ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από aivas19 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Κολκας στο ΣΔΝΑ λεει ξεκαθαρα για υπεραριθμια στα φορ και οτι αν ο Τσολακ δεν πωληθει, ο Σβιντερσκι ειναι ο επομενος υποψηφιος
Όπως επίσης ότι έχει βρεθεί ο χαφ
Σωστος, απλα χαρηκα τοσο με πωληση φορ που θα φερει λεφτα που δεν εκανα παραπανω αναφορα [FACE WITH TEARS OF JOY]
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Και γω ο Σφιντεφσκι βλέπω να φεύγει, γιατί πιο εύκολα πουλιούνται τα παλτα τον χειμενα από ότι το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Με εγώ τον Σφιντερσκι βλέπω να φεύγει. Στην άμυνα και στο κέντρο πρέπει να γίνουν οι κινήσεις, λιγότερο στο τέρμα και μπροστά. Όσο η άμυνα απέδιδε σωστά ο Πασχαλακης ήταν πολύ καλός με τα οποία μειονεκτήματα του. Πολύ καλός για δεύτερος αλλά το να βρεις σωστό τέρμα πρέπει να τα στάσεις και να μην πέσεις στην περίπτωση όπως το άλλο το σουηδικό κουνάβι που έπαιξε στην εθνική του αλλά και στη Ρόμα. Μπροστά αμφιβάλλω ανέκαθεν για την αξία του Πορτογάλου (πέρυσι τα χαρτιά τον εκραζαν) αλλά κούτσα στραβά έχουμε αρκετες εναλλακτικές με τη δοκιμή του Τσολακ. Θετικοτατο το ότι ο Μποτο προσανατολίζεται στην Ιβηρική αποκλειστικά γιατί οι Βραζιλιάνοι ανέκαθεν ήταν λαχεία.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Εγώ θα πω αυτά που βλέπω...
Εσείς πουλάτε όλη την ομάδα.. μερικοί!

Η Ευρώπη το UEFA Europa Conference League δεν μας είναι αδιάφορο.. μη ξεχνάμε 3 αλλαγές μπορούμε να κάνουμε αν πωληθεί παίχτης που ακούγεται έντονα για Πασχαλάκη(κ πετροδόλοΟμάδες) πας για 1 να βάλεις το βασικό GK +2o ton Joan Sastre άρα έχεις άλλες 1 να βάλεις (είναι κ στα πίτ ο Varela)+έχουμε Επιθετικούς πολλούς αν αναστηθεί ο Colak(με καλά λόγια του Lucesku xθες)έχεις τον Swiderski/Akpom/Oliveira+(Kούτσια) εκτός αν δεν υπολογίζουμε την Ευρώπη.. γιατί αν περάσουμε την Μίτιλαντ κ κληρωθείς με Καμιά Ρόμα θα πας με τον Ακπόμ: η τον Κούτσια; κ βασικούς Μιχαηλίδη με Mιχάι; κ τον Crespo sta 36 του;

Απλά για Πωλήσεις(πέρα τους 2 ξένους που πήραμε ανάσα τον Ροντρίκο κ τον Καγκάβα) βλέπω λίγες προφανώς τον Πασχαλάκη/Ingason(δεν τον βλέπω να ανανεώνει)/Swiderski θα πωλήσεις αν βρεθεί ομάδα προς το παρόν δεν υπάρχει ενδιαφέρον έστω να πάμε ευρώπη με την 2άδα Ακπομ/Ολιβέιρα
τι να πω κ εγώ όπως κ σεις μπερδευτήκαμε σε πολλά τέτοια..!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

η SFINA.GR σας ενημερώνει ότι ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής συμφώνησαν και για έναν ακόμη παίκτη, που αγωνίζεται στο κέντρο και αναμένεται να έρθει άμεσα στην Τούμπα!

Ο Μπότο ξέρει τον παίκτη πολύ καλά, ο Λουτσέσκου συναίνεσε και έτσι προχωρούν οι διαδικασίες και ο παίκτης θα έρθει για να ενσωματωθεί στην ομάδα, άμεσα, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και σύμφωνα με την πληροφορία που έχουμε, η συμφωνία είναι παρόμοια με του Σάστρε, θα αποκτηθεί δηλαδή με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

paokarakis έγραψε:
jibbie έγραψε:βασικα, επειδη διαβαζουμε για πασχα και τσιφτση, φετος η κατασταση εχει ως εξης μεχρι στιγμης

Εικόνα
Εικόνα
Ασχετο ρε παιδια αλλα Γκαραβελης δεν θα αξιζε για αναπληρωματικος ; Με εναν σουπερ 1ο τερματοφυλακα ; Εμενα μου αρεσει παρα πολυ οταν παρακολουθω τα highlights του Βολου !
Θυμάμαι και πέρσι τον Επασύ όταν ήταν στην Λαμία να είναι πρώτος σε μια αντίστοιχη αξιολογική σειρά και μου έκανε εντύπωση γιατί αρχικά δεν τον είχα υπόψη για καλό και αφετέρου το έριξα ότι έχει να κάνει με την ομάδα που δέχεται πολλές φάσεις. Φέτος ο πρώτος Γκαραβέλης είναι και αυτός ο βασικός της φετινής Λαμίας αλλά και ο Επασύ αλλάζοντας ομάδα που φέτος είναι στα μεσαία προς πάνω στρώματα συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά ενώ είναι και διεθνής σε ομάδα που θα διεκδικήσει το Κύπελο Αφρικής. Τόσο ο Γκαραβέλης όσο και ο Επασί ως αντί-Ζίβκοβιτς θα μπορούσαμε νομίζω να τους δούμε. Δεν ξέρω αν ο Επασί λογίζεται ξένος ή το πέρασμα του από τις γαλλικές ακαδημίες του έχουν δώσει και την γαλλική υπηκοότητα.

ΥΓ από την άλλη μου έκανε έκπληξη η κατάταξη του φετινού Λοντίγκιν, είχα την αίσθηση ότι ήταν σημαντικός στην φετινή πορεία του ΠΑΣ.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Έγκυρη και άμεση ενημέρωση από τη σφήνα του Πετρουλάκη:
"
Είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και σύμφωνα με την πληροφορία που έχουμε, ...... "

Μια χαρά αφού δεν είναι παλαίμαχος.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Κλαίω χαχαχ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αφου δεν εγραψε: "Ειναι ποδοσφαιριστης....." σκετο.

Παλι καλα να λετε.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Γιατί ρε, μπορεί να ψάχνουν κανέναν 1 στο μπάσκετ, σε λέει μην τους μπερδέψουμε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η έμφαση δεν ήταν στο ποδοσφαιριστής, αλλά στο εν ενεργεία.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Ο Γιώργος ποστάρει εκρήξεις..
μπαμ και μπουμ

Να ετοιμαζόμαστε για κάτι μεγάλο;
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Έκλαψα με το "εν ενεργεια". Βέβαια εδώ που φτάσαμε καλό θα ήταν να το διευκρινιζουν γιατί δεν έχουν βγει κα λίγοι παλαιμαχοι απο τις μεταγραφές μας...

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αρχισαμε τα μπαμ μπουμ;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είναι ζωντανός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής;
Κλειδωμένο