Γιατί? Ξέρουμε τι τραυματισμό έχει και πόσο καιρό θα είναι έξω??chrisg4 έγραψε:Μετά τον τραυματισμό του Καντουρι είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουμε δεκάρι.
Στάλθηκε από το KOB2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
εγω πιστευω θα παρουμε 2 παιχτες ακομα εκτος απο τους 3 δανεικους ....και επισης θα ειναι μπροστα ...
-
- Dimitris_L4
Σίγουρα θλάση ο Ομάρ.. Σίγουρα 3 βδομάδες έξω... Εγώ πιστευω θα παρουμε 2 παιχτες ακόμα.. Εκτός του μιτριτα..
Λογικα θα παμε για εναν μεσοεπιθετικο και ισως εναν τερματοφυλακα, γιατι για μια ομαδα που κανει build up απο τις πισω ζωνες με passing game χαμηλα δεν μπορει ο τερματοφυλακας να στελνει 4 φορες την μπαλα πλαγιο αουτ.
νομιζω πως οποιος και να ερθει θα μιλαμε για αγορα και σε παραγωγικη ηλικια
μην ξανοιγεσαιjoshua έγραψε:Λογικα θα παμε για εναν μεσοεπιθετικο και ισως εναν τερματοφυλακα, γιατι για μια ομαδα που κανει build up απο τις πισω ζωνες με passing game χαμηλα δεν μπορει ο τερματοφυλακας να στελνει 4 φορες την μπαλα πλαγιο αουτ.

εγω πιστευω αυτο που λες συν τζιοβινκοNorte έγραψε:νομιζω πως οποιος και να ερθει θα μιλαμε για αγορα και σε παραγωγικη ηλικια

Πραγματικα απιστευτο παντως να λεει ο Λουτσεσκου 26 Αυγουστου πως ελπιζει και για αλλες μεταγραφες...Τι πρεπει να εχει περασει μεσα στο καλοκαιρι...
Εδώ που το βλέπετε όλοι! Άντε αγαπήστε λίγο την ομαδάρα μας ρε μαλακες.
Φτάνει η γκρίνια. Θετική ενέργεια
Φτάνει η γκρίνια. Θετική ενέργεια
keskese?Για τις μεταγραφές: «Πολύ καλός ο Άκπομ, πολύ καλός ο Σίντλεϊ, θα πρέπει να περιμένουμε την απάντηση του Μιτρίτσα, περιμένω και άλλες μεταγραφές».
@jibbie
sic-4 έγραψε: ο μεταφραστης ειπε για απαντηση, ο Λου δεν ειπε τιποτα για απαντηση ειπε απλα οτι ακομα δεν μπορουμε να μιλησουμε γι αυτην την μεταγραφη (λογικο αφου ακομα δεν εχει ολοκληρωθει τυπικα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Πέμ 26 Αύγ 2021, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
λογικα παμε για μιτριτσα και σιγουρα αλλον εναν.. δεν μπορει η χαρτινη να φερνει ζουμπερ και να μην παρουμε εναν σοβαρο παικτη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Πέμ 26 Αύγ 2021, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ειπε ποτε την λεξη απαντηση jibbie.Θα πρεπει να περιμενουμε να τελειωσει ειπε,στο τυπικο κομματι αναφεροταν.