρνει επιθέσεις, ίσως έπρεπε να μπει η Κλέπκου στην πίσω ζώνη.
Ωστόσο, μάλλον ο προπονητής ήθελε να βγάλει τον αγώνα με τις βασικές, καθώς μια βασική κριτική που άκουγε όλη τη χρονιά αφορούσε ότι άλλαζε την Όλγα. Με άλλα λόγια, δεν πίστεψε και αυτός σήμερα ότι θα μπορούσε να πάρει το ματς, και έκανε διαχείριση ήττας. Αλλά δεν είναι ο βασικός υπεύθυνος για όλη τη χρονιά.
Ωστόσο, μάλλον ο προπονητής ήθελε να βγάλει τον αγώνα με τις βασικές, καθώς μια βασική κριτική που άκουγε όλη τη χρονιά αφορούσε ότι άλλαζε την Όλγα. Με άλλα λόγια, δεν πίστεψε και αυτός σήμερα ότι θα μπορούσε να πάρει το ματς, και έκανε διαχείριση ήττας. Αλλά δεν είναι ο βασικός υπεύθυνος για όλη τη χρονιά.
Φίλε μεγάλη κουβέντα αυτό που λες και προσυπογράφω. Ανεξάρτητα από όσα θα πούμε τις επόμενες ημέρες και την κριτική που πρέπει να κάνουμε, προσωπικά νιώθω γεμάτος που ακολούθησα την ομάδα σε όλα τα εντός έδρας φέτος, και είδα σχεδόν όλα τα παιγνίδια της.V-olakiotis έγραψε: Ευχαριστώ την ομάδα για όλα όσα μας χάρισε φέτος!
- miburosaito
Miles έγραψε: Δεν ξέρω αν η Κάφρεϊ ήταν εντάξει μετά τον τραυματισμό, αλλά αυτή και η Κρολ ήταν σαφώς κατώτερες των αντιπάλων, ενώ η Κουβανή, που όλη τη χρονιά λέγατε ότι ήταν μέτρια, ήταν η μόνη που ξεχώριζε.
Ομολογω για την Μπλανκο εχω κανει μεγαλο λαθος. Μου αλλαξε εντελως την αποψη μεσα στον Απριλιο που ειχαμε τα σημαντικα παιχνιδια. Εχει ακομα τις γνωστες της αδυναμιες αλλα επαιξε εξαιρετικα οταν αρχισαν τα σημαντικα παιχνιδια. Μπραβο της για την αποδοση που ειχε!
miburosaito έγραψε:Miles έγραψε: Δεν ξέρω αν η Κάφρεϊ ήταν εντάξει μετά τον τραυματισμό, αλλά αυτή και η Κρολ ήταν σαφώς κατώτερες των αντιπάλων, ενώ η Κουβανή, που όλη τη χρονιά λέγατε ότι ήταν μέτρια, ήταν η μόνη που ξεχώριζε.
Ομολογω για την Μπλανκο εχω κανει μεγαλο λαθος. Μου αλλαξε εντελως την αποψη μεσα στον Απριλιο που ειχαμε τα σημαντικα παιχνιδια. Εχει ακομα τις γνωστες της αδυναμιες αλλα επαιξε εξαιρετικα οταν αρχισαν τα σημαντικα παιχνιδια. Μπραβο της για την αποδοση που ειχε!
Κοιτα λαθος δεν εκανες. Ολοσωστη η κριτικη στην Μπλανκπ. Απλα βελτιωθηκε. Ναι και ομως. Το μπλοκ της βελτιωθηκε κατα πολυ προς το τελος την κανονικης περιοδου
- V-olakiotis
Νομίζω ότι ο κύκλος του Μάρκο έκλεισε άδοξα. Του έπεσαν ατυχίες, αλλά φάνηκε ότι κι ο ίδιος δεν κατάφερε να βρει λύσεις όταν τα πράγματα ζόρισαν...
Καθόλου Κλεπκου στο πρώτο ματς, φουλ Μερτεκη και Ηλιοπούλου, σήμερα λίγο Κλεπκου καθόλου Μερτεκη και Ηλιοπούλου...Κι η ομάδα έψαχνε λύσεις για να πάρει πόντους την ώρα που η Μίλιτσα θέριζε μπρος και πίσω από το τρίμετρο.
Χάσαμε ενέργεια, λόγω απουσιών στα δύο ται μπρεικ του προημιτελικού πήγε στο πέμπτο σετ και ο πρώτος ημιτελικος, η Κρολ δεν κατάφερε να πιάσει τις αποδόσεις που είχε στην κανονική διάρκεια και η υποδοχή μας έβαζε όλο και πιο δύσκολα στις επιθέσεις. Η Όλγα με το νάρθηκα, η Καφρει πριν δύο εβδομάδες με πατερίτσες. Η Βεργιδου εκτός για δύο τρεις εβδομαδες, η Μαριτινα ασταθής.
Μόνο η Μπλάνκο έδινε ενέργεια και λύσεις.
Η φετινή προσπάθεια δείχνει τον δρόμο, είμαστε πια τοπ ομάδα και είναι στο χέρι του Αμοιρίδη να κατακτήσουμε την κορυφή!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Καθόλου Κλεπκου στο πρώτο ματς, φουλ Μερτεκη και Ηλιοπούλου, σήμερα λίγο Κλεπκου καθόλου Μερτεκη και Ηλιοπούλου...Κι η ομάδα έψαχνε λύσεις για να πάρει πόντους την ώρα που η Μίλιτσα θέριζε μπρος και πίσω από το τρίμετρο.
Χάσαμε ενέργεια, λόγω απουσιών στα δύο ται μπρεικ του προημιτελικού πήγε στο πέμπτο σετ και ο πρώτος ημιτελικος, η Κρολ δεν κατάφερε να πιάσει τις αποδόσεις που είχε στην κανονική διάρκεια και η υποδοχή μας έβαζε όλο και πιο δύσκολα στις επιθέσεις. Η Όλγα με το νάρθηκα, η Καφρει πριν δύο εβδομάδες με πατερίτσες. Η Βεργιδου εκτός για δύο τρεις εβδομαδες, η Μαριτινα ασταθής.
Μόνο η Μπλάνκο έδινε ενέργεια και λύσεις.
Η φετινή προσπάθεια δείχνει τον δρόμο, είμαστε πια τοπ ομάδα και είναι στο χέρι του Αμοιρίδη να κατακτήσουμε την κορυφή!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Σάβ 22 Απρ 2023, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε αλλα νεα η ΑΕΚ εσπασε την εδρα στο Μαρουσι αρα ο ΟΣΦΠ θα εχει χρονο να ξεκουραστει. Λουκουμακι τους εκατσε
Η ίδια ομάδα με τη Κουμπουρα αντί της Κρολ θα έπαιρνε πρωτάθλημα.
Κατα τη γνώμη μου ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο υλικό σε Ελληνίδες στην Ελλάδα, απλά το ντεφορμαρισμα της Πολυνοπουλου εμπόδισε στο να φανεί αυτό.
Διάβασα στα σχόλια τις προηγούμενες μέρες από φίλους πως ήταν λάθος που δεν είχαμε τέσσερις ξένες. Για μένα το λάθος ήταν η Κρολ, και η φυγή της Κυπαρισση. Θα ήθελα να την είχαμε στο ροστερ αντί μίας εκ των Μερτεκη ή Λιαγκη (την Μερτεκη μόνο ως αναπληρωματικη διαγώνιο και όχι ως ακραία).
Μέγαλο ρόλο έπαιξαν και οι τραυματισμοί.
Όπως και να έχει μπράβο σε όλους για την τίμια προσπάθεια όλη την χρονιά.
Για την επόμενη σεζόν θα ήθελα αλλαγή προπονητή, παραμονη Καφρει Μπλανκο και Ελληνίδων πλην μιας εκ των Λιαγκη Μερτεκη, επιστροφή Κυπαρισση και ίσως αν έρθει 4η ξένη να είναι πασαδορος υψηλού επιπέδου που να πλαισιώσει την Ηλιόπουλου. Δεν έχω άποψη για Χριστοδούλου η Γιώτα (σίγουρα τη δεύτερη όχι για βασική) γιατί δεν είμαι σίγουρος τι επιρροή θα έχουν στις νεαρες παίκτριες που έχουμε σε μπλοκ και πάσαδορο.
Σε ότι αφορά τον νέο προπονητή ή προπονητρια δεν με ενδιαφέρει η εθνικότητα αλλά θα ήθελα να έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Πάντως αυτό το τμήμα με τα καλά και τα αρνητικά του σου βγάζει κάτι θετικό κάθε χρόνο τα τέσσερα έτη που υπάρχει στην πρώτη κατηγορία
Κατα τη γνώμη μου ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο υλικό σε Ελληνίδες στην Ελλάδα, απλά το ντεφορμαρισμα της Πολυνοπουλου εμπόδισε στο να φανεί αυτό.
Διάβασα στα σχόλια τις προηγούμενες μέρες από φίλους πως ήταν λάθος που δεν είχαμε τέσσερις ξένες. Για μένα το λάθος ήταν η Κρολ, και η φυγή της Κυπαρισση. Θα ήθελα να την είχαμε στο ροστερ αντί μίας εκ των Μερτεκη ή Λιαγκη (την Μερτεκη μόνο ως αναπληρωματικη διαγώνιο και όχι ως ακραία).
Για την επόμενη σεζόν θα ήθελα αλλαγή προπονητή, παραμονη Καφρει Μπλανκο και Ελληνίδων πλην μιας εκ των Λιαγκη Μερτεκη, επιστροφή Κυπαρισση και ίσως αν έρθει 4η ξένη να είναι πασαδορος υψηλού επιπέδου που να πλαισιώσει την Ηλιόπουλου. Δεν έχω άποψη για Χριστοδούλου η Γιώτα (σίγουρα τη δεύτερη όχι για βασική) γιατί δεν είμαι σίγουρος τι επιρροή θα έχουν στις νεαρες παίκτριες που έχουμε σε μπλοκ και πάσαδορο.
Σε ότι αφορά τον νέο προπονητή ή προπονητρια δεν με ενδιαφέρει η εθνικότητα αλλά θα ήθελα να έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Πάντως αυτό το τμήμα με τα καλά και τα αρνητικά του σου βγάζει κάτι θετικό κάθε χρόνο τα τέσσερα έτη που υπάρχει στην πρώτη κατηγορία
Θα ήθελα να ακούσω γνώμες από άλλους για την Καταλινα Κις του Ηλυσιακου για προπονητρια
Ιάσονας έγραψε:Θα ήθελα να ακούσω γνώμες από άλλους για την Καταλινα Κις του Ηλυσιακου για προπονητρια
Ουτε καν . Ομαδα που παει για πρωταθλημα δεν μπορει να κανει επιλογη μιας τοσο απειρης προπονητριας. Δεν υπαρχει κατι να συζητησουμε φιλε μου. Μια τετοια προπονητρια πρεπει πρωτα να αποδειξει την αξια της σε καλυτερη ομαδα απο αυτη του ηλισιακου και να φαει πολλα ψωμια για να ερθει σε εμας.
- thomas Murg
Ο λόγος που αναφέρω την Κις είναι επειδή μπορεί να μην έχει προπονήσει σε ομάδα που διεκδικεί τίτλους αλλά εμπειρία πρωταθλητισμου έχει ως παίκτρια και στην αεκ και στο γαυρο συν τις παραστάσεις στην Ιταλία.
Επίσης μπορεί να μην ακούγεται σπουδαίο το να σωθεί ο ηλυσιακος αλλά μιλάμε για μία ομάδα που μάλλον δεν είχε υλικό για να παραμείνει στην κατηγορία
Ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και το υλικό μας αλλά και των άλλων πολύ καλά και ίσως η ηλικία της να λειτουργήσει θετικά στο δεσιμο με τις παίκτριες. Φοβάμαι πως προπονητές σαν τον Φενολιο έχουν την τάση να υποτιμούν το υλικό που βρίσκουν στην Ελλάδα.
Επίσης μπορεί να μην ακούγεται σπουδαίο το να σωθεί ο ηλυσιακος αλλά μιλάμε για μία ομάδα που μάλλον δεν είχε υλικό για να παραμείνει στην κατηγορία
Ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και το υλικό μας αλλά και των άλλων πολύ καλά και ίσως η ηλικία της να λειτουργήσει θετικά στο δεσιμο με τις παίκτριες. Φοβάμαι πως προπονητές σαν τον Φενολιο έχουν την τάση να υποτιμούν το υλικό που βρίσκουν στην Ελλάδα.
- Willie the Pimp
Μόλις γύρισα από το Παλατάκι. Πρώτα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά. Από κει και πέρα η χρονιά ήταν απολύτως αποτυχημένη. Ο πρώτος που πρέπει να χαιρετήσει είναι αυτή η προπονητική απάτη που ακούει στο όνομα Φενόλιο.
ΥΓ Αν η Κάφρει έκλεισε στην ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη απώλεια.
ΥΓ Αν η Κάφρει έκλεισε στην ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη απώλεια.
- Willie the Pimp
miburosaito η Μπλάνκο έκανε κάποιους μέτριους αγώνες όλη τη χρονιά, αλλά μέτρια δεν ήταν σε καμιά περίπτωση. Όλοι εστιάσαν σ' αυτή και πέρασε απαρατήρητη (και στο απυρόβλητο) η Πολυνοπούλου που μαζί με την Βεργίδου ήταν οι χειρότερες σε επίδοση παίκτριες μας, όλη τη χρονιά. Αν η Μπλάνκο που λέγαμε ότι έχει θέμα στα πλαϊνά μπλοκ η Πολυνοπούλου ήταν ανύπαρκτη όλη τη χρονιά.miburosaito έγραψε:Ομολογω για την Μπλανκο εχω κανει μεγαλο λαθος. Μου αλλαξε εντελως την αποψη μεσα στον Απριλιο που ειχαμε τα σημαντικα παιχνιδια. Εχει ακομα τις γνωστες της αδυναμιες αλλα επαιξε εξαιρετικα οταν αρχισαν τα σημαντικα παιχνιδια. Μπραβο της για την αποδοση που ειχε!Miles έγραψε: Δεν ξέρω αν η Κάφρεϊ ήταν εντάξει μετά τον τραυματισμό, αλλά αυτή και η Κρολ ήταν σαφώς κατώτερες των αντιπάλων, ενώ η Κουβανή, που όλη τη χρονιά λέγατε ότι ήταν μέτρια, ήταν η μόνη που ξεχώριζε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Willie the Pimp την Κυρ 23 Απρ 2023, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιάσονας έγραψε:Η ίδια ομάδα με τη Κουμπουρα αντί της Κρολ θα έπαιρνε πρωτάθλημα.
Εχουμε το καλυτερο υλικο σε Ελληνιδες???? Μπορει να εχουμε ποσοτητα αλλα οχι ποιοτητα. Η ομαδα που εχει τις καλυτερες ελληνιδες στις θεσεις που πρεπει ειναι ο ΠΑΟ που εχει ΜΑΚΡΑΝ την καλυτερη Ελληνιδα πασαδορο ( και καλυτερη στο πρωταθλημα) και επισης ξεκαθαρα την καλυτερη ελληνιδα κεντρικο , παικτρια και με μπλοκ επιθεση και σερβις. Επισης εχει την ρογκα που αν και ειναι πολυ μεγαλη πια για βολλευ και πεσμενη ειναι συγκρισιμη τουλαχιστον με την Ξανθοπουλου μετα τον τραυματισμο της ( Ξανθοπουλους) Ακομα και η ΑΕΚ εχει την κορυφαια ελληνιδα λιμπερο και επειτα την δευτερη πασαδορο που ειναι πληρεστατη ψυχραιμη και αρκετα νεα με δυνατοτητες.
Επισης εχει την Καλαντατζε που φετος ειναι πολυ καλυτερη της Πολυνοπουλου η οποια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. Μενει μονο να θυμισω οτι η Πολυ τελειωσε το πρωτο μερος της κανονικης περιοδου με 9 μπλοκ
Τελικα οπως ειπα σημασια δεν ειχε η ποσοτητα αλλα οτι οι Ελληνιδες των αρχικων εξαδων των αλλων ομαδων ηταν καλυτερες απο τις δικες. Ειδικα οι Βεργιδου και Πολυνοπουλου ηταν οι μεγαλυτερες πληγες μας.
Τωρα για του χρονου , δεν μπορει να θες την Κυπαρισση για τριτη ,απλα δεν. Η κοπελα ειχε πολλες δυνατοτητες οι οποιες ομως αυτη τη στιγμη ειναι σε ληθη. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΔΗΣ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ . ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ακαταλληλη για ομαδα που θελει πρωταθλημα. Και φυσικα οπως εχω πει χιλιες φορες αν ποτε ληθει το ψυχολογικο της που φαινεται να ειναι μεγαλυτερο απο το συνηθισμενο ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. Το να ερθει τριτη σε εμας θα ηταν μια ΚΑΚΗ συμφωνια και για τις δυο μεριες . Ασε που ερχεται πο τραυματισμο και θα ειναι πιθανοτατα ακομα πιο ευθραυστη ψυχολογικα. Η Μερτεκη ειναι τελεια για τριτη. Κανεις αλλος δεν ειχε τετοια παικτρια ως τριτη. Ακομα και η βλαχακη που ηταν θεωρητικα καλυτερη φετος στην ΑΕΚ μοιαζει σαν νεανιδα. Τεραστια απωλεια αν φυγει η Λιτσα.
Τελος για τη Ηλιοπουλου πια τι θελετε??? Να την εχουμε στο παγκο ετσι απλα για να λεμε οτι εχουμε το νεο αιμα τη Ελλαδας?? Ναι μεν εχει πολλα να μαθει αλλα η κοπελα ειναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για θεση βασικης σε οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα. Η κοπελα ωρες ωρες δειχνει ψυχραιμια και ωριμοτητα εμπειρης παικτριας. Εχεις νεαρο διαμαντακι ελληνιδα με αυτα τα χαρακτηριστικα και ?? Τι περιμενουμε?? Ακομα και στο επιπεδο των πλει οφ τα πηγε περιφημα. Ειτε να προωθηθει ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΕΧΟΝΤΑς ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΚ ΑΠ ΟΠΩς Η ΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΡΗ Π.Χ ή ας την δωσουμε βασικη σε ομαδα οπςω η Θηρα που θα ηταν ιδανικη περιπτωση διοτι μπορουν να παρουν καλες ξενες για να προσπαθησουν για το πρωταθλημα ετσι ωστε να εχουμε την μικρη μας σε ομαδα υψηλου επιπεδου η δευτερευοντων σην Βουλα που εχει καλο κοουτς που βοηθα τα ταλεντα.
Το αλλο πια με τη ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?. Εχουμε δικο μας διαμαντακι , παικτρια σαν τα κρυα νερα με το αιμα να βραζει και να ζηταει χρονο και εμεις αντι να την προωθησουμε ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ που πιθανοτατα θα καλυψει την θεση της πασαδορου για ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ αντ αυτου ειμαστε διατεθειμενοι αντι να δωσουμε χρονο στο ΠΤΩΜΑ την Χριστοδουλου και να τη αναστησουμε????? ΓΙΑΤΙ? Η γυναικα ηταν ο βασικος λογος αποτυχιας του ΟΣΦΠ οσο επαιζε. Την εβαλαν παγκο και βρηκαν την υγεια τους και αφου την βρηκαν αυτοι ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ? Η παικτρια αυτη ειναι ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ και σε σχεση με την Βεργιδου. Μη δω κανεναν να πανηγυριζει αν την κλεισουμε γιατι κατι τετοιο δεν θα ειναι για χαρες αλλα για κλαμματα ΣΥΝ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ.
Τελος φιλε μου ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΦΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΦΑΝΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ενω στα εντος εκανε οργια. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ παροτι το ταλεντο και η ποιοτητα ξεχειλιζει , η κοπελα δεν κανει. Αν του χρονου εξελιχθει δεν ξερω αλλα φετος εδιεξε οτι δεν ειναι για πρωταθλητισμο.
Για την Μπλανκο δεν εχω αντιρρηση, Τη φοβαμια για να πω την αληθεια αλλα το μπλοκ της μαζευτικε παρα πολυ το τελευταιο διαστημα και εξελιχθηκε ως παικτρια. Ασε που εδειξε καλο προσωπο και στα κρισιμα ματς και στο τελος. Βεβαια ας ψαξουμε για κατι καλυτερο και βλεπουμε.