Και ο περσινός ρουλης για γέλια ήταν όπως και ο φετινός.Gospi έγραψε:Τι σχεση εχει το πως παιξαμε περσι με τον περσινο ρουλη με αυτο π ειπα εγω?eorptol1 έγραψε:ασε μην λες οτι ναναι απο τα λιγα πολυ ασχημα παιχνιδια που εκανε η περσινη ομαδα ηταν το 1-1 στην τουμπα μπορει να ισοφαρισαν με οφ σαιντ γκολ ,αλλα εμεις εκεινη την ημερα δεν ειχαμε καθολου φρεσκαδα και αν δεν εβαζε την γκολαρα ο βιερινια μπορουσαμε και να χασουμε.....σημερα για τεσσερα ηταν αυτοι απλα η αμυνα δεν ειναι στα καλα της και πρεπει να γινει κατι αμεσα......αλλαγη προπονητη να κανουμε αυτα που γινοταν στην αρχη του ερχομου του ιβαν θα ειναι μεγαλο πισογυρισμα σε νοοτροπια.......Gospi έγραψε:Πως τα καταφερες ρε μπαγασα να βρεθεις στο μειον 2 απο την κορυφη πριν καλα καλα να ξεκινησουν τα δυσκολα παιχνιδια...
Αυτον τον ρουλη η περσινη ομαδα θα τον εστελνε στην συναγωγη με 4 τεμαχια στο κεφαλι...
Κατσε εσυ εκει να ανακυκλωνεις τους ιδιους παιχτες πανω στο ιδιο αθλιο συστημα...
Εξαλλου τι σε νοιαζει. Τσιμπησες 2 μυρια για φετος και δεν σε κουναει κανενας.
Οπως ειπαν και οι της διοικησης 3ετες πλανο καταστροφης μιας ομαδας π εκανε 2 συνεχόμενα νταμπλ.
Στα @@ σου. Εσυ στο τελος θα χειςβγαλει 6 μυρια και εμεις χτικιο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η ομαδα που αντιμετωπισαμε σημερα ήταν για γελια και ο περσινος ΠΑΟΚ θα την ισοπεδωνε ακομη και με την αποδοση που ειχε στο περσινο παιχνιδι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μία 4αρα έπρεπε να φάνε και τα 2 χρονια.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk