Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ε καλά τι θα λέγε ο Μινος.
Ο Μπότσαρης τώρα στη Νόβα είπε ότι πρόκειται για αμυντικό χαφ από την Ιβηρική χερσόνησο κι ότι ίσως να μην είναι η τελευταία κίνηση μια και παλεύουν την αποχώρηση του Χατσερ παράλληλα με την μεταγραφή στόπερ
Ο Βουκσεβιτς ειναι παιχταρας, απλα αν ισχυει ειναι καλο να εχουμε στο νου μας οτι ειναι μαλλον ενα αμυντικο χαφ που ξεχωριζει για την ικανοτητα του να κανει παιχνιδι. Με λιγα λογια δεν ειναι αυτο το τρεχαντηρι (1,84 ειναι) που βρισκεται παντου, κοβει τα παντα και απλα εχει και την πρωτη πασα σε ικανοποιητικο βαθμο για να μην ειναι το βαριδι στην αναπτυξη που δεν θελει ο Λουτσεσκου. Εγω προσωπικα θα ηθελα εναν λιγο πιο δυναμικο χαφ τυπου Βερνμπλουμ αλλα στο πιο γρηγορο, ωστε οταν επιστρεψει κι ο Σουηδος να επιλεγουμε αναλογα με τον αντιπαλο τι στοιχεια θελουμε να εχει η 11αδα.
Δεν πίστευα ότι θα κάναμε άλλη μεταγραφή και το γραψα και το πρωί ότι δε θα κάνουμε! Διαψευτικα όμως!Πιστεύω ότι αυτός που έρχεται είναι δεδομένο ότι δεν έχει ακουστεί...!
Boomer44 έγραψε:Παιδια θα πονταρα 20€ στον Βουκσεβιτς της Λεβαντε... δανεικο με οψιον για το καλοκαιρι. Μαλλον θα πεσουν τα τσιμεντα αν ειναι αυτος
Ε δε νομίζω ότι θα πέσουν και τα τσιμέντα.
Οκ καλός παίκτης
Αν και δε νομίζω ότι είναι αυτός.
Απο τα λιγα ματς που τον εχω παρακολουθησει με την Μπραγκα στα ντερμπι στην πορτογαλια αλλα και στο europa league ειναι αλλο επιπεδο για το ελλαντα ,φετος δε πρεπει να χει παιξει αρκετα στην λεβαντε καμια4-5 ματς
Mauricio-8- έγραψε:Δεν πίστευα ότι θα κάναμε άλλη μεταγραφή και το γραψα και το πρωί ότι δε θα κάνουμε! Διαψευτικα όμως!Πιστεύω ότι αυτός που έρχεται είναι δεδομένο ότι δεν έχει ακουστεί...!
Αυτο που λες ανεξαρτητως ποιος θα ρθει ειναι το πιο σημαντικο .Μετα απο 5. χρονια θα εθει καποιος κατω απο ακρα μυστικοτητα