Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από pagotatzis »

Τη ώρα κλείνει το παράθυρο για μεταγραφές ;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

To tms συνήθως έκλεινε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ώρα ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

12
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

πάντως ο γαύρος πείρε δώρο 50εκ. πούλησε τον καλύτερο παίχτη του και έφερε δύο σκουπίδια μεταγραφές τον Χασαν και τον Ερντογαν :lol: Ο Καφου είναι της πλάκας εμείς δεν τον πείραμε κάποτε ούτε δανεικό είναι πιο αργός από τον Εσιτι :lol:

Και η κούλα ποιος Αρούχο τώρα ήθελε επιθετικό φουνταριστό στυλ Πριγιο και μου πείρε τον Αρούχο και πηγαν στο αεροδρόμιο για αυτόν...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Καλο παιχνιδι με τον αστερα που φτυσαμε αιμα και αριστερα ειχε αεροδιαδρομους? Παντως εγω τους εχω ικανους να κανουν μονο μια μεταγραφη και αυτη να ειναι του Πριγιοβιτς γιατι ετσι βλεπουν το ποδοσφαιρο.
Δηλαδή μου λες ότι παίκτης ο οποίος βγήκε πέρσι το καλύτερο Μπακ ότι δεν μπορεί φέτος να καλύψει την θέση για μερικούς αγώνες αν χρειαστεί και ότι θα την καλύψει καλύτερα κάποιος τυχαίος του 500αρικου μεσούσης της σεζόν?
renegade

Εμένα ο Καφού μου αρεζε
όσο για τον Αραούχο είναι σπουδαία μεταγραφή για την Κούλα. Αν αναλογιστεί κάνεις και ποιον αντικαθιστά... Είναι τεράστια η αναβάθμιση.
Βέβαια κάτι έπρεπε να κάνει εγώ μελισσαρχιδης, αφού οι φωνές εναντίον του κάθε μέρα και αυξάνονταν
icue

Δημοσίευση από icue »

Ποιον αντικαθιστα; Εφυγε καποιος;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

το πολυ πολυ να δωσουμε κανα 200αρι να σπασουμε κανα δανεισμο του μιχογεβιτς να τον φερουμε πισω :lol: :lol: :lol:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πολυ καλη ιδεα για Μιχογιεβιτς. Να αλλαξουμε κ τη ρήτρα.
Ας παρει κ τον Μπρανταριτς, δεν πρεπει να ναι ακριβός
icue

Δημοσίευση από icue »

https://www.sdna.gr/podosfairo/687038_e ... s-toy-paok

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει για τον Μάρκο Μιχόγεβιτς που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού στην Άουε, αφού τα γερμανικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι ο Βόσνιος στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης, αλλά και της Σπαρτάκ Μόσχας.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

θυμασαι τετοιες μερες, ενα χρονο πριν, και μια μινι καταθλιψη κανει δειλα δειλα την εμφανιση της. τεσπα, ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν θα την έλεγα κατάθλιψη, αλλά απογοήτευση..
Σαν να μην τους νοιάζει το πρωτάθλημα.

Τεσπά στήριξη στους παίχτες και τον προπονητή!
renegade

Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι η μη κίνηση για κάποια μεταγραφή ισως αποτυπωθεί στο μυαλό των παικτών ως ένδειξη ότι η διοίκηση πετάει λευκή πετσέτα για το φετινό πρωτάθλημα.
Φαντάζομαι δεν είναι δύσκολο να περάσει από το μυαλό τους.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

που ειναι οι κλεισμενοι και οι βομβες νετρονιου πετρουλακη ;;;;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η μη ενίσχυση της ομάδας χωρίς καμία δικαιολογία. Δε νοείται για ομάδα που κυνηγά τον τίτλο.
Ένα πράμα η ΕΕΑ και άλλο η πορεία του αγωνιστικού τμήματος που επιδιώκεται συνεχής βελτίωση.

Αντ' αυτού βλέπουμε σταθερή αποδυνάμωση της ομάδας από το Μάιο και έπειτα, είτε με αποχωρήσεις παικτών, είτε με τραυματισμούς. Το μεταγραφικά αποτυχημένο καλοκαίρι δίνει τη θέση του στον ανύπαρκτο Ιανουάριο. Λευκή πετσέτα. Ή για να μην υπερβάλλω, άφεση του αγωνιστικού στη μοίρα του. Για μένα από δω και πέρα δε φταίει ο Άμπελ, δεν μπορεί να μην του παίρνεις έναν παίχτη σε 2 μεταγραφικές περιόδους, απλά δε γίνεται.

Ομάδα χωρίς επιλογές στο αριστερό μπακ, στο φορ (2 όλα και όλα), στο εξτρέμ (ένας μέτριος Λημνιός και μετά το χάος), με παίκτες τραυματίες, με παίκτες να μην επανέρχονται από τραυματισμούς, με περσινούς παίκτες να αγνοούνται και φαντάσματα να φοράνε τις φανέλες τους.
Ένας Ιγκι και ένας Μίσιτς κρατάνε τον ΠΑΟΚ ψηλά μαζί με το Γιαννούλη που δείχνει να κουράζεται όλο και περισσότερο.

Δε γίνεται στο ποδόσφαιρο να κυνηγάς πάντα τον άθλο και το μάξιμουμ. Και πέρσι άθλος επετεύχθη και μάλιστα τεράστιος αλλά υπήρχε πλάνο που τηρήθηκε. Και πέρσι πρώτοι ήμαστε τον Ιανουάριο με μεγαλύτερη διαφορά και πληρέστερη ομάδα και πάλι την ενισχύσαμε. Και σαρώσαμε. Και εκείνη η ενίσχυση είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος σήμερα (Ιγκι Μίσιτς Γιαννούλης).
Ο ΠΑΟΚ δε λειτουργεί με ποδοσφαιρική λογική εδώ και 8 μήνες και αυτό που με τρελαίνει είναι ότι όλα όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια είναι επειδή ακριβώς ήμαστε η πιο λογική ομάδα της Ελλάδας.
Το να γαμάς τη λογική είναι ύβρις όπως έγραψε και ένας τις προάλλες. Μακάρι το Μάιο να είμαστε καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Παρ 31 Ιαν 2020, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”