UEFA Euro 2020

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Re: UEFA Euro 2020

Δημοσίευση από Immemoric »

Κάθε μέρα το βλέπω κ το ξαναβλέπω και σήμερα λεω δεν τον ήταν πέναλτι. Μαλακία που δεν έστειλε τον διαιτητή στο VAR. Αυτό είναι το πλέον αδιανόητο στην όλη φάση.

Αφού πήγαν τελικό πιστεύω θα το πάρουν κιόλας.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν και στο βαρ ειδαν πεναλτι, δεν υπηρχε λογος να παει να το δει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ολλανδία mafia
Άβαταρ μέλους
aivas19

UEFA Euro 2020

Δημοσίευση από aivas19 »

Immemoric έγραψε:Κάθε μέρα το βλέπω κ το ξαναβλέπω και σήμερα λεω δεν τον ήταν πέναλτι. Μαλακία που δεν έστειλε τον διαιτητή στο VAR. Αυτό είναι το πλέον αδιανόητο στην όλη φάση.

Αφού πήγαν τελικό πιστεύω θα το πάρουν κιόλας.
Καθαρο πεναλτι και αλλο ενα στον Kane πριν και ακυρο το γκολ της Δανιας https://www.sportbible.com/football/new ... d-20210707.

Καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος. Και ξαναβαλαν Ολλανδο στον τελικο για να ξανασφαξουν τους Άγγλους
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δεν ξέρω ρε συ, μια μου φαίνεται ότι τον αγγίζει με το γόνατο, μετά ότι τελικά δεν ήταν και τόσο πολύ σημαντική επαφή για να τον ανατρέψει. Το θέμα είναι ότι την σιγουριά κάποιων που λένε ότι ήταν ή δεν ήταν πέναλτυ δεν την έχω. Εδώ εμείς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε μετά από τόσα και τόσα ριπλέι κι άλλοι λένε περί στημένου και δεν ξέρω γω τι. Διυλίζουν των κώνωπα.

Και σίγουρα υπάρχει τεράστια εμπάθεια κατά των Άγγλων. Και ισχύει για το τείχος της Δανίας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κακως μένετε στο πέναλτι. Η φάση θα έπρεπε να σταματήσει την στιγμή που υπήρχαν δύο μπάλες σε απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 09 Ιούλ 2021, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Immemoric έγραψε:Δεν ξέρω ρε συ, μια μου φαίνεται ότι τον αγγίζει με το γόνατο, μετά ότι τελικά δεν ήταν και τόσο πολύ σημαντική επαφή για να τον ανατρέψει. Το θέμα είναι ότι την σιγουριά κάποιων που λένε ότι ήταν ή δεν ήταν πέναλτυ δεν την έχω. Εδώ εμείς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε μετά από τόσα και τόσα ριπλέι κι άλλοι λένε περί στημένου και δεν ξέρω γω τι. Διυλίζουν των κώνωπα.

Και σίγουρα υπάρχει τεράστια εμπάθεια κατά των Άγγλων. Και ισχύει για το τείχος της Δανίας.
Ναι μωρε ημι-τρολαρω κι εγω
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Εγω περιμενω το πρωτο παρομοιο "πεναλτι" που θα παρει κανας ρουλης ή γαβρος ή χαρτι εναντιον μας να διαβασω αν το ακουμπημα ξουρισμενης τριχα σημαινει παραβαση και ανατροπη. Για τις δυο μπαλες στο γηπεδο δεν αναφερω τιποτα. Κατι θα βρουν για να μας βγαλουν ολους γκαβους και εμπαθεις οι 2-3. Εδω εχει βουηξει το συμπαν αλλα περα βρεχει. Ερχεται σφαγη απο τον ... τον ολλανδο και την παρεα του στο βαρ (μην βρισω και χαλασει η αισθητικη καποιων). Υπαρχει προιστορια.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Αν πάρει ο γαύρος ή το σκουλίκι τέτοιο πέναλτι και δεν είμαι σίγουρος, θα έχω την ίδια προσέγγιση. Θα νιώσω αδικία εις βάρος μου γιατί δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά από την άλλη αν σφυριχτεί υπερ μου, θα νιώσω χαρά αλλά όχι 100% γιατί πάλι δεν θα ήμουν σίγουρος ότι το άξιζα. Αν το έδιναν σε εμάς, εσύ πως θα ένιωθες?

Οι μπάλες δεν επηρέασαν την φάση άμεσα, δεν μπερδεύτηκε κανείς λόγω της έξτρα μπάλας. Αλλά μπορείς να λες ότι η φάση θα έπρεπε να έχει σταματήσει, που όντως θα έπρεπε να είχε σταματήσει, λόγω νομιμότητας, ακόμα κι αν δεν έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη της φάσης μιας και ο Δανός αμυντικός δεν σκόνταψε πάνω σε μια έξτρα μπάλα ούτε μπερδεύτηκε στην προσπάθεια του να σταματήσει τον Στέρλινγκ. Καταλαβαίνεις ότι αυτό έχει μια βάση αλλά ουσιαστικά επικαλείσαι τον κανονισμό. Έναν κανονισμό που πχ αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και μας ακυρωνόταν κανά γκολ λόγω παρόμοιας κατάστασης, δεν θα μας άρεσε.

Αφού έπιασες τη νομότητα που τόσο σε ενδιαφέρει, βλέπω παραληπτεις το τείχος των Δανών το οποίο εμποδίζει την ορατότητα του Πικφορντ. Αυτό είναι πιο ξεκάθαρο αλλά δεν βλέπω να αναφέρεσαι σε αυτό.

ΥΓ Το πρόβλημα δεν είναι οι βρισιές. Οι ομοφοβικές βρισιές όμως είναι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

hawklord έγραψε:Εγω περιμενω το πρωτο παρομοιο "πεναλτι" που θα παρει κανας ρουλης ή γαβρος ή χαρτι εναντιον μας να διαβασω αν το ακουμπημα ξουρισμενης τριχα σημαινει παραβαση και ανατροπη. Για τις δυο μπαλες στο γηπεδο δεν αναφερω τιποτα. Κατι θα βρουν για να μας βγαλουν ολους γκαβους και εμπαθεις οι 2-3. Εδω εχει βουηξει το συμπαν αλλα περα βρεχει. Ερχεται σφαγη απο τον ... τον ολλανδο και την παρεα του στο βαρ (μην βρισω και χαλασει η αισθητικη καποιων). Υπαρχει προιστορια.
Πηρε η χαρτινη περσι πανω στον Βερντε στην γραμμη της περιοχης. Παλι πεναλτι ηταν.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Immemoric έγραψε:Αν πάρει ο γαύρος ή το σκουλίκι τέτοιο πέναλτι και δεν είμαι σίγουρος, θα έχω την ίδια προσέγγιση. Θα νιώσω αδικία εις βάρος μου γιατί δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά από την άλλη αν σφυριχτεί υπερ μου, θα νιώσω χαρά αλλά όχι 100% γιατί πάλι δεν θα ήμουν σίγουρος ότι το άξιζα. Αν το έδιναν σε εμάς, εσύ πως θα ένιωθες?

Οι μπάλες δεν επηρέασαν την φάση άμεσα, δεν μπερδεύτηκε κανείς λόγω της έξτρα μπάλας. Αλλά μπορείς να λες ότι η φάση θα έπρεπε να έχει σταματήσει, που όντως θα έπρεπε να είχε σταματήσει, λόγω νομιμότητας, ακόμα κι αν δεν έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη της φάσης μιας και ο Δανός αμυντικός δεν σκόνταψε πάνω σε μια έξτρα μπάλα ούτε μπερδεύτηκε στην προσπάθεια του να σταματήσει τον Στέρλινγκ. Καταλαβαίνεις ότι αυτό έχει μια βάση αλλά ουσιαστικά επικαλείσαι τον κανονισμό. Έναν κανονισμό που πχ αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και μας ακυρωνόταν κανά γκολ λόγω παρόμοιας κατάστασης, δεν θα μας άρεσε.

Αφού έπιασες τη νομότητα που τόσο σε ενδιαφέρει, βλέπω παραληπτεις το τείχος των Δανών το οποίο εμποδίζει την ορατότητα του Πικφορντ. Αυτό είναι πιο ξεκάθαρο αλλά δεν βλέπω να αναφέρεσαι σε αυτό.

ΥΓ Το πρόβλημα δεν είναι οι βρισιές. Οι ομοφοβικές βρισιές όμως είναι.
Παιχταρα μου +++
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μόνο με κανονισμό παίζεται ποδόσφαιρο. Αλλιώς να γράφουμε και να κάνουμε ότι γουστάρουμε στο γήπεδο και να πουλάμε "ορθολογισμό" όπως μας βολεύει.
Να έδινε και το λάθος τοίχος και ολα. Το ότι δεν έφτιαξαν το τοίχος δε σημαίνει ότι έπρεπε να δοθεί μουφα πέναλτι η να παίζουμε με 2 μπαλες.

Μου κάνει εντύπωση γιατί έχουμε ακούσει τα ίδια από τους γαύρους τόσα χρονια. Σαν να δικαιολογούμε 100 χρόνια παράγκας με το χέρι του Βιερίνια στη Λαμία .
Γενικά επικίνδυνα τα "ναι αλλά..."
Άβαταρ μέλους
aivas19

UEFA Euro 2020

Δημοσίευση από aivas19 »

astral έγραψε:Μόνο με κανονισμό παίζεται ποδόσφαιρο. Αλλιώς να γράφουμε και να κάνουμε ότι γουστάρουμε στο γήπεδο και να πουλάμε "ορθολογισμό" όπως μας βολεύει.
Να έδινε και το λάθος τοίχος και ολα. Το ότι δεν έφτιαξαν το τοίχος δε σημαίνει ότι έπρεπε να δοθεί μουφα πέναλτι η να παίζουμε με 2 μπαλες.

Μου κάνει εντύπωση γιατί έχουμε ακούσει τα ίδια από τους γαύρους τόσα χρονια. Σαν να δικαιολογούμε 100 χρόνια παράγκας με το χέρι του Βιερίνια στη Λαμία .
Γενικά επικίνδυνα τα "ναι αλλά..."
Ολο αυτο που σου κανει εντυπωση δεν θα επρεπε γιατι για ενα πολυ τραβηγμενο «πεναλτι» καποιοι εδω μεσα αρχισαν να λενε για γαυρους και να βγαζουν τα ΠΑΟΚομετρα. Κι εγω μπορω να πω οτι αφου δεν σχολιασαν την σφαγη υπερ της Βραζιλιας και εμειναν στο Αγγλια Δανια σημαινει οτι ειναι κομπλεξικοι αντι-Αγγλοι, δεν ειναι ΠΑΟΚτσηδες και γουστάρουν ναρκεμπορο. Εκει δεν ηθελε η UEFAMAFIA τελικο Αργεντινη-Βραζιλια; Οχι απλα εκει κανουν αβαβα. Οποτε καθαροτατο πεναλτακι υπερ Αγγλιας, αλλο ενα που δεν δοθηκε και ακυρο γκολ της Δανιας. Επισης, μιλαμε για την Αγγλια ετσι; Των 0 Euro. Οχι οτι αυτο σημαινει πως εκαναν καλα που τους δωσαν το πεναλτι, απλα ποσο δυσαναλογη ηταν η αντιδραση απο ευαισθητουληδες
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Αν περιλαμβανεις κι εμενα μεσα στους ευαισθητουληδες, και οτι δεν σχολιασα τη Βραζιλια που αδικως περασε τελικο, επετρεψε μου να ειμαι αρπαγμενος μια και ειμαι Ιταλος και οχι Αργεντινος. Αν σου φαινεται αδιανοητο να υπαρχει Ιταλος στην Ελλαδα στα 1500 χιλιομετρα να σου στειλω φωτο απο την ταυτοτητα. Αν σας εκραξαν οι περισσοτεροι με συνειρμους σε γαβρους και αλεξανδρηδες μαλλον φταιει που επαιρναν και αυτοι παρομοια κυριολεκτκα "πεναλτι". Ναι και σε αυτα υπηρχε η επαφη αλλα πεναλτι δεν ηταν εκτος κι αν ησασταν και τοτε οι 2-3 που τα βγαζατε κανονικα τοτε παω πασο. Ξεκαθαρο πεναλτι υπερ του Κειν μονο εσεις οι 2-3 το "ειδατε". Στο μονο που εχετε μια βαση ειναι στο τειχος που το λεει ο κανονισμος αλλα κανενας δεν τον τηρει μιας και το πνευμα του νομου ειναι που ακολουθειται και οχι το γραμμα (που ειναι και η αιτια που δεν εγραψα εξαρχης για τη δευτερη μπαλα μιας και καποιος αναρωτηθηκε). Πηρε λεει ο Βερντε στην ακρη της περιοχης, ε πες μας και του Μανταλου που εκανε τον πελαργο αν ηταν πεναλτι (ναι υπηρχε περισσοτερη επαφη απο το προχθεσινο). Απο χθες εχω βαλει φωτο απο τη βουτια γαβρου στηνΤουμπα οπου φαινεται επαφη, δεν ειδα απαντησεις εκει οπως θελατε για το γονατο στον Στερλινγκ που το ειδαμε και σε ζουμ μην ειχαμε καταρρακτη και δεν βλεπαμε. Στο 4-2 στον π...γαβρο βαλαμε γκολ οφσαϊντ με τον Μπορμποκη, αλλα φαγαμε πεναλτι μουφα κι ας υπηρχε επαφη στον Λουγκανη τον Ζιοβανι. Ο Πασχαλακης περυσι ακουμπησε τον Μπερτολιο ή δεν τον ακουμπησε μολις εδιωξε τη μπαλα; Ηταν πεναλτι κι αυτο; Η ολη φουστια στον ημιτελικο ειναι πως το βαρ ειδε αλλα δεν καλεσε τον ... να παει να το δει. Και το επιστεγασμα; Ξαναβαλανε τον βαριστα στον τελικο μιας και εκανε τη δουλεια του οπως ο Κομινης που με το δικο του γραμμα του νομου και οχι με το πνευμα του μας ακυρωσε το γκολ του Βαρελα. Το ιδιο βαρ που επνιξε χερι των τουρκων στον πρωτο μας αγωνα που θα το εδινε και ο Ερντογαν. Αν μας ευνοησει θα το παραδεχτω οπως και παραδεχομαι τις βουτιες του Ουαρντα, το οφσαϊντ του Μπισεσβαρ με τα σκουλικια στην Τουμπα, και το μη πεναλτι του Πριγιοβιτς στην Τριπολη και οπως παραδεχτηκα οτι η Ισπανια ηταν εστω και λιγο καλυτερη απο εμας για να παει τελικο. Αλλα δεν νομιζω με την δηθεν κατατρεγμενη ανικανη ομαδα που με την επαρση της ξεπερναει και τους παραδιπλα στου Χαριλαου (ενταξει μονο ενα παγκοσμιο της χαρισανε το 1966 στο ιδιο γηπεδο).
Δεν ειμαι της διαφορετικοτητας και ελπιζω αυτο το φορουμ να μη μας αναγκασει να λεμε το "γαμηστε τον ΠΟΥΣΤΗ τον ολυμπιακο" με κατι που δεν θα ταιριαζει στο νοημα του συνθηματος για να ειμαστε τρεντι και πολιτικα ορθοι.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ρε συ Hawklord, αφού είσαι Ιταλός κ οι Άγγλοι είναι ανίκανοι, γιατί είσαι αρπαγμενος; Θα χεις ανίκανους στον τελικό κ θα το σηκώσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”