Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Και στην sportime και παντού θα είναι ο πόνος τους βαθύς και κυρίως σε αυτόν τον κλικ-αδορο γενίτσαρο πακετά που δημοσιογραφεί εκεί.
Πρώην τρασφερμανιακ.
Θα σας χωρέψει ο ΠΑΟΚ σκατολαμογια,εσάς και το κόκκινο μπουρδελο σας.
Πρώην τρασφερμανιακ.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι οι δημοσιογράφοι μας φταίνε λες και έχουν άδικο επι της ουσίας… Πιστεύει κανείς ότι θα μείνει ο Τζολης; Ποτε θα βρεις αντικαταστάτη; Θες υποτίθεται τον Τζιοβινκο; Αν τον ήθελες πραγματικά θα ήταν εδώ η θα το ειχες πάρει απόφαση και θα έπαιρνες αλλον. Να περιμένεις να φτάσει 31 Αυγούστου και να τρέχεις να καλύψεις 3-4 τρύπες μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε φιάσκο.
+++++++++obanebane έγραψε:Και στην sportime και παντού θα είναι ο πόνος τους βαθύς και κυρίως σε αυτόν τον κλικ-αδορο γενίτσαρο πακετά που δημοσιογραφεί εκεί.
Πρώην τρασφερμανιακ.
-
kosths BXL
καλα χαιρω πολυ ψηλε ....ολοι μαλακες ειναι προφανως και δεν γουσταρω να δινω κλικ και δουλεια σε αυτους αλλα οταν τσεκαρουμε για τυχον εξελιξεις στις μετταγραφες αναγκαστικα θα τσεκαρεις αν βγηκε κατι και απο εκει...εδω τις μισες μεταγραφες μας τις εχουν πιασει γαυροσαιτ...κατα τα αλλα αυτο που ειπε ο bane ++++Γκουερινο έγραψε:Δεν φταιει ο βαγγελας που λεει οτι θελει. Φταις εσυ που του κανεις κλικ και του δινεις λεφτα για να μπορει να συνεχισει να λεει αυτα που δεν σου αρεσουν
- Dark Knight
Ας ελπίσουμε να δουλεύουν πραγματικά υπογείως και να γίνουν κάποια στιγμή οι ανακοινώσεις και ας μην ξέρουν τίποτα οι αρδ. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Μας ενδιαφέρει όμως το αποτέλεσμα. Δηλαδή να γίνουν οι μεταγραφές που θέλει ο προπονητής και να γίνουν on time χωρίς να διακυβευθούν οι άμεσοι αλλά και μεσο-μακροπρόθεσμοι στόχοι της ομάδας. Π.χ. αν δεν δεν έρθει ο μέρμηγκας, θα κινηθούμε για κάποιον αντίστοιχο για τον οποίο βεβαίως θα έχει γίνει όχι απλώς η σχετική προεργασία, αλλά θα είναι ουσιαστικά έτοιμος να έρθει να υπογράψει αν ναυαγήσει του ιταλού; Το ίδιο ισχύει και για τον Μπάμπα και φυσικά για τον εξτρέμ σε περίπτωση πώλησης Τζόλη που άλλωστε φαίνεται αρκετά πιθανή. Ή μήπως θα δούμε για πολλοστή φορά το έργο των προηγούμενων μεταγραφικών περιόδων με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Εκεί εντοπίζω τις δικές μου ανησυχίες και ναι, αλλίμονο αν δεν μπορεί το 2021 μία ΠΑΕ που σέβεται τον ευατό της, την ιστορία και τους φιλάθλους της να δουλεύει αυτά τα ζητήματα παράλληλα με τα αγωνιστικά τα οποία βεβαίως μας καίνε!
Και τι θα γινει που θα κριθει? Η περσινη που κριθηκε λαθος και αστοχη τι συνεπειες ειχε? Η προπερσινη?Napoli4 έγραψε:Δεν μπορεί να λες ήταν λάθος που δεν τον πήραμε, λες και τον είχαμε συμφωνημένο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Δεν ξέρω αν όντως δείξαμε ή αν απλά το έγραψαν κάποια ΜΜΕ ή έπαιξε κανένα παιχνίδι ο ατζέντης του. Αν δείξαμε ήταν μεγάλο λάθος που δεν τον πήραμε, μας πάνε πολύ σαν παίκτες οι Σκανδιναβοί στο κωλοπρωτάθλημα μας.
Κι εμένα μ'άρεσε σαν παίκτης, αλλά μια μεταγραφή εξαρτάται από πολλές μεταβλητές.
Υπομονή, και η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού θα κριθεί στο τέλος.
Κριση σημαινει και αποδοση ευθυνων και αλλαγη πλευσης.
Μεχρι τωρα στον ΠΑΟΚ καθε χρονο κρινονται ολα και στο τελος κινουμαστε με τον ιδιο ακριβως τροπο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- soflodoras
Πρωτο θεμα, σπορταιμ, προταγκον και πολλα ακομα που φιλοξενουν τον μαιντανο. Αγκαλιτσας με μαρινακι και νουδουλα ο ξεφτιλας. Το παιζει και χιψτερ φιλοτεχνος, ο ξεπουλημενος
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ποια είναι η ουσία του άρθρου;;;joshua έγραψε:Ναι οι δημοσιογράφοι μας φταίνε λες και έχουν άδικο επι της ουσίας… Πιστεύει κανείς ότι θα μείνει ο Τζολης; Ποτε θα βρεις αντικαταστάτη; Θες υποτίθεται τον Τζιοβινκο; Αν τον ήθελες πραγματικά θα ήταν εδώ η θα το ειχες πάρει απόφαση και θα έπαιρνες αλλον. Να περιμένεις να φτάσει 31 Αυγούστου και να τρέχεις να καλύψεις 3-4 τρύπες μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε φιάσκο.
Εγώ λέω ότι οι πηγές μου στην Π.Α.Ε καθυστερούν την κλεισμένη μετεγγραφή για να βρουν αντικαταστάτη αλλά και να τον έχουν, τον Τζολη, στον επαναληπτικό με Μποεμιανς!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- FreeWatcher
Οι Αγγλοι γράφουν για Μπάρκα, αλλά επικαλούμενοι το σπορττάιμ.
https://www.dailyrecord.co.uk/sport/foo ... t-24719277
Για Ιταλία γράφουν στο άρθροMagpies4 έγραψε:Οι Αγγλοι γράφουν για Μπάρκα, αλλά επικαλούμενοι το σπορττάιμ.
Sent from my iPhone using Tapatalk