joshua έγραψε:Προσωπικά θεωρώ την Βαλεντσια ένα από τα καλύτερα φορ που έχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ. Στα καλά του παιχνιδια η ποιότητα του έβγαζε μάτι.
Είναι δυνατόν παίχτης με συμμετοχές στην Μπάγερν Μονάχου να μην είχε ποιότητα; παιχταρα ο Κολομβιανος.
joshua έγραψε:Προσωπικά θεωρώ την Βαλεντσια ένα από τα καλύτερα φορ που έχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ. Στα καλά του παιχνιδια η ποιότητα του έβγαζε μάτι.
Μα δεν διαφωνω! Και ο Νουνιεζ μια χαρα μεταγραφαρα εκανε μετα απο μας...joshua έγραψε:Προσωπικά θεωρώ την Βαλεντσια ένα από τα καλύτερα φορ που έχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ. Στα καλά του παιχνιδια η ποιότητα του έβγαζε μάτι.
https://www.google.com/amp/s/rokerrepor ... sunderlandGospi έγραψε:Μα δεν διαφωνω! Και ο Νουνιεζ μια χαρα μεταγραφαρα εκανε μετα απο μας...joshua έγραψε:Προσωπικά θεωρώ την Βαλεντσια ένα από τα καλύτερα φορ που έχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ. Στα καλά του παιχνιδια η ποιότητα του έβγαζε μάτι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παλιά επιτρεπόταν μόνο δύο ξένοι και αργότερα τρεις και κανένας κοινοτικός.Gospi έγραψε:Και τι δεν θα δινα να εχω τωρα Καμπς, Βαλεντσια, Τετρατζε, Οκκα, Σικαμπαλα, Κουκιελκα, Σαμπρι κλπ...Νομίζω παλια φερναμε πιο φαντεζι παιχτες...
Παλιά επιτρεπόταν μόνο δύο ξένοι και αργότερα τρεις και κανένας κοινοτικός.Gospi έγραψε:Και τι δεν θα δινα να εχω τωρα Καμπς, Βαλεντσια, Τετρατζε, Οκκα, Σικαμπαλα, Κουκιελκα, Σαμπρι κλπ...Νομίζω παλια φερναμε πιο φαντεζι παιχτες...
Μπλεξαν τα μπούτια τους, άλλον ήθελαν, αλλον είδαν, άλλον αγόρασαν. Σίγουρα έχει κ λάθη το άρθρο, πάλι καλά που αναφέρει ότι έπαιζε ΕλλαδαGospi έγραψε:Το οποιο αρθρο δεν αναφερει πουθενα τον ΠΑΟΚ και λεει πως ο Νιουνιεζ επαιζε δανεικος σε εμας...
Καλη φαση!
Εδω βεβαια ειχαμε ακουσει οτι ειναι δικος μας και οτι τον δωσαμε κοντα στα 700.000 εκατομμυρια τοτε στην Σαντερλαντ...
ωραιες εποχες!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk